tüm kilo verenleri tebrik ederimHAFTANIN 1.si.........- 2.6 kg.....................Tebessüm77......:81:
HAFTANIN 2.si........- 2 kg.........................YENA..............
HAFTANIN 3.sü.......- 1.9 kg......................Efsunlu.............:81:
kızlar hani şu metabolizma hızlandırıcı bir çay vardı ya elma tarçın karabiber filan. ben karanfil almayı unutmuşum. onsuz başlasammı yoksa alana kadar bekleyimmi??
arkadaşlar şoklardayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html
site içinden alıntıdır.
google bu şekilde arama yapın resimleri görün şok olun callanetics before after photos
biraz daha araştırıp sporu bir özümseyim dediği gibi 10 saatte o kadar etkisi varsa süper.
Yenacım ellerine sağlık hakkını helal et.. ben de renkli yazdım zannediyordum meğer becerememişim
herkesleri tebrik ediyorum tabii listedeki arkadaşları daha çok tebrik ediyorum.....
Yenacım bu arada iş görüşmende de başarılar dilerim umarım senın için en iyisi ne ise o olur canım.....
3meleğim var canım sonuçların ne zaman çıkacak?
ilbatum ve yağmurgözlü sonuçlarınızı beklıyoruz, haberdar edin bizi
gusel canım annene geçmiş olsun baya ameliyat geçirmiş allah yardımcısı olsun , ne ameliyatı olmuştu?
No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta (Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957|İzinli|
2|İlbatum|94.1|-0.2|
3|gusel|103.6|Aynı|
4|toksin|İzinli|
5|Cherry-pie|İzinli|
6|nevzamansız|99|+0.8|
7|BEYZUS|93.7|-1.1|
YENACIĞIM;
Ellerine sağlık......
2 kilo vermişsin maaşallah maaşallah..Allah nazardan saklasın ve hepimiz için devamını nasip etsin inşallah...
HERKESİ TEBRİK EDİYORUM...Çok iyi kilolar verilmiş...Allah azmimizi arttırsın inşallah....
Beyzuşum aldığımı veriyorum işte..:))
Dediğin gibi devamı gelir inşallah...MErhaba,uzun bir aradan sonra merhaba topiğimin guzel bayanları bazı nedenlerden dolayı nete girmem mumkun olmadı (hayır bu memlekette bir tane net cafede bulamadım ona yanıyorum:84:)yenacım acaba beni listeye yeniden dahil edebilirmisin bir dahaki haftabundan sonra duzgun bildirim yapabilirim beni yeniden listeye kabul ederseniz cok sevinirim:18:
HAngi memlekettesin :) yurt dışına gitmeyi planlıyordun..
Yoksa planladığın yerdemisin.?
Tamam listeye ekleyeyim cuma ama bir daha gitmek yok..:)
HAFTANIN 1.si.........- 2.6 kg.....................Tebessüm77......:81:
HAFTANIN 2.si........- 2 kg.........................YENA..............
HAFTANIN 3.sü.......- 1.9 kg......................Efsunlu.............:81:
herkese hayırlı cumalar
ilbatum inşallah kolayca atlatıcaksınız canım dualarımız sizinle
yağmurgözlünün de iyi çıkar sonuçları inşallah
eveeeeeeeet gelelim kilo bildirimine
yenacım geçen hafta 83.9
bu hafta 83.3
giden 600gr buna da şükür tabii ki düzensiz bir haftaydı benim için
mutlucum sporum da 450 dk canım
gunaydın kızlar hayırlı cumalar ilbatumcum inş. hersey yolunda gider sonucları guzel cıkar
bu haftaki kilom:81.00
spor:210 dk
canım mübarek cuma günü dualarımız kuzucuğunla hiç merak etme hayırlı haberlerle döneceksin inşaallah...
İNŞŞ DAHA İYİ OLUR SIZIN İÇİNN HAYIRLI OLSUNN
cnm allah yardımcın olsun inş. kolayca gecer inş. gçmiş olsun tekrarr
İlbatum Allah'ım yardımcın olsun. Küçük kuzunu çok öpüyorum. Dualarımız sizinle...
merhabalar
kilo bildirimim : 90,6
sporu söylediğime değmeyecek kadar az...
ilbatum canım dualarımız seninle , güzel haberlerinizi bekliyorum ama ağldım yazmışsın ya çok kızdım sana allahın izniyle bişey çıkmayacak yaa....
yağmurgözlü dualarımda sen de varsın ..hepinizden hayırlı haberlerinizi beklıyoruz..
hep güzel şeyler olsun güzel haberler alalım inşallah....
günaydın kızlar.. kilo bildirimiş yapmak istemiyorum neden olduğunu anlamıyorum artıya geçmişim ilkkez bu kadar spor yaptığım halde ve de dikkat ettiğim halde vücudum direniyor diye düşünüyorum.
geçen hafta 98,2 idi sanırım bu hafta 99.0
800 gr almışım
sporum ise 300 dk
ilbatum dua ediyoruz tabiki. Allah senin yavrunuda tüm yavruları da korusun...inşllah çabucacık geçer gider...
herkese hayırlı günler...
