Umarım kötü bir şey yoktur arkadaşım. Geçmiş olsun.
menün güzel şu hurmalı yumurtayı merak ettim ama bal koymasam olarmı ballım bitti markete gitmeyi gözüm kesmiyor eşim öyle biryerde ev yaptıki marketler hep uzak kiptaş geldi dibimize yaptı barıi çabuk bitse marketlerinden yararlansak
merhabalar
nasıl gidiyor oruçlar? menülerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim örnek oluyor bana da ...
off oruçlu oruçlu hiç spor yapmak gelmiyor içimden...
eşimin de yarın ameliyatı var off bi hayırlısıyla olsaydı inşallah..
Ayyyy kızlaaaar hala olduuummm az önceeeminik Efe'miz geldiiiii sağ selamet çook şüküüürr...
aramıza hoş geldin takma kafana daha yeni dogum yapmışsın bebegini gülel güle büyüt hayırlı evlat olur inşallah kilolar yavaş yavaş gider kendine bir baskül al cumadan cumaya biz tartılıp liste oluş turuyoruz kaptanımız yena burdaki kaptanımız çok iyi başka kaptanlara benzemez ..........mesela ali kaptana hiç benzemez................merhaba arkadaşlar benide aranıza alır mısınız bilmiyorum çünkü 3 ay oldu doğum yapalı ve sütüm çok az ama kilom fazla :)))) 75 ile hamile kaldım ama yuvarlak 100 ü geçgin gittim doğuma ,arkadaşlar e hadi gel dediklerinde tamam yuvarlanarak geliyorum diye kendimle dalga geçiyordum o zamanlar ama doğumdan sonra acı gerçekle yüzleştim ben tontiştim artıkve ömrümde bu kiloyu görmedim, hoş şimdi kaç kilo olduğumu bilmiyorum çünkü baskülüm bozuldu eski tip olanda farklı tartıp duruyor ama 90ın üzerindeyim o kesin, 97 -98 rahat varım ,dışarı çıksam alacağım bir baskül ama alamadım daha , uzmanlar ayda emziren bayanların 2 kg kadar verebileceğini söylüyor ama ben ne yapmam gerektiğini nasıl başlamam gerektiğini bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz :))))
B.Şehirde canım sen nerelerdesin.sen nerde oturuyodun cnm
Boşver banu ya 1 ay burdalar takma kafana gittiklerinde özlüycen onu düşün ben öyle yapıyorum annende napsın aranız bozulmasın diye gelinin tarafı gibi oluyordur aslında oda kızgındır.Ohhhh rahatladım hele şükür dünden beri biriken geçmişi okuyabildim :)
Asumanzeynep güzelim gerçekten müthiş bir değişim örneği sergilemişsin ağzım açık kaldı yeminle
Bugün ancak 45 dakika kadar spor yaptım ve toplam 164 dakika oldu.
Aslında yine çok yoğun bir gün geçirdim kendimi ajda pekkan kadar gergin hissediyorum şu anda
Maşallah kardeşim ve eşim iki yüzlülüklerine tam hızıyla devam ediyorlar. Valla mideme kramplar giriyor resmen bir an önce gitseler diye düşünmeden edemiyorum.
Bir yandan annemi nasıl etkiliyorlarsa kadın hala geldiğinden beri bizimle doğru dürüst oturup sohbet bile etmedi değilki sarılıp öpsün
Öte yandanda gelin hanım elinde çatal iki üç kere ağzıma tavuk verdi, ben o arada salata hazırlıyorum diye.
Ben çok fazla mı duygusallım bu arada bilmiyorum ama kendimi annesi tarafından cami avlusuna bırakılmış çocuk gibi hissediyorumDaha geçen seneye kadar her geldiğinde bizi dizine yatırıp saçımızı okşayan her fırsatta bizi öpen ve hatta sabahları uyansa bile bizi yatağa keyif yapmaya cağıran kadın bu sene ben bir ara dizine yattım diye hadi kalk kalk git kızını uyutta biraz kendine gelsin diye beni anında kaldırdı dizinden.
Bugünde birlikte hesapta pazara çıktık sen devamlı onlarla ayrı geziyor biz bişey danışmak için yanımıza çağırdığımızda kalktı aman orada yoktur bişey gelemem şimdi dedi oğluşu ve gelininle devam etti gezmeye.
Benimde canım o anki tavrına okadar sıkıldıki daha pazara gireli 10 dakka olmuştu ben gidicem dedim kız kardeşime oda annemin halinden rahatsız olduğu için bende geliyorum dedi.
