• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de iyiyim canım çok şükür, malum pzt ve mesai işte
dün akşam piknikteydik arkadaşlarla et olayını biraz abarttım galiba ama hiç ekmek yemededim ,öğlen kahvaltı yapmıştım bir de akşamki yediklerim bişi olmamıştır dimi...

herkese günaydııııııııııııııııııın
ayşecim geçmiş olsun
ben de dün senin gibi beslendim aynen ama bana bişey olmuş artılardayım oooooooooooooooyyyy

Canım çok geçmiş olsun iyiki size bişey olmamış camdanmı girdi hain özellikle amacın için biriktirdiğin paraya gerçekten üzüldüm çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum çok masraflı bir tedavi eğer istanbuldaysan çapaya git rapor al ilgilenirsen bana mesj at ben seni yönlendiriyim çok ama çok üzüldüm.Bazen öyle bir dönem oluyorki herşey arkakaya geliyor geçen sene benimde öyleydi artık inan kimselere söylememey başladım Allaha çok şükür bu aralar düzeldi inşallah senin kara bulutlarda en yakında pembeye döner.
Çok saol canım.kapıdan girmiş malesef.ben ocak ayında rapor aldım ve mart ta tüp bebek yaptım tutmadı.raporlu maliyeti 4 bini geçmişti zaten.bu ay onun kredisi bitmişti .ödensin bi yandan diye 2. Tedavi için yine çektik kredi.ama nasip değilmiş.ilgin için allah razı olsun.seninde yok bebeğin anladığım kadarıyla.rabbim hepimizin kucağını doldursun

İyigeceler zeynep ablacım çok şükür iyisin çok sevindim.İnşallah bir daha böyle ataklı geçirmezsin.

Hoşbulduk ablacım çok güzel bir pazar geçirdim mutluyum ve bildiğin gibi heyecanlıyım sen nnasılsın...

rki herşey arkakaya geliyor geçen sene benimde öyleydi artık inan kimselere söylememey başladım Allaha çok şükür bu aralar düzeldi inşallah senin kara bulutlarda en yakında pembeye döner.
Çok saol canım.kapıdan girmiş malesef.ben ocak ayında rapor aldım ve mart ta tüp bebek yaptım tutmadı.raporlu maliyeti 4 bini geçmişti zaten.bu ay onun kredisi bitmişti .ödensin bi yandan diye 2. Tedavi için yine çektik kredi.ama nasip değilmiş.ilgin için allah razı olsun.seninde yok bebeğin anladığım kadarıyla.rabbim hepimizin kucağını doldursun

İyigeceler zeynep ablacım çok şükür iyisin çok sevindim.İnşallah bir daha böyle ataklı geçirmezsin.

Hoşbulduk ablacım çok güzel bir pazar geçirdim mutluyum ve bildiğin gibi heyecanlıyım sen nnasılsın...[/QUOTE]

kara bulutlar geziyor hanemin üzerinde...kötü bi pazar... Sabahın 5 inde kapının tıkırtısıyla uyandık.meğer geç kalmışız.atı alan üsküdarı geçmiş bile.hırsızzz evi darma duman etmiş 3.500 liramızı yattığımız odadan pantolonun cebinden almış.rabbim zorla sınıyo evimi beni...
geçmiş olsun canım.....allah evladına kavuştursun tez zamanda....
iki üç saattir ayaktayım.yarın eczaneye gidip teşekkür edeceğim..evet canım daha insanlık ölmemiş!belki küçük yerin nimetleri..herkes birbirini tanıyor..

geçmiş olsun zeynep abla.........

dün akşam piknikteydik arkadaşlarla et olayını biraz abarttım galiba ama hiç ekmek yemededim ,öğlen kahvaltı yapmıştım bir de akşamki yediklerim bişi olmamıştır dimi...

