Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah allah nazardan saklasın. Bizim daha yaş günümüze var 11 aylık dedim ama daha yeni gün aldı
Önceden ay boyu kısamı ay kilosu azmı diyordum ama en son doktorumuz ya bırak kızlar narin olur hem sonra perhis yapmayla uğraşmaz sakın midesini genişletme kilo aldırcam diye demişti
İştahı yerinde ama yerinde durmuyor kurtlu fasulye bizimki daha yeni yeni tutunmadan bir iki adım atmaya başladı ama tarantula gibi dizlerini yere değdirmeden hızlı hızlı emeklemek daha kolayına geliyor herhalde

benim çevremdekıler kılo meraklısı kv. örnegın ama ben hep anne sutu vermeye calıstım kızımda oglumda 8 ay anne sutu aldı hallerınden memnunum cok sukur saglıkları yerınde fazla kılo lu olmasın ben zaten bıkmışım bırde yavrularım ugraşmasınlar..

Aynen canım bende hep diyorum ben uğraşıyorum bari onlar uğraşmasın. Büyük kızın biraz göbişi vardı oda bana ayak uydurunca bide devamlı ip atlayınca baya süzüldü. Ben hala anne sütü vermeye devam ediyorum ve allah nasip ederse en az bir 6 ay daha vermek isterim. Tabi artık sırf onla doymuyor ama en azından tatlı niyetine günde 3 kere birer biberon içiyor ( küçüklerinden tabi )
Anne sütü içmeden hayatta uyuyamıyor ille onu istiyor. Daha ben tshirt'ü sıyırdığım an başlıyor gülerek çığlık atmaya hadi demeye

Benim Kv beni beyenmediği için aman bari bu bizim tarafa benzedi narin olcak diyor haspam sanki kendi sıfır beden göbeği benimkinden büyük ama diğer yerler normal. Sinirlenince dokuz aylık hamile gibi oluyor ordan anlıyoruz sinirlendiğini zaten. Alakası yok çok şükür eşime bile diyorum ohhh bunuda bizim tarafa benzettim diye oda zaten sana benzesinler diyor cnm benim.

cnm bir oglum var anneme okadar cok benzetıyorkı gören annemın küçüğü diyorlarr sarı saçlı mavı gözlü
kızım da cok tatlı gören onu halası ve babaannesıne benzetıyor keşke kızımda ben gıbı olsaydı dıyorum bazen ama saglıgı sıhatı yerınde oldugu için bır kusuru olmadıgı için şükrediyorum rabbıme benım kızım ayrı güzel

emzırme konusunda benım zaten sütüm azdı son son kızım emmek ıstemedı bırakıyordu ben sağarak verdim çok o sıralar genceçik teyzemın oğlunu kaybettık onun üzüntüsüyle tamamen kesildi sütüm bende en az 1 yaşına kadar anne sütü almalarını çok isterdim nasip..

Son düzenleme:
iyi akşamlar güzeller mutlu yürüyüşü artık sabah akşam yapıyosun maşallah bugün ben 45 dk yürüme fırsatı buldum ancak

iyi gecleer kızlar nasılsınız keyifler yerindedir umarım diyetler bozulmamıştır yarın hepimiz güzel bildirimler yaparız inşallah burcu çok alemsin ya yorumların çok şeker çok güldürüyo beni allahta seni güldürsün inşallah:)

