Bakalım hangimizin içinde doğru olan doğmuş
Sağlıklı ve hayırlı olsunda kız erkek fark etmez nasılsa dimi ama
Rabbim her iki duyguyuda yaşatsın bence
Daha birinciyi doğurmadan ikinci için dua ediyorum
Güzel Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah en kısa zamanda
yok bitanemmmmmm ben ölürüm valla :) san kolay gelsin canım
hımmm gayet güzel görünüyor herşey :)
canım kabızlık ıcın elma bagırsakları calıstırıyor hıc kabızlık sorunu cekmıyorum.
canım 99 dan dustumde 95.5 kıloya ama kılo cetvelını bılmıyorum nasıl yapılıyorBakalım yarın yeşil çaylı, naneli, limonlu ve şeftalili olan detoks çayını bir deniyeyimde yoğurtlu semizotu eşliğindeolmazsa bir güne mahsus bağırsakları çalıştırmak adına denerim.
Dediğin gibi elma bağırsakları çalıştırıyor ama işte ben uzun süre yapmaya niyetlenemem çünkü zaten pko var metabolizmamda çok ağır çalışıyor.
Hee ayda bir iki sıkışınca yapılabilirde normal zamanda çeşitli ve sağlıklı beslenme benim açımdan daha iyi olur herhalde.
Valla sana helal olsun okadar uzun süre sırf elmayla ben yapamazdım herhalde. Umarım hedefine ulaştığında tekrar kiloları geri almazsın
Birde kilo cetveli yapmayı düşünmüyormusun arada bakarız ne çabuk ilerliyor diye unutuyorum hep senin kilonu ay neydi kaçtan kaça düştü diyommeraklı taze ben ille bileceğim herşeyi
canım 99 dan dustumde 95.5 kıloya ama kılo cetvelını bılmıyorum nasıl yapılıyor
ılbatum canım bı dıyet daha var bıldığım daha dogrusu bu elmadan sonra ona baslıyam gunde yarım kılo garantı ve asla kılo vermen durmuyor.vucuttan asla kas kaybı yapmıyor.ben detoks gıbı su an 3 gun daha elma dıyetı yaptıktan sonra buna baslıcam.denemek ıstersen bu dıyetı dene.
sabah yumurta ve lıght sut (peynır yok cunku maya oldugundan bu dıyette su tutuyormus)
öglen sebze yemeği
akşam ızgara olarak et balık tavuk ve salata
ara öğun meyve
ögle aksam yer degıstırebılır
3 lıtre su
2 bardak yesıl cay
Bak buradan yapılışını ayrıntılı öğrenebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Umarım işine yarar resimli anlatımı da vardı
canım bu dıyet 15 gunde 7 kılo garantı ben elmadan sonra baslıcam .hem saglıklı hemde sadece ekmek yok dayancaz artık zayıf olmak ıstıyorsak.bak bu güzele benziyor kaç gün yapılıyormuş peki bu? bunu 3 gün falan yapabilirim ben ,bende araştırıken diyetleri birtane buldum herkes kilo vermiş muzaffer kuşhanın diyeti o da buna benziyor 2 haftada 8-10 kilo diyor ama o kadar veren pek yok ,okudum bayağı, yinede iyi kilo verenler var ,ben haftaya pzt onu düşünüyorum açıkçası....
ılbatum canım bı dıyet daha var bıldığım daha dogrusu bu elmadan sonra ona baslıyam gunde yarım kılo garantı ve asla kılo vermen durmuyor.vucuttan asla kas kaybı yapmıyor.ben detoks gıbı su an 3 gun daha elma dıyetı yaptıktan sonra buna baslıcam.denemek ıstersen bu dıyetı dene.
sabah yumurta ve lıght sut (peynır yok cunku maya oldugundan bu dıyette su tutuyormus)
öglen sebze yemeği
ara öğun meyve
3 lıtre su
2 bardak yesıl cay
bak bu güzele benziyor kaç gün yapılıyormuş peki bu? bunu 3 gün falan yapabilirim ben ,bende araştırıken diyetleri birtane buldum herkes kilo vermiş muzaffer kuşhanın diyeti o da buna benziyor 2 haftada 8-10 kilo diyor ama o kadar veren pek yok ,okudum bayağı, yinede iyi kilo verenler var ,ben haftaya pzt onu düşünüyorum açıkçası....
