Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

içli köfte hmm ablacım nerelisin sen? Benimde üni.de antepli ark. Vardı o yapardı bize çok lzzetliydi... Bir de çok yağlıydı...
adıyamanlı kendim fazla sevmem eşim ikizler bayılır onlara yaparım ben haşlayıp 2 tane ayırırım onlara kızartır kendim haşlama yerim antepliler daha güzel yaparmış öyle duydum

adıyamanlı kendim fazla sevmem eşim ikizler bayılır onlara yaparım ben haşlayıp 2 tane ayırırım onlara kızartır kendim haşlama yerim antepliler daha güzel yaparmış öyle duydum

ellerine sağlık valla bilmiyorum ki. işte kızartma olarak yapmıştı çok yağlıydı ama çok lezzetli idi. eminim sende güzel yapıyorsundur. zaten yemekleriniz genelde yağlı oluyor. o arkadaşım bir pilav yapıyordu resmen yağ damlıyordu amaaa birde ordan bir salça geitriyordu mükemmeldi resmen ya ekmeğe sür yee. aklıma geldi şimdide eski günler..

sen nerelisin .bana salça gelmiyor artık köyde tek kaynanam kaldı oda yapamıyor yaşlanmış .

kız sen bu hafta beni geçersen varya

merhabalar
nasıl gidiyor oruçlar? menülerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim örnek oluyor bana da ...
off oruçlu oruçlu hiç spor yapmak gelmiyor içimden...
eşimin de yarın ameliyatı var off bi hayırlısıyla olsaydı inşallah..

menün güzel şu hurmalı yumurtayı merak ettim ama bal koymasam olarmı ballım bitti markete gitmeyi gözüm kesmiyor eşim öyle biryerde ev yaptıki marketler hep uzak kiptaş geldi dibimize yaptı barıi çabuk bitse marketlerinden yararlansak

Umarım kötü bir şey yoktur arkadaşım. Geçmiş olsun.

Ayyyy kızlaaaar hala olduuummm az önceee minik Efe'miz geldiiiii sağ selamet çook şüküüürr...

sen nerelisin .bana salça gelmiyor artık köyde tek kaynanam kaldı oda yapamıyor yaşlanmış .

ben samsunluyum ablacım. ah o salçayı buralarda bulabilsem en kötü yemeği bile mükemmel yapıyor garanti sonuç:))

yemek konuşmayalım tutmuyorum ama su bile içemiyorum işyerinde ne kötü yafff....

Kizcelerrr nassiniz neydibaniz
Sinopee cnm esin icin cok gecmis olsun cnm
Leah hayirdir kuzum ne oldu cocuklarla hastaneye neden yTitonuz ki onemli bisi yokturinsallah

Yesimmnn resimlerine bayildim dedigin gibi miss model of tombik ama yuzun gulusun cok hos masallah diyomm sanaaa

Asuuuuuu giiii nettin ilk resimde margarinler nasilda biz burdayiz diye bagiriyolar ama 2. Resimde suppersin yaaa bende margarinlerimi sadece yemeklerde gormek istiyom ustumde degil((

merhabalarrr,
Kilomu bi haftada mı verdiğimi sormuş semiran, evet canım.
Geçen salı 93,6 bu salı 91,9 geldim.
Diyetisyenim hergün tartılma, haftada bi aynı gün tartıl demişti.
Bi haftada 1.700 kg verebilmisim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…