adıyamanlı kendim fazla sevmem eşim ikizler bayılır onlara yaparım ben haşlayıp 2 tane ayırırım onlara kızartır kendim haşlama yerim antepliler daha güzel yaparmış öyle duydumiçli köfte hmm ablacım nerelisin sen? Benimde üni.de antepli ark. Vardı o yapardı bize çok lzzetliydi... Bir de çok yağlıydı...
adıyamanlı kendim fazla sevmem eşim ikizler bayılır onlara yaparım ben haşlayıp 2 tane ayırırım onlara kızartır kendim haşlama yerim antepliler daha güzel yaparmış öyle duydum
sen nerelisin .bana salça gelmiyor artık köyde tek kaynanam kaldı oda yapamıyor yaşlanmış .ellerine sağlık valla bilmiyorum ki. işte kızartma olarak yapmıştı çok yağlıydı ama çok lezzetli idi. eminim sende güzel yapıyorsundur. zaten yemekleriniz genelde yağlı oluyor. o arkadaşım bir pilav yapıyordu resmen yağ damlıyordu amaaa birde ordan bir salça geitriyordu mükemmeldi resmen ya ekmeğe sür yee. aklıma geldi şimdide eski günler..
kız sen bu hafta beni geçersen varyaellerine sağlık valla bilmiyorum ki. işte kızartma olarak yapmıştı çok yağlıydı ama çok lezzetli idi. eminim sende güzel yapıyorsundur. zaten yemekleriniz genelde yağlı oluyor. o arkadaşım bir pilav yapıyordu resmen yağ damlıyordu amaaa birde ordan bir salça geitriyordu mükemmeldi resmen ya ekmeğe sür yee. aklıma geldi şimdide eski günler..
menün güzel şu hurmalı yumurtayı merak ettim ama bal koymasam olarmı ballım bitti markete gitmeyi gözüm kesmiyor eşim öyle biryerde ev yaptıki marketler hep uzak kiptaş geldi dibimize yaptı barıi çabuk bitse marketlerinden yararlansakherkese merhabalar
sanırım toplam 3 gündür hiç giremedim
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..
benim ramazanlarım acayip yoğun geçer kusuruma bakmayın uğrayamadığım için
2 mukabelem var. ben okuyorum. eh azıcıkta dinleniyorum sonra. bi de kendi hatimim var onu okuyorum. bide evi derle topla, yemek filan hiç vakit bulamıyorum
ama sağlıklı beslenme yolumdan hiç şaşmadım
şimdiii sorularımı sorayımspor bildirimimize teravih namazlarını sayıoyormuyuz:) sayıyorsak kaç dakika olarak yazıyoruz. bizim hoca yatsı ile beraber toplam 1 saatte bitiriyor
bi de iftar ve sahur menülerimi paylaşiim bakiim neler diiceksinizsize bide tarif vericem sahurda yapmanız için. hem çok kolay hem tok tutuyo hem vitaminlerinizi tamamlıyo hem hem hem işte ama bence sahura uygun iftarda yemenizi tavsiye temem
menülerim;
İLK İFTAR;
1 kase(200 ml) tavuklu,azpirinçli, yağsız çorba.
2 parmak kadar mantarlı,kaşarlı köfte(mantarıda kaşarıda bi lokma kadardı)
2 dilim çavdarlı ekmek.
50ml limonata
TERAVİHDEN SONRA;
15 yeşil üzüm
yarım ekşi elma
1 top etmeyecek kadar vanilya ve antep fıstıklı dondurma..
SAHUR
2 dilim çavdarlı ekmek
hurmalı yumurta
tarifi
5 hurmayı 1 saat önceden ayıklayıp yıkadım beklettim öyle.1 çorba kaşığı tereyağı tavada kızdırdım içine hurmaları attım kavurdum 1 tatlı kaşığı bal attım kavurdum karamelize oldu iyice:) misss gibi kokunca kırdım 2 yumurta yı ve karıştırıp imsak vaktine 7 dk kala hüplettim. çok geldi ama 5 te 1 ini yiyemedim:)
hııı bide iftardaki çorbadab 2 kaşık yedim
iftar ile sahur arasında mutlaka ama mutlaka 3 lt suyumu bitirdim
işte böyle ben şimdi çıkıyorum
geç bile kaldım:)
menüme mutlaka yorumlarınızı bekliyorumsöyleyeceğiniz herşey aleyhimde delil olarak bana verilecektir:)))
sanırım bu cuma iftardan önce iyi bir bildirim yapıcam
sizi seviyorum kendinize iyi bakın
özür di,liyorum bu arada geçmişi okuyamadım. kaçırdığım, söyemem gerekn şeyler için affedin lütfenyalnız asuman ablanın fotoğraf koyduğu yazısı gözüme çarptı ona baktım
ablacım MÜKEMMEL fark var ortadaHARİKASIN mutlu oraya yazmış ya kızlarının annesi değil ablası gibi olmuşsun resmen MAŞAALLAH
Görüşürüüüzzz
geçmiş olsun neyi var özel degilsemerhabalar
nasıl gidiyor oruçlar? menülerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim örnek oluyor bana da ...
off oruçlu oruçlu hiç spor yapmak gelmiyor içimden...
eşimin de yarın ameliyatı var off bi hayırlısıyla olsaydı inşallah..
geçmiş olsun neyi var özel degilse
merhabalar
nasıl gidiyor oruçlar? menülerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim örnek oluyor bana da ...
off oruçlu oruçlu hiç spor yapmak gelmiyor içimden...
eşimin de yarın ameliyatı var off bi hayırlısıyla olsaydı inşallah..
sen nerelisin .bana salça gelmiyor artık köyde tek kaynanam kaldı oda yapamıyor yaşlanmış .
gözünüz aydın ilkmi hala oldun Allah analı babalı büyütsün inşallah efenizi adıyla yaşasın mutluluktan beni geçersin şimdiAyyyy kızlaaaar hala olduuummm az önceeeminik Efe'miz geldiiiii sağ selamet çook şüküüürr...
Ayyyy kızlaaaar hala olduuummm az önceeeminik Efe'miz geldiiiii sağ selamet çook şüküüürr...
yurduşum abla hoşgeldin beni unutmuşsundur belki:)
cherry-pie gözünüz aydın analı babalı büyüsün efecik inşallah..
Unutmadım ablam, maşallah ne güzel kilo vermişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?