• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende bende :66: bak tam çıkıcaktım dayanamadım tekrar zayıf halimle eklediğim resimlerime baktım.
Yok yok en geç 3 sene içinde o halime döncem yine ondan sonra tutmayın beni mayokini yokini ne varsa giycem :60::60::60:

ceco senide arkadaş olarak ekleyebilirmiyim merak ettim ohallerini benimde oluşturdum bi albümüm var aralık annelirende yazarken birbirimizi merak etmiştim o yüzden eklemiştim o resimlerimde 72 73 kilo felanım arkadaş listemde ekli olanlar bakabilirler isterlerse

ceco senide arkadaş olarak ekleyebilirmiyim merak ettim ohallerini benimde oluşturdum bi albümüm var aralık annelirende yazarken birbirimizi merak etmiştim o yüzden eklemiştim o resimlerimde 72 73 kilo felanım arkadaş listemde ekli olanlar bakabilirler isterlerse

Kız julyet seni allah davul etmesin :60::60::60::60: o resimlermi kilolu halin. Fıstık gibisin maşallah :nazar: ben o kiloya düştüğüm gün (ki orada kalmayı da düşünmüyorum :34:) herhalde sevinçten ne yapacağımı şaşırırım.
Anam bide 72 -73 diyor yaaa bak gece gece uyku neyim kalmadı bende :60::60::60::60:

Umarım yanlış anlamamışsındır şaka yapıyorum ama gerçekten çok hoşmuşsun
Bu arada çay içerken çektirdiğin resimde hafif bir Eda Taşpınar havası var sende.

İnanmıyorummmmmmm doğum tarihimiz bile aynı :60:
Bide adım banu de tam olsun :64:

Son düzenleme:
Kız julyet seni allah davul etmesin :60::60::60::60: o resimlermi kilolu halin. Fıstık gibisin maşallah :nazar: ben o kiloya düştüğüm gün (ki orada kalmayı da düşünmüyorum :34:) herhalde sevinçten ne yapacağımı şaşırırım.
Anam bide 72 -73 diyor yaaa bak gece gece uyku neyim kalmadı bende :60::60::60::60:

Umarım yanlış anlamamışsındır şaka yapıyorum ama gerçekten çok hoşmuşsun

yok banucum anlatamadım sanırım ben şuanda 79 kilodayım 100 kiloyla doğum yaptım 7 ay önce şuanda 79 kiloya kadar düştüm o resimlerimide aralık anneleri diye grubumuz vardı hamileyken orayı takip ederdim orda kızlarla birbirimizi merak etmiştik hadi resimlerimizi ekleyelim dedik gecen sene eklemiştim o resimlerimi o resimlerimdede 72 73 kilo felanım yani şuanki halim değil demek istedim şuanki haliminide eklerim bi ara

bu arada güzel yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar benim ismim özlem tanıştığımıza memnun oldum

Neyse Kızlar size doyum olmaz benim küçük Kuzu halının üzerinde uyuya kaldı yatırayım onuda bende uyuyayım yarın çoooook işim var.
Baksanıza herkes temizliğini bitirmiş gezmeyi düşünüyor. Çok pis gaza geldim yarın bende başlıyayım da ancak biter bir iki güne kadar dip köşe. Bu gece eşimde dedi tatile gitcez sen daha bişey yapmaya başlamadın yetiştirebilecekmisin ufaklıkla diye.
Sağ olsun çok sıkıştığımda temizliğe de yardım ediyor ama her yeri kaldırıyor sonra bana geliyorlar :60::60::60:
Bu sefer yardım etme niyeti yok herhalde ancak yaparsın diyor

Ben kaçtım size hoş sohbetler diliyorum :3:

aynen semirancım bende bir iki gündür ihmal ettim su olayını başlamam lazım tekrardan detoksu biliyorum önceki diyetlerimdede banada verirdi ama bu sefer vermedi ama biraz daha zaman gecssin banada verir muhakak bakalım ramazanda nasıl bi program hazırlıcak merve ablacım inşallah güzel olur bide sen çok güzel kilo vermissin maşallah 3 ayda oda dedi zaten çok zayıfladı semiran diye bu başarılarının devamını diliyourm inşallah bende 1 ekime kadar 65 olurum 14 kilo vermem lazım 67 68 yeter diyodum ama 65 de karar kıldım 70 kiloya düşüncede aerobik plates tarzı biseyler düşünüyorum vucudumu şekle sokmak ve sıkılaşmak için bu sefer olucak başarıcam inşallah başarıcaz inşallah

azmedince herşey oluyor özlemcim sen daha iyi bilirsin önceki deneyimlerimizden değil mi verdik yine vereceğiz inş başarmak elimiz de ben de 75 ten sora gideceğim platese inş sarkma falan olması halinde yapacağız bişiler hele ki o günleri görelim neyse çok konuştum ben de yatayım herkese iyi geceler öpüldünüz topik ailesiii byeeee görüşmek üzereeee:79::79::79::79::54::54::54:

günayyyyyyyyyyydııııııııın tembel topik ben yine kapıyı açtım sonra gelenler fırından sıcak çavdar ekmek alsın çayı koydum demleniyor:68:

günaydıinnn

fadımecım salata domates bol olsun olur mu cnmm:34::34:
inanırmısın bugün evde ne domates ne salatalık kalmış bugün pazar kuruluyor bizim burda bol yeşilik meyve alcam artık 2 sefer giderim agırlık taşıyamıyorum dizimdeki kireç yüzünden zaten 30 benim yüküm var 20 sebze alsam artık ölürüm

günaydınnn arkadaşlar,
nasılız bu sabah ben yürüyüsümü yaptım geldim 75 dk . bu sabah yürüyüsü beni daha çok yoruyor, ama gün boyu bir iş becermişim hissi de çok güzel, cilasına akşam yürüyüşü de ayrı keyif oluyor ozaman.

siz neler yapıyosunuz bakalım.

günaydınnn arkadaşlar,
nasılız bu sabah ben yürüyüsümü yaptım geldim 75 dk . bu sabah yürüyüsü beni daha çok yoruyor, ama gün boyu bir iş becermişim hissi de çok güzel, cilasına akşam yürüyüşü de ayrı keyif oluyor ozaman.

günaydın mutlu ben terıyı kırsammı sinir etti beni sabah bana gıcıklıgı var sanki 100 ün altına inmiyor ah şu ilaçlar hepsini birden içsem bitse bende dedemin yanına gitsem rahmetliyi çok severdim özlemiştir beni

günaydınnn arkadaşlar,

nerde yürüdün bantamı dışardamı

günaydın mutlu ben terıyı kırsammı sinir etti beni sabah bana gıcıklıgı var sanki 100 ün altına inmiyor ah şu ilaçlar hepsini birden içsem bitse bende dedemin yanına gitsem rahmetliyi çok severdim özlemiştir beni

hanginiz daha güçlü çıkacak yakında ortaya bozulmuş olmasın tartın bir de başka yerde tartılsana,

ben dışarda yürüyorum pusetle, hızımı da artırdım 4-5 km bir yol çizdim kendime bazı 1 saatte bazen biraz daha fazla sürüyor. yürüyom oğlumla.

mutlu ist neresinde oturuyorsun

büyükçekmece mimarobada. kısmen denize yakın tam dibi değil 200 metre yakınında yürüyorum ama havası geliyor güzel yani parkurum. caddede yürüyorum ama geniş kaldırımlar var ve çok araba geçmiyor. kalabalık da yok. hızla yürüyosun o yüzden.

Back
X