Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceleeeeeeeeeeeeerrr
çok dengesiz yedim yaa ızgara yedim ama saat 9 buçuk civarı düşünün of patlıyacam nerdeyse spor da yapamadım yarın hepsinin acısını çıkarmam lazım
valla ben bu tatil modundan çıkamazsam topiğin yüzkarası haline geleceğim dünden bu yana toparlan semiran demekten bir hal oldum ama yemekleri görünce de bu dediklerim hoppp çöpe gidiyorrr toparlanmalıyımmmmmmmmmmmm![]()
Eminim yarın hiç birimizde eser kalmıyacak şu pazar modundan![]()
Sabah erkenden çok dinç ve enerjik olucağız ve cumaya kadar elimizden geleni yapıcaz. Sonuçta ucunda taç ver boru değil yani
Benide açık hava çarptı sersem gibiyim yatayımda bomba gibi kalkayım sabah ondan sonra kahvaltımı yapar sporuma başlarım allahın izniyle sonuçta cuma günü tartıya çıkıcaz. Umarım şu reglm bir an önce biterde bende şu ödemden kurtulurum. Kendimi ramazan davulu gibi hissediyorum (benim KV'nin karnından anlaşılıyor sinirlenip sinirlenmediğibi şişiyor maşşallah 9 aylık dersiniz)
Hepinize hayırlı geceler
Kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum
Görüşmek üzere
Beni özleyin anacımmm![]()
![]()
cnm senin dedigin gibi de olurda benim dedigim gibi kimin kac yaptigini görünce insan gaza geliyor
mesela bu gün billur 120dakk yapmis ben bakiyom benimde sporum 100dakk kalkiyom 20 yada 30 dakka daha yapiyorum te$vik ediyorsun o manada günlük raporla toplayarak gidilse daha iyi olur diye düsünüyorum
kara bulutlar geziyor hanemin üzerinde...kötü bi pazar... Sabahın 5 inde kapının tıkırtısıyla uyandık.meğer geç kalmışız.atı alan üsküdarı geçmiş bile.hırsızzz evi darma duman etmiş 3.500 liramızı yattığımız odadan pantolonun cebinden almış.rabbim zorla sınıyo evimi beni...
kara bulutlar geziyor hanemin üzerinde...kötü bi pazar... Sabahın 5 inde kapının tıkırtısıyla uyandık.meğer geç kalmışız.atı alan üsküdarı geçmiş bile.hırsızzz evi darma duman etmiş 3.500 liramızı yattığımız odadan pantolonun cebinden almış.rabbim zorla sınıyo evimi beni...
Merhaba güzellikler...Nasılsınız.....
Biraz kaçamaklar olmuş öylemi...Neyse yarın çok dikkatli ve sporlu bir gün geçiririz hep birlikte inşallah...
Ben bugün diyet adına iyi bir gün geçirdim.Şükür....
Sabah geç kalktık.Bize ne oluyorsa iki emekli pazar diye geç kalkıyoruz.Hey Allahım.Doğal olarak kahvaltı geç ve kuvvetli oldu.Midemin şişliği inince 1 saat bantta yürüdüm ve saat 14.30 a kadar yayıldım tv karşısında.Sonrada çıktım pazara gittim.Çok güzeldir pazarımız.Sosyetik pazar.......
Her zaman arabayla giderdim;bu sefer artı bir aktivite olsun diye arabayı çıkarmadım.Yürüyerek gittim.Saat tuttum gidiş-geliş 40 dak sürdü.Saat 17.00 ye kadar pazarda salındım..........
Bu yılki teravih kreasyonumun alış verişini yaptım.Camii de klima var ama kalabalıkta yine de çok sıcak oluyor bu yüzden giyimi ayarlamak lazım.Normalde yazlık bluzlarım hep yarım kollu.Baktım hiç biri olmaz.2 tane uzun kollu bürümcük bluz aldım.Biri lacivert-beyaz;diğeri siyah-beyaz desenli...2 tane penye ama likralı (boru paça tarzı dikilmiş) pantalon ve yine penye uzun bir ceket aldım;2 tane de az topuklu terlik....Sevindirik oldum da anlatayım dedim sanki hiç kıyafetim yokmuş gibi..YENACIĞIM ;senin de kulaklarını çınlattım .(küçük şeylerden mutlu olmak konusunda).
Eve döndüğümde canım çıkmıştı valla......
Akşam yemeği olarak ta bir kabak dolması ve yoğurt yedim.Acıkınca meyvalı yoğurt yerim diye düşünüyorum.
Aaaa ne çok konuştum ayol.Pazarda o kadar saat konuşamadım ya çenem düştü.Kusura bakmayın..........
iyi geceler,topiğimin güllerine...ben biraz ayaklandım.hemen aranıza geldim..
Merhaba güzellikler...Nasılsınız.....
Biraz kaçamaklar olmuş öylemi...Neyse yarın çok dikkatli ve sporlu bir gün geçiririz hep birlikte inşallah...
Ben bugün diyet adına iyi bir gün geçirdim.Şükür....
Sabah geç kalktık.Bize ne oluyorsa iki emekli pazar diye geç kalkıyoruz.Hey Allahım.Doğal olarak kahvaltı geç ve kuvvetli oldu.Midemin şişliği inince 1 saat bantta yürüdüm ve saat 14.30 a kadar yayıldım tv karşısında.Sonrada çıktım pazara gittim.Çok güzeldir pazarımız.Sosyetik pazar.......
Her zaman arabayla giderdim;bu sefer artı bir aktivite olsun diye arabayı çıkarmadım.Yürüyerek gittim.Saat tuttum gidiş-geliş 40 dak sürdü.Saat 17.00 ye kadar pazarda salındım..........
Bu yılki teravih kreasyonumun alış verişini yaptım.Camii de klima var ama kalabalıkta yine de çok sıcak oluyor bu yüzden giyimi ayarlamak lazım.Normalde yazlık bluzlarım hep yarım kollu.Baktım hiç biri olmaz.2 tane uzun kollu bürümcük bluz aldım.Biri lacivert-beyaz;diğeri siyah-beyaz desenli...2 tane penye ama likralı (boru paça tarzı dikilmiş) pantalon ve yine penye uzun bir ceket aldım;2 tane de az topuklu terlik....Sevindirik oldum da anlatayım dedim sanki hiç kıyafetim yokmuş gibi..YENACIĞIM ;senin de kulaklarını çınlattım .(küçük şeylerden mutlu olmak konusunda).
Eve döndüğümde canım çıkmıştı valla......
Akşam yemeği olarak ta bir kabak dolması ve yoğurt yedim.Acıkınca meyvalı yoğurt yerim diye düşünüyorum.
Aaaa ne çok konuştum ayol.Pazarda o kadar saat konuşamadım ya çenem düştü.Kusura bakmayın..........
İYi geceler iyi olmana çok ama çok sevindim...