Günaydın arkadaşlar...
Hayırlı cumalar...
İLBATUM VE YAĞMURGÖZLÜ;
Allah yardımcınız olsun;güzel haberlerle bekliyoruz sizi canlarım...
YENACIĞIM;
Kilom: 93.700
MUTLUCUĞUM;
Spor: 200 dak
@ilbatum geçmiş olsun ama ne oldu geçmişi okuyamadım bakındım ama konuya ilişkin bişey göremedim.. Allah yardımcınız olsun canım..
ayşe taş devri yürüyüşünden bahsetmişsin canım inan çok işe yarıyor çoookkk
kesin başla kesin. ama bigün yap bigün ara ver.. süper metabolizma canlandırıyor
ben bu hafta yapamadım evde değildim.ama tavsiye ederim uyguladığım zaman süper etkisini gördüm
bu arada eee napiosun sen dışarıdada yürüyüş yapalım beraber kış geleden yaa:)
asuman abla seninle başabaş gidiyoruz farkındamısın:)
Tamam canım toparlanıncaya kadar izinlisin ama çok uzatma noolur..
Herşey çabucak yola girer inşallah...
Herşey çok iyi geçer inşallah..
hadi kolay gelsin haberlerini bekliyoruz..
Yeniden hoşgeldin..
listeye tekrar alıyorum fakat yine habersiz ayrılmazsınız umarım..
PAylaşım ve bildirim şart çünkü..
ervammcım ,
çok spor yapıncada böyle olabiliyo..bence kararınca yapıp yavaş yavaş arttır..
öncelikle hayırlı cumalar
kilom 88.3
Yagmurgözlü ve İlbatum İNŞAALLAH sonuçlar iyi çıkar korktuğunuza değmez
Selamm kızlarrrrrrrr
Anam bir dün girmedim ne çok geçmiş birikmiş oku oku gözler hüdaverdiye dönüyordu az daha
Yenacığım umarım görüşmen dilediğin gibi geçmiştir. Rabbim herşeyi gönlüne göre verir inşallah.
Yağmurgözlüm canım çok geçmiş olsun. Aklına kötü şeyler getirme Allahın izniyle hiç bir şey cıkmayacaktır inşallah.
İlbatum seninde kuzucuğuna da çok geçmiş olsun canım. Üzülme Güzel Allahım onları korur inşallah onunda en kısa zamanda hiçbirşeyciği kalmayacaktır.
Rabbim her ikinize de acil şifalar versin ve bir daha göstermesin.
Hatta tüm hastalara bir an önce şifa verir inşallah.
Guzel seninde annene çok geçmiş olsun canım.
Kilo bildirimim: Bu hafta da maalesef değişen bişey yok hala 115,8 kilom
İki gündür süren kabızlığın nedeni herhalde birde adet yeni bitti ya ondan herhalde.
Spor bildirimim: bu hafta ancak 200 dakka yapabildim
Olsun moralimi bozmuyorum ve önümüzdeki haftaya bakıyorum :122:
Kilo veren hatta veremeyen herkesi azminden dolayı tebrik ediyorum ve umarım haftaya hepimiz çok daha güzel kilolar vermiş oluruz.
geçmiş olsun acil şifalar
,
umarım birşey çıkmaz dualarım seninle
geçmişolsun şimdi nasıl annen
İlbatum'cum ,
nasıl geçti hastane işiniz.?
Sonuç bellimi.?
uzun bir aradan sonra merhaba topiğimin guzel bayanları bazı nedenlerden dolayı nete girmem mumkun olmadı (hayır bu memlekette bir tane net cafede bulamadım ona yanıyorum:84:)yenacım acaba beni listeye yeniden dahil edebilirmisin bir dahaki haftabundan sonra duzgun bildirim yapabilirim beni yeniden listeye kabul ederseniz cok sevinirim:18:
bu hafta çok güzel kilolar verilmiş ,hepinizi çooook tebrik ediyorum darısı bana inşallah ,bu hafta spor yapmama rağmen çok az gitti((((
canlarım hepiniz çok sıcakkanlı, samimi ve tatlısınız ,hepinize çok ama çok teşekkür ederim ,allah hepinizden binlerce kez razı olsun
öğlene doğru gittik hastaneye ,eşim sen çık dayanamazsın dedi bende kardeşimle çıktım oturayım dedim bebeğimin çığlını duymamla oradan nasıl kalktım nasıl koştum hatırlamıyorum, damar yolunu bulamamışlar 2-3 kez denediler ama olmadı yine bana öyle bir bakışı vardıki anne beni kurtar der gibi içim parçalandı o ağladı ben ağladımsoonra kas içi bir iğneyle uyuttular yaklaşık yarım saat sürdü ama geçmedi ömrümün en uzun yarım saatiydi... yavrum drun kollarında baygın halde çıktı ,dayanamadım yine zor tuttum kendimi, müşahade altına alındı uyanması beklendi 2 saat sonra ancak ayıldı hala daha mahsun mahsun bakıyor kuzum, ne zormuş anne olmak ya bunu çok iyi anladım, sonucumuz yarın çıkacakmış ,rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin,meleğimi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?