mutlu yazdıklarına katılıyorum hayatımda hiç şok diyet yapmadım ama yanlış olduğunu biliyorum metabolizmayı altüst ediyor sonra toparlamsı zor oluyor. bende kendime 1 yıl verdim kilomda düşüş olmasada kendimde fark ediyorum sıkılaşma var zaten ölçüm yaptım ilk başladığımdan bu yana 2,5 cm incelmişim bu beni motive etti. bu ay 3 mil leslie ile devam ediyorum...ailem gelecek haftaya fark olup olmadığını asıl onlar sölicek bakalım...
kızlar bugün kuzucuklarımı okula götürdük eşimle.oğlum zaten 3 yoldır kreşten aalışıktı 1.sınıf olmakla oldukça gurulandı.kzıım küçük ama ortamı görünce hoşuna gitti,ben gidiyorum seniş alacağm abinle birlikte dedim.tamam dedi başka ses yok.telefonumu verdim daha arayan soran yok.bende rahatsız etmek istemiyorum sorun olsa ararlar zaten.geçen yıl abimizi almaya çok gittik.bildiği bi yerdi ama henüz 2009 ocak doğmlu.bakalım akşama bana işkence edecekmi?dün gece etti de biraz.ben bebeği emzirirken tuttutrdu annemde annem diye babamız başedemedi.bebeği uyutup onu uyuttuğmmda saat 1 i geçimşti.bugün kaç haftanın yorgunluğu çıktı heralde.boğazım çok ağrıyor.yutkunamıyorm.hsonu gezdik gezdik her yer iş dolu....bebeğimle yalnızız ama keyfim yok şimdide..
Çok mutlu geldi,çok sevindim, rahatladım kuş gibi hafifledim inan..
Son iki haftadır neler yaşadım içimde..
İnşallah senin açındanda her şey çabucak yoluna girer banucum...
Çok sevindim gerçekten ne mutlu sevinçle gelmiş inşallah hep böyle gider.
Çok mutlu geldi,çok sevindim, rahatladım kuş gibi hafifledim inan..
Son iki haftadır neler yaşadım içimde..
İnşallah senin açındanda her şey çabucak yoluna girer banucum...
Semirancım testlerini ihmal etme çok önemli bendede var her ay yaptırıyorum ona göre ilaç ayarlanıyor.Bu arada yeni öğretim yılın inşallah çok güzel geçer.merhabalar ben geldiimmm nasılsınız kızlarr özledim sizleri arada giriyorum okuyorum ama yazmıyorum kimse olmuyor ya ya da çıkmam gerekiyor çıkıyorum olsun herkes sağlıklı mutlu olsun da ben bişey istemiyorum başka:)) evet bugün okullar açıldı 2011 2012 eğitim öğretim yılı bütün çocuklara ve öğretmenlerime hayırlı uğurlu olsun inş ben de yeni bir okula geçtim meb ilçe beni başka bir okula görevlendirdi yeni okulda 15 öğrencim var ve öğleden sora gideceğim okuln bir öğretmeni doğum iznindeymiş yerine geçtim şimdilik şubatta gelecekmiş o zaman da başka bir okula geçeceğim büyük ihtimal ama biraz sıkıntılı olacak alış öğrencine sora git başka yere düzenin alt üst oluyor ama napalım mecburen işimiz bu yapacak bişi yok öğrenci içinde benim içinde sıkıntılı bir durum hayırlısı olsun diyorum. Şimdi de diyetisyene gideceğim hiç diyet yapmadım yine ama kendime kızmıyorum diyeti bıraktıımı hayır özen gösteriyorum diyelim diyetisyendeki sonuçta çok önemli değil üzülmüyorum kızmıyorumda düzen oturmadı vücudum ve