- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ayyy banu çok alemsin ya yine güldürdür beni 9 kişiye 2 ekmek heee yeter herkes bidilim yese çok bileaferin amcaya gözüm tuttu
evet cnm bi yerden tutmak geekıyo.. gülsummm nedesın kız sen bakıyımm.
gece memlekete gıtme durmum var gidesem 2 gun yokum gitmezsemm zaten burdayım:82::82:
oğlum ateşlendi biraz bogazıda küçük küçük yaralar olmuşş neşesi yok kuzumum yattı uyudu o kadar dondurmadan sonra olacağı buydu
selam kizlar 17 gün tatilden sonra +3.8 olarak geri döndüm aglancak halime gülüyorum
sağol canım teşekkür ederim.
bugün kanda baktırdım yine tutmamış kısmet başka bahara artık...
Çok gğzel gidiyorsun tebrikler canım...
İnşallah canım bende zaten sıkı bir diete başladım inşallah ekimde tekrar deniycem o zamana kadar 15 kilo verebilsem şansımda artıcağına inanıyorum.inş..allah evladına kavuşturur mutlaka canım ben inanıyorum kendini üzme ....biraz daha kilo verince tekrar denersiniz moralinde daha iyi olur......
didemim yok öyle siz yazın ben okuyum bilfiil katılacaksın canım
ben genel itibarıyle iyiyim canım ama akşamdan beri başım ağrıyor sen nasılsın
Evet canım aşılamaydı kısmet değilmiş bende şimdi güzel bir diet yapıp en azından 15 kilo verip öyle deniycem artık.banucum ne desek boş seni hiçbirşeyin teselli edemeyeceğini çok iyi biliyorum...ama aşılamaydı zannedersem ..ben pek güvenmiyorum olan var ama çok nadir aşılama ile moralini bozmak istemedim banada 3 kez yapıldı aşılama....inşallah kilolarını verip tekrar denersin ,hiç moralini bozma canım
ağrı kesici alsaydın keşke.
ben iyiyim tüm gün evdeydim çok sıkıldım. bi de az önce akşam yaptığım tavuk kızartmadan yedim. hiç iyi yapmadım dimi:26: amaan acıkmıştım işte.
ya benim iki gündür kafam şu beden olayına takık. ya ben bak toplamda 17 kilo vermişim ama 12-13 kilodan beri bir beden küçüldüm. hala aynı bedendeyim. yani bir ay önce giydiğim pantolon bollaşmadı. bir de niye bu kadar çok kiloda anca bir beden oluyor onu anlamıyorum.
bu arada artık kilo verdiğim farkedilsin istiyorum ama yokneden ama ya
ilaç almak istemedim canım yatınca geçer inş ben kardeşimdeydim 4 bacı toplandık güzeldi ama ben de yedim börek kek napim açmı dursaydım demi ama
bu beden konusunu ben de çözemedim hala 52 beden pantolonumu giyebiliyorum üstümden düşmüyo nedense ama lcw den geçen bahsettiğim kotu da aldım 34 beden likralı ama bol bile ben şimdi kaç bedensem anlamadım ama zayıfladığım farkediliyor senin de kesinlikle farkediliyordur canım ama verdikçe insan kalan fazlalarına daha çok takıyor sanki ben de öyle oluyo 113 ken bile kendimden memnun olan ben şimdi bakıyorum ne kalın bacağım var ne çok kilom var diyorum bi ara daha uzun konuşurum bu konuda başım ağrırken daha uzatmayım dedim hehe
herkese iyi geceler
daha öncede 1 kere:) yazmıştım buraya bnde geldim diye sonra bi baktım hiç gelmiyorum :2:
ama artık kesin kararlıyım burdayım bundan sonra.......... kızlar yardım edin bana lütfen durum gttikçe kötüye gidiyor fotğrf bile çktrmek istemiyorum artıkaynalara bakamıyorum ölücem sanki
sana da iyi geceler cnm hg ama sakın ole düşünme öleceğim falan filan bunlar seni zora sokar önce kendinle barış kesin bir karara ver yeterr olur mu önce sağlık onu da kendimiz kazanacağız hemen hemen bütün kadınların sorunu bu tek değilsin ortak noktamız kilolar önce kendini seveceksin bu hale kendimiz geldik kendimiz çıkacağız önce buna inan sora uzun bir yolun olduğuna kendini hazırla hemen almadık hemen vermeyeceğiz tmm kendini hazırla beynini sora hep birlikte yola devam silkelen üzülme tmmherkese iyi geceler
daha öncede 1 kere:) yazmıştım buraya bnde geldim diye sonra bi baktım hiç gelmiyorum :2:
ama artık kesin kararlıyım burdayım bundan sonra.......... kızlar yardım edin bana lütfen durum gttikçe kötüye gidiyor fotğrf bile çktrmek istemiyorum artıkaynalara bakamıyorum ölücem sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?