Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oncelıkle hepınıze gunaydınlar arkdaslar banucum yoksa antik köydemi yaptın kahvaltını cnm

Bu ne bu nasıl bir kv
Allah bildiği gibi yapsın şu mübarek günde emi!!!
Ne istiyor senden bu kadar anlamadım ki

Eşin tek cocuk mu? Kardesi var mı ? Bu kadın genelde herkese mi böyle? Birde nereliler? Ay bende analiz yapıcamya amma cok kurcalarım artık kusura bakma...

Ama delirmemek elde degil ki Zaten Antalya'ya gelemicem heralde dediğin an bittim ben burda Valla yolarım onun saçını başını bak ben senin gibi sakin ve edepli olamayabilirim

Sen herşeye rağmen okadar cicisinki sakın takma kafana bunları. Bir şekilde geçecek. Evet bu zaman zarfında senden giden gitmiştir daha gidecekte belli ki Ama olsun sen yinede hep kendine beni seven bir sürü arkadaşım var ki eşimde çok seviyor zaten dünyalar güzeli bir oğlumda var de :)

Seni özledik biz buralarda. Ama üzgün olmanı degil cıvıl cıvıl hepimizi gaza getirdiğin yazılarını. Öpüyorum canım benim...

tşk ederim beyzuşcum cnm benimmm inş Allahım herkese bu mübarek günde yardım etsin herkese HAYIRLI RAMAZANLAR diliyorum dualarda buluşmak üzere herkese de ayrıca kocaman merhabalar diliyorumm
bu arada banucum cnm tşk ederim evi taşıdım geri geldim merzifona umarım tekrar taşınmammm yeterr artık burda da olmazsa başak apartamana gideyimm komşular gülüyor bizim eve de gelecekmisin diye aynı apartmanda 3 . evim bu oy oyyyybu
arada sabah tartıldım ben bildim başıma geleceği ne kadar düzensiz yedim anlatamam su da içtiysem de +1.5 gördüm ne kadarı ödem ne kadarı kilo anlamadım ama döndüm ya sahalara hemencik gidecek ve kanıtladım yemek yemedim ama su ve içtiğim zerolar fantalar kilo yapıyorrrr kanıtladımmm hemen yok ettim hayatımdan yoğurda ayrana devam asitli ve şekerli hiç bir içecek yok ev taşıdım güya kilo kontrolü sıfır olmuşşşş napayım bitti gitti yola devamm

bu arada namaza başladım dua ediyorum inş ramazandan sora da devam edeyim diye hastalanıyorum bırakıyorum hop bitiyorrr devam etmeliyim ne işim var başka neyse şimdi kalkıyorum gidim kılıyım geleyim annem gelecek ben hala burdayımmm öğlen okunduu

Zuzucan o kadar sey yaptim d.gunu icin pasta 2 katliydi seker hamurlu resmini eklerim aksama ama gel gorki bi dilim yedim seker hamurunu da yemedim cunku ben sekerli seyleri pek sevmem nedense ama tuzlu ve baharatli seyler hemde hamurisi vR dersen atlar ispartaya bilene gelirim:))))
Ah mutlusum ya vala senin kocana 2 tane yapistirasim var ya benim kocami saymiyorum cunku o gunde 2 ogun hakediyo:) nevar su analarinda tatile goturup neyapacaklar kv hem tatil yapacak hem geline laf sokup rahatlicak ohhhh duble hersey dahil tatil buna.denir. bende esime diyorum seneye annem kardesim gelir hepberaber ttile gidelim diye ki biz her yil giderdik su 2 yildir gitmedik esimlerin tatile gitme huylari yok bana diyo ya benim annemde gelmek isterse diye dedim ne alaka senin annen benimki adar anlayisli degil ki ben bikini giycem laf etcek yemege gidelim dicem laf etcek denize gircem laf ki ev tutarim ben oyle bi durumda onun temizligi.yemegi de full bana kalcak dedim kusura bakma eger anneni ttile gotureceksen beraber gidin dedim ay niye soyle insan gibi insanlarla karsilasmayzki? Neyse allah akil fikir iyi huy nasip etsin dogru yool gostersin kv lere:)))

Semoscummmm ha yazdim ha yazcam unutuyom bacim evi tasimissin hayirli olsunn yeni ev yeni is yeni bi es getirsin sana)))))))

Semiran hadi yeni evinde gule gule otur. Bu son olsun bu apartmanda...

Pinar cok guldum sana.. Hrsey dahil tatil konseptinde son nokta...

