Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın bana pek aymıyo gün toplam 3 4 saat uykum var sahurdan sonra uyuyamıyorum bir türlü yaaa
YURDUSUM hoşgeldin sen eskilerdenmişin ama bize yenisin canım tanışalım ben asuman marttan beri topikteyim

herkese kocaman günaydın ne zamandır okuyorum bir türlü yazmaya fırsat bulamıyorum.
dün niyetlendim ancak maalesef oruç tutamadım. ilkj hafta böle geçecek çok üzülüyorum başlayamayınca... ama ne yapalım kısmet.

çok hastayım belim tutuldu fena.. zaten bel fıtığım vardı tabi dikkat etmedim şimdi oturamıyorum resmen iş yerindeyim ama halim kötü ayağıma vuruyor ağrısı. akşamları iftardan sonra yürüyüş yapmam lazım başka türlü düzelemem...

asumancım sana arkadaşlık gönderdim kabul edersen bende fotolarına bakmak isitoyurm biraz gaa gelirim bu sayede.

oruç tutamıcam gibi yemekte yiyemiyorum malum erkeklerin çevrede yoğun olduğu camekan bir odam var. yani sadece su içerim akşma kadar. diyet dengem hepten bozuluyor böle...

dün akşamki menüm,

1kase çorba
4 kaşık kıymalı taze fasulye
yarım z.yağlı enginar
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

sonrasında bolsu ve çay içtim çok çaysımıştım:)))

21,30 sularıında 3-4 dilim karpuz.

gece kalktım eşime hazırladım.

sabah sandviç yedim 1 bardak meyvesuyu

akşama kadar açım.. bu dengesizlikle kilo almaktan korkuyorum...

Bende seni öptüm canım... ilk fırsatta okuyacagım verdiğin tarihleri. felaket yogun günler geciriyorum. gecmisi okuyorum ama biseyler yazamamaya sinir oluorum. beni bir kac gün böyle idare edin. Allah'ım hepinizin oruclarını duaları kabul etsin insallah. kendinize cok iyi bakın. ben buralardayım ama cok aktif olamayacak kadar yogunum. hepinize sevgiler...

Adım yurdanur, topiktekiler beni nik ismim ile bilirler YURDUSUM. Evet eskilerdeniz 80'lere düşüp tekrar 100'leri bulan biri olarak (kendimden utanıyorum) Neyse kızımın düğün telaşından şu an 94'lerdeyim. Hepimize allah kolaylıar versin inşallah

80lere düşmüşün tekrar yaparsın hatta 70lere inelim beraberce inşallah 94 de bile olsa dur demeyi bilmişin yine de sana da kolay gelsin canım

saferancım cnm maviş gözlü kadın ben taşındım darısı başına çocuklarla zor olacak Allahım kolaylık versin kolay gelsinnnnnnn hayırlı olsun yeni evinnn inş

sağol canııım..senin ki de hayırlı olsuun..kadın temizlicek evi ben de toplanırım artık...

sağol derriiin..sen uzunsun ama benden...

ist .damısın belki karlşılaşmışızdııır........o senin güzelliğiiin......

sağol beyzusum...........

neoldu cnm neden hasteneye yatacaksın geçmişş olsun şimdiden allah kolaylık versınn

pekmez iyi mi geliyor demek bende kp.le iddaya girerim bazen acı bıber konusundaa çogu zaman yemem yemiş gibi yaparımm bazen de yerımm ozaman pekmez lazım olur bana

ev işlerimi taksit taksit yapıyorum eniyisi hepsini bitirip rahat otururup daha içli köfte yapıcaktım ama soganım az markete çıkamam artık sogancı kapıdan geçerse yarına kaldı .bu ara hiç elişi yapmıyorum eskiden 2 günde 1 yazma biterdi tembel oldum ben

Son düzenleme:

içli köfte hmm ablacım nerelisin sen? Benimde üni.de antepli ark. Vardı o yapardı bize çok lzzetliydi... Bir de çok yağlıydı...

