Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banada oğlumun kilosu fazla geliyor ..2008 mart doğumlu 17.5 kilo..
İnan korkuyorum artık kilodan..

benimkide hiç birşey yemez süt yumurta puding
bir ara et makarna falan yerdi imdi onlarıda yemiyor napıcağımı bilemedim aç bıraksamda dişine göre olmayanı yemez inaat

Bu gece beyzuş yok..

Derin'de okuyup çıkıyor..

ben yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize öpüyorum yrn görüşürüz hoşçakalın
İyi geceler canım.
İnşallah canım bu seneyide bitirirsiniz senin kızın akıllı ve çalışkan tabi süslenmedende olmaz dimi ama okulun ilk günü.

Kızlar banada müsaade sabah 6 bucukta kalkıcam.
Benim kız sabahcı bu senede o yüzden baba kızı aynı anda uyandırıp kahvaltı ettirdikten sonra postalıyorum sonra küçük kuzuyla baş başa kalıyoruz.
Eğer o uyanmazsa bende sabah rahat rahat sporumu yaparım inşallah olmazsa kuzuyla yatak keyfi

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Şimdiden Allah rahatlık versin

Kendinize çok iyi bakın ve Allah emanet olun

İyi geceler canım iyi bir sene geçirin inşallah.

Tabii büyüyor artık 13 yaşında.:)
Saçları dalgalı kızımın düz saça bayılıyor..Arada bir saçlarını düzleştiriyoruz.:)
Ah o yaşlarda saçlar benimkilerde düz olduğundan okulun ilk günü gazete kağıtlarıyla sarardım tokalardım.Ayyy ne güzel yaa.

selam kılzar nasılsınız bakalım. ben ıyıyım allaha şükür. annemde ıyı oluyo yavaş yavaş düzeldi sayılır. ama 20 gune yakın dikişlerin kalması gerekıyomus. :S

siz neler yapıyosunuz..

yena cım kabul edersen bı arkadasımda bızımle gurupta yer almk ıstıyor kendısıne lınk verdım gelıcek bırazdan

Annesiyle yeğeni var onda ..Sanırım vakit bulamamıştır...

Bende çıkıyorum hadi iyi geceler..
İyi geceler
Annenin iyi olmasına sevindim yeniden geçmiş olsun.

Oşbuldum yena bacım ben 0 bedenim aslında :) sırf güsel istediği için geldim ha aslında ince narin bişiyim 105 kg :) 0 bedenim yani

canım 1 dilim ye elin kadar ayran iç bişi olmaz kasma kendini

ne bir dilmi 1 tam yedim çok açtım ama gelince 60 dk spor yaptım gecenin 12 sine kadar.internetten baktım 4 ekmek ,2 et,2 yağ idi karşılığı.akşam menümde 2 ekmek ara öğünde 1 ekmek hakkımı orda kullandım.fazladan 1ekmek tüketmiş oldum.onu da spora sayarsak bugün boş geçmiş gibi oldu

ben önceden bir günlüğüne detoks niyetine yaprdım işe yarar

sağol valla semizotu alıyım deniycem sonucuda haber vericem

avucun kadar ayranla ye birşey olmaz
dediğim gibi tüm yedim....neyse sonucunu mtlaka haber ver

ben senden daha mutluyum emin oll:))) hem kendim izindeyim okula gtmşycem.hem oğlum 1.sınıfa başlıyor hem kızım kreşe başlıyor.ev ben ve bebişimie kalıyor:)))
valla laf aramızda çok daralmıştım eve kapanıp kalmıştım.haftada 3gün kızımı kreşe verdik alışabilirse gezecem gönlümce:)))

1 tane ye sonuçta lahmacun gibi düşün tahıl+et gibi yani ama sizin pideler nasıl bilemiyorum açık mı kapalı mı?

canım pide lahmacun gibiydi kendisi hazırlamış harcını.1 tane lüpletiverdim light cola ile

ahhh ahhh dimi haklsını mutlu.ama benimki 8 aylık veee ek gıdaya geçtik gibi.1 günlük detoks uygunmudur bana???

aboooooooooo 3 gün girmedim yaz yaz sayfaları doldurmuşunuz benide unutmuşunuz aşk olsun sizlere küstüm işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…