Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar kimse KİTAP KULÜBÜ nasıl kurulur bilgisi olan varsa lütfen deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu olucam.bulunduğum yerde konu ile ilgili bilgi bulamıyorum.internettede kitap kulüpleri lise seviyesine göre fazla akademikve ağır...yardımlarınızı bekliyorum...

dalokı show hımm süpermişş kolay gelsın sana

benım cadı da az once kalorıfere ayaklarını yapıştırarakk cama cıktı ve dısarıya baktıı cok cadı yaa cok işim va onlaa
yanında olmasam düşebilir büyük adam gibi birde dışarıyı seyredıyor oglum bu kadar yarmamaz degıldı ya

bugun yenıden sarıldımm diyetimee

gunum güzel gecti sukurr aksam ustune dogru acıktım bıraz onuda bastırdım sukurr ınsallah gece sapıtmam

yena ellerıne saglıkk
mutlu senınde sımdıeden elıne saglık cnmm

kılo veren veremeyenn herkezıı kutlarımm darısı bannaa

Son düzenleme:
MErhaba,
HAngi memlekettesin :) yurt dışına gitmeyi planlıyordun..
Yoksa planladığın yerdemisin.?

Tamam listeye ekleyeyim cuma ama bir daha gitmek yok..:)

cok tesekkür ederimayrıca hatırlamana cok sevindim haber veremedim apar topar gelmek zorunda kaldım konsolosluk yuzunden :84:
viyanadayım canım evet planladıgım yerdeyim
yurdu ancak ayarladım netide önce bagladılar sonra sorun falan cıktıdaha yeni rahat rahat giriyorum artık yemeklerimide yapabilecem 2 aydır dısarda yemekten gına geldi
bundan sonra söz duzgun bildirim yapcam iş görüşmen varmıs inşallah hakkında hayırlısı olur

ebrucum hoşgeldin canım
kilo almadan döndün değil mi

hosbulduk asucum nasılsın
valla bugun tartı buldum hemen aldım bi tartıldım aklıma ilk sen geldin asu beni öldürecek dedim 3 kilo almısım geldiğimden beri ne kadar kızsan haklısın istersen işkencede yapabilrsin ama özellikle senin destegine cok ihtiyacım var tekrar yola gelmek için
dısarda yemek yemekten gına geldi artık neyseki artık ocagım var kendi yemegimi yapcam

Son düzenleme:
ebrum tekrar hoşgeldin canım
semiran haftaya eselim ikimiz inşallah ben de biraz hızlanmak istiyorum artık gram gram olmuyo yani

almasaydın iyiydi canım tabii ama düzenin değişti başka memlekettesin diyete odaklanman zor tabii anlayışla karşıladım hadi yine iyisin
ama bundan sonra madem düzeni de sağlamışsın toparlan canım olur mu
hızlıca başla spor yapma imkanın olurmu acaba olusa süper olur biliyorsun sporsuz olmuyor
hadi yeni başlangıcın hayırlı olsun bu işi artık türkiyeye dönene kadar bitir canım

oley asu bana cok kızmadı
evet canım duzenimi sagladım en sonunda zaten bozmazdım biliyorsun ama hergun dıs işleri halletmekten sokakta yemek zorunda kalıyodum yada ekmek arsı peynir yiyodum inş senin desteğinle gitcek bunlar cok motiveye ihtiyacım var cok
spor yurt odasında zor cunku iki kişiyiz ama sokakları cok duzgun buranın bide herkes kosuyor hava bozana kadar hergun yurucem zaten basladım bile bugun 45 dakika yurudum
sonrada ücreti uygun bir havuz bulursam yazılmaı dusunuyorum haklısın canım sporsuz yag yakmıyor insan hatta kastan bile veriliyor o yuzden bulcam bir yolunu bulamazsam asu beni ankaraya gelince elinde sopayla kızılayda kovalarsın
kızın naptı sınavı

o zaman anlaştık çok kızmadım ama şartlı bu andan itibaren yediklerine dikkat edeceksin yürüyüşünü yapacaksın haftada 1 kilo istiyorum senden eğer bu şartlara uymazsan ankaraya gelmek istemezsin canım
ankaraya gelince de bana mutlaka uğrayacaksın bu sefer tanışalım yüzyüze değilmi ama
kızım da ayhan sümer anadolu lisesini kazandı canım

asucum cok sevidim canım hayırlı olsun darısı üniversiteye inşallah
tamam canım ankaraya her halükarda gelmek zorundayım vermezsem kiloları istediğin cezayı verirsin tamam canım cok sevinrim görüşelim buarda maşallahne guzel vermişsin

allah kolaylık versin insanın içidayanmaz inşallh sonuçlarda iyi çıkar

kızlar selam 99 kıloyla basladım carsamba gunu bugun cuma 96.7 olmusumm elma yemekten bööö geldı.
tekrar söylüyorum çok sağlıksız ömür boyu elma yiyemezsin normal bir diyete başlasan bile o kilolar geri gelecek
tebrik ederim kilo verenleri aşırı derecede gribim 1 haftadır gözüm açılmıyo off gurbette olmanın kötülükleri bi kapını çalan yok psikoljikte çöktüm resmen ben gremiyorum fazla topiğe
geçmiş olsun

vallaindirdim ben bir deniycem bakıyım sonuçları haber veririm

Geçmiş olsun canım....

Yazını okudukça içim acıdı inan;ama yavrunun iyiliği için yapılan şeyler diye düşün ve teselli ol...

Zaten yavrum çok küçük; bu acıyı hatırlamayacak bile...İyi olsun da her şey unutuluyor hayırlısı ile...

tebrik ederim kilo verenleri aşırı derecede gribim 1 haftadır gözüm açılmıyo off gurbette olmanın kötülükleri bi kapını çalan yok psikoljikte çöktüm resmen ben gremiyorum fazla topiğe

Geçmiş olsun...

Semiran,sen tekrar tahlil yapıcaktın nooldu yaptırdınmı.?

Süper istediğin olmuş ne güzel...

+ 3kg. çok iyi bence, tamamen düzenin değişmiş çünkü..

BEYZUŞŞ,
nasılsın canım..

Sarıcivcivim,kardeşin iyileştimi.?

Bugün yediklerim..
Sabah kahvaltı geç olunca 2 öğün oluyor..

SABAH:

2 dilim tb.ekmek
peynir
2 zeytin
Domates
salatalık
biber
3 lokma kayısı reçeli

ARA:
Kahve

AKŞAM:

2 dilim ekmek
köfte-biraz kızarmış patates
patlıcan salatası
salatalık
zero cola

50 dakika yürüyüş

tebessüm,
neden kilo cetveli hazırlamıyosun..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…