Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoook güzel...
Ben bir ara tango dansına takmıştım.eşimle onun kursuna gitmeyi çok istedim o istemiyodu hep iş saatini bahane etti..
sonra bir cd buldum hadi bari cd den öğrenelim dedim...Neyse açtık cd yi geçtik karşısına.:))
Yok olmuyor tamam ben şişkoyum ama kıvrağım..Eşim bana ayak uyduramadı
yok yaaa ne biçim dans böyle olmaz dedi..Hadi gel lorke lorke çekelim dedi..
Açıkçası bir hevesim daha kursağımda kaldı..
Geçmişi okumadan yazdım ve utandım şimdi![]()
Umarım yazdıklarım kimseyi rahatsız etmiyordur..
Neden böyle düşündün anlamadım..:26:
yok ayşe sen tek degilsin bende varım 520 dakika spor yapmıştım geçenlerde gram gitmemişti biz çok kafaya takıyoruz belkide
diyetime uygun kahvaltımı yaptım 30 dakika dr dedigi gibi yürüdüm duşumu aldım ara ögünümde 4 erik 2 kaşık yogurdumu yedim şimdiye kadar 1 lt suyumu bitirdim bu hafta veremesem başka dr gitcem
asuman abla bu hafta 89 u bile ucundan göremiicez sanırım(
aynen aynen artıya geçmişim yaaa((ayyy çok kötü oldum yaaa
(
aslında kötü etmişsin.. 2 saatte bir ağzına ufacık bişey atsaydın akşama et olayını abartmazdın![]()
hepimize bişeyler oluyo yaaa hangi topiğin nazarı değdi bize acaba ne güzel gidiyoduk tıkır tıkır..maşaallah subhanallah barekallah topiğimize![]()
işte biri daha:))
bir atak yapıp hemen silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyor
yaaa yuok ayşecim herkesin durumu aynı ama sen 3 kilo almışsın yaa neden öyle oldu kiiii çok üzüldüm şimdi bakhele ki o kadar dikkat edince insan daha da üzülüyor diimi
(
[sıze=2]geçmiş olsun ayşecim..[/sıze]
Yenacım hani böyle, herkes aldım vermedim falan yazmış, bende üstüne holooo diye girip sevindirik mesaj atınca, bi tuhaf hissettim ondan öyle yazdım.
Neyse, senin dediğin gibi 'şişmandaşlarım'yanlış anlamazlar beni değil mi ?
![]()
aslında kötü etmişsin.. 2 saatte bir ağzına ufacık bişey atsaydın akşama et olayını abartmazdın![]()
Ya ama sarı civcimim şey ve de kem küm yaa uf ama gezmekten bişey yemeye fırsatım olmadı gündüz akşamda öle oldu işte ya valla söz ben telafi edeceğim bunu fazlasıyla :81:
Nasıl ince düşüncelisin sende..
bu topiktekilerin hepsi hem çok güzel hemde çok duyarlılar..
Tebrik ediyorum verdiğin kilolar için...
Dün mayo bakalım diye alışverişe çıktık eşimle. Kızıma bir bikini takımı, bir mayo, bir de tek alt bikini aldım. Kız çocukları için öyle güzel şeyler var ki, bir de süslü,renkli,cıvıl cıvıl.. Eşim durdurmasa daha da alacaktım. Eve gittik denedik hepsini, önden göbüşü de çıkınca acayip tatlı oldu, çok hoşuma gitti
Kendime de bir mayo aldım, geçen yılki mayomun askıları gevşemişti çünkü. 48 beden mayolar büyük geldi, 46 lar rahat oldu, 44 ler baya sıktı. Demek ki şu anda 45 beden oldumGörevli kız bana inatla bikini satmaya çalıştı. Kasti mi yaptıı, yoksa samimimiydi pek anlayamadım ama.. Mağazadan çıktıktan sonra eşime malzeme çıkmış oldu
![]()
Ya ama sarı civcimim şey ve de kem küm yaa uf ama gezmekten bişey yemeye fırsatım olmadı gündüz akşamda öle oldu işte ya valla söz ben telafi edeceğim bunu fazlasıyla :81:
ben öyle zamanlarda atıyorum çantama 3-4 fındık yada ceviz yada kuru bişeyler işte tabiii şişe şişe sularımda yanımada oluyobide altın başak hıııı 1 buçuk 2 saatte bir bufacık bişeyler atıp midemin o feciii acıkma zamanına kadar onu sakinleştiriyorum
tavsiye ederiiiiim)))
bişey söylemek istiyorummm:26:
yaa bukadar yazdığım şeyin aksine bişey olucak ama :26:
acaba önümüzdeki cumadan itibaren 1 haftalığına bi denesek mi??? sonradan yine sağlıklı beslenmemize devam ederiz bi denesek olabilermi acaba
işte bunu
B?R HAFTADA 5-6 K?LO VERME D?YET?