valla bişey olmuşmudur bilmiyorum ama sabah ben tartıda 100ü gördüm şoktayım diyet yaptıkça kilo alan benim herhalde
ayşecim geçmiş olsun
ben de dün senin gibi beslendim aynen ama bana bişey olmuş artılardayım oooooooooooooooyyyy

gnaydn cnmcım

valla bişey olmuşmudur bilmiyorum ama sabah ben tartıda 100ü gördüm şoktayım diyet yaptıkça kilo alan benim herhalde

gnaydn cnmcım
yok ayşe sen tek degilsin bende varım 520 dakika spor yapmıştım geçenlerde gram gitmemişti biz çok kafaya takıyoruz belkide
diyetime uygun kahvaltımı yaptım 30 dakika dr dedigi gibi yürüdüm duşumu aldım ara ögünümde 4 erik 2 kaşık yogurdumu yedim şimdiye kadar 1 lt suyumu bitirdim bu hafta veremesem başka dr gitcem

iyi geceleeeeeeeeeeeeerrr
çok dengesiz yedim yaa ızgara yedim ama saat 9 buçuk civarı düşünün of patlıyacam nerdeyse spor da yapamadım yarın hepsinin acısını çıkarmam lazım

asuman abla bu hafta 89 u bile ucundan göremiicez sanırım:((

ayşecim geçmiş olsun

aynen aynen artıya geçmişim yaaa:(((ayyy çok kötü oldum yaaa:((

aslında kötü etmişsin.. 2 saatte bir ağzına ufacık bişey atsaydın akşama et olayını abartmazdın;)

günaydinnnnn kizlarrrrr :)

ya kizlar benim kilo verme isi durdu gitmiyo yaaaa neden veremiyorum artik :59:

hepimize bişeyler oluyo yaaa hangi topiğin nazarı değdi bize acaba ne güzel gidiyoduk tıkır tıkır..MaşaAllah SubhanAllah BarekAllah topiğimize;)
aynen canım ben de sabah artı 1 çıktım :((

işte biri daha:))
bir atak yapıp hemen silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyor;)

gnaydn cnmcım

yaaa yuok ayşecim herkesin durumu aynı ama sen 3 kilo almışsın yaa neden öyle oldu kiiii çok üzüldüm şimdi bak:( hele ki o kadar dikkat edince insan daha da üzülüyor diimi:((

Günaydın günaydın günaydın, hepinizi çook seviyoruum :66:
Bu sabah 99.1 çıktım, çok gayret ediyorum artık vücudum hakettiklerimi veriyor sanırım (alıyor mu demeliydim :44:) Dün boll aktiviteli bir gün geçirdim ve dün bu sabah tartıya -400 olarak yansıdı. Çok mutluyum :97:

Son düzenleme:
Sağol canım benim.Erken erken Ramazana hazırlandım;aceleye gelmesin diye...
Senin çalışmalar nasıl gidiyor canım.İnşallah sonucu çoookkkkk güzel olur...

valla ablacım notları tarama şeklinde gidiyor ama olcak gibi değil işte sırf baktım diyebileyim diye.. dersanesiz olacak gibi değil bu bizim bölümle ilgili sınavın oturumları. yoksa en temel bir seviye var; hem öğretmenlerin hem düz memurların hem de iktisadi bilimler mezunlarının girdiği, o evde yapılır da, bu bahsettiğim pazar oturumu okulu yeniden bitirmek gibi. neyse kafanız karışmasın, annem hala anlamadı:) ben bilmem gir çık diyo:)

günaydın bu arada herkese:71:

bu hafta gram değil kilo vereceğim, aha da buraya yazıyorum, ay yeter bee 200gr 500gr.:37:

:3::3:

asuman abla bu hafta 89 u bile ucundan göremiicez sanırım:((

aynen aynen artıya geçmişim yaaa:(((ayyy çok kötü oldum yaaa:((

aslında kötü etmişsin.. 2 saatte bir ağzına ufacık bişey atsaydın akşama et olayını abartmazdın;)

hepimize bişeyler oluyo yaaa hangi topiğin nazarı değdi bize acaba ne güzel gidiyoduk tıkır tıkır..MaşaAllah SubhanAllah BarekAllah topiğimize;)

işte biri daha:))
bir atak yapıp hemen silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyor;)