Bize aaa daha yeni geldik ne gitmesi diyeceği yerde siz gezin işte beyendiğiniz birşey görürseniz tezgah başında bekleyin biz gelince alırım ben demezmi sanki ben sırf bizim istediklerimizi ona aldırayım diye onunla pazara çıkmışım sanki.
Kendimi besleme lamia gibi hissettim o an. Sanki biz iki kızkardeş ufacık çocuklar gibi tezgah başında bekleyip anneeee bunu istiyommm alsana diye bağırıcaz. Nasıl sinirlerim boşaldıysa arabayı park ettiğimiz yere giderken dayanamadım başladım ağlamaya. Kız kardeşim bile gözleri dolu dolu döndü arabaya. O ara elimi nereye çarptıysam bir baktım parmağımın üstü kan olmuş. Babam tabi eve geldiğimizde anladı ağladığımı bende sırf o üzülmesin diye elim acıyor dedim. Beni çok iyi tanıdığı için elinin ağrıması değil bu ama neyse dedi.
Yüzsüzler eve 3 saat sonra geldiklerinde gayet neşelilerdi ve sonrada devamlı sohbet etmek için laf atıp durdular. Tabi annem gayet rahat o konuda kendini hiç suçlu görmüyor.
Millet kvden şikayet eder ben hem kv hem annem. Kadın gelini ve oğlu üzülmesin diye yüzümüze bakmayacak neredeyse. Anam insanın bir yandan en azından şansı olmazmı yok abi benim anamda az değil kv de. Bugün bir ara baktım nasıl olduysa sohbet eder gibi oldu ne o bulgar sınırından izinmi çıktı konuşmaya başladın dedim Yaprak dökümündeki hayriye gibi aman sus sus huzurumuz kaçmasın dedi.
Öffffffffff kızlar ne olur kusura bakmayın ama bunları bu gece birine anlatmasaydım kesin çatlardım. Umarım benden sıkılmazsınız bu ara. Şu almanyalıları türkiyeden bir sınırdışı etsem anında yine eski moduma döneerim herhalde
Sizinde kafanızı şişirdim gerçekten özür ama işte huyuma mıçam anlatmasam sinir mideme vurur sabahı ederim.
Neyse Size bu gecelik iyi geceler
Kendinize iyi bakın
Öpüyorum sizi kocaman
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım.Ayyyy kızlaaaar hala olduuummm az önceeeminik Efe'miz geldiiiii sağ selamet çook şüküüürr...
B.Şehirde canım sen nerelerdesin.
Boşver banu ya 1 ay burdalar takma kafana gittiklerinde özlüycen onu düşün ben öyle yapıyorum annende napsın aranız bozulmasın diye gelinin tarafı gibi oluyordur aslında oda kızgındır.
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım.
Uzakmışız canım.canım ben 2006da taşındım ama b.cekmecedeydım
Afiyet olsun canım bende şimdi limonlu dondurma yedim ama kesmedi heralde adet olucam ondanmı tatlı isteği üff ya ne güzel hiç istemiyordu canım.selam panpişlerim :)
bugun ıftar yemegındeydım 3 tane hurma yedım
yarım tabak kuru fasulye
kucuk bır kase mercımek corbası ve 3 yemek kasıgı kadarda pılav yedım
1 tatlı kasıgıda keşkül yedim.. işte boyle canlarım ama yemekten sonra dondurma yedım max küçük oldugu ıcın..
sızler nasılsınız
Uzakmışız canım.
Afiyet olsun canım bende şimdi limonlu dondurma yedim ama kesmedi heralde adet olucam ondanmı tatlı isteği üff ya ne güzel hiç istemiyordu canım.
İçten ilgine teşekkür ederim Yena'cığım. Evet hocamız Cerrahpaşa'da ama biz özel kliniğine gidiyoruz, evimize yakın; Kadıköy'de. Ayrıca haftada 2 gün Amerikan Hastanesi'nde hasta bakıyor. Çocuk kardiyolojisi konusunda yetkin bir isim. Deontolojiye, etiğe de çok önem veriyor, çok saygıdeğer biri. İnşallah kimsenin ihtiyacı olmaz ama olursa güvenle önerebileceğim bir doktor.Ohh çok şükür.Çok sevindim..İnşallah tamamen düzelir..Sizin rahatsızlığınız daha farklıymış bizim sadece delik vardı..Dua edeceğim minik prense..
Üniversite hastanesindemi sizin kardiyolog.?
Ayyyy kızlaaaar hala olduuummm az önceeeminik Efe'miz geldiiiii sağ selamet çook şüküüürr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?