Ona da şükür canım. Benim büyük kız topu topu 3 ay anne sütü emdi. Onu Almanyada annemlerin yanında doğurdum alman vatandaşı olsun diye. Daha doğrusu KP zorla yolladı hem vatandaşlık hem çocuk parası alırsınız demişti. Tabi uçağa en geç 7 aylık binebildiğim için erken gitmiştim mecbur. Eşimde o zaman karşı çıkamamıştı babasına havaalanında yalvarmıştım ne olur gitme de kalayım diye ama KP emir buyurmuştu bi kere. Giderkende bari dönüşte doğalgaz bağlı olsun diye abonelik parasını da bırakmıştım. Sen almış KP parayı vergi borcunu yatırmış tabii ben doğumdan sonra gelince öğrendim ve mecbur o ara onlar parayı ayarlayıp doğalgazı açtırana kadar KVlerde kaldım. Kabus gibiydi KV ve Görümce benle konuşmuyorlardı bile doğru dürüst.
Neyse fazla uzatmim bir gece o zaman kızım 3 aylık işte ağlıyor ben süt sağmaya uğraşırken ( Uç olmayınca memeden ememedi yavrum) aman kP uyanmasın diye bir kerelik mama verdi KV ondan sonra bizimkide tabi anne sütü bir daha emmedi. Tabi bende üzüntüden sütümden olmuştum o zaman. Ertesi gün adama rest çektim ya doğalgazı hemen bağlatırsın yada elektrikli sobayla ben evde kızımla kalırım diye iki gün sonra nasıl olduysa anında parayı buldu kocacım

Bu Arada Başınız Sağ olsun canım. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın düşüncesi bile kötü

Son düzenleme:

canları sagolsun bakalım yaa kv. görümceni allah a havele et cnmm boşver zaten sen o yolları aşmış görünüyorsun kocacın seni dinliyor maşallah gerisi yalan boşverr

saol cnm rabbım kımseye vermesın 6 ay oldu hergun aklımda abıcım nurlar içinde yatsın inş..annesı ve eşini düşünemiyorum bıle ne zaman teyzemı arasam ya aglıyor oluyor yada rahmemetlık abımden bbahsederden koyverıyor kendını rabbım onlara peygamber sabrı versın..

Son düzenleme:

Özlemcim hoşgeldin.... biz iyiyiz seni sormalı. Umarım yarında tartıda bu çabalarımızın karşılığını görür daha da iyi oluruz.

Ya bu arada burcu kim henüz tanışma şerefine nail olamadım ben galiba

herkeze ıyı gecelerr eşim vardıyelı calısıyor şimdi gelmek üzere öptüm sizi

şap şupp

ceco senin adın burcu değilmiydi

Yok banu benim adım ama önemli değil.
Annem hep der işin gücün muzurluk diye galiba doğru söylüyor olaylar ne kadar kötüde olsa sonrasında her türlü dalga geçebiliyorum geçmişle. Zaten öbür türlü herhalde kafayı yerdim.

Semirancım önerin için çok mersiii:)
nar çiçeğini aktardanmı aldın? en kısa sürede deneyeceğim..

evet yenacım aktardan aldım ben severim de ayrıca nar çiçeğini yeşilçayı anlamıyorsun çok iyi oluyor bence bir denee biraz çok at yeşilçaydan az fazla olsun zaten dalları iri iri kırmızı bir renk veriyor çok hoş oluyor seveceksin eminimm...

kızlar ben geldim merhabalarr yeğenleri deniz kenarına pikniğe götürdüm perşem perşembe ızgara et kaçtı yahu yine yaptım yapacağımı of offf tatil bitsin demeye başladım ha vallaa düzene girmeliyim hemen az kaldı 20 gün sora kısmetse bitiyor kaçamak falan yapmam inş salı merzifona geçiyorum eşyalarımın birazını oraya bırakıp ist gidyorum kısmetse 1 hafta falan kalırım inş ortim de yok ortalarda görüşmek istiyordum ama görünmüyor:26::26::26::26: ayşe de tatile gidiyor mutlu belki senle görüşürz inş tabiki gitmeden bişi diyemem ama görüşmek isterim

ayy banucum ya kusura bakma çok tatlısın valla çok pozitif bi insansın keşşke herkes senin gibi olabilse bende herşeyi takarım kafama kurarım kurarım özellikle kv meselelerini keşke senin gibi tiye alabilsem

merhaba semirancım denizkeniranıdda et ne güzel gitmiştir afiyet olsun canım ama löp löp et olmasın:) offf offf biz hep yazları eşimle orhan gencabay okulunun orda bir etçi var her hafta orda 1 kilo kalem pirzola söyler afiyetle yerdik valla ne güzel giderdi mis mis artık yiyemiyorum inşallah bidahaki yaza zaten ben bu sene yazdan hiç bisey anlamadım ne gezebiliyorum ne bise bebeğimle ilgilenmekten zaman nasıl geçiyo nezaman bitiyo gün hiç bisey anlamıyorum

ayy banucum ya kusura bakma çok tatlısın valla çok pozitif bi insansın keşşke herkes senin gibi olabilse bende herşeyi takarım kafama kurarım kurarım özellikle kv meselelerini keşke senin gibi tiye alabilsem

