Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi aksamlar kizlar benim menümdede

sahur
2 kepekli tost
domates
iki köfte
peynir
cay vs

iftar
biraz kayana (trabzona özel bi tür akitma)
kavun
karpuz
salata
hurmaylada actim orucumu

iyi geceler canım didemimmm sen devam et canım iyiye doğru gidiyoruz verelim kiloları hepimiz spora başlarız taş gib de oluruz evelallah beee

umudun olsun ya sadece sabır gerektiren bi iş ve hiç kg almasaydık olacak olan vücudumuza %100 olmasa da 70-80 yaklaşırız. ayrıca daha da sarkacağımı bilsem de zayıflarım en kötüsü şişman olmak. diğer türlü en azından giyinikken güzel oluruz:))

baya da erken yatıyomuşsun be yav, iyi geceler:)

Son düzenleme:
Asuuu maşallah diyorum,erimişsin resmen..Ciddi fark var arada..

semiranım Allah kabul etsin canım orucunu namazlarını inşallah
maşallah ne güzel menü böyle gidersen kesin kilo verirsin ramazanda
kızlaaaaar albümüme bakııın

asumannnnnnn bu neee harikasın var yaaa ayyyyy çok beğendimmm fıstık gibi taş gibi hatun olmuşsun çok çok beğendimmm
menüm güzel evet ben de beğendim sahurda da 1 tost 1 haşlanmış yumurta domates salatalık çay şimdi de karpuz yedim bakalım nasıl olacak

Umut sen atasehir civarindasin di mi... Biz niye bulusmadik hic senle ya... Yakiniz bayaaa... İttikce de yazdiklarindan kendime benzer seyler cikariyorum..
Evet Ataşehir tarafındayım :) Niye buluşmadık gerçekten? Bazı günler saçımızı bile taramaya fırsat bulamadığımız, duşumuzu 1.5-2 dakikada -kapıyı yumruklayan bir çocuk eşliğinde-aldığımız, kimi günler çocuğumuzu servise pijamayla bindirdiğimiz için olabilir bence Bunlar benim örneklerim ama sende de benzerleri olduğuna eminim. Yapalım kendimize bir güzellik; öğle yemeği, sinema, sergi, alışveriş, hangisi uygun olursa. Hem sende araba da var değil mi? Daha özgür oluruz öyleyse..
Ah ahh, beni hep bu duygusal koca mahvetti. Evhamlı ve çok duygusaldır eşim. Kaç gündür belli etmemeye çalışsa da öyle endişeli, öyle durgundu ki bana da bulaştı sanırım. Çok şükür bugünkü kontrolümüz iyi geçti de keyfimiz yerine geldi :))
Marmaris de sıcak oluyor canım ya. Marmaris'teki ev 3 katlı ve mermer merdivenli olduğu için, dağın eteklerinde yer aldığı-denize uzak olduğu için, havuzdan bıktığım deniz istediğim için, Antalya'da yakın arkadaşlarım oturduğu için orayı istiyordum. Dün pek önemsemiştim ama bugün "aman neresi olursa olsun" diye düşünüyorum. :)) Gene de alttan alta işlemelerim devam ediyor, malum 'kadının fendi..'

....................
KEsinlikle kontrol stresidir kendimden bilirim.Devam ediyormu açıklık oğlunda,onun kontrolümüydü.? Onun dışında dönem dönem bende çok ağlarım ota moka.:)

Haklısın Yena'cığım ondanmış. Bugün pamuk gibiyim. Çok şükür ki ilerleme (yani kötüye gidiş) yokmuş durumunda. Opere olan aort damarı gayet iyi durumda. Asıl kontrol sebebi kapakçıktaki darlık. Kapakçıklarda hem darlık hem yetersizlik var Ama şu anda minimum düzeyde Yani operasyona ya da günlük hayatında bir müdaheleye gerek yok dedi doktorumuz. 9 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz. İşte böyle :))

selam kızlar nasılsınız valla ben yorgun ve bıtkınım D cunku spor yaptık kısa surdu ama hızlı ve yogun yaptık.

yedıklerımı yazayım sıze. ıftarda

1 tabak ıspanak
yarım bardak cola:2:
koca bı kase salata
bıraz karpuz
2 yemek kasıgı yagsız sadece haslanmıs makarna yedım o yuzdende ekmek yemedım..

1 cay bardagıda cay ıctım. tatlıdan uzak durdum allaha şükür. o bana baktı ben ona D

ve aksam 50dk spor yaptık arkadasla baya bı yordu bızı sımdılık bu kadar hepınızı öpüyprum

Son düzenleme:

sağol canım semiranım şımaracam şimdi
oruca başlayınca menülerini örnek alacağım kendime

Ohh çok şükür.Çok sevindim..İnşallah tamamen düzelir..Sizin rahatsızlığınız daha farklıymış bizim sadece delik vardı..Dua edeceğim minik prense..
Üniversite hastanesindemi sizin kardiyolog.?

