Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Rabbim Banu'yada yaşatsın bu duyguyu hayırlısı ile..
banu'nunda ikizi olsun bir kız bir erkek..

ben geldiiiiiiimmmm ee nasılsınız koca uyudu emir uyudu benim uykum yok ama bi bakim dedim napıyosunuz herkes iyidir inşallah

yok bitanemmmmmm ben ölürüm valla :) san kolay gelsin canım

hımmm gayet güzel görünüyor herşey :)

ılbatum canım bı dıyet daha var bıldığım daha dogrusu bu elmadan sonra ona baslıyam gunde yarım kılo garantı ve asla kılo vermen durmuyor.vucuttan asla kas kaybı yapmıyor.ben detoks gıbı su an 3 gun daha elma dıyetı yaptıktan sonra buna baslıcam.denemek ıstersen bu dıyetı dene.

sabah yumurta ve lıght sut (peynır yok cunku maya oldugundan bu dıyette su tutuyormus)

öglen sebze yemeği

akşam ızgara olarak et balık tavuk ve salata

ara öğun meyve

ögle aksam yer degıstırebılır

3 lıtre su
2 bardak yesıl cay

canım kabızlık ıcın elma bagırsakları calıstırıyor hıc kabızlık sorunu cekmıyorum.

Bakalım yarın yeşil çaylı, naneli, limonlu ve şeftalili olan detoks çayını bir deniyeyimde yoğurtlu semizotu eşliğinde olmazsa bir güne mahsus bağırsakları çalıştırmak adına denerim.
Dediğin gibi elma bağırsakları çalıştırıyor ama işte ben uzun süre yapmaya niyetlenemem çünkü zaten pko var metabolizmamda çok ağır çalışıyor.
Hee ayda bir iki sıkışınca yapılabilirde normal zamanda çeşitli ve sağlıklı beslenme benim açımdan daha iyi olur herhalde.

Valla sana helal olsun okadar uzun süre sırf elmayla ben yapamazdım herhalde. Umarım hedefine ulaştığında tekrar kiloları geri almazsın
Birde kilo cetveli yapmayı düşünmüyormusun arada bakarız ne çabuk ilerliyor diye unutuyorum hep senin kilonu ay neydi kaçtan kaça düştü diyom meraklı taze ben ille bileceğim herşeyi

canım 99 dan dustumde 95.5 kıloya ama kılo cetvelını bılmıyorum nasıl yapılıyor

bak bu güzele benziyor kaç gün yapılıyormuş peki bu? bunu 3 gün falan yapabilirim ben ,bende araştırıken diyetleri birtane buldum herkes kilo vermiş muzaffer kuşhanın diyeti o da buna benziyor 2 haftada 8-10 kilo diyor ama o kadar veren pek yok ,okudum bayağı, yinede iyi kilo verenler var ,ben haftaya pzt onu düşünüyorum açıkçası....

canım bu dıyet 15 gunde 7 kılo garantı ben elmadan sonra baslıcam .hem saglıklı hemde sadece ekmek yok dayancaz artık zayıf olmak ıstıyorsak.

Kahvaltı hariç benim diyetisyenimin verdiği listeye benziyor bu. İlbatumunda dediği gibi tek tip beslenme olan elma diyetine nazaran daha iyi. Bakalım bende bir ara denerim bu beslenme listesini ( diyet kelimesini pek sevmiyorum )

sevgili sütveren anneler

ne olur kilo vermek adına tek yönlü beslenme diyetlerinin hiçbirine girişmeyelim. hem kendi vucudumuzun hem de bebeğimizin sağlığını aldığımız gıdalar belirlerken yalnız protein almak, yahut tek bir besine yüklenmek gelecekte ah keşke öyle yapmasa idim cümlelerine neden olabilir. bu hızla kilo verme derdine düşmenin hiç zamanı değil. lütfen en azından ek gıda dönemine kadar dikkatli ve dengeli şekilde beslenelim.

yrn çok gzl ve son başlangıç olacak benm için kendimden çok umutluym bu sefer sabah topkapıda inip hastaneye kadar yürücem en azndan sabahları bahanem olmıcak spor için hafta içide yeni bir diyetisyene gidicem
allahım bu sefer son olucak ve yavaş yavaş gidecek bu kilolar inş. :)))
hepinzi seviyorum :))))))

Merak ettim Muzaffer Kuşanın hangi diyeti bu?
Dediğin gibi iki haftda okadar kilo vermek zaten mümkün olmaz olsada sağlıklı olmaz
Sen haftaya denerim diyorsan sağlıksız birşey değildir bence.
Burada da paylaşırsan sevinirim hem belki aramızdan birileri benzer bir Listeyi yapmışlarsa sonuçun ne olduğunu öğrenebiliriz

yatıp uyumam lazım sabah 5te kalkıp duş almam ve ütü yapmam lazım yrn dedem ameliyat olucak onun dışında çalıştığım hemşireye kürtaj yapılcak ve ayrıca 2 tane tanıdık hsta gelicek
vee yrn p.tesi vazgeçilmezi hasta sayısı da çok oluck oyy oyyy yrnı atlayıp salıya geçelim direk ne glz olur yaa :))

Süper ya acaba ben yapabilirmiyim neler yedin banada yazsana ben dukandan bişey anlamadım ya.
Rabbim Banu'yada yaşatsın bu duyguyu hayırlısı ile..
banu'nunda ikizi olsun bir kız bir erkek..
Amin inşallah yenacım.
ben geldiiiiiiimmmm ee nasılsınız koca uyudu emir uyudu benim uykum yok ama bi bakim dedim napıyosunuz herkes iyidir inşallah
Merhaba ayşe seni bu saatte buralarda görmek ne güzel nasılsın.

banu ben de bakıyorum dukana ama yapamam diye korkuyorum sanırım 1 hafta sadece protein alıyosun sonra sebze de ekleniyor felan denesekmi ne mutlu ne dersin biraz yapsak gram vermekten bıktım azcık kilo vereyim istiyorum sen acele etme diyeceksin ama 2 aydır kaplumbağa hızıyla gidiyorum

maşşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın
annelerin yediğine göre bebeğin damak tadı oluşuyormuş herşeyden ye ama azr azar abartma hamilesin ye diyenlerede kanma diyet yapma ama ye

tskler cnm ama topigimizfe benden fazla spor yapan arkadaslarimiz var masallahhhh hepisine
yenacim bana acayip gaz verdin tskler cnm 125dakj spor yaptimmm
hay maşşallah

tebessum 77 cnm öncelikle hosgeldin topigimize doğru yerdesin tbrler destegin için tskler

teşekkürler

toksin hoşgeldin canım
ben de2 kilo konusunda yenaya katılıyorum onların çoğu ödemdir hemen gider üstüne de verirsin inşallah
ben de bugün tam 180dk yürüdüm ayaklarım yanıyo valla
sanada maşşallah

çok iyi vermişsin ama sürekli protein alamk vucutta keton birikmesine neden oluyor diye biliyorum oda zararlı bir araştır istersen

bu diyet biraz daha iyi

Kolay gelsin çok işin var valla.Sizin bölüme randevulumu geliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…