yaaa yuok ayşecim herkesin durumu aynı ama sen 3 kilo almışsın yaa neden öyle oldu kiiii çok üzüldüm şimdi bak:( hele ki o kadar dikkat edince insan daha da üzülüyor diimi:((
öyle deme canım ucundan kulağınndan da olsa 89 lu bildirim yapacağız inşallah bu cuma canım daha 4 günümüz var hallederiz Allahın izniyle
Günaydın günaydın günaydın, hepinizi çook seviyoruum :66:
Bu sabah 99.1 çıktım, çok gayret ediyorum artık vücudum hakettiklerimi veriyor sanırım (alıyor mu demeliydim :44:) Dün boll aktiviteli bir gün geçirdim ve dün bu sabah tartıya -400 olarak yansıdı. Çok mutluyum :97:

canım tebrik ediyorum seni inan benden gidiyormuş gibi seviniyorum:64:

iyi geceler kızlar yatmadan bu klibi izleyin istedim, zayıflayınca yapılacaklar listesine ek;
YouTube - ‪Dany Brillant Histoire d'un Amour‬‏

böyle dans etmek istiyorum

Çoook güzel...
Ben bir ara tango dansına takmıştım.eşimle onun kursuna gitmeyi çok istedim o istemiyodu hep iş saatini bahane etti..
sonra bir cd buldum hadi bari cd den öğrenelim dedim...Neyse açtık cd yi geçtik karşısına.:))

Yok olmuyor tamam ben şişkoyum ama kıvrağım.:21:.Eşim bana ayak uyduramadı:37: yok yaaa ne biçim dans böyle olmaz dedi..Hadi gel lorke lorke çekelim dedi..:1:
Açıkçası bir hevesim daha kursağımda kaldı..

:)))) yaaa deminden beri beğen butonunu alıntı butonunu arıyorum aaaa yok diyorum alıntı ile cevapla dedim kiii aaa meğer giriş yapmamışım hahahahaa:)))))

butterflymirror ve dilenciii sizi tebrik ediyor ve MaşaAllah Rabbim nazarlardan saklasın diyorum;)

ne rahatsız olması butterfly mutlu olduk yaaaa;))

en azından kara bir bulut değilmiş bu başımızdaki:)))

Günaydınlar kızlar nasılsınız
ben idare ediyorum işte
mide agrısı ile kalktım bugün umarım geçer ilerleyen saatlerde
kimsecikler yokken geçmişi okuyayım bari tam 29 sayfa birikmiş :))

geçmiş olsun ayşecim..

valla ablacım notları tarama şeklinde gidiyor ama olcak gibi değil işte sırf baktım diyebileyim diye.. dersanesiz olacak gibi değil bu bizim bölümle ilgili sınavın oturumları. yoksa en temel bir seviye var; hem öğretmenlerin hem düz memurların hem de iktisadi bilimler mezunlarının girdiği, o evde yapılır da, bu bahsettiğim pazar oturumu okulu yeniden bitirmek gibi. neyse kafanız karışmasın, annem hala anlamadı:) ben bilmem gir çık diyo:)

günaydın bu arada herkese:71:

bu hafta gram değil kilo vereceğim, aha da buraya yazıyorum, ay yeter bee 200gr 500gr.:37:

:3::3:

Kolay gelsin canım yaaa..Dün seni andım biliyomusun..:) bu sefer karpuz yedim hemde öyle kesili değil kabuklu bir dilim, çocukluğumdaki gibi..ne zormuş bee her tarafı batıyor insanın..:)))
Karpuz keserken hadi arkadaşlar dedim çocuklar gibi elimize alıp yiyelim herkes ooooo hadi ne güzel olur mahalledeymişiz gibi..

Koca koca adamların elinde öyle karpuz, herkes bize bir tepeden bakıyoduki sorma gitsin bu duruma daha bi güldük eğlendik..:60:

Son düzenleme:
:)))) yaaa deminden beri beğen butonunu alıntı butonunu arıyorum aaaa yok diyorum alıntı ile cevapla dedim kiii aaa meğer giriş yapmamışım hahahahaa:)))))

butterflymirror ve dilenciii sizi tebrik ediyor ve MaşaAllah Rabbim nazarlardan saklasın diyorum;)

ne rahatsız olması butterfly mutlu olduk yaaaa;))

en azından kara bir bulut değilmiş bu başımızdaki:)))

Sağol canım, senin mesajının üstüne yazınca birden kötü hissettim kendimi..

Back
X