bana cvp yokmuuuuuuu
Birşey diyeceğim..Devlet hastanesinde kaç tane diyetisyen olurkiii Birtane olur benim bildiğim..
Önemli olan işin tekniğini aldıktan sonra senin azmin..
[sıze=2]hayırlı ramazanlar olsun..
yurdusum,hoşgeldin...nasılsın canım,seni görmek çok güzel lütfen daha sık uğra hatta hep.:)[/sıze]
ben kaç gündür regl oluyordum dün bitti sandım sahurumu yedim niyetlendim saat 11 e kadar bişe yoktu sonrası kötü offfffffffff gitti 1 günüm ama kesin akşam biter inşallah sabahtan beri balkonda oturdum 1 kilo yaprak sardım.akşamdan içli köftenin içini hazırlar yarında onu yapar atarım dondurucuyaKızlar oruç tutuyormusunuz.
canım uğramaya çalışırım inşallah. Sizleri ve sohbetlerimizi özledim inan samimi olarak birbirimize iyi günümüzde kötü günümüzde ne çok destek çıkarmışız meğer. Sizleri çok seviyorum
Eskiden çok gidiyorduk oraya ıyy içim fena oldu.yok cnm ben 2006 yılında orda 3 gün çalıstım :2: zor cıktım bırakmıyolardı 3 gunluk işmi olur dıye. kokusu yoktu eskıden ama gercekten mutfak kısmı içler acısı.. kesınlıkle gıtmeyın gıden olursada engelleyın. fare bıle cıktı mutfaktan zaten o gun ben cıktım ordan... ııghhkkkk:18:
Eskiden çok gidiyorduk oraya ıyy içim fena oldu.
ay öldürcek bu hamaratlığın beni fadimeeeeeeee:) maşallah ya sizin evdekiler yatsın kalksın dua etsin bu yemeklere:)ben kaç gündür regl oluyordum dün bitti sandım sahurumu yedim niyetlendim saat 11 e kadar bişe yoktu sonrası kötü offfffffffff gitti 1 günüm ama kesin akşam biter inşallah sabahtan beri balkonda oturdum 1 kilo yaprak sardım.akşamdan içli köftenin içini hazırlar yarında onu yapar atarım dondurucuya
Merhaba;
Su an kılom 92,2 boyum 1.57 öncelikli hedefim 85 sonra 80 sonra 75 gidecek insallah:)
bildim bileli şişmanım aslında universiteden 72 ile mezun oldum evlendiğimde 82 idim 92 ile hamile kaldım 2.ye 102 ile hamile kaldım 108 kılo idim 6. ayımda zatureye yakalandım 45 gun yoğun bakımda kaldım 25 gunun sonunda bebek 7 aylık olunca sezeryanla aldılar bebeğimi dahi görenmeden tekrar yoğun bakıma dondum sezeryandan 15 gun sonra 14 martta hastaneden cıktım. ama 45 gun yatmaktan bacaklarım kaslarım erimişti 90 kıloya inmiştim ama yuruyemiyordum. Allahtan nekahat doneminde bebek kuvozde kaldı 1430 gr doğmustu 2kılo olunca 16 nisanda hastaneden cıktı ben de bu arada toparladım bacaklarım guclendi yurumeye basladım. 2 ay sonra ise baslaacağım ise baslamadan biraz forma gireyiim ve devam edeyim istiyorum. su anda kendi kendime diyet yapıyorum. dvdden de cocuklar uyurken aerobik yapacağım vakit buldukca. aslında bugun ilk kez yaptım ve iyi geldi. devam etmeyihedefliyorum.
Motivasyonumu daha da arttırmak için grubunuza ktılmak istiyorum beni de davet ederseniz sevinirim.
tşk. bol zayıflamalı gunler.:)
hg cnm aramıza bizim motivasyon süper gerçekten burda olmaktan çok mutlu olacaksın buna teminat verebilirim ama amaaa dilencinin de dediği gibi sen diyetisyen doktor kontrolunde zayıfla derim ben ziraa sorunlu bir hamilelik sağlık sorunun olmuş canım riske atma git diyetisyene tahlillerini yaptır korkun olmasın zayıflayacağına eminim ben hg aramızaaMerhaba;
Su an kılom 92,2 boyum 1.57 öncelikli hedefim 85 sonra 80 sonra 75 gidecek insallah:)
bildim bileli şişmanım aslında universiteden 72 ile mezun oldum evlendiğimde 82 idim 92 ile hamile kaldım 2.ye 102 ile hamile kaldım 108 kılo idim 6. ayımda zatureye yakalandım 45 gun yoğun bakımda kaldım 25 gunun sonunda bebek 7 aylık olunca sezeryanla aldılar bebeğimi dahi görenmeden tekrar yoğun bakıma dondum sezeryandan 15 gun sonra 14 martta hastaneden cıktım. ama 45 gun yatmaktan bacaklarım kaslarım erimişti 90 kıloya inmiştim ama yuruyemiyordum. Allahtan nekahat doneminde bebek kuvozde kaldı 1430 gr doğmustu 2kılo olunca 16 nisanda hastaneden cıktı ben de bu arada toparladım bacaklarım guclendi yurumeye basladım. 2 ay sonra ise baslaacağım ise baslamadan biraz forma gireyiim ve devam edeyim istiyorum. su anda kendi kendime diyet yapıyorum. dvdden de cocuklar uyurken aerobik yapacağım vakit buldukca. aslında bugun ilk kez yaptım ve iyi geldi. devam etmeyihedefliyorum.
Motivasyonumu daha da arttırmak için grubunuza ktılmak istiyorum beni de davet ederseniz sevinirim.
tşk. bol zayıflamalı gunler.:)
1 adet hurma yaklaşık 15 kaloridir. 100 gr hurmada, ortalama 260 kalori vardır. hele o simsiyah etlilerden yerseniz 20 de olur.
dikkat dikkat:)
ben aldım geldim de kendimi frenlemeye çalışıcam o yüzdne önce kalorisine baktım:) size de söyliyim dedim.
merhaba kızlar nasıl geçti ramazanın ilk günü ben niyetli değilim bugün reglden ötürü yemek yaptım bizimkilere birsürü ay ne yoruldum anlatamam ne zamandır bu kadar yemek yapmamıştım hamladım resmen
herkesin oruçlarını Allah kabul etsin hayırlı iftarlar canlarım
semiranım Allah kabul etsin canım orucunu namazlarını inşallah
maşallah ne güzel menü böyle gidersen kesin kilo verirsin ramazanda
kızlaaaaar albümüme bakııın
hg cnm aramıza bizim motivasyon süper gerçekten burda olmaktan çok mutlu olacaksın buna teminat verebilirim ama amaaa dilencinin de dediği gibi sen diyetisyen doktor kontrolunde zayıfla derim ben ziraa sorunlu bir hamilelik sağlık sorunun olmuş canım riske atma git diyetisyene tahlillerini yaptır korkun olmasın zayıflayacağına eminim ben hg aramızaa
zuzucum ben de yemek istiyordum ahanda ezan okunuyor doktor tv de en fazla 5 tane yenebilir ama hepsi bir arada değil zamanla yenebilir dedii ahanda ezan okunuyor hadi ben kaçtımmmm
yektaa canım benim de aynen anlattığın gibi belki kollar bi nebze iyi olabilir arada dumble filan yapıyordum gerçi bırakalı oldu ama iç bacaktan çok çalıştığı kesin. yani diyet bi yana kas yapma bi yana, o deri ancak kaslar tutarsa toplanıyor. diyette spor o yüzden şart yoksa 200 gr daha fazla vereyim bi haftada diye kılımı kıpırdatmazdım valla:) bi salona yazılıp düzenli çalışmak lazım. o da olmazsa belki estetik. ben hiç güzel vücutlu olmayağım diye baya üzülüyordum. hadi kg verik bu sefer de bunlar. insan normalde soyunukken bile kendini sevebilmek ister yani öyle değil deeeeeeee:))) ne güzelim demek ister kadınsı hissetmek ister oysa benim aklıma şu an deprem olsa böyle kaçamam gibi şeyler geliyor:) dışarda ayrı bi artçı olur :) ama işte yapıcaz bi şeyler. düzenimi oturtunca başıycam ben de. o arada da bi 10 kg versem zaten hem korumaya geçerim hem de sıkılaşmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?