Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse bugün KVnin fazla dedikodusunu yaptım kadın sayemde cennete gitcek
Hem topiğinde kafasını şişirdim kusuruma bakmayın delidir ne yapsa yeridir deyip geçin

Umarım yarın sabah herkes eksilerde uyanır ve amacına bir adım daha yaklaşır.
Banuda inşallah bize güzel haberler verirde çifte bayram yaparız
Bana müsade
Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
Allaha emanet olcun canlarım

Yena, Bergamot aromalı olanı denedin mi? Ben de senin gibiydim ama onu hiç zorlanmadan içiyorum. eğer normal çayda da tomurcuk seviyorsan (sanırım aynı şey bergamot ile tomurcuk?) beğenirsin :)

Denedim bir süre iyiydi sonra onuda sevmemeye başladım..
bayat balık gibi kokuyor..))

banucum,hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Çok ilginç değilmi.? Banlanmış üye,profilindeki resimlerde silinmiş..:))

Son düzenleme:
buraya üye olmamın sebebi belki destek verip yardım edersiniz..hani bir ümit derlerya ama yanılmışım kimse kimsenin umrunda değil anladım..aslında kendime kızıyorum bu kadar yiyip şişecek ne vardı..şimdi böyle çaresizmiş gibi aranırsın..ama yılmayacagım..inanmak başarmaktır..ben inanıyorum bu yolda çook başarılı olacağım..

İnşallah güzel haber vermek isterim ama hiç ümidim kalmadı karnım çok ağrıyor birde evde idrarda baktım yok yarın kan vericem ama yarında benim evlilik yıldönümüm acaba bir sonraki günmü versem karar veremedim.
Yeşil çaydan bende nefret adiyorum birtek çileklisini içebiliyorum oda mecbur olduğum için::)))

Neden hemen ümitsizliğe kapıldın hayatım..KArın ağrısıyla ne ilgisi varki..?
İyi düşün lütfen..

Evlilik yıl dönümüzün kutlu olsun canım..İnşallah herşey gönlünüzce olur..

Biz genelde burdayız..seninde sık sık uğraman,kendinden bahsetmen gerek..Sohbetlere dalman gerek..
Konuları takip edip,yaptığın yürüyüşleri paylaş..Hemen iki mesaj sonra beni farketmediniz diyip alınganlık yapma lütfen...
Bu topikte 40 kişiye yakın üye var.dolayısıyla çok kalabalık olduğu için ilk başlarda senin çaba sarfetmen gerek,sürekli paylaşımda bulunman gerek...
tamammı canım..Ayrıca bende senin başarılı olacağına inanıyorum..

Son düzenleme:
günaydın
kilo bildirimimi yapıyorum;

geçen hafta 91.4
bu hafta 90.2
giden 1.2 kg

çizelgeme dikkat ettiniz mi, ne kadar güzel değil mi:)

Son düzenleme:
Gunaydin kuzularim benim :))) size soyle yasasin bi haftada 3 kilo vermisim demeyi cok isterdim ama hala ayniyim(( birde bende adet duzensizligi var bi ay vr bi ay yok bi hormonlarima bktirmayi dusunuyorrum belki ondan kilo aliyom :)))) hep bahane ayse emirime masallahhhhh opppp kocaman gulmacim seninde kizina masallah diyommmmn alah bebelerimizi nazardan saklasin

Semiran ya bigun havuz diyon bi gun deniz diyon ama su kuccucuk topikte 3 yikdir deniz yuzu gormeyen bi tombik pinar var demiyon( ay nasil isterdim suan senin yerinde olmayi varya soyle atsam kendimi suya neyse artk eve gidince dusakabine atarim kendimi:)) optum cnm mucuk

Bu arda kilo verenleri veremeyenleri hatta alanlari da tebrik ediyom cunku bz beraberizzzz

günaydın kızlar hemennn kilo bildirmimim yapmak istiyorum

geçen hafta 80.1
bu hafta 79.3
giden 800
hee bu arada şunuda belirtmeden geçemicem diyetisyeniimin tartısı benimkinden 1 kiloya yakın daha eksik tartıyo yani 78 küsür kiloyumdur onunkinde ama ben evde tartılıp evdeki tartıya göre bildirim yaptıım için kendi tartımı baz alıyorum
kilo verenleri tebrik ederim veremeyenlerde inşallh haftaya verirler sevgiler

kilo veren ve sabit kalan herkesi kutluyorum

kilo bildirimim

vallahi ne yazayım bilemedim dün 93.6 gördüm tartıda ama sabah 94.4 çıktım özetle ne yazıkki 300 gr almışım geçen haftadan bu yana.

spor bildirimim
pzt kadar biş yapmayıp son üç gün atağa kalkarak 320 dk ahki ahhhhh. artı 300 üstüne

herkese hayırlı cumalar diliyorum
kilo bildirimim
geçen hafta 90.7
bu haftaaaaaaaa 89.8
giden 900gr
sonunda 8li rakam da gördüm şükürler olsun rabbime

Son düzenleme:
selam arkadaşlar:80:

geçen hafta 93
bu hafta 92.5

giden -500 gr

veren veremeyen herkeslere sabır diyorum yolumuz uzun yılmak yok

günaydın kızlar
kilo:77.2

doum günümü kutlayan ve iyi dilekleyenleri yollayan tüm arkadaşlarıma teşekkürler, bugün işlerimi toparladıktan sonra topiğe uğrayacağım, artık kendine gelme vaktidir.

Günaydınnnnnnnnnn Güzellerrrrrrrrrr

Ne harika bir sabah deelmi
Kilo bildirimim:
Geçen hafta 118.6
Bu hafta 118.0

Fark: - 600 gr
Eskiden olsa niye daha fazla değil diye üzülürdüm ama şimdi havalara uçacam nedense. Yavaş yavaş gidiyor kilolarım allahın izniyle

Spor bildirimim: Cumartesi hariç her gün azda olsa yaptım veeeee toplam 200 dakka olmuş

Kilo veren, veremeyen tüm arkadaşları tebrik ediyorum ve kocaman öpüyorum
İyiki varsınız

Son düzenleme:
gunaydinnnn kizlarrr cok mutluyummmm
tartildim ve tam 70.0kg geldimmm 69.9da gözkirpti

yenacim bu hafta 70 kg
mutlucummm sporumda 440dakkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…