ben de gidicem spor salonuna ama gene de normal olabileceğime dair pek umudum yok gibi. vallahi ben de bişey olacak beni çıplak görecekler diye ödüm kopuyor. eskiden ölmekten sadece beni kaldırmak için en az üç kişi gerekir diye korkardım
annem de diyor hiç birşey şişman halinden daha kötü olamaz zayıflamana bak diye.
aman dert bi tane mi yaa
neyse yatıyorum ben.
ben de gidicem spor salonuna ama gene de normal olabileceğime dair pek umudum yok gibi. vallahi ben de bişey olacak beni çıplak görecekler diye ödüm kopuyor. eskiden ölmekten sadece beni kaldırmak için en az üç kişi gerekir diye korkardım
annem de diyor hiç birşey şişman halinden daha kötü olamaz zayıflamana bak diye.
aman dert bi tane mi yaa
neyse yatıyorum ben.
semiranım Allah kabul etsin canım orucunu namazlarını inşallah
maşallah ne güzel menü böyle gidersen kesin kilo verirsin ramazanda
kızlaaaaar albümüme bakııın
Evet Ataşehir tarafındayım :) Niye buluşmadık gerçekten? Bazı günler saçımızı bile taramaya fırsat bulamadığımız, duşumuzu 1.5-2 dakikada -kapıyı yumruklayan bir çocuk eşliğinde-aldığımız, kimi günler çocuğumuzu servise pijamayla bindirdiğimiz için olabilir benceUmut sen atasehir civarindasin di mi... Biz niye bulusmadik hic senle ya... Yakiniz bayaaa... İttikce de yazdiklarindan kendime benzer seyler cikariyorum..
Ah ahh, beni hep bu duygusal koca mahvetti. Evhamlı ve çok duygusaldır eşim. Kaç gündür belli etmemeye çalışsa da öyle endişeli, öyle durgundu ki bana da bulaştı sanırım. Çok şükür bugünkü kontrolümüz iyi geçti de keyfimiz yerine geldi :))umutçum niye öyle oldun ki acaba üzüldüm ya. arada oluyor bazen hormon dengesizliğidir belki belki dediğin gibi yarın kontrol var diyedir belki daha önce altlara iteledeğin bi derdin bilinçli olmadna üzüyordur seni.
marmaris daha güzel hem ya antalya yanıyo orası serin:)
....................
KEsinlikle kontrol stresidir kendimden bilirim.Devam ediyormu açıklık oğlunda,onun kontrolümüydü.? Onun dışında dönem dönem bende çok ağlarım ota moka.:)
semiranım Allah kabul etsin canım orucunu namazlarını inşallah
maşallah ne güzel menü böyle gidersen kesin kilo verirsin ramazanda
kızlaaaaar albümüme bakııın
Arkadaşlar, iyi geceler, huzurlu güzel uykular :))
ben baktım ama göremedım cnm bişey
Asuuu maşallah diyorum,erimişsin resmen..Ciddi fark var arada. .
asumannnnnnn bu neee harikasın var yaaa ayyyyy çok beğendimmm fıstık gibi taş gibi hatun olmuşsun çok çok beğendimmm
menüm güzel evet ben de beğendim sahurda da 1 tost 1 haşlanmış yumurta domates salatalık çay şimdi de karpuz yedim bakalım nasıl olacak
Haklısın Yena'cığım ondanmış. Bugün pamuk gibiyim. Çok şükür ki ilerleme (yani kötüye gidiş) yokmuş durumunda. Opere olan aort damarı gayet iyi durumda. Asıl kontrol sebebi kapakçıktaki darlık. Kapakçıklarda hem darlık hem yetersizlik varAma şu anda minimum düzeyde Yani operasyona ya da günlük hayatında bir müdaheleye gerek yok dedi doktorumuz. 9 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz. İşte böyle :))
neymişim değilmi yena sayenizde canım topiğim sağolsun
sağol canım semiranımşımaracam şimdi
oruca başlayınca menülerini örnek alacağım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?