• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuş ablacım çok teşekkürler otel hakkındaki bilgiler için. Bugün karar verp rezervasyon yaptıracağız, seçeneklerimiz arasında bu da olacak, çok sağol :71:

Çoook güzel...
Ben bir ara tango dansına takmıştım.eşimle onun kursuna gitmeyi çok istedim o istemiyodu hep iş saatini bahane etti..
sonra bir cd buldum hadi bari cd den öğrenelim dedim...Neyse açtık cd yi geçtik karşısına.:))

Yok olmuyor tamam ben şişkoyum ama kıvrağım.:21:.Eşim bana ayak uyduramadı:37: yok yaaa ne biçim dans böyle olmaz dedi..Hadi gel lorke lorke çekelim dedi..:1:
Açıkçası bir hevesim daha kursağımda kaldı..

:60::60::60::60::60::60::60:

çok şekersin ablacım yaaa;)))

Neden böyle düşündün anlamadım..:26:

Yenacım hani böyle, herkes aldım vermedim falan yazmış, bende üstüne holooo diye girip sevindirik mesaj atınca, bi tuhaf hissettim ondan öyle yazdım.
Neyse, senin dediğin gibi 'şişmandaşlarım' :9: yanlış anlamazlar beni değil mi ?:7:

yaa bakın bi yerde bi sağlıkçının kısa bi yazısını okudum hemen silerle paylaşiim dedim;)

slm ben sağlıkçıyım…
size şunu soylemek istiyorumm.
tahmin ediyorum kı fazla kilolardan şikayetci olanların en az 10 yada 15 kilo fazlaları vardir…
ve hesaba vuruldugunda bu k?lolar 5 yada 10 senede alınmıstır…
yanı 10 sende alınan kıloyu 3 gunde vermek vücuda c?ddı zararlar verır..
yontem cok bell? ve acık
1.efor sarfedın yanı spor yuruyus bunu zaten yaparsanız 1-2 ayda yemekten kısmasanız bile yaklasik 5 kilo verilebilir…
2.efor sarfedecek zaman ve istek yok ise cok ogun ama az yemek kesınlikle hangi yemek olursa olsun aç kalkin sofradan ve goreceksınız kı 2-3 ayda 5 yada 10 kilo vereceksınız yanı biraz sabir..
3.ben bunbların her ikısını bir arada yapabilirim dersenız eger ayda yaklasik 5 kilo zaten verirsınız basarılar

söyledikleri kesinlikle çok doğru şeyler ben 3. madde yi eh biraz ama 2. maddeyi uyguluyorum;))

yok ayşe sen tek degilsin bende varım 520 dakika spor yapmıştım geçenlerde gram gitmemişti biz çok kafaya takıyoruz belkide
diyetime uygun kahvaltımı yaptım 30 dakika dr dedigi gibi yürüdüm duşumu aldım ara ögünümde 4 erik 2 kaşık yogurdumu yedim şimdiye kadar 1 lt suyumu bitirdim bu hafta veremesem başka dr gitcem

yalnız olmadığımı bilmek güzl yaa haftaya cuma izine cıkıcam ve 92 olsam yeticekti o bile omuyo eksilmeyi beklerken şu hale bak yaa :((

asuman abla bu hafta 89 u bile ucundan göremiicez sanırım:((

aynen aynen artıya geçmişim yaaa:(((ayyy çok kötü oldum yaaa:((

aslında kötü etmişsin.. 2 saatte bir ağzına ufacık bişey atsaydın akşama et olayını abartmazdın;)

hepimize bişeyler oluyo yaaa hangi topiğin nazarı değdi bize acaba ne güzel gidiyoduk tıkır tıkır..maşaallah subhanallah barekallah topiğimize;)

işte biri daha:))
bir atak yapıp hemen silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyor;)

yaaa yuok ayşecim herkesin durumu aynı ama sen 3 kilo almışsın yaa neden öyle oldu kiiii çok üzüldüm şimdi bak:( hele ki o kadar dikkat edince insan daha da üzülüyor diimi:((

evet cnm yaa moralim sıfır dikkat etmesem hakettim dicem ama ne bilim yaa üzüldüm çok

[sıze=2]geçmiş olsun ayşecim..[/sıze]

saol cnm benim çok saol

Yenacım hani böyle, herkes aldım vermedim falan yazmış, bende üstüne holooo diye girip sevindirik mesaj atınca, bi tuhaf hissettim ondan öyle yazdım.
Neyse, senin dediğin gibi 'şişmandaşlarım' :9: yanlış anlamazlar beni değil mi ?:7:

Nasıl ince düşüncelisin sende..
bu topiktekilerin hepsi hem çok güzel hemde çok duyarlılar..

Tebrik ediyorum verdiğin kilolar için...:nazar::nazar:

Son düzenleme:
aslında kötü etmişsin.. 2 saatte bir ağzına ufacık bişey atsaydın akşama et olayını abartmazdın;)

Ya ama sarı civcimim şey ve de kem küm yaa uf ama gezmekten bişey yemeye fırsatım olmadı gündüz akşamda öle oldu işte ya valla söz ben telafi edeceğim bunu fazlasıyla :81:

Dün mayo bakalım diye alışverişe çıktık eşimle. Kızıma bir bikini takımı, bir mayo, bir de tek alt bikini aldım. Kız çocukları için öyle güzel şeyler var ki, bir de süslü,renkli,cıvıl cıvıl.. Eşim durdurmasa daha da alacaktım. Eve gittik denedik hepsini, önden göbüşü de çıkınca acayip tatlı oldu, çok hoşuma gitti :1:

Kendime de bir mayo aldım, geçen yılki mayomun askıları gevşemişti çünkü. 48 beden mayolar büyük geldi, 46 lar rahat oldu, 44 ler baya sıktı. Demek ki şu anda 45 beden oldum :27: Görevli kız bana inatla bikini satmaya çalıştı. Kasti mi yaptıı, yoksa samimimiydi pek anlayamadım ama.. Mağazadan çıktıktan sonra eşime malzeme çıkmış oldu :37:

Merhabalar...
Geçmişi biraz okudum da galiba sproları toplam olarak yazıcaz cuma günü... Şimdilik;
Cuma:60 dk.
Cumartesi:30 dk.
Pazar:45 dk.

:32: :21:

Dün mayo bakalım diye alışverişe çıktık eşimle. Kızıma bir bikini takımı, bir mayo, bir de tek alt bikini aldım. Kız çocukları için öyle güzel şeyler var ki, bir de süslü,renkli,cıvıl cıvıl.. Eşim durdurmasa daha da alacaktım. Eve gittik denedik hepsini, önden göbüşü de çıkınca acayip tatlı oldu, çok hoşuma gitti :1:

Kendime de bir mayo aldım, geçen yılki mayomun askıları gevşemişti çünkü. 48 beden mayolar büyük geldi, 46 lar rahat oldu, 44 ler baya sıktı. Demek ki şu anda 45 beden oldum :27: Görevli kız bana inatla bikini satmaya çalıştı. Kasti mi yaptıı, yoksa samimimiydi pek anlayamadım ama.. Mağazadan çıktıktan sonra eşime malzeme çıkmış oldu :37:

Güle güle kullanın mayolarınızı...

Ya ama sarı civcimim şey ve de kem küm yaa uf ama gezmekten bişey yemeye fırsatım olmadı gündüz akşamda öle oldu işte ya valla söz ben telafi edeceğim bunu fazlasıyla :81:

:1::1::1::1::1::1:

ben öyle zamanlarda atıyorum çantama 3-4 fındık yada ceviz yada kuru bişeyler işte tabiii şişe şişe sularımda yanımada oluyo;) bide altın başak hıııı 1 buçuk 2 saatte bir bufacık bişeyler atıp midemin o feciii acıkma zamanına kadar onu sakinleştiriyorum;)
tavsiye ederiiiiim;))))

bişey söylemek istiyorummm:26:

yaa bukadar yazdığım şeyin aksine bişey olucak ama :26:
acaba önümüzdeki cumadan itibaren 1 haftalığına bi denesek mi??? sonradan yine sağlıklı beslenmemize devam ederiz bi denesek olabilermi acaba:1:

işte bunu:77:

B?R HAFTADA 5-6 K?LO VERME D?YET?

PATATES DESTEKL?

Günlük kalori: 600 Kcal

Genel bir diyet zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu dü?ük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır.

