Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu'cum bende de var böyle örnekler. Eh demek ki düşüncem de yanlış değilmiş, baksana bir istatistik çıkıyor. Ben de aynı senin gibi davrandım, umursamadım, vücudum orantılı dedim vs. Normal yese de aldığını fark edebilen, fark edince de çaresine bakan insanlarsa zayıf kalmışlar, o kadar da hayret edilecek bir şey yok aslında. Gel gör ki benim kafa hala "Allah Allah diyor, nasıl ben aldım da onlar almadı?"

Bu arada 2 (yazıyla iki) kilodan az alıp 4.5 kilo doğurmak konusu ispatlı şahitli mi acaba? "Atma recep din kardeşiyiz" diyesim geldi çünkü. hani 6'ya 7'ye eyvallah da 1.5 kilo ????

Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum beni mazur görün daha öncede anlatmıştın küçük kızımın tuvalet eğitimini veriyorum bu gün kilo bildiriminde de bulunamadım ama bende fark yok 91,5 kg hala aynıyım anlayacağınız 1 hafta daha böyle fazla giremem sanıyorum ondan sonra aranızdayım ama görüşmek üzere

Kesinlikle doğru! Tartıyla irtibatı kesmek herşeyi bitiriyor. Ben 2006 da evlenirken 70 kiloydum. Sonra ilk tartıldıgımda muhtemelen 8 ay sonra falan bir baktım 82 olmusum ve aynen dediğin gibi orantılı aldıgım için kiloyu ne kıyafetlerimde farklılık oldu nede neredeyse görünüşümde. Bir bakıma iyi bişey bir bakımada kötü işte! Ben kesinlikle zayıf insanların (istisnalar kesinlikle kaideyi bozmaz) öyle kalabilmek için aç kaldıklarını biliyorum! Boşuna uydurmasın kimse yani. Biz bu yola nedeen cıktık bunun için istediğim kiloya indiğimde biliyorumki bende aç yaşayacağım. Buna her ne kadar aç demek dogru olmasada su bir gercekki hepimiz sevdiğimiz bal böreklerden dolayı bu hale geldik. Ve zayıfladıgımızda bunlardan yersek yine aynısı olacak. He bu sefer ne olacak doyumluk degil ama tadımlık yiyeceğiz... :):):):)

selam canım, umarım çıkmamışsındır sana cok etkili oldugunu bildiğim bir kız cocuk tuvalet söyleme eğitimi örneği vereyim :) Umarım kızın kokoş bir kız cocugudur işe yarar. Bir arkadasım kızının sürekli oje sürmek istemesini tuvalet eğitimiyle birleştirmişti :) yani sürekli eger tuvaletini söylersen her söylediğinde bir parmagına oje süreceğim diyerek kızına cok kısa bir sürede bu eğitimi verebildi :) benim çocugum yok ama kızım olursa mutlaka deneyeceğim. sanada söylemek istedim :) sevgiler

sayı temmuz 2.hafta
1 yasafat 0dk 0 dk
2 yekta odk 0dk
3 biumut 0dk
4 pınar110 0dk
5 julyet 0dk
6 dalokaysmom 320dk
7 asumanzeynep 430dk
8 ekincik 0dk
9 yasemen 0dk
10 ceco34 200 dk
11 toksin 440 dk
12 tomurcuk 330 dk
13 yağmurgözlü 0 dk
14 billurs 230 dk
15 semiran 450 dk
16 sinopee 40 dk
17 butterflymirror 0 dk
18 cherrypie 240 dk
19 derin 0dk
20 özka82 0 dk
21 yotsuz 200 dk
22 dilenci 300dk
23 tombulkelebekim 0 dk
24 fadime02 330dk
25 gülma 0 dk
26 yena 110 dk
27 3melegmvar 670dk
28 Umutttt 0 dk
29 Beyzuş 360 dk
30 Dermanabla7 0dk
31
arkadaşlar bakın kontrol edin ne olur düzelteim bu ilk anca bu kadar oldu.

Son düzenleme:
yarışma gruplarının mantığı farklı mı bizden birinci olan takım a ödül mü var
mutlu bende 7. takımdayım sadece daha sıkı tutmaya çalışıyorsun okadar ..diğer takımlarla pek ilgilendiğim yok..tatlı bir yarışi anlıcan...
HAFTANIN 1.si.....- 2,9 kg............................toksin......