Simdi sizi dinleyince, benimki pamuk valla ya..hicbiseye karisip gorusmez, cocuklara yardim etmio die bozuluyordum, boyle olucaksa o da eksik olsun madem ya...

Yotsuz, aslinda yufkanin da abuyuklugu, kalinligi vb onemli tabi. Ama dusunecek olursan 1 yufka 200 gr. Kadar ediyor. 1 dilim ekmek de 30 gr dersen, ortalama boyda ve ince e acmasi bir yufka tam 6 dilim oluyor... Eger kucuk boysa Antalya'da, bilemiycem....

Semoscummmm ha yazdim ha yazcam unutuyom bacim evi tasimissin hayirli olsunn yeni ev yeni is yeni bi es getirsin sana)))))))
tşk ederim pinarım ya sorma hiç hesapta yokken bu sıcaklarda taşındımm ama gel bana sor öldüm öldüğüm bir yana evde misafirde var kızlara anahtarı vermiştim gidin denize girin diye aradaılar ki su patladı gel ankaradan apar topar geldik ev taşımak zorunda kaldım ev sahibi zaten evi satacaktı bu su olayıda devam ettirdi ama evde misafir sular yok kestik aşağı komşuya akıyordu sora onlar denizden gelir su yok duş yok yemek yapılacak bulaşık ayy ne zorlandım gidelim de demediler arkadaşlarımda sağolsun 4 kız annem ben susuz bir ev taşındık neyse orda da yoktu kombi yeni bağlanıyordu soğuk suyla duş aldık neyse ki yazzz anam ya koş olsaydı bu stresle ev taşıdım ve yemek yemedim ama su ve asitli içecekler diyetimi mahvetmiş +1.5 la döndümmmm neyse ki bitti artık düzene girerimmmm inş

evet leahcım cnm son olsun artık taşınma derseler imdattt diye bağıracağımmm ama olursa da başka eve çıkarım yeterr aynı apartman da 3 ev gezdimmm dimii

:)) ama o dediklerin tatlı krizi gibi bastırmaz en azından o yüzden tatlı sevmeyenleri diyette çok şanslı buluyorum ben. ha tabi hamuruişinin yeri de yadsınamaz ama:) pastayı ekle bakalım iftardan sonra merak ettim bayılırım pasta resimlerine blog blog gezerim bazen:)

semiran kaçtır unutuyorum güle güle otur canım

semiran güle güle otur evinde canım... bende 10 gün önce namaza başladım canım inşallah bırakmam bir daha naz doğmadan önce 4 sene kılmıştım nazın doğumundan sonra kılamadım izin vermedi şimdi amin diyor benimnle beraber kılıyor ..

hayırlı ramazanlar arkadaşlar....

pnınarcım doğum gününüz kutlu olsun canım..

Yaa soyle, yosun masaj filan yaptiran var mi aranizda... Ben 80 den asagi indigim gun biraz bu islere basliym diorm...hem gaz olur devami icin...

Bu arada dun bana da esim ilk defa sordu baya kilo vermis gorunuyosun, kac oldun dedi... En fazla bir 10 kilo daha ver, gerisi gerek yok hem zaten imkansiz heralde artik filan dedi...

Yani yapacagina da inanmam gibilerden...dur sen duuuurrrr.....

tşk ederim zuzucumm cnmm

tşk ederim derincim saol cnm Allahım hepimizin ağzının tadını bozmasın inş ... Namaza da gelince inş bırakmayız hep diyorum kılacağım bişi oluyor ya da regli oluyorum başlarım başlarım derkennn kalıyor of offfff neyse başladım bakalımmm Allahım herkesin ibadetini kabul edilenlerden eylesinn aminnnnn...

Yok canım önce oraya gittik çok kötü kokuyodu çıktık şelle diye bir yer bulduk gerçekten çok güzel subaşında tavsiye ederim sendemi oralardaydın yoksam.

yok cnm ben 2006 yılında orda 3 gün çalıstım :2: zor cıktım bırakmıyolardı 3 gunluk işmi olur dıye. kokusu yoktu eskıden ama gercekten mutfak kısmı içler acısı.. kesınlıkle gıtmeyın gıden olursada engelleyın. fare bıle cıktı mutfaktan zaten o gun ben cıktım ordan... ııghhkkkk:18:

Hayırlı ramazanlar olsun..

YURDUSUM,hoşgeldin...Nasılsın canım,seni görmek çok güzel lütfen daha sık uğra hatta hep.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…