Süper ya acaba ben yapabilirmiyim neler yedin banada yazsana ben dukandan bişey anlamadım ya.iyi akşamlar kızlaaar...bugün dukanda atak evresinin 7. ve son günündeyim yarın tartılamıcam sabah malunm ookul işleri..ama bu sabah tartıldım tam 4.5 kilo farkettim p. tesiden beri.....sadece protein aldım sınırsız kesinlikle aç kalmadan ..bol su ve günde 1.5 kaşığı yulaf kepeğiyle..kilosu çok takılanlara kesinlikle tavsiye ediyorum ..yarından protein +sebzeye başlıyorum...
Amin inşallah yenacım.Rabbim Banu'yada yaşatsın bu duyguyu hayırlısı ile..
banu'nunda ikizi olsun bir kız bir erkek..
Merhaba ayşe seni bu saatte buralarda görmek ne güzel nasılsın.ben geldiiiiiiimmmm ee nasılsınız koca uyudu emir uyudu benim uykum yok ama bi bakim dedim napıyosunuz herkes iyidir inşallah
maşşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsıncanlarımmm,kk'nın en güzel hatunlarıı selaam ben geldim:)
geçmişi okumadan önce selam vereyim dedim..
Biz çok iyiyiz.bebegim gecen hafta tam 2,5 cm di..bugün 9 hafta 4 günlük olduk.mide bulantılarım hala aşırı şekilde devam ediyo ama artık canımda bişeyler istemeye başladı o yüzden 500 gr almışım.doktor gayet iyi dedi aslında..ama almasan daha iyiydi.2,5 ayda 500 gr aldığıma göre çok kilo almıcam diyorum ama ilerledikçe daha çok alınıyomuş sanırım..
Herkesler iyidir inş..
hay maşşallahtskler cnm ama topigimizfe benden fazla spor yapan arkadaslarimiz var masallahhhh hepisine
yenacim bana acayip gaz verdin tskler cnm 125dakj spor yaptimmm
teşekkürlertebessum 77 cnm öncelikle hosgeldin topigimize doğru yerdesin tbrler destegin için tskler
sanada maşşallahtoksin hoşgeldin canım
ben de2 kilo konusunda yenaya katılıyorum onların çoğu ödemdir hemen gider üstüne de verirsin inşallah
ben de bugün tam 180dk yürüdüm ayaklarım yanıyo valla
çok iyi vermişsin ama sürekli protein alamk vucutta keton birikmesine neden oluyor diye biliyorum oda zararlı bir araştır isterseniyi akşamlar kızlaaar...bugün dukanda atak evresinin 7. ve son günündeyim yarın tartılamıcam sabah malunm ookul işleri..ama bu sabah tartıldım tam 4.5 kilo farkettim p. tesiden beri.....sadece protein aldım sınırsız kesinlikle aç kalmadan ..bol su ve günde 1.5 kaşığı yulaf kepeğiyle..kilosu çok takılanlara kesinlikle tavsiye ediyorum ..yarından protein +sebzeye başlıyorum...
öglen sebze yemeği
ara öğun meyve
3 lıtre su
2 bardak yesıl cay
Kolay gelsin çok işin var valla.Sizin bölüme randevulumu geliniyor.yatıp uyumam lazım sabah 5te kalkıp duş almam ve ütü yapmam lazım yrn dedem ameliyat olucak onun dışında çalıştığım hemşireye kürtaj yapılcak ve ayrıca 2 tane tanıdık hsta gelicek
vee yrn p.tesi vazgeçilmezi hasta sayısı da çok oluck oyy oyyy yrnı atlayıp salıya geçelim direk ne glz olur yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?