HAFTANIN 2.si.......- 2 kg..........................3meleğmvar... :81:

HAFTANIN 3.sü....- 1,7 kg..........................dilenciii.........
ellerine sağlık yena...annemden dönemedim akşam bildirim bu yüzden yapamadım...

ve taçççççç 3meleğim varın bravo kraliçeeee

Eki Görüntüle 221434

1. 3meleğimvar 670 dk
2. semiran 450 dk
3. toksin 440 dk

1. yena 110 dk
2. sinopee 40 dk

bu güzel arkadaşlar da spora alışma turlarındalar

şimdi liste de 0 yazdıklarıma gelinde ne yazıkki bildirim yapmamamışlar yahut kaçırdım ya da hiççç miii hiçççç spor yapasıları olmamış geçen hafta

Dalokaysmom ellerine ve emeğine sağlık ...
Dereceye girenleri de tebrik ederim...

30-35 sene önceki bir olayın ispatı elbette kadının sözlerinden ötesi değil. ama bir iki kere vay zayıflamışsınız dedim hatta ebru sallı 5 kilo almış bebek 3 kilo doğmuş olurmu canım öyle sey demişliğim var, cevap "bünye meselersi bazı kadınların bünyesi böyle kendine dğil çocuğa alır" dedi. ki nasıl tatlı yediğini de anlatıyor kilolarca baklava yemişmiş. amannnn dediğimize dönüyoruz. ben bir kusurum olsa bağıra bağıra söylerim hata yapmayı, özürdilemeği ayıp bulmam önemli olan telafi etmektir ama bazı insanlar kusurlarını örtmek için binlerce yalan söyleyebilirler hatta olduklarından farklı görünmek için. kv onlardan biri.

misafirler gitti be3n burdayım ellerine saglık mutlu kilo verenleri kutluyorum

Slm kizlar bende su spor isine bildirimde bulunmak istiyorum bi deyisiklik olmus galiba biri beni aydinlatirsa cok sevinirim

1. cileri 2. cileri 3. cüleri kutluyoruuuuuumm
arkadaşlar demin baharla konuştuk eskişehire gidiyo iş için, bana sende gelsene benimle dedi sende gir beraber hem çalışalım hem oturalım dedi.. aklıma yatmadı değil benmde bi ark ım var eskişehirde hem fakat iki sıkıntımız var birincisi benim köpeğim, ben onu bırakamam bırakıcak biyerde yok zaten, beraber kalacağımız daha doğrusu evine konuşlanacağımız olan baharın arkadaşı bakalım bu fikre ne diceeeek :) gelelim ikincisine bakalım bu eskişehir işine asıl babam ne dicek kesin ilk önce höykürücek biraz önce geldi eve fakat korkumdan söliyemiyoruuum sakin bi zamanını yakaliim dicem ama sakin bi zamanını yakalasam da o gene de höykürcek off tek çocuk olmak çok zooooooor çooooooookkk

Spor ve Kilo listesinde dereceye giren tüüüüümmmm Fıstıkları tebrik ediyorum
Bu hafta tam istediğim gibi spor yapamadım ama artık işleride kolayladım kesinlikle spora daha sıkı sarılacam bu hafta
Evde yaptığım spor az da olsa verdirdi ama ben iyisimi koşubandımla olan samimiyetimi ilerleteyim
Doktorumun daha evvel söylemesine bakılırsa metabolizmam neredeyse durma noktasındaymış herhalde o yüzden çok ağır gidiyor. Olsun inadim inat .... iki kanat hesabı kesin vucudumdaki düşmandan kurtulcam.

Eşkiden nasıl at gibi koşardım, 1 saatlik yere yarım saatte giderdim
Şimdi şu kilolarım yüzünden sütçü beygirine döndüm
Zayıflıyayımda en geç 3 sene sonra kocacım tay gibisin maşallahhhhh desin

Yenacım ( nilüfer ablaydı sanırım :44:) ve dalokysmomcum ( mutlu ) Listelerle baya uğraştınız ellerinize sağlık. İnşallah banada o taçlardan biri nasip olur. Bu arada Nilüfer ablacım bende gül cemalini merak ediyorum

Hepinizi kocamannnnnnnn öpüyorummmmm
Daha sonra görüşürüz
Dışarı cıkıp az totoşumu gezdireyim yine gelirim

Aslında bebeğin plesantası, suyu ve kendi ağırlığı 6 kilo civarında tutar zaten. Demek ki senin kv 4-5 kilo da üstüne vermiş :))) Ama bunları açıklayıp iki saat polemik yapacağına, "he, öyle mi" deyip geçmek daha iyi bazen. Söylediğin çok doğru, başkasının zaafını, kusurunu ortaya çıkarmak için yalan söylemek kompleksli insanların işi. Herkes gibi olduğunu kabul etmek ne kadar zor geliyor bazı insanlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…