Bu diyetin günlük menüleri:

1.GÜN
· Sabah : 2 orta boy patates ( haşlanmış)
· Öğle : 2 orta boy patates ( haşlanmış)
· Akşam : 3 orta boy patates ( haşlanmış)

2.GÜN
· Akşam : 2 orta boy patates ( haşlanmış)

3.GÜN

4.GÜN
· Sabah : 1 elma, 2 mandalina
· Akşam : 2 but tavuk ızgara, ha?lama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıv? ya?)

5.GÜN
· Öğle : 1 elma 2 mandalina
· Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, kar???k salata

6.GÜN
· Öğle : 1 elma 1 portakal
· Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (kar???k salata, 1 tatlı kaşığı sıv? ya?)

7.GÜN
· Öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıv? ya?
· Akşam : 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

acaba önümüzdeki cumadan itibaren 1 haftalığına bi denesek mi??? sonradan yine sağlıklı beslenmemize devam ederiz bi denesek olabilermi acaba:1:

PATATES DESTEKL?

Genel bir diyet zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu dü?ük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır.

1.GÜN

2.GÜN

3.GÜN

4.GÜN

5.GÜN

6.GÜN
· Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (kar???k salata, 1 tatlı kaşığı sıv? ya?)

7.GÜN

Canım benim kuzenim yapmıştı böyle bir diyet (kuzenim erkek). 3 gün sadece patates, 3 gün sadece yağsız sebze çorbası, 3 gün sadece kırmızı-beyaz et ve yumurta şeklinde. Sanırım 9 günde 6 kilo civarında vermişti ama perişan olmuştu. Gözlerinin altı çöktü bir kaç günde.Diyetisyenler hiç tavsiye etmiyorlar bu şekilde beslenmeyi.. Ben deneme derim. Hatta geçenlerde 'Dukan Diyeti öldürebilir' başlıklı bir mail almıştım, Acıbadem hastanelerinden gelmişti. Bu şekilde tek tip beslenmeye dayalı diyetleri tavsiye etmiyor ve çok sağlıksız olduğunu söylüyorlar..

Bende mayo istiyorum şortlu yada etekli nerden alabilirim kızlar

Ayşecim Koray mağazalarında ve Marks and Spancer larda var. Ben buralardan baktım.

İyiyim canım sağol.Benim pazarım da gayet iyi geçti.Spor bile yaptım...
Allah heyecanını hayırlara çıkarsın inşallah;gönlünün muradını versin tez zamanda...

İnşallah beyzuş ablacım 4 gün kaldı bakalım ne olucak.

rki herşey arkakaya geliyor geçen sene benimde öyleydi artık inan kimselere söylememey başladım Allaha çok şükür bu aralar düzeldi inşallah senin kara bulutlarda en yakında pembeye döner.
Çok saol canım.kapıdan girmiş malesef.ben ocak ayında rapor aldım ve mart ta tüp bebek yaptım tutmadı.raporlu maliyeti 4 bini geçmişti zaten.bu ay onun kredisi bitmişti .ödensin bi yandan diye 2. Tedavi için yine çektik kredi.ama nasip değilmiş.ilgin için allah razı olsun.seninde yok bebeğin anladığım kadarıyla.rabbim hepimizin kucağını doldursun

İyigeceler zeynep ablacım çok şükür iyisin çok sevindim.İnşallah bir daha böyle ataklı geçirmezsin.

Hoşbulduk ablacım çok güzel bir pazar geçirdim mutluyum ve bildiğin gibi heyecanlıyım sen nnasılsın...
[/QUOTE]
Canım bende raporla yptırdım 1500 lira verdim herşey dahil seninki çok tutmuş.Evet canım yok şimdi gene aşılama yapıldı bekliyorum 4 gün sonra öğrenicem.

PATATES DESTEKL?

1.GÜN

2.GÜN

3.GÜN

4.GÜN

5.GÜN

6.GÜN

7.GÜN
Bence yapma hepsini denemiş biri olarak sonunda sğlıklı beslenerek kilo vern biriyim bunların hepsi plavra yaptım dediği gibi vermiyorsun verdiğinde su zaten ama sen bilirsin tabi.

Banu 4 gün sonra hamile olup olmadığını mı öğreneceksin,doğru mu anladım acaba? Öyle ise, nasıl heyecan vardır sende di mi?

Back
X