beynim sıkılmış bunun farkıan vardım biraz çabuk oldu ama yapacak bişey yok ha gaza gelip ŞOK diyet uygulamak istiyor muyumm hayırr aslaaaa...... yapmam çünkü şimdi kilo vermeyi ya da diyet yapmayı vücudum ve beynim istemiyorr geçen hafta bunu anladım sıkmıyorum kendimi serbest bir seyirde ilerliyorum tiroidlerim için test olmam gerekiyordu ya onuda yaptırmam gerekiyor bu ara vücudumla oynamamam gerektiğini hissediyorum o yüzden biri kolumdan tutup beni hastaneye götürmeli doktor sevmiyorum((( anam yazdımda yazdım hadi ben hazırlanayım çıkıcam diyetisyene akşam yazarım size sonucu kilo kaybım yok bunu biliyorumm:))) sürpriz ya da artı çıkmazsaaaaa
Ece geçmiş olsun canım boğaz ağrısını çok iyi bilirim aylarca geçmemişti benimde bugün ağrıyor inşallah daha fena olmaz limon bal zencefil ılık su yap iç çok iyi geliyor bende şimdi yapıcam kendime senn ve çocuklarınında yeni okul dönemi güzel geçsin inşallah.kızlar bugün kuzucuklarımı okula götürdük eşimle.oğlum zaten 3 yoldır kreşten aalışıktı 1.sınıf olmakla oldukça gurulandı.kzıım küçük ama ortamı görünce hoşuna gitti,ben gidiyorum seniş alacağm abinle birlikte dedim.tamam dedi başka ses yok.telefonumu verdim daha arayan soran yok.bende rahatsız etmek istemiyorum sorun olsa ararlar zaten.geçen yıl abimizi almaya çok gittik.bildiği bi yerdi ama henüz 2009 ocak doğmlu.bakalım akşama bana işkence edecekmi?dün gece etti de biraz.ben bebeği emzirirken tuttutrdu annemde annem diye babamız başedemedi.bebeği uyutup onu uyuttuğmmda saat 1 i geçimşti.bugün kaç haftanın yorgunluğu çıktı heralde.boğazım çok ağrıyor.yutkunamıyorm.hsonu gezdik gezdik her yer iş dolu....bebeğimle yalnızız ama keyfim yok şimdide..
evet yenacım yaptırmadım doktor deyince benim vites geriye alıyor hemen hep ertelerim biliyorum şimdi ertelemezamanı değil ama hiç cnm istemiyor gitmeyi annem gelince gideceğim 10 gün sora bakalım gelsin kolumdan tutar götürürrrrrsemirancım,
ben geçende sormuştum tahlillerini yaptırdınmı diye.? ama görmedin sanırım..Zaten yaptırmamışsında.:)
banucum cnm gideceğim ihmal etmeme gerek bu normal zaman değil biliyorum ama erteledim seminerler başladı biraz da ruhen kendimi iyi hissetmiyorum gayret gelmedi inan bana yaptıracağım inş o kolumdan tutar götürürrrr şimdi de öğlenci oldum ki bakalım neler olacakkkkk sabahtan artık fedakarlık yapıp erken kalkmalıyım şubata kadar bole sonra yine okulum değişecek hayırlısıyla çok tşk ederim bu arada yeni eğitim yılımızı kutlamışsın ve diğer arkadaşlara da çok tşk ederim yeni okul yeni öğrenci yeni bir hayat başlıyor bakalım neler olacakkkÇok sevindim gerçekten ne mutlu sevinçle gelmiş inşallah hep böyle gider.
Semirancım testlerini ihmal etme çok önemli bendede var her ay yaptırıyorum ona göre ilaç ayarlanıyor.Bu arada yeni öğretim yılın inşallah çok güzel geçer.
