iş görüşmen ne oldu yena
İyiyim YENACIĞIM..Sen nasılsın canım....BEYZUŞŞ,
nasılsın canım..
Sarıcivcivim,kardeşin iyileştimi.?
Bugün yediklerim..
Sabah kahvaltı geç olunca 2 öğün oluyor..
SABAH:
2 dilim tb.ekmek
peynir
2 zeytin
Domates
salatalık
biber
3 lokma kayısı reçeli
ARA:
Kahve
AKŞAM:
2 dilim ekmek
köfte-biraz kızarmış patates
patlıcan salatası
salatalık
zero cola
50 dakika yürüyüş
İyiyim YENACIĞIM..Sen nasılsın canım....
Menü çok güzel olmuş tatlım....Yalnız;arada içilen o kahve dumansız (ve bensiz ) giderse imansız gider bilmiş ol.....
Rabbim nasip ederse bir gün seninle karşılıklı kahve içip keyfin ve sohbetin dibine vuracağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...
Her iş görüşmesinde olduğu gibi değerlendirip geri döneceklerini söylediler..
PEk umutlu değilim aslında..yaş dezavantajımdan dolayı..
Daha önce cv yollamıştım uzun süre cevap gelmemişti,sonra arayıp görüşmeye çağırdılar..HAyırlısı olsun diyorum..
Şimdiden kreş fiyatlarına bakıyorum çok pahallı..
Her iş görüşmesinde olduğu gibi değerlendirip geri döneceklerini söylediler..
PEk umutlu değilim aslında..yaş dezavantajımdan dolayı..
Daha önce cv yollamıştım uzun süre cevap gelmemişti,sonra arayıp görüşmeye çağırdılar..HAyırlısı olsun diyorum..
Şimdiden kreş fiyatlarına bakıyorum çok pahallı..
Bende sabırsızlıkla bekliyorum beyzuşum..
MAalesef dumanlıydı..
birde ben senin gibi iradeli değilim gördünmü,patateslere dayanamadım..:)
Hadi sende paylaş menünü..
Derhal canım.....
SABAH: Peynirli tost (yağ sürmeden hazırlıyorum),bolll bolll şekersiz çay,biraz domates ve biber...
ÖĞLE: 1 Tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği+ 1 dilim kepek ekmeği+1 bardak ayran
AKŞAM: 1 tabak tavuk sote+2 adet minnacık zeytinyağlı biber dolması+ 1 bardak light cola
Gecenin ilerleyen saatlerinde meyvalı yoğurt veya bir avuç beyaz leblebi yemeyi planlıyorum.Şu anda gönlüm leblebiden yana ..Bakalım ne olacak.....
canlarım hepiniz çok sıcakkanlı, samimi ve tatlısınız ,hepinize çok ama çok teşekkür ederim ,allah hepinizden binlerce kez razı olsun
öğlene doğru gittik hastaneye ,eşim sen çık dayanamazsın dedi bende kardeşimle çıktım oturayım dedim bebeğimin çığlını duymamla oradan nasıl kalktım nasıl koştum hatırlamıyorum, damar yolunu bulamamışlar 2-3 kez denediler ama olmadı yine bana öyle bir bakışı vardıki anne beni kurtar der gibi içim parçalandı o ağladı ben ağladımsoonra kas içi bir iğneyle uyuttular yaklaşık yarım saat sürdü ama geçmedi ömrümün en uzun yarım saatiydi... yavrum drun kollarında baygın halde çıktı ,dayanamadım yine zor tuttum kendimi, müşahade altına alındı uyanması beklendi 2 saat sonra ancak ayıldı hala daha mahsun mahsun bakıyor kuzum, ne zormuş anne olmak ya bunu çok iyi anladım, sonucumuz yarın çıkacakmış ,rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin,meleğimi korusun
BEYZUŞŞ,
nasılsın canım..
Sarıcivcivim,kardeşin iyileştimi.?
1. 3meleğimvar 680 dk
2. efsunlu 600 dk
3. ervamm 500 dk
3meleğimvar kutluyorum kraliçem taht yine sizin.
Sağol canım...
Bu arada kıskangaç oldum...Ben de kilo çizelgemi yeniledim...Sen yeniledin ya...Amaç senkron tutsun dimi ama.....
sayı eylül spor listesi 1. hafta 2. hafta
1 efsunlu 650 dk 600 dk
2 pınar110 120 dk
3 ibatum 380dk
4 dalokaysmom 210 dk 360 dk
Ellerine sağlık Mutlu...Çok tüşekkürler ....
Haftanın sporcularını kutluyorum...Süpersiniz hanımlar....
tebrikler sporcular..:81:
Mutlucum eline sağlık..
umutçum gayrettin için sana da bir ödül avaraj altından çıkman şerefineEki Görüntüle 257562
avaraj altı ha gayret 3 saati tamamlayalım
1. ekincek 150 dk
2. gülma 100 dk
3. qusel 100 dk
4. nursena 60 dk
e hadiiiiii, hiç spor yapmayanlara yapıp da bildirmeyenler bişey demiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?