özlemcim sen öğretmendin değil mi hangi okul
Yena, Bergamot aromalı olanı denedin mi? Ben de senin gibiydim ama onu hiç zorlanmadan içiyorum. eğer normal çayda da tomurcuk seviyorsan (sanırım aynı şey bergamot ile tomurcuk?) beğenirsin :)
Herkese iyi akşamlar bugün tvde doktor liste verdi birde her yemekten 1 saat önce 3 yk yoğurt 2 yk kepek biraz tarçın bu karışım yiyip üstüne soda soda içemeyende su içsin dedi ben denemeyi düşünüyorum kepek tok tutar zararıda yok bence.Kanal 7 de sabahları hergün diet veriyor izlemek isteyenlere 11 gibi falan başlıyor heralde.
ekincikk doğum günün kutlu olsun :)
Ayşe sana da geçmiş olsun, hem rahatsızlığın hem de işyerinde yaşadığın tatsızlıklar için
Yena'cım geçmişi okurken verdiğin bilgi (dedikodu demeyelim canım) ve link koparttı beni. Hani şu fake resimleri kendininmiş gibi paylaşan kadın
Bu hafta pek perişanım ben o yüzden fazla yazamadım. Annem Ankara'da, kızın okuluna son verdik, (iki ay tatil yapsın Eylül'de yeni okuluna başlayacak diye.) İki çocukla evde çıldırıyorum, kız çok hırçın. En yakın arkadaşım 1 aylığına Türkiye'ye geldi, ne planlar yapmıştık görüşemiyoruz vb. vb. Çocuklar uyanma saatini 6'ya çektiler. Babam, eşim, eşimin karısı tatilde olan ortağı dahil 6 kişi için her gün pişir taşır, temizle, ağırla, ilgilen, oooooooooooooooooooooof diye bağırasım var, o kadar bunaldım.
Bu arada kaçamak yapmıyorum ama artı çıkıyorum, nedenine kafa patlattım: epey yiyormuşum ben. Misafirler de olunca 3-4 çeşit oluyor masada malum. Herşeyi pişirirken 1 kaşık, tadını tuzunu ayarlarken 1 kaşık, dolaba kaldırırken 1 kaşık, çocuklar yemedi diye 1-2 kaşık ala ala abartıyorum durumu. Tabağıma 2 kaşık püre koydum diyorum ama toplamda 8-9 kaşık yemiş oluyorum. Bugün dengelemeye çalıştım durumu, ama yarını kurtarmaya yetmez sanırım...
İnşallah güzel haber vermek isterim ama hiç ümidim kalmadı karnım çok ağrıyor birde evde idrarda baktım yok yarın kan vericem ama yarında benim evlilik yıldönümüm acaba bir sonraki günmü versem karar veremedim.Denedim bir süre iyiydi sonra onuda sevmemeye başladım..
bayat balık gibi kokuyor..))
banucum,hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Çok ilginç değilmi.? Banlanmış üye,profilindeki resimlerde silinmiş..:))
İnşallah güzel haber vermek isterim ama hiç ümidim kalmadı karnım çok ağrıyor birde evde idrarda baktım yok yarın kan vericem ama yarında benim evlilik yıldönümüm acaba bir sonraki günmü versem karar veremedim.
Yeşil çaydan bende nefret adiyorum birtek çileklisini içebiliyorum oda mecbur olduğum için::)))
buraya üye olmamın sebebi belki destek verip yardım edersiniz..hani bir ümit derlerya ama yanılmışım kimse kimsenin umrunda değil anladım..aslında kendime kızıyorum bu kadar yiyip şişecek ne vardı..şimdi böyle çaresizmiş gibi aranırsın..ama yılmayacagım..inanmak başarmaktır..ben inanıyorum bu yolda çook başarılı olacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?