Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar artık bir hedef koydum aralık 12 ye kadar 80 kilo olcam kurtuluşu yok şu ramazanı atlatırsam her ramazan artılara geçerim inşallah öyle olmaz bişe denicem ama faydasını görürsem tavsiye edrim önce ben kendimi riske atayım deneyen var

teşekkür ederim bal koymazsan karamelize olmaz ki ama ablacım en iyisi bugün dursun balı alınca yaparsın bi de ben bidahakine hurmaları 3 e düşürücem bana çok tatlı geldi böyle. ama belki senin böyle hoşuna gider sen bilirsin yani

geçmiş olsun hayatım eşine inşaAllah çabuk sağlığına kavuşur..
oruçlar kendi namıma çok şükür çok güzerl gidiyor

Ayyyy kızlaaaar hala olduuummm az önceee minik Efe'miz geldiiiii sağ selamet çook şüküüürr...

hayırlı olsuuuunnnn halacık ben hiç hala olamiicam şanslısın ama bigün inşaAllah teyze olurum halalığın tadıda başkadır adıda çok güzel maşaAllah Rabbim nazarlardan saklasın.. bütün aile fertlerinize burdan aaaaağrı hayırlı olsun diyoruuuummm

yaa bu arada menüme yorum yapın demiştim ama fadime abladan başka kimseden ses seda çıkmamış(
hadiii bekliyorum
beyzuş abla gelince senle bi görüşelim bu arada

merhaba arkadaşlar benide aranıza alır mısınız bilmiyorum çünkü 3 ay oldu doğum yapalı ve sütüm çok az ama kilom fazla :)))) 75 ile hamile kaldım ama yuvarlak 100 ü geçgin gittim doğuma ,arkadaşlar e hadi gel dediklerinde tamam yuvarlanarak geliyorum diye kendimle dalga geçiyordum o zamanlar ama doğumdan sonra acı gerçekle yüzleştim ben tontiştim artık ve ömrümde bu kiloyu görmedim, hoş şimdi kaç kilo olduğumu bilmiyorum çünkü baskülüm bozuldu eski tip olanda farklı tartıp duruyor ama 90ın üzerindeyim o kesin, 97 -98 rahat varım ,dışarı çıksam alacağım bir baskül ama alamadım daha , uzmanlar ayda emziren bayanların 2 kg kadar verebileceğini söylüyor ama ben ne yapmam gerektiğini nasıl başlamam gerektiğini bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz :))))

aramıza hoş geldin takma kafana daha yeni dogum yapmışsın bebegini gülel güle büyüt hayırlı evlat olur inşallah kilolar yavaş yavaş gider kendine bir baskül al cumadan cumaya biz tartılıp liste oluş turuyoruz kaptanımız yena burdaki kaptanımız çok iyi başka kaptanlara benzemez ..........mesela ali kaptana hiç benzemez................

sen nerde oturuyodun cnm
B.Şehirde canım sen nerelerdesin.
Boşver banu ya 1 ay burdalar takma kafana gittiklerinde özlüycen onu düşün ben öyle yapıyorum annende napsın aranız bozulmasın diye gelinin tarafı gibi oluyordur aslında oda kızgındır.

Ayyyy kızlaaaar hala olduuummm az önceee minik Efe'miz geldiiiii sağ selamet çook şüküüürr...
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım.

canım ben 2006da taşındım ama b.cekmecedeydım

selam panpişlerim :)

bugun ıftar yemegındeydım 3 tane hurma yedım
yarım tabak kuru fasulye
kucuk bır kase mercımek corbası ve 3 yemek kasıgı kadarda pılav yedım
1 tatlı kasıgıda keşkül yedim.. işte boyle canlarım ama yemekten sonra dondurma yedım max küçük oldugu ıcın..

sızler nasılsınız

canım ben 2006da taşındım ama b.cekmecedeydım
Uzakmışız canım.

Afiyet olsun canım bende şimdi limonlu dondurma yedim ama kesmedi heralde adet olucam ondanmı tatlı isteği üff ya ne güzel hiç istemiyordu canım.

