- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Burada gerçekten ihtiyacın olan motivasyonu bulacaksındır.
Benim henüz 3 hafta oldu başlayalı ve 2 kilo gitti bile. Oda geçen hafta regl olduğum için verememiştim ama ben yinede çooook mutluyum sonuçtan.
Düşünsene haftada 500 gr versen ayda 2 kilo yapar 10 aydada 20 kilo eder. Bence çok güzel bir sonuç.
Bu arada benim adım Banu
Banu supermyazmissin ben de ayni dusunuyorum haftada 200 gr bile versek bir bardak yagdan kurtuluyoruz, agirlik atiyoruz
banucum gece gece baktım yazdıklarına sora da profiline baktım sora dedim ki yat semiran töbe töbe gece gece stres olmaya değmez çıktım psikologmuş hanımefendi alakaya maydanoz hem de yüksek lisans vay anam dedimmmBu arada Hatıra88
1.
Profilinize baktımda meslek olarak psikolog yazıyor ama önceki yazdıklarınıza bakınca hiçte inandırıcı gelmedi bana sonuçta hiç bir psikolog kilolu bayanların bir şeyler için çaba sarf ettikleri ortamda şişko kelimesini her kim için olursa olsun kullanmaz.
2.
Hiç bir psikolog kendini iyi hissetmeyen bir insana çay iç geçer tarzında bir öğütte bulunmaz. Onun hislerini anlamaya çalışır ve kendini daha iyi hissetmesi için farklı açılardan ona yol gösterir.
3.
Kendinizde bu topiğe katılmaya karar verdiğinize göre sizinde kilo fazlalığınız var ki burdasınız. Eğer sırf yeşil çay bukadar etkili olsaydı burada olmazdınız.
4.
Daha öncede buralardaydım tanışma fırsatı olmamış gibi bişey yazmışsınız ama profiliniz henüz dün oluşturulmuş.
5.
İnsan sanalda olsa bir ortama girdiğinde biraz daha dikkatli davranır ve en azından kendini tanıtma nezaketinde bulunur
Oh be rahatladım yazmasaydım içimde kalacaktı kusura bakmayın!
semiran ablacım (abla diyorum ama rahatsız olursan söyle) buarada bnde 25 yaşındayım düşün bu yaşta bu kilo evliyim 3 yaşındada bi oğlum var ben 9 aylık hamileyken bukadr kilolu değildim hamileliğim boyunca toplam 7 kilo aldım ve doktorum yinede bana çok kızardışimdi görse ne der acaba düşünmek bile istemiyorum insan doğumdan sonra verir ben aldım umarım verebilirim 1 ayda 30 kilo veremicemi çook iyi biliyorum ama Allah sabredenin yanındadır
Günaydın KIzlarrrrrrrrrrrrrrrr
Hayırlı sabahlar :81: gece çok geç yatmama rağmen kendimi okadar dinç hissediyorum ki anlatamam
Umarım hepimiz için çooook güzel bir pazar olur.
Mutlucum, Özlemcim sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah?
Gunaydin nasiliz pazarmpazar ben sabahdan 75 dk yuruyusumu yaptimm kizlar bu hafta kimse 210 dk altinda kalmaz insallah gunde yarim saatcik haydi hanimalar spora
mutluuu gönaydınnnn bacımmmm bu ne hız ne ara uyandın ne ara yürüdün hemi de 75 dk hemi de dalokiyle maşallah ne deyim sana
Bir arkadaş yokmu şöyle moral verecek..nerde bu millet ..ne ise ben kendi kendime konuşayım alıştım artık..zaten derlerya insanın en iyi dostu yine kendisidir...herkes zayıflamış galiba ama inanıyorum bende başaracağım..azimliyim
Benim kurulu minnak saatim 6.30 caldi anneeeee diye yarim saat 45 dk direndim uyumuyor giydirdim attim arabaya, hop yurudum geldim.
Bu kendini sevme isi pek muhim. Ben 70 kilo iken bile utanip sikilirdim gayvan gibi sismanim diye aynaya bakmazdim zorda kalmadikca insanin once kendini kabul etmesi barismasi sart kendi ile baska vucudumuz yok. Buna iyi bakmamiz lazim gec oldu anlamam kendimi herhalimle kabul etmem ama olsun insallah 1 nisan 2011 benm miladim olacak. Bu bile mutlu ediyor beni.
Semos sen biliyosun ben koltuktan kalkmaya useniyordum simdi bazen gunde 2 saat yuruyorum ne guzel bi gelisme
rahmeay kaç kilosun diyete yeni mi başladın
evet yeni başladım..ama çook istiyorum zayıflamak..hayata küstüm bu kilolardan dolayı çoook mutsuzum...
Bir arkadaş yokmu şöyle moral verecek..nerde bu millet ..ne ise ben kendi kendime konuşayım alıştım artık..zaten derlerya insanın en iyi dostu yine kendisidir...herkes zayıflamış galiba ama inanıyorum bende başaracağım..azimliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?