Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yahu az yiyim tartı öncesi diyorum fena oluyorum acaip istehım açık
dayanamayacam dalıcam mutfaga öffff nikimi sarkık göbüş olarak mı değiştirsem

yahu az yiyim tartı öncesi diyorum fena oluyorum acaip istehım açık
dayanamayacam dalıcam mutfaga öffff nikimi sarkık göbüş olarak mı değiştirsem

bende de açık iştahlar canım ben yemekten çok atıştırıyorum sürekli neyseki genelde meyve atıyorum ağzıma ama az önce kızım kağıtta kek yaptı yedim gitti kahveyle napıyım şifa niyetine

bende de açık iştahlar canım ben yemekten çok atıştırıyorum sürekli neyseki genelde meyve atıyorum ağzıma ama az önce kızım kağıtta kek yaptı yedim gitti kahveyle napıyım şifa niyetine

şimdi bura da olsa o kek affedermiyim 3-4 yemeden. benim sorunumda bu gözüm aç. ne olacak 1 tane ye dur yok illa gözde midede doyacak. o yüzden göz dolduran bir kadın oldum

şimdi bura da olsa o kek affedermiyim 3-4 yemeden. benim sorunumda bu gözüm aç. ne olacak 1 tane ye dur yok illa gözde midede doyacak. o yüzden göz dolduran bir kadın oldum

ben az çok da olsa becerebiliyorum artık kendimi durdurmayı ama her zaman değil şu keki çabuk bitirsinler yaaa yarın tartı günü

Canım nasılsın,nasıl gidiii çalışman..Olası şifreleride çalışıyomusun..:)))

amaaann almıyoruz ki duyumları abla?mız yok abimiz yok angara'da dayımız yok:) iyi gitmiyo ya çok sıkılıyorum evi taşıyıp ne halt edicem nasıl yaşıycam düşünmekten konsantre olamıyorum. zaten boşa kürek çekiyorum 1 haftada hangi birini okuyup öğrenicem.. öyle bakıyorum işte denk gelirse baktığım yerlerden ne ala...

------

ayşe geçmiş olsun umarım daha iyisindir.

Bugün yeşilçayı içerken kusuyodum az kalsın nefret ediyorum. hiç ama hiç sevmiyorum...
O kadar zorlayarak içiyorumki.:)

İyi geceler hepinize..:79:

Yena, Bergamot aromalı olanı denedin mi? Ben de senin gibiydim ama onu hiç zorlanmadan içiyorum. eğer normal çayda da tomurcuk seviyorsan (sanırım aynı şey bergamot ile tomurcuk?) beğenirsin :)

bugünkü menümü yazayım yorgunum uzancam biraz döşekler yordu beni
kahvaltı peynir zeytin 1 un kurabiyesi 2 dilim ekmek
ara yapamadım marketteydim
ögle melemen 2 b ayran 3 dilim t bugday ekmek
ara 3 kaşık yogurda 1 şeftali dogradım 1 çay kaşıgı tarçın döktüm onu yedim
akşam ne yerim bilmiyorum 2 lt su bitti akşam yeşil çayımı içerm spor yok bugün​

slm kizlarrrr
ekincik cnm dogum günün kutlu olsun insallah bidaki yas gününe kadar istedigin kiloya gelirsinnn ortimmm

ayse cnm gecmis olsun rabbim acil sifalar versin

Herkese iyi akşamlar bugün tvde doktor liste verdi birde her yemekten 1 saat önce 3 yk yoğurt 2 yk kepek biraz tarçın bu karışım yiyip üstüne soda soda içemeyende su içsin dedi ben denemeyi düşünüyorum kepek tok tutar zararıda yok bence.Kanal 7 de sabahları hergün diet veriyor izlemek isteyenlere 11 gibi falan başlıyor heralde.

ekincikk doğum günün kutlu olsun :)

Ayşe sana da geçmiş olsun, hem rahatsızlığın hem de işyerinde yaşadığın tatsızlıklar için

Yena'cım geçmişi okurken verdiğin bilgi (dedikodu demeyelim canım) ve link koparttı beni. Hani şu fake resimleri kendininmiş gibi paylaşan kadın

Bu hafta pek perişanım ben o yüzden fazla yazamadım. Annem Ankara'da, kızın okuluna son verdik, (iki ay tatil yapsın Eylül'de yeni okuluna başlayacak diye.) İki çocukla evde çıldırıyorum, kız çok hırçın. En yakın arkadaşım 1 aylığına Türkiye'ye geldi, ne planlar yapmıştık görüşemiyoruz vb. vb. Çocuklar uyanma saatini 6'ya çektiler. Babam, eşim, eşimin karısı tatilde olan ortağı dahil 6 kişi için her gün pişir taşır, temizle, ağırla, ilgilen, oooooooooooooooooooooof diye bağırasım var, o kadar bunaldım.

