Banada oğlumun kilosu fazla geliyor ..2008 mart doğumlu 17.5 kilo..
İnan korkuyorum artık kilodan..
Çok heyecanlıyız,ben çaktırmıyorum ama kızımdan çok daha heyecanlıyım..
yarın sabah erken kalkıp saçını ütülüyeceğim öyle diyor..
Son senemiz artık banucum,hayırlısı ile bir geçse..
İyi geceler canım.ben yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize öpüyorum yrn görüşürüz hoşçakalın
İnşallah canım bu seneyide bitirirsiniz senin kızın akıllı ve çalışkan tabi süslenmedende olmaz dimi ama okulun ilk günü.Çok heyecanlıyız,ben çaktırmıyorum ama kızımdan çok daha heyecanlıyım..
yarın sabah erken kalkıp saçını ütülüyeceğim öyle diyor..
Son senemiz artık banucum,hayırlısı ile bir geçse..
[/B]Bu gece beyzuş yok..
Derin'de okuyup çıkıyor..
ohh saçlar falan yapılacak büyümüşde saçlar yapılıyor
İyi geceler canım iyi bir sene geçirin inşallah.Kızlar banada müsaade sabah 6 bucukta kalkıcam.
Benim kız sabahcı bu senede o yüzden baba kızı aynı anda uyandırıp kahvaltı ettirdikten sonra postalıyorum sonra küçük kuzuyla baş başa kalıyoruz.
Eğer o uyanmazsa bende sabah rahat rahat sporumu yaparım inşallah olmazsa kuzuyla yatak keyfi
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Şimdiden Allah rahatlık versin
Kendinize çok iyi bakın ve Allah emanet olun
[/B]
Beyzuş abla nerelerde acaba?
Ah o yaşlarda saçlar benimkilerde düz olduğundan okulun ilk günü gazete kağıtlarıyla sarardım tokalardım.Ayyy ne güzel yaa.
Tabii büyüyor artık 13 yaşında.:)
Saçları dalgalı kızımın düz saça bayılıyor..Arada bir saçlarını düzleştiriyoruz.:)
İyi geceler
Annesiyle yeğeni var onda ..Sanırım vakit bulamamıştır...
Bende çıkıyorum hadi iyi geceler..
Annenin iyi olmasına sevindim yeniden geçmiş olsun.selam kılzar nasılsınız bakalım. ben ıyıyım allaha şükür. annemde ıyı oluyo yavaş yavaş düzeldi sayılır. ama 20 gune yakın dikişlerin kalması gerekıyomus. :S
siz neler yapıyosunuz..
seLam kızLar :)
canım 1 dilim ye elin kadar ayran iç bişi olmaz kasma kendini
dediğim gibi tüm yedim....neyse sonucunu mtlaka haber verben önceden bir günlüğüne detoks niyetine yaprdım işe yarar
sağol valla semizotu alıyım deniycem sonucuda haber vericem
avucun kadar ayranla ye birşey olmaz
ben senden daha mutluyum emin oll:))) hem kendim izindeyim okula gtmşycem.hem oğlum 1.sınıfa başlıyor hem kızım kreşe başlıyor.ev ben ve bebişimie kalıyor:)))Herkese hayırlı gecelerrrrrrrr
Bir çoğumuz okullar açılacağı için çocuklardan çok daha mutluyuzdur
Ben kendi adıma bayram ilan edicem yarını
Malum benim kızım 11 yaşında ve tatil başladıktan bir hafta sonra offf sıkıldım demeye başlamıştı.
Ergenliğe girmek üzere olduğu için devamlı sıkılan, birşeyler alsak bile asla yeterli görmeyen, ihtiyaçları hiç bitmeyen ve resmen kumam gibi devamlı babasıyla benim sohbetlerimde araya giren biri olduğu için okulların açılmasına en çok ben sevindim
Ayyy bide yarın bir sürü kitap getirecek eve ve her sene olduğu gibi ben gece yarısına kadar kitap kaplamak zorunda kalıcam. Sağolsun benim '' Hallederiz Kadir '' hep ben yaparım der ama sonunda ihale bana kalır.
Tabi ondan evvel birde kırtasiye alışverişimiz var.
1 tane ye sonuçta lahmacun gibi düşün tahıl+et gibi yani ama sizin pideler nasıl bilemiyorum açık mı kapalı mı?
sevgili sütveren anneler
ne olur kilo vermek adına tek yönlü beslenme diyetlerinin hiçbirine girişmeyelim. hem kendi vucudumuzun hem de bebeğimizin sağlığını aldığımız gıdalar belirlerken yalnız protein almak, yahut tek bir besine yüklenmek gelecekte ah keşke öyle yapmasa idim cümlelerine neden olabilir. bu hızla kilo verme derdine düşmenin hiç zamanı değil. lütfen en azından ek gıda dönemine kadar dikkatli ve dengeli şekilde beslenelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?