PATATES DESTEKL?
Günlük kalori: 600 Kcal
Genel bir diyet zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu dü?ük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır.
Bu diyetin günlük menüleri:
1.GÜN
· Sabah : 2 orta boy patates ( haşlanmış)
· Öğle : 2 orta boy patates ( haşlanmış)
· Akşam : 3 orta boy patates ( haşlanmış)
2.GÜN
· Akşam : 2 orta boy patates ( haşlanmış)
3.GÜN
4.GÜN
· Sabah : 1 elma, 2 mandalina
· Akşam : 2 but tavuk ızgara, ha?lama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıv? ya?)
5.GÜN
· Öğle : 1 elma 2 mandalina
· Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, kar???k salata
6.GÜN
· Öğle : 1 elma 1 portakal
· Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (kar???k salata, 1 tatlı kaşığı sıv? ya?)
7.GÜN
· Öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıv? ya?
· Akşam : 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata
Bende mayo istiyorum şortlu yada etekli nerden alabilirim kızlar
İnşallah beyzuş ablacım 4 gün kaldı bakalım ne olucak.İyiyim canım sağol.Benim pazarım da gayet iyi geçti.Spor bile yaptım...
Allah heyecanını hayırlara çıkarsın inşallah;gönlünün muradını versin tez zamanda...
[/QUOTE]rki herşey arkakaya geliyor geçen sene benimde öyleydi artık inan kimselere söylememey başladım Allaha çok şükür bu aralar düzeldi inşallah senin kara bulutlarda en yakında pembeye döner.
Çok saol canım.kapıdan girmiş malesef.ben ocak ayında rapor aldım ve mart ta tüp bebek yaptım tutmadı.raporlu maliyeti 4 bini geçmişti zaten.bu ay onun kredisi bitmişti .ödensin bi yandan diye 2. Tedavi için yine çektik kredi.ama nasip değilmiş.ilgin için allah razı olsun.seninde yok bebeğin anladığım kadarıyla.rabbim hepimizin kucağını doldursun
İyigeceler zeynep ablacım çok şükür iyisin çok sevindim.İnşallah bir daha böyle ataklı geçirmezsin.
Hoşbulduk ablacım çok güzel bir pazar geçirdim mutluyum ve bildiğin gibi heyecanlıyım sen nnasılsın...
Bence yapma hepsini denemiş biri olarak sonunda sğlıklı beslenerek kilo vern biriyim bunların hepsi plavra yaptım dediği gibi vermiyorsun verdiğinde su zaten ama sen bilirsin tabi.bişey söylemek istiyorummm:26:
yaa bukadar yazdığım şeyin aksine bişey olucak ama :26:
acaba önümüzdeki cumadan itibaren 1 haftalığına bi denesek mi??? sonradan yine sağlıklı beslenmemize devam ederiz bi denesek olabilermi acaba
işte bunu
B?R HAFTADA 5-6 K?LO VERME D?YET?
PATATES DESTEKL?
Günlük kalori: 600 Kcal
Genel bir diyet zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu dü?ük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır.
Bu diyetin günlük menüleri:
1.GÜN
2.GÜN
· Akşam : 2 orta boy patates ( haşlanmış)
3.GÜN
4.GÜN
· Akşam : 2 but tavuk ızgara, ha?lama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıv? ya?)
5.GÜN
· Öğle : 1 elma 2 mandalina
· Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, kar???k salata
6.GÜN
· Öğle : 1 elma 1 portakal
· Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (kar???k salata, 1 tatlı kaşığı sıv? ya?)
7.GÜN
· Öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıv? ya?
· Akşam : 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata