- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
YESİM cok sekersin, kv isini ni takmamaya karar verdim neler var hayatta Allah gostermesin. Antalyaya eni sonu gelecegim. Olaylari cok merka ediyorsan 15 mayis 23 gibi naklenyayin yapmistim ne yapacagimi sasirip kalbimi kk da sogutmustum desteklerinizle sakinlesmistim. Artik cok dusunmuyecem. Tatilime kendime odaklanicam
Herkese hayirli bir ramazan diliyorum, herkesin gonlune gore versin Allah. Oruclari dualari kabul etsin.
Yenam bu sene kilolara veda ediyoruz o kadarrrr. Gecmisten ders aliyor ama kendimize engel koymuyoruz. Dun ablama dedim neysek oyuz diye het guzellik her hata bizim daha iyilerini yapacagiz o guzel gunlerde bizim.
Leah tatlim esin sanirim iltifat etmis :))))
Haydi optum guzellleeerrrrr
herkese günaydın bana pek aymıyo gün toplam 3 4 saat uykum var sahurdan sonra uyuyamıyorum bir türlü yaaa
YURDUSUM hoşgeldin sen eskilerdenmişin ama bize yenisin canım tanışalım ben asuman marttan beri topikteyim
Adım yurdanur, topiktekiler beni nik ismim ile bilirler YURDUSUM. Evet eskilerdeniz 80'lere düşüp tekrar 100'leri bulan biri olarak (kendimden utanıyorum) Neyse kızımın düğün telaşından şu an 94'lerdeyim. Hepimize allah kolaylıar versin inşallah
saferancım cnm maviş gözlü kadın ben taşındım darısı başına çocuklarla zor olacak Allahım kolaylık versin kolay gelsinnnnnnn hayırlı olsun yeni evinnn inş
saferan maşallah canım sende kilonu göstermiyorsun aynı boydaydık heralde değilmi, ayrıca güle güle otur yeni evinde....
yena kızz sibel can duyarsa ayıp olacak sibel canın 40 kilo fazla hali (bekarken çok benzetirlerdi beni sibel cana tabii 85 kiloydum o zaman inceciktim ahhh ahhh keşke bir daha görebilsem okliloları, 85 azmı diyeceksin ama bana yetiyor boy uzun olduğu için )
ay ben de baktım canım resimlerine çok güzelsin ve de bana çok tanıdıkmış gibi geldin nedense kanım kaynayıverdi sana
bende bende severim sabah 8 tane yedim ama benimkileri yazğsız kızarttım ızgara gibi oldu
HAYIRLI RAMAZANLAR.ALLAH TÜM DUALARI VE İBADETLERİ KABUL VE DAİM ETSİN İNŞALLAH...[/COLOR]
YENACIĞIM; o günler gelsin hele buluruz teselli edecek sözler canım.Bazen ablama soruyorum geline çok kızdığın zamanlar (nadirde olsa oluyor ;insanız sonuçta) hiç bir şey söylemiyorsun;kırmıyorsun nasıl dayanıyorsun diye.'' oğlumu çok seviyor;çok güzel bakıyor '' diye düşünüyorum tüm kızgınlığım geçiyor diyor.Güzel bir yol;ama ben yapamam sanki.Kızdımmı belli ederim ;iyi bir şey değil ama elimde değil.Kırmamaya çalışsamda yüzümden belli olur.............
[/COLOR][/I][/B]
Kaç taneeeeee???????????????? Hani kadın sözü vermiştik._?
Dişçi için kolaylıklar diliyorum;inşallah acsız;sızısız atlatırsın canım...
Ooohhhh tam bayram olur Asumancığım.Ne kadar güzel bir şey değilmi eski giysiler bol geliyor.Darısı hepimizin başına inşallah....
Oyy ne güzel olur.Torun torba bir arada kocaman bir aile...Allah güzel günler göstersin inşallah..
Hayırlı olsun canım.Güle güle otur;huzur ve sağlıkla inşallah.Taşınırken Allah yardımcın olsun...İnşallah yardıma gelecek yakınların olur da daha kolay halledersiniz....
Ayyy ben de olmamışım.Hemen arkadaşlık teklif ediyorum
Hoş buldum canımmmmmm....
Gittim canım Allah kabul ederse.Bu yıl çok kolay ve yorulmadan kıldım şükür.Galiba yürüyüşlerin faydası oldu....
Hanımlar bu arada sporlarınız boşa gitmesin;cumaları bildirin lütfen ben toparlar yazarım;ama teravihten sonra yayınlayabilirim.Biraz geç olur ama hiç yoktan iyidir.
SEMİRANCIĞIM;
Güle güle otur yeni evinde canım.Bu sıcaklarda ne zor olmuştur taşınmak.Seni çok iyi anlıyorum.İstanbul'a geldiğimden beri(öğrenciliğimden itibaren) tam 12 kez taşındım.Nihayet 11 yıldır aynı evcağızımda oturuyorum.Allah tüm taşınanlara yardım etsin.Çok zor çok....
nevzamanszı kabul ettim canım[/QUOTtşk ederim canım. fotoların çok güzel. ne kadar fark ediyor genceciksin zayıf halinle alınma sakın ben 26 yaşındayım ama bu kilolayla30 gibi duruyorum. inşallah bende birgün gurur fotomu koyarım...
hayırlı ramazanlar kızlar biz sahuru yeni yaptık uykum kaçtı bakım forma dedim
dün basım çok ağrıdı insallah bu gün agrimaz dilenci cnm bende diet cikolata yedim kendimi durduramadim yediklerim
sahurda 1 yoğurt ve şu karnım patlicak savndim
iftarda
cooook şu
et demir vitamii ni için yedim
taze fasulye
el kadar kepekli undan katmerli yedim
karpuz 3dilim kadar
1yoğurt
bu kadar çok oldu açken kendime hakim olamıyorum
yenacim beyzus abla benim dün kulaklarım cinladi acaba neden
ben ramazanda spor yapmicam haftya pazartesi hastaneye yatcaz 2Çocuk la ne yapcam rabbim yardımcım olsun hepinizi öptüm
telden bu kadar yazabildim
bunu anlatmadan çatlarım akşam eşime hava atim dedim saksıda arnavut biberi yetiştiriyorum topladım yıkadım 4 tanesini .ısırarak yiyordum tam bitti derken çok acı biri denk geldi dilim şişti artık konuşamadım herkes gülmekten öldü ben dolaba koştum pekmez buldum ekmege sürdüm yedim dilim düzeldi gözler nasıl kızarmış yaşlar akıyor .senmisin hava atan oh oldu bana
nevzamanszı kabul ettim canım[/QUOTtşk ederim canım. fotoların çok güzel. ne kadar fark ediyor genceciksin zayıf halinle alınma sakın ben 26 yaşındayım ama bu kilolayla30 gibi duruyorum. inşallah bende birgün gurur fotomu koyarım...
hepimiz aynıyız canım kilolar her türlü yük oluyor bize neden alınayım herkes gençleştin diyor hoşuma gidiyor tabii sen de başarabilirsin yaşın da küçükmüş sana avantaj sağlar daha kolay verirsin
ev işlerimi taksit taksit yapıyorum eniyisi hepsini bitirip rahat otururup daha içli köfte yapıcaktım ama soganım az markete çıkamam artık sogancı kapıdan geçerse yarına kaldı .bu ara hiç elişi yapmıyorum eskiden 2 günde 1 yazma biterdi tembel oldum ben
Adım yurdanur, topiktekiler beni nik ismim ile bilirler YURDUSUM. Evet eskilerdeniz 80'lere düşüp tekrar 100'leri bulan biri olarak (kendimden utanıyorum) Neyse kızımın düğün telaşından şu an 94'lerdeyim. Hepimize allah kolaylıar versin inşallah
merhabalarr ben geldimmm yeni kalktım sahura kadar uyumadım sora da ibadet falan derken sabah oldu yattım ancak kalktım nasılsınız ben şükür yaradana iyiyim az sora dışarı çıkacağım biraz yürüyüm hem de bankaya gideceğim hava alayım
hg niz aramıza ne güzel bırakmamışsınız hem zayıflamayı hem topiği ben de semiran m.o tanıştığıma
hoşbulduk sizlerle beraber olmaktan mutluyum.Bu topikteki sıcak ve samimi kişiler olduğundan bende mutluyum canım, hepimize hayırlı kilo vermeler
Slm hanımlar, bu sabah cok mutluyum
doktorumn dediğini yaptım. Diyete basladıgım gün tartıldım 93.6 kg idim.
Bu sabah ilk haftamı bitirdim, 91.9 kg cıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?