Bu arada kaçamak yapmıyorum ama artı çıkıyorum, nedenine kafa patlattım: epey yiyormuşum ben. Misafirler de olunca 3-4 çeşit oluyor masada malum. Herşeyi pişirirken 1 kaşık, tadını tuzunu ayarlarken 1 kaşık, dolaba kaldırırken 1 kaşık, çocuklar yemedi diye 1-2 kaşık ala ala abartıyorum durumu. Tabağıma 2 kaşık püre koydum diyorum ama toplamda 8-9 kaşık yemiş oluyorum. Bugün dengelemeye çalıştım durumu, ama yarını kurtarmaya yetmez sanırım...

iyi akşamlar ben yurudum geldim. hem sabah hem akşam pek sporcu gördüm kendimi. yarın inşallah geçen haftaki bildirimimin altına inaceğim. bu gün 93 lü bişiler gördum de yarın ola hayrola.

15 kilo bezelye ayıkladım kış için kollarım agrıyo şimdi .haftayada dolmalık biberleri güneşte bekletip biraz buruşunca dondurucuya atup kışın dolmasını yaparım

kızlar ishal ve kusma başladı bende
karın agrısı da var çok kötüyüm

Canım çok geçmiş olsun bişey dokundu herhalde. Aman kendine dikkat et susuz kalma havalarda sıcak hastanelik olmayasın allah korusun.

Kızlar dün kim sordu unuttum ceco idi sanırım
emir bugün kontrole gitti
12,200 kg
boyu da 82 cm imiş 15 ay 4 günlük :))

Maşallah Allah nazardan saklasın
benim buse cerenim 11 aylık oldu daha yeni ve boyu 69 cm kilosuda 8.500 gr
Çok cadı bu ara ne yerinde duruyor nede çenesi duruyor
Kim ne yerse yesin kesin ortak oluyor vermeyince de çığlık atıyor :) Dur bari kısçeminde resmini koyayım yenilerden

Herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrr

Görüşmeyeli nasılsınız bakem
Ben kendimi tır çarpmış gibi hissediyorum şu anda Dünkü topiğin temizlik yazıları üzerine önümüzdeki hafta içinde yapmayı düşündüğüm yatak odası ve büyük civcivin oda temizliğini nasıl gaza geldiysem bitirdim bugün.
Aslında kızın odasında pek bişey yoktu ama dur şunuda şuraya dur şunuda buraya derken onunda benimde dolapların içlerine kadar temizledik ana kız
Bir ara fazla yorulmadanda 30 dakka günlük hareketlerimi de yaptım ondan sonra aynen devam. Ütülerimde bitti yarın ve öbür günde salon ve mutfağı bitirirsem tatile hazırım
Bavulumuzu bile hazırladık Eşiminde dediği gibi ana kız gezme oldumu ak çiğerimiz görünüyor
Ufaklık bile şimdiden öyle sabah babasının peşinden ağlıyor hadi atta diye

deriiin canım hoşbulduk arada bakıyım diyorum da belki gaza gelir zayıflarm azcık ama bu gün duramadım tartıldım hiiç bi değişiklik yok gerçi regl dönemim ama moralim bozuldu ölçüyü kaçırdım azcık ((oğluş iyi dün doğum günüydü 2 yaşı bitirdil şükür :)

maşallahh kuzuna
benım kızmda bu ay yaşına girecek ve cok hareketlı yavrym 9 aylıkken yürümeye başladı 5 aylıkken diş çıkardı ve süreklı ayakta
kilosu 11 kg boyu enson 70cm ıdı şimdilerde ne oldu bılmem

Oğluşunun doğum günü kutlu olsun. Nice sağlık ve huzur dolu yaş günleri geçirmeniz dileğiyle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…