Eskiden beri hiç bir şeyi kafama takmayan bir insandım ama evlenince KVyi çok takmıştım bir kaç sene.
Sonuçta benle bir tane bile ortak noktası olmayan bir aileye gelmiştim. Düşünsene 99 depreminde 9 günlük evliykim korkudan kanamam olmuştu da sırf oğlunu başarılı göstermek için banu çocuk düşürdü diyip durdu sonrada aynı kadın bir ay sonra kendi annesiyle ( büyük ananneyle ) bir olup beni kısır ilan etti oğlunda bişey yokmuş bende varmış.
Ya sabır ya sabır dedim en sonunda dayanamadım hepsine sizin oğlunuz beceremiyorsa ben ne yapim dedim
Ne sinirlenmişti o gün KV hatta resmen şu okyanusta kirpi balığı olurya dokunduğun an top haline gelir aynı öyle oldu valla
Tabi bir dönem hep içime attım sonrada saçma bişey yapmaya kalkıştım iki kere. Artık hiç umurum değil istersem gidiyorum istemezsem iki üç hafta uğramıyorum. Bırak sanki madalya takcaklarmış gibi gittim yan binadan ev almıştım evleneceğim sene.

senin kv dede tam evlere şenlikmiş yani iyi katlanmıssın amann gerçekten üc günlük dünya böyle gereksiz insanları takıp sinirlenmeye değmiyo gerçekten en iyisini yapıyosun bende öyle çok umrumda olmuyolar ben kv kötü bi insan değil ama ruhum ısınmadı kadına elimde değil sevemedim bi türlü soğuk bir kadındır sohbetinden hiç hazetmem vs bende canım isterse gidiyorum istemezsede aylarca ugramıyorum ama şimdi işe başlıcam benim eşim tutturdu bebeğe annem bakcak hiç bakmasını istemiyorum allah biliyo ya ben annemin yanına bi kadın tutup bebeğimi baktırmayı düşünüyodum eşimle şu ara onun tartışması içindeyiz eylülde başlıcam napıcam bilmiyorum sürekli onlarla muhatap olmak zorunda kalmak hiç istemiyorum

evet cnm iyi oluyor ama işte kaçamak oldu akşam yemeği yemedim gerçi ama kaçtı vallaa neyse artık diye diye yaz dönemi bole geçecek hedefime 1 ay ertelemeli ulaşacağım kısmet olursa artık napalım

Umarım eşin ikna olur çünkü insan ısınamayınca değil her gün haftanın bir günü dahi olsa çocuğunu emanet emek istemiyor. Ben bir dönem işe başlamıştım KV bakmam diye tuturdu o zamanlar ama mecbur baktı. Kızım hiç istememişti o zaman hep diyordu ben evde tek kalırım yeterki oraya gitmim diye. Kadın beni sevmediği için kızımıda sevmiyordu sanki. Büyüğü 11 yaşına giricek küçüğüde 1 yaşına inan daha büyüğüne 11 senede toplam 3 kere doğum günü hediyesi aldı ( 1. yaş gününde kilotlu çorap, 2. yaş gününde atlet don birer adet, 10.cu yaş gününde 10lira para verdi) Kücüğüne desen doğumda bir çeyrek taktı ( onunda adım gibi eminim parasını eşim vermiştir çünkü diyordum büyüğüne takmadı bişey bunada takmasın valla lafı sokcam demiştim )
İşi güçü kendi kızları ve damatları bende artık eşime resmen diyorum o çok sevdiği damatları bakar elden ayaktan düşünce diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…