Ohhhh rahatladım hele şükür dünden beri biriken geçmişi okuyabildim :)
Asumanzeynep güzelim gerçekten müthiş bir değişim örneği sergilemişsin ağzım açık kaldı yeminle

Bugün ancak 45 dakika kadar spor yaptım ve toplam 164 dakika oldu.
Aslında yine çok yoğun bir gün geçirdim kendimi ajda pekkan kadar gergin hissediyorum şu anda
Maşallah kardeşim ve eşim iki yüzlülüklerine tam hızıyla devam ediyorlar. Valla mideme kramplar giriyor resmen bir an önce gitseler diye düşünmeden edemiyorum.
Bir yandan annemi nasıl etkiliyorlarsa kadın hala geldiğinden beri bizimle doğru dürüst oturup sohbet bile etmedi değilki sarılıp öpsün
Öte yandanda gelin hanım elinde çatal iki üç kere ağzıma tavuk verdi, ben o arada salata hazırlıyorum diye.
Ben çok fazla mı duygusallım bu arada bilmiyorum ama kendimi annesi tarafından cami avlusuna bırakılmış çocuk gibi hissediyorum Daha geçen seneye kadar her geldiğinde bizi dizine yatırıp saçımızı okşayan her fırsatta bizi öpen ve hatta sabahları uyansa bile bizi yatağa keyif yapmaya cağıran kadın bu sene ben bir ara dizine yattım diye hadi kalk kalk git kızını uyutta biraz kendine gelsin diye beni anında kaldırdı dizinden.
Bugünde birlikte hesapta pazara çıktık sen devamlı onlarla ayrı geziyor biz bişey danışmak için yanımıza çağırdığımızda kalktı aman orada yoktur bişey gelemem şimdi dedi oğluşu ve gelininle devam etti gezmeye.
Benimde canım o anki tavrına okadar sıkıldıki daha pazara gireli 10 dakka olmuştu ben gidicem dedim kız kardeşime oda annemin halinden rahatsız olduğu için bende geliyorum dedi.
Bize aaa daha yeni geldik ne gitmesi diyeceği yerde siz gezin işte beyendiğiniz birşey görürseniz tezgah başında bekleyin biz gelince alırım ben demezmi sanki ben sırf bizim istediklerimizi ona aldırayım diye onunla pazara çıkmışım sanki.
Kendimi besleme lamia gibi hissettim o an. Sanki biz iki kızkardeş ufacık çocuklar gibi tezgah başında bekleyip anneeee bunu istiyommm alsana diye bağırıcaz. Nasıl sinirlerim boşaldıysa arabayı park ettiğimiz yere giderken dayanamadım başladım ağlamaya. Kız kardeşim bile gözleri dolu dolu döndü arabaya. O ara elimi nereye çarptıysam bir baktım parmağımın üstü kan olmuş. Babam tabi eve geldiğimizde anladı ağladığımı bende sırf o üzülmesin diye elim acıyor dedim. Beni çok iyi tanıdığı için elinin ağrıması değil bu ama neyse dedi.
Yüzsüzler eve 3 saat sonra geldiklerinde gayet neşelilerdi ve sonrada devamlı sohbet etmek için laf atıp durdular. Tabi annem gayet rahat o konuda kendini hiç suçlu görmüyor.

Millet kvden şikayet eder ben hem kv hem annem. Kadın gelini ve oğlu üzülmesin diye yüzümüze bakmayacak neredeyse. Anam insanın bir yandan en azından şansı olmazmı yok abi benim anamda az değil kv de. Bugün bir ara baktım nasıl olduysa sohbet eder gibi oldu ne o bulgar sınırından izinmi çıktı konuşmaya başladın dedim Yaprak dökümündeki hayriye gibi aman sus sus huzurumuz kaçmasın dedi.

Öffffffffff kızlar ne olur kusura bakmayın ama bunları bu gece birine anlatmasaydım kesin çatlardım. Umarım benden sıkılmazsınız bu ara. Şu almanyalıları türkiyeden bir sınırdışı etsem anında yine eski moduma döneerim herhalde
Sizinde kafanızı şişirdim gerçekten özür ama işte huyuma mıçam anlatmasam sinir mideme vurur sabahı ederim.
Neyse Size bu gecelik iyi geceler
Kendinize iyi bakın
Öpüyorum sizi kocaman

Ceco banuuuu bizde seni öpüyoruz şap şup..:)

kızlar iyi geceler..bugün korktuğum gibi olmadı.rahat geçti.ilk gün biraz z0rlanırım diye düşündüm..allaha şükür ..iyi geçti.daha evvel sipariş verdiğim 'total care mekik aleti,sauna eşorfmanı iki tane hediye bel kemeriyle sabah geldi.bel kemerinin ikisini de taktım..nasıl terletiyor ..anlatamam..
akşam belediyenin verdiği iftar yemeğine gittik..
işte menü:
pirinç pilavı,patlıcan musakka,mercimek çorbası,ayran,salata..hurma,zeytin..yalnız hurma ve zeytin bir tane..salata iki kaşık..daha çok suya saldırdım..dönüşte komşunun bahçesinde çay içtik..herşeyden iki kaşık alınca insan doyuyor.ben açlıktan çok susuzluğa gelemiyorum..inşallah diğer günler de aynı kolaylıkla geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…