Süper ya acaba ben yapabilirmiyim neler yedin banada yazsana ben dukandan bişey anlamadım ya.
Amin inşallah yenacım.
Merhaba ayşe seni bu saatte buralarda görmek ne güzel nasılsın.
yatıp uyumam lazım sabah 5te kalkıp duş almam ve ütü yapmam lazım yrn dedem ameliyat olucak onun dışında çalıştığım hemşireye kürtaj yapılcak ve ayrıca 2 tane tanıdık hsta gelicek
vee yrn p.tesi vazgeçilmezi hasta sayısı da çok oluck oyy oyyy yrnı atlayıp salıya geçelim direk ne glz olur yaa :))
evet cnm randevuluKolay gelsin çok işin var valla.Sizin bölüme randevulumu geliniyor.
ayşem çok erken kalkıyosun uyu yoksa günün zor geçer
ben de 6buçuk civarı kalkmalıyım
evet cnm randevulu
günüm ztn zor geçeek cnm oyy oyy düşündükçe bile yoruluyorum :)
Ama çok erken kalkıcaksın git yat asumanın dediği doğru.saol cnm iyiyim sen nasılsın
pc evde olmuyo normalde bu haftasonu evdeydi eşim ve emirim uyudu ben de girdim bakim dedim topikdaşlarım napıyo :)))
yrn çok gzl ve son başlangıç olacak benm için kendimden çok umutluym bu sefer sabah topkapıda inip hastaneye kadar yürücem en azndan sabahları bahanem olmıcak spor için hafta içide yeni bir diyetisyene gidicem
allahım bu sefer son olucak ve yavaş yavaş gidecek bu kilolar inş. :)))
hepinzi seviyorum :))))))
Kusura bakma atlamışım dedene çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir ameliyatıda çok güzel geçer.Ama çok erken kalkıcaksın git yat asumanın dediği doğru.
bugün eşim kızım ve kv ile 3 saat dolştık ama bunun tam 120 dakkası yürüme idi hemde çok yavaş değil gideceğimiz yerde eylem varmış yol kapalı olunca mecburen yürüdük hemde benim sıpa kucağımda 19 kilo var o kucakta sıcakta yürü oldum valla
geçen gün ayağım incınmıştı tekrar ağrımaya başladı
Tüm öğrencilere başarılı bir yıl diliyorum..
Yarın okullar açılıyor,başlıyor maraton..
Bende her sene heyecanlanır uyuyamam kızımla birlikte.:)
yatıp uyumam lazım sabah 5te kalkıp duş almam ve ütü yapmam lazım yrn dedem ameliyat olucak onun dışında çalıştığım hemşireye kürtaj yapılcak ve ayrıca 2 tane tanıdık hsta gelicek
vee yrn p.tesi vazgeçilmezi hasta sayısı da çok oluck oyy oyyy yrnı atlayıp salıya geçelim direk ne glz olur yaa :))
Tüm öğrencilere başarılı bir yıl diliyorum..
senin sıpa kaç yaşında.?
ben yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize öpüyorum yrn görüşürüz hoşçakalın
Sizde heyecan doruktadır inşallah çok güzel bir sene olsun size ve tüm öğrencilere biran keşke okul çağında olsaydım dedim okulun açılacağı gece hem uyamazdım hemde tuvaletten çıkamazdım heyecandın ahh keşke yarın bende okula başlasaydımTüm öğrencilere başarılı bir yıl diliyorum..
4 yaşında puding yer başka birşey yediremiyorum ondan biraz kilolu
ben yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize öpüyorum yrn görüşürüz hoşçakalın
Sizde heyecan doruktadır inşallah çok güzel bir sene olsun size ve tüm öğrencilere biran keşke okul çağında olsaydım dedim okulun açılacağı gece hem uyamazdım hemde tuvaletten çıkamazdım heyecandın ahh keşke yarın bende okula başlasaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?