Asumanzeynep abla MASALLAH diyorum çok guzel olmussun fistik gibisin valla abla diyorum çunki yasini bilmiyorum ben 28 yasindayim istemezsen demem

Son düzenleme:
herkeslere iyi geceler:)))
ben meyra unutmadınız beni heralde diimi:)))
inşaallah herkesler iyilerdir, bir sorun yoktur. bende iyiyim allaha şükür bi yaramazlık yok. ve evlendim tabikiD
size yazıcak, nete giricek vaktim hiç olmadı gerçekten evlilik yoğunluğundan. evimede henüz daha net bağlanmadı. şuan annemdeyim, azda olsa küçük bir mesaj yazıyım istedim size...
biraz sonra kendi evime gideceğim. sizi çok özledim gerçekten.
birde kimsede bana özelden mesaj atmamış((( buna üzüldüm... demek ben, merak eden olmamış hiç

ilerde bende net alıcam galiba evime, öyle umud ediyorum ben tam belli olmasada. ben yine size yazarım.
hepinizi çok seviyorum, kedinize iyi bakın...

ben şimdi çıkmak zorundayım...

hepinizin ramazan ayınızda mübarek olsun...

ben gittim

Kızlar, kadını fendi erkeği ve kayınvalide-kayınpederi yendi :)) Eşim bugün babası ile yaptığı konuşmayı anlattı :"-Baba, siz Antalya'ya gidecek misiniz? -Hayır oğlum -Peki gitmek ister miydiniz? -Yok oğlum, istemiyoruz. -O zaman Antalya'ya gidiyoruz baba." Sonra anlatmış babasına "Umut orayı istiyor çünkü şöyle, çünkü böyle" diye. Kayınpeder de "Tamam oğlum madem siz öyle istiyorsunuz oraya gidelim" demiş ne yapsın :)) En az 5 kere konuşulmuş mevzuu, benzer diyaloglar, umarım bu son karar olur. Eşime de gıcık oldum, bu erkekler azıcık politik olmayı beceremez mi? Kendisinin arzusu olarak göstermek o kadar da zor değildi. Ben de "Antalya'ya gitmeyi Tolga istiyor" demiştim geçen ay.
Neyse 15-31 Ağustos tarihleri arası Antalya'dayım kısmetse :))
İçten ilgine teşekkür ederim Yena'cığım. Evet hocamız Cerrahpaşa'da ama biz özel kliniğine gidiyoruz, evimize yakın; Kadıköy'de. Ayrıca haftada 2 gün Amerikan Hastanesi'nde hasta bakıyor. Çocuk kardiyolojisi konusunda yetkin bir isim. Deontolojiye, etiğe de çok önem veriyor, çok saygıdeğer biri. İnşallah kimsenin ihtiyacı olmaz ama olursa güvenle önerebileceğim bir doktor.
Senin küçük artistin (ne tatlı pozdu o) tamamen düzelmesi çok güzel Biliyorsun hiç görmemiş gibi oluyor bundan sonra, hiç riski-zararı kalmıyor, maşallah. Hepimizin çocukları hep sağlıklı ve çok mutlu olur umarım :) Onlar iyiyse bizde iyiyiz.

Ben bir türlü 3-4 hafta önceki ritmime dönemiyorum. Yürüyüş yapamıyorum, gündüz yapmak zorundayım zaten o da bu sıcakta sıkar biraz.
Beslenme de çok özensiz. Bugün eşimin kardeşi bizdeydi, doğum günüydü hem pastadan hem de o seviyor diye yaptığım tiramisudan yedim Tiramisu da kallavi bir porsiyondu. Zeytinyağlı biber dolması ile taze fasulye varsa örneğin ben azıcık fasulye bolca dolma yiyorum, tersini yapmam gerekirken.
Acilen kendimi toplamazsam bu hafta artıda bitecek

Neyse biraz günah çıkardım :) Şimdi biraz gazetelere göz atayım, içim kararsın, sonra da uyurum. İyi geceler diliyorum, huzurlu uykular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…