Dün çok güzel bir gün geçirdik çatalcada çok güzel bir yerde kahvaltı ardından deniz macerası eve döndük çok şükür doğum günüm diyede hiç kaçırmadan geçti.Hatta dondurma bile yemedim ama bu gün inşallahhh.
HAYIRLI RAMAZANLAR.ALLAH TÜM DUALARI VE İBADETLERİ KABUL VE DAİM ETSİN İNŞALLAH...[/COLOR]
SEMİRANCIĞIM;
Güle güle otur yeni evinde canım.Bu sıcaklarda ne zor olmuştur taşınmak.Seni çok iyi anlıyorum.İstanbul'a geldiğimden beri(öğrenciliğimden itibaren) tam 12 kez taşındım.Nihayet 11 yıldır aynı evcağızımda oturuyorum.Allah tüm taşınanlara yardım etsin.Çok zor çok....
tşk ederim beyzuşcum cnm benimmm inş Allahım herkese bu mübarek günde yardım etsin herkese HAYIRLI RAMAZANLAR diliyorum dualarda buluşmak üzere herkese de ayrıca kocaman merhabalar diliyorummherkese hayırlı ramazanlar kuzulaarr
Rabbim bu ramazan ben ve benim gibi umudunu yitirmemeye çalışan bekleyen herkese bebek müjdesl yaşatsın..
Çocugu olanların cocuguna saglık,hepimze huzur ve basarı nasip etsin...
HEPimiZiN DUAlaRI KaBUL RAMAZANI MüBAreK OLsUN...
Yok canım önce oraya gittik çok kötü kokuyodu çıktık şelle diye bir yer bulduk gerçekten çok güzel subaşında tavsiye ederim sendemi oralardaydın yoksam.oncelıkle hepınıze gunaydınlar arkdaslar banucum yoksa antik köydemi yaptın kahvaltını cnm
tşk ederim pinarım ya sorma hiç hesapta yokken bu sıcaklarda taşındımm ama gel bana sor öldüm öldüğüm bir yana evde misafirde var kızlara anahtarı vermiştim gidin denize girin diye aradaılar ki su patladı gel ankaradan apar topar geldik ev taşımak zorunda kaldım ev sahibi zaten evi satacaktı bu su olayıda devam ettirdi ama evde misafir sular yok kestik aşağı komşuya akıyordu sora onlar denizden gelir su yok duş yok yemek yapılacak bulaşık ayy ne zorlandım gidelim de demediler arkadaşlarımda sağolsun 4 kız annem ben susuz bir ev taşındık neyse orda da yoktu kombi yeni bağlanıyordu soğuk suyla duş aldık neyse ki yazzz anam ya koş olsaydı bu stresle ev taşıdım ve yemek yemedim ama su ve asitli içecekler diyetimi mahvetmiş +1.5 la döndümmmm neyse ki bitti artık düzene girerimmmm inşSemoscummmm ha yazdim ha yazcam unutuyom bacim evi tasimissin hayirli olsunn yeni ev yeni is yeni bi es getirsin sana)))))))
Semiran hadi yeni evinde gule gule otur. Bu son olsun bu apartmanda...
Pinar cok guldum sana.. Hrsey dahil tatil konseptinde son nokta...
Simdi sizi dinleyince, benimki pamuk valla ya..hicbiseye karisip gorusmez, cocuklara yardim etmio die bozuluyordum, boyle olucaksa o da eksik olsun madem ya...
Yotsuz, aslinda yufkanin da abuyuklugu, kalinligi vb onemli tabi. Ama dusunecek olursan 1 yufka 200 gr. Kadar ediyor. 1 dilim ekmek de 30 gr dersen, ortalama boyda ve ince e acmasi bir yufka tam 6 dilim oluyor... Eger kucuk boysa Antalya'da, bilemiycem....
Zuzucan o kadar sey yaptim d.gunu icin pasta 2 katliydi seker hamurlu resmini eklerim aksama ama gel gorki bi dilim yedim seker hamurunu da yemedim cunku ben sekerli seyleri pek sevmem nedense ama tuzlu ve baharatli seyler hemde hamurisi vR dersen atlar ispartaya bilene gelirim:))))
Ah mutlusum ya vala senin kocana 2 tane yapistirasim var ya benim kocami saymiyorum cunku o gunde 2 ogun hakediyo:) nevar su analarinda tatile goturup neyapacaklar kv hem tatil yapacak hem geline laf sokup rahatlicak ohhhh duble hersey dahil tatil buna.denir. bende esime diyorum seneye annem kardesim gelir hepberaber ttile gidelim diye ki biz her yil giderdik su 2 yildir gitmedik esimlerin tatile gitme huylari yok bana diyo ya benim annemde gelmek isterse diye dedim ne alaka senin annen benimki adar anlayisli degil ki ben bikini giycem laf etcek yemege gidelim dicem laf etcek denize gircem laf ki ev tutarim ben oyle bi durumda onun temizligi.yemegi de full bana kalcak dedim kusura bakma eger anneni ttile gotureceksen beraber gidin dedim ay niye soyle insan gibi insanlarla karsilasmayzki? Neyse allah akil fikir iyi huy nasip etsin dogru yool gostersin kv lere:)))
tşk ederim zuzucumm cnmm:)) ama o dediklerin tatlı krizi gibi bastırmaz en azından o yüzden tatlı sevmeyenleri diyette çok şanslı buluyorum ben. ha tabi hamuruişinin yeri de yadsınamaz ama:) pastayı ekle bakalım iftardan sonra merak ettim bayılırım pasta resimlerine blog blog gezerim bazen:)
semiran kaçtır unutuyorum güle güle otur canım
semiran güle güle otur evinde canım... bende 10 gün önce namaza başladım canım inşallah bırakmam bir daha naz doğmadan önce 4 sene kılmıştım nazın doğumundan sonra kılamadım izin vermedi şimdi amin diyor benimnle beraber kılıyor ..
hayırlı ramazanlar arkadaşlar....
pnınarcım doğum gününüz kutlu olsun canım..
Yok canım önce oraya gittik çok kötü kokuyodu çıktık şelle diye bir yer bulduk gerçekten çok güzel subaşında tavsiye ederim sendemi oralardaydın yoksam.
kartal yavuz selim devlet hastanesi diyetisyenleri hakkında bilginiz varmı ben gidicemde ön bilgim olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?