Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize çok çok teşekkürler arkadaşlar. sımdılık ıyı bıraz ayaklandı allah şükür. ama agrısı oluyo tabıkı.
karnında beze vardı onu aldırdık. daha öncede kollarında vardı tam 7 lkere kollarından oldu. sımdıde karnından. ama vücudunun çeşitli yerlerınde cıkıyo işte. bu karnından aldıkları biyopsi yapılıcak hepsini almadılar bir parçasını aldılar ama kocaman bir parça kim bilir bezenin kendisi ne kadar ...

ıyı dıleklerınız ıcın hepınıze tesekkur edıyorum canlarım

Herkesi tebrik ederim, Mutlusumu daha bir tebrik ederim... Masallah sana.

Yst ben callanetics yaptim. Zor gercekten ve cok sıkıcı, eski moda goruntuler, kıllı adamlar vb. Var. Ama sahiden cok yorucu. Pilatesin anasi deniyor, ben pilatesi tercih ederim...

tüm kilo verenleri tebrik ederim
benim ilk haftam ondan çok verdim umarım haftaya devam eder
kızlar hani şu metabolizma hızlandırıcı bir çay vardı ya elma tarçın karabiber filan. ben karanfil almayı unutmuşum. onsuz başlasammı yoksa alana kadar bekleyimmi??

valla ben yapıyorum çok iyi geldi bana

ayaklarım resmen şu an bana küfrediyor. kan ter içinde geçen bir hafta daha bitti.
kilo veren tüm arkadaşalarımı tebrik ediyorum
şimdi şöyle biraz geçmişe bakayım

uzun bir aradan sonra merhaba topiğimin guzel bayanları bazı nedenlerden dolayı nete girmem mumkun olmadı (hayır bu memlekette bir tane net cafede bulamadım ona yanıyorum:84:)yenacım acaba beni listeye yeniden dahil edebilirmisin bir dahaki hafta bundan sonra duzgun bildirim yapabilirim beni yeniden listeye kabul ederseniz cok sevinirim:18:

Callanetics Comeback: Does it Work and What is it Good For? you tube a bunu yazın aratın izleyin arkadaslar hareketleri. oldukca basarılı oldugu belli. evet ilk asamalarda gercekten dikkat gerektiyor cunku hareketler cok zor. ama kesinlikle işe yarayacak hareketler. ben bir arkadasımdan biliyorum bunu...

hayırlısı olsun sinoope bakalım dönecekelermi bana..:)

Son düzenleme:

kızlar sizleri tebrik ediyorum darısı benim gibi kilo veremeyenlerin başına pazartesiden sonra kendime gelip 1. olmam lazım

İlbatum'cum ,
nasıl geçti hastane işiniz.?
Sonuç bellimi.?

gunaydın kızlar hayırlı cumalar ilbatumcum inş. hersey yolunda gider sonucları guzel cıkar

bu haftaki kilom:81.00

spor:210 dk

canım mübarek cuma günü dualarımız kuzucuğunla hiç merak etme hayırlı haberlerle döneceksin inşaallah...

İNŞŞ DAHA İYİ OLUR SIZIN İÇİNN HAYIRLI OLSUNN

cnm allah yardımcın olsun inş. kolayca gecer inş. gçmiş olsun tekrarr

İlbatum Allah'ım yardımcın olsun. Küçük kuzunu çok öpüyorum. Dualarımız sizinle...

öncelikle hayırlı cumalar

kilom 88.3

Yagmurgözlü ve İlbatum İNŞAALLAH sonuçlar iyi çıkar korktuğunuza değmez

geçmiş olsun acil şifalar
,

umarım birşey çıkmaz dualarım seninle

geçmişolsun şimdi nasıl annen

İlbatum'cum ,
nasıl geçti hastane işiniz.?
Sonuç bellimi.?

canlarım hepiniz çok sıcakkanlı, samimi ve tatlısınız ,hepinize çok ama çok teşekkür ederim ,allah hepinizden binlerce kez razı olsun
öğlene doğru gittik hastaneye ,eşim sen çık dayanamazsın dedi bende kardeşimle çıktım oturayım dedim bebeğimin çığlını duymamla oradan nasıl kalktım nasıl koştum hatırlamıyorum, damar yolunu bulamamışlar 2-3 kez denediler ama olmadı yine bana öyle bir bakışı vardıki anne beni kurtar der gibi içim parçalandı o ağladı ben ağladım soonra kas içi bir iğneyle uyuttular yaklaşık yarım saat sürdü ama geçmedi ömrümün en uzun yarım saatiydi... yavrum drun kollarında baygın halde çıktı ,dayanamadım yine zor tuttum kendimi, müşahade altına alındı uyanması beklendi 2 saat sonra ancak ayıldı hala daha mahsun mahsun bakıyor kuzum, ne zormuş anne olmak ya bunu çok iyi anladım, sonucumuz yarın çıkacakmış ,rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin,meleğimi korusun

bu hafta çok güzel kilolar verilmiş ,hepinizi çooook tebrik ediyorum darısı bana inşallah ,bu hafta spor yapmama rağmen çok az gitti ((((

ebrucum hoşgeldin canım
kilo almadan döndün değil mi

cnm çok geçmiş olsun Allahım annelik duygusunu ole bir vermiş ki değil mi bambaşka bişi sanırım ben bilemiyorum ama Allah acil şifa versin inş bir daha nasip etmesin yaradan öp miniği bizim için kendine iyi bak tatlımm

tebrik ederim kilo verenleri aşırı derecede gribim 1 haftadır gözüm açılmıyo off gurbette olmanın kötülükleri bi kapını çalan yok psikoljikte çöktüm resmen ben gremiyorum fazla topiğe

merhabalar gelemedim bugün bildirime asumanı aradım ona soledim yapmış sağolsun kilo veren vermeyen herkesi canı gönülden tebrik ediyorumm herkesş kutluyorum ben yine sadece 200 gr vermişim süperim bekliyordumda bu kadar az beklmiyordumm neyse azına da şükür dimiii hadi yola devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…