merhabalarr ben geldimmm yeni kalktım sahura kadar uyumadım sora da ibadet falan derken sabah oldu yattım ancak kalktım nasılsınız ben şükür yaradana iyiyim az sora dışarı çıkacağım biraz yürüyüm hem de bankaya gideceğim hava alayım

hg niz aramıza ne güzel bırakmamışsınız hem zayıflamayı hem topiği ben de semiran m.o tanıştığıma

hoşbulduk sizlerle beraber olmaktan mutluyum.Bu topikteki sıcak ve samimi kişiler olduğundan bende mutluyum canım, hepimize hayırlı kilo vermeler

Slm hanımlar, bu sabah cok mutluyum
doktorumn dediğini yaptım. Diyete basladıgım gün tartıldım 93.6 kg idim.
Bu sabah ilk haftamı bitirdim, 91.9 kg cıktım

hoşbulduk sizlerle beraber olmaktan mutluyum.Bu topikteki sıcak ve samimi kişiler olduğundan bende mutluyum canım, hepimize hayırlı kilo vermeler

tabiki sıcak ve samimi olan kişiler belli zaten burda kalıcı olanlar zaten diğerleri geliyor ve slm deyip gidiyorr cnm ama sen de kalıcısın bellii yena beyzuş abla senden bahsettiyse kalıcısın demektirrrrr hg evet en kısa zamanda verelim kalıcı olsun verdiğimiz kilolalarrr

herkese merhabalar
sanırım toplam 3 gündür hiç giremedim
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..
benim ramazanlarım acayip yoğun geçer kusuruma bakmayın uğrayamadığım için
2 mukabelem var. ben okuyorum. eh azıcıkta dinleniyorum sonra. bi de kendi hatimim var onu okuyorum. bide evi derle topla, yemek filan hiç vakit bulamıyorum
ama sağlıklı beslenme yolumdan hiç şaşmadım

şimdiii sorularımı sorayım spor bildirimimize teravih namazlarını sayıoyormuyuz:) sayıyorsak kaç dakika olarak yazıyoruz. bizim hoca yatsı ile beraber toplam 1 saatte bitiriyor

bi de iftar ve sahur menülerimi paylaşiim bakiim neler diiceksiniz size bide tarif vericem sahurda yapmanız için. hem çok kolay hem tok tutuyo hem vitaminlerinizi tamamlıyo hem hem hem işte ama bence sahura uygun iftarda yemenizi tavsiye temem
menülerim;

İLK İFTAR;
1 kase(200 ml) tavuklu,azpirinçli, yağsız çorba.
2 parmak kadar mantarlı,kaşarlı köfte(mantarıda kaşarıda bi lokma kadardı)
2 dilim çavdarlı ekmek.
50ml limonata

TERAVİHDEN SONRA;
15 yeşil üzüm
yarım ekşi elma
1 top etmeyecek kadar vanilya ve antep fıstıklı dondurma..

SAHUR
2 dilim çavdarlı ekmek
hurmalı yumurta

tarifi
5 hurmayı 1 saat önceden ayıklayıp yıkadım beklettim öyle.1 çorba kaşığı tereyağı tavada kızdırdım içine hurmaları attım kavurdum 1 tatlı kaşığı bal attım kavurdum karamelize oldu iyice:) misss gibi kokunca kırdım 2 yumurta yı ve karıştırıp imsak vaktine 7 dk kala hüplettim. çok geldi ama 5 te 1 ini yiyemedim:)

hııı bide iftardaki çorbadab 2 kaşık yedim
iftar ile sahur arasında mutlaka ama mutlaka 3 lt suyumu bitirdim
işte böyle ben şimdi çıkıyorum
geç bile kaldım:)
menüme mutlaka yorumlarınızı bekliyorum söyleyeceğiniz herşey aleyhimde delil olarak bana verilecektir:)))

sanırım bu cuma iftardan önce iyi bir bildirim yapıcam

sizi seviyorum kendinize iyi bakın
özür di,liyorum bu arada geçmişi okuyamadım. kaçırdığım, söyemem gerekn şeyler için affedin lütfen yalnız asuman ablanın fotoğraf koyduğu yazısı gözüme çarptı ona baktım
ablacım MÜKEMMEL fark var ortada HARİKASIN mutlu oraya yazmış ya kızlarının annesi değil ablası gibi olmuşsun resmen MAŞAALLAH

Görüşürüüüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…