Deriiin ne diyosun bayıldım sonuca...harikasın her hafta böyle olur inşallah...Bu gidişle bahar'ı geçersin bence..
Peki beni gördünmü yine formumdayım.
Dediğim gibi fazla abartmadım ama kendi hazırladığın mamalar gibide olmuyor dışarıda olunca üstüne birde hareket azlığı ...
kendime sağlam bi ortak arıyorum tombulkebekim nerdesin yaaa
gunaydinnnn kizlarrr cok mutluyummmm
tartildim ve tam 70.0kg geldimmm 69.9da gözkirpti
yenacim bu hafta 70 kg
mutlucummm sporumda 440dakkk
cherry cim sevindim canım..
ayırca ben senin ilk mesajınıda hatırlıyorum spanch bob lu avatarın vardı.:) Yine up uzuuuun bir mesaj yazmıştın.:))
Kilon kaçtı söylermisin lütfen yerli ancelina..:))
Bak bende aynıyım pes ediyormuyum .ayrıca senden yaşlıyım yani yaş avantajımda yok..Kısacası sen yine iyisin.:)
Canlarım benim hepinize teşekkür ederim. Ya benim motivasyonum şu sıralar gayet yerindeydi aslında ama işte kaçamak yapınca bile insan azcık çabaladım diye tartının yüzünü güldürmesini istiyor yoksa ben suçlarımı bilmiyo değilim :)
Dalokimmm yirim seni :) söylediklerinde sonuna kadar haklısın. Ama bak eskilerden dilencii iyi bilir Yena hatırlıyo mu bilmiyorum ama 2 senedir paso yakınma halindeyim ben aman kilo veremiyorum da dikkat edemiyorum da diyete uyamıyorum da bıktım da bilmem ne de artık sizlerden bile utanır oldum yaa 50 kere karar verdim tamam bu sefer diye ama her başladığımda acayip yorgun hissediyorum kendimi artık. Her kilo aldığımda buraya gelip yok başlarım böyle diyete de olmuyo da bilmem ne diye sızlanıyorum sanki sizden ilgi bekliyen şımarık çocuklar gibi hissediyorum kendimi. Başarısızlığının ezikliğini kapatmaya çalışıyo gibi çok huzursuz ediyo bu durum beni. Diyet konusunda Dayanma gücüm, tahammülüm çok azaldı eskiye oranla, o kadar çok yapılıp sonuç alınamamış diyet deneyiminin izleri var ki beynimde de vücudumda feci zorlanıyorum şu sıralar.
Açıkçası benim en çok zoruma giden şey şu ki: dilenci iyi bilir 99’u göreyim diye geçen sene az beynini yememiştim milletin zar zor 99 u gördüm sonra 90 a kadar düştüm süper gidiyordum 1 ileri 2 geriydi ama gidiyordu kilolar. Şimdi tekrar 100 ün üzerine çıkmayı hazmedemiyorum ya kabullenemiyorum sürekli sermayeden harcıyo gibi hissediyorum diyorum bu 10 kiloyu almasaydım şimdi 80 leri 70 leri zorluyo olcaktım çok kızgınım kendime çoook..!
Diyetisyen konusunda da çok haklısın. Güya gidiyorum kadının listesine uyduğum flan yok yine bildiğim metodu uyguluyorum ama çalışma şartlarımdan dolayı farklısına imkanım yok. Diyetisyene gitmemdeki tek amaç kontrollü olurum utanırım belki, böylece daha dikkatli olurum diye düşünmemdi.
Fotoğraflara bakma konusunda ne yazık ki şu ankinden daha ince olduğum dönemlerim yok benim çocukluğum ve bundan 2 sene öncesine kadarım aşırı obez olarak geçtiği için geçmiş fotolarıma bakarsam şu anki halime şükreder yine sererim
Mutlu’cum güzel sözlerin için de çok teşekkür ederim. Gençliğimi hakkıyla yaşayamadığımı şimdiden kabullenmiş durumdayım ben zaten, yaş oldu 23 hep ezikliğini yaşadım şişman olmanın dışarıdan baksan benden mutlusu komplekssizi yoktur ama bide bana sor :) hepinizin bildiği şeyler işte ama buradaki çoğu kişi sonradan bu çoğunluğun da büyük kısmı hamilelikten dolayı kilo almış. Çocukluktan beri kilolu olmak ayrı bişi. Ben kendimi bildim bileli şişkoluk yaftalı bana. Şunu bilir şunu söylerim hayatın her döneminde yaş ne olursa olsun sadece kilo için değil “farklı” olmak zor vesselam. Oyyyhhh çok konuştum yaaa arkamdaki vatandaş da anlamasın diye word’de yazıyorum bunları topic’e kopyalıcam 2 saattir o kadar uzun ne yazıyosun sen diyip duruyo spaydiii..! ben çaktırmadan göndereyim şimdi şu yazıyı size. Alıntı da yapamadım o yüzden :)
YENA’cım madem öyle çıkmayayım listeden :)
harikasın wallahi, 60'lar vay be rüya gibi
arkadaslar takim yarismalarina katilmak istiyorum neyapmam gerek?
boşver üzülme demiştin ama alırım diye sonuçta, üstelik diyete yeni başladın bırakmıştın ve çabucak ikili rakamlara yaklaştın bu hafta halledersin. gezme olaylarınıza da bayılıyorum sizin :) iyi eğlenceler.Övülmeyi hakediyosun ama ya..Çünkü gerçekten kolay değil kilo vermek..
Ben tartıldım tahmin ettiğim gibi almışım 101.4 düzen bozulunca..ama ben bozuk düzene ayak uydurmamaya çalıştım elimden geldiğince.:)
yinede çok üzülmedim vereceğim kiloları biliyorum..
Memur olmanı istiyorum ben nedense,söylemiştim daha önce..Rahat etmen açısından,garanti iş açısından ama tabii senin hayallerin farklı..
Herşey gönlünce olsun,yarın ve öbürgün için başarılar diliyorum...
Haftasonu için yine planlar yapılmış misafirlerimizle mordoğana gidiyormuşuz bende dün akşam öğrendim..:)
ayşeciğim çooooooook geçmiş olsun canım
yenacım sağol çok mutluyum gerçekten dokunsalar ağlayacağım duygusala bağladım ama üzüldüm senin görüp tekrar yukarılara çıkmana canım
dilenci canım sınavında başarılar Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Mutluuu,
Beyzuş'un 360 dakika sporu var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?