• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

büyükçekmece mimarobada. kısmen denize yakın tam dibi değil 200 metre yakınında yürüyorum ama havası geliyor güzel yani parkurum. caddede yürüyorum ama geniş kaldırımlar var ve çok araba geçmiyor. kalabalık da yok. hızla yürüyosun o yüzden.
ne güzel yerdesin bitane tanıdıgım var mimarsinan varmı oralarda öyle hatırlıyorum

yahu 5 kilo çok fark bence bozuk olabilir ikisinden biri. benimkine herkes fazla tartıyor diyor.3 kilo fazla felan ama ablam geldiinde tartıldı bozuk değil dedi benimkiyle aynı dedi yeni acaip bi paraya ıvır zıvırı tartan bir tartısı aldı. b en onu önemsemiyorum önemli olan artıyı da eksiyide doğru göstersin beni fazlamız 5 kilo değilki anlamayalım her türlü 30 kilomuz var

yahu 5 kilo çok fark bence bozuk olabilir ikisinden biri. benimkine herkes fazla tartıyor diyor.3 kilo fazla felan ama ablam geldiinde tartıldı bozuk değil dedi benimkiyle aynı dedi yeni acaip bi paraya ıvır zıvırı tartan bir tartısı aldı. b en onu önemsemiyorum önemli olan artıyı da eksiyide doğru göstersin beni fazlamız 5 kilo değilki anlamayalım her türlü 30 kilomuz var
ben tartımı 60 liraya aldım arzum daha 4 ay olmadı

kızlar bugün işlerim var geç girebilirim pazar var 2 döşek doldurcak komşum bana ben anlamıyorum yünden döşekten sadece yıkama çırpma bana ait .bizim alt katta kedi yovrulamış sarı yavrusu var dün anne kediye peynir tavuk eti su götürdüm sonra gittim yemiş nasıl mutlu oldum artık inşaata ben beslerim onu

Günaydınlar kızlar nasılsınız
ben dün bi sinir krizi geçirdim
gerizeklaı kadının biri yüzünden o yüzden
çıkıyorum demeden çıktım

: Günaydın kızlaaar....:16:

yazan var mı hala bilmiyorum ama dün 50 dk sporum var :69:

öpüyorumm hepiniziiiii ve işime gücüme dönüyorum :24:

daloki ve leahh sizi de daha bi ayrı öpüyorumm:23::69

günaydın kızlar bugün benim doğum günüm yani 20'li yaşlardaki son doğum günüm :18: :18: :18: :18:

Ekincik nice mutlu senelere Allah hayırlı yaşlar versin...:71:

Ama 5 dakika önce ne yaptım bilin bakalım :) Diyarbakır kadayıfından bir ısırık aldım :) Diyetisyenim affet beni ne olursun :) Ama dayanamadım :) itiraf.com gibi oldu burası benim için artık :) Hepinize mutlu günlerrr :) (yemezsem bi yerim düşecekti valla napiim)
:17::17::17::30::18:

Ama 5 dakika önce ne yaptım bilin bakalım :) Diyarbakır kadayıfından bir ısırık aldım :) Diyetisyenim affet beni ne olursun :) Ama dayanamadım :) itiraf.com gibi oldu burası benim için artık :) Hepinize mutlu günlerrr :) (yemezsem bi yerim düşecekti valla napiim)
:17::17::17::30::18:

afiyet olsun canım bişeycik olmaz ben de tadımlık herşeyden yiyorum bi yerimiz düşmesin demi:61:

arkadaşlar malum Deniz mevsimine girdik BÜYÜK BEDEN KORSELİ MAYOLAR VARMIŞ ALAN BİLEN YADA GÖREN VARMI PAYLAŞISA SEVİNİRİM :))

ayşe bak sana ne diyecem ben bir reklam var onu görünce çoook fena oluyorum, sigara içen kadıncağız koah hastası olmuş, tüplere bağlı yaşıyorum diyor ya.
Işte o reklam ben de çok etki yaptı, yürürken ya yürüyemeseydim diye düşünüyorum. Yürümek nasıl bir lutuf aslında popomuzu kaldırmaya üseniyoruz.

Allah korusun başımıza bişi gelse yerden bizi kaldıramazlar bile 2-3 kişi sürükler anca. özetle bişeyler yapabiliyorken yok moralim yok üşendim yok. Biz bu kilolar yuzunden bir sürü tehlike altındayız zaten atıp kurtulmak zorundayız.

Yarın yürüyemezsek, ah keşke çıkıp yürüyebilsem diyeceğiz. Anlatabiliyormuyum...

spor yaptin mi aysemmm

anlıyorum cnm çok iyi anlıyorum hemde
akşam yürüyecektim ama dediğim gibi iş yerinde sinir krizi geçirdim kendimi kaybettim
tel,i falan kırdım şuan elim çok agrıyo
bide akşam hastaneye gittik halama geldik geri saat 9 bucuktu
sonra kv ler kaynım eltim falan geldi
annem bizde diye geldiler vaktim olmadı yani
ama bugün kesin yürücem

günaydınnn arkadaşlar,
nasılız bu sabah ben yürüyüsümü yaptım geldim 75 dk . Bu sabah yürüyüsü beni daha çok yoruyor, ama gün boyu bir iş becermişim hissi de çok güzel, cilasına akşam yürüyüşü de ayrı keyif oluyor ozaman.

Siz neler yapıyosunuz bakalım.

günaydın cnm

günaydın kızlar bugün benim doğum günüm yani 20'li yaşlardaki son doğum günüm :18: :18: :18: :18:

doğum günün kutlu olsun cnm

Back
X