Ece geçmiş olsun canım boğaz ağrısını çok iyi bilirim aylarca geçmemişti benimde bugün ağrıyor inşallah daha fena olmaz limon bal zencefil ılık su yap iç çok iyi geliyor bende şimdi yapıcam kendime senn ve çocuklarınında yeni okul dönemi güzel geçsin inşallah.
slm kizlar bu gün tartildim 77.7çıktım aldığım misafirler gitmis
hemen gaza gelip 1saat sporumuzun yaptim 125+60toplam185dakkkşimdilik kizlarrr gaz için tsklerrrt
gulma cnm doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu zayıf nice yıllara
hastası olan arkaslara geçmiş olsun yeni gelenlerde hoş geldiniz kizlarrrr
dikkat canım ya kıyamam, senin sıpa kaç yaşında?
bende tüm öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilemize başarılı bir yıl diliyorum....
benim oğluşum büyüsünde ben de heyecanlanayım inşallah :)
neredsin canım sen ya özledik valla, anneciğine çok geçmiş olsun canım
hoşgeldin canım
afiyet olsun canım bugün telafi edersin ekmeği merak etme....
aaa aşkolsun merak etmez miyiz canım küsme sen
doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice yıllara......
gulma doğum günün kutlu olsun , istediğin kiloda sevdiklerinle nice yıllar dilerim...
gulma doğum günün kutlu olsun canım. seneye yaşın olmasada görüntün 14 yaşındaymış gibi olur inşallah
cok saol cnm benımmdoğum günün kutlu olsun ,gönlün hep huzur dolsun
oyy kuzumm teşekkür ederimmgulam canım iyi ki doğdun nice seneler acnım benim
cnm benımm cok saoll teşekür ederimmdogum gunun kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu huzurlu saglıklı yıllara
herkese merhaba
yeni öğretim yılımız tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olsun
allah yavrularımıza zihin açıklığı versin iyilerle karşılaştırsın inşallah
yenacım çok sevindim kızının mutlu olmasına sen de rahtaladın
gulma canım yeni yaşın hayırlı olsun
benim kızım da yeni okulunu sevdi çok şükür herşey yolunda
hay maşşallah ahh o aralar bende yaprdım
Tabii büyüyor artık 13 yaşında.:)
Saçları dalgalı kızımın düz saça bayılıyor..Arada bir saçlarını düzleştiriyoruz.:)
annene acil şıfalar dilerimselam kılzar nasılsınız bakalım. ben ıyıyım allaha şükür. annemde ıyı oluyo yavaş yavaş düzeldi sayılır. ama 20 gune yakın dikişlerin kalması gerekıyomus. :S
siz neler yapıyosunuz..
seLam kızLar :)
unuturmuyuz hiç nasılsınaboooooooooo 3 gün girmedim yaz yaz sayfaları doldurmuşunuz benide unutmuşunuz aşk olsun sizlere küstüm işte.
çok iyi biraz kas çalısırsan ağırlıklarla mesela şınav çek dün dr. öz de dinledim kilo veremeyen bayanlar kullanmadıkları kaslarını kullanmalı mesela şınav çekmeli dedi kas arttıkça hızlı kilo veriliyor sende biliyorsundu gerçi ama yazayım ddimmerhaba arkadaşlar günaydın,
aysem dedene geçmiş olsun şimdiden,
qusel annen de eminim en kısa zamanda atlatacak. size de geçmişolsun.
kızlar dün eniştem değerlerimi ölçtü. yazıyorum şimdi
kilo 89.5
boy 172
yağ 40.5
kas 50.2
su 40.2
bu değerler 2009-martına göre çok daha iyi çıktı (kilom da yağımda daha az su ve kasım artmış). yağım az ve kasım daha fazla göbek yağlanma değerim 1 değer(10 üzerinden azalmış- normala yaklaşmış) elbette kiloluyum. şimdddiiii yani bu yaptığım diyetle kaslarımı yememişim özetle neredeyse 3 sene öncesinden çok daha sağlıklıyım üstelik arada hamilelik yaşadım ve yaklaşık 25 kilo alıp verdim. bu süreçte tek yapmadığım şok diyetler. lütfen arkadaşlar kaç kişi var aramızda diyetisyene giden var mı bir tanesi "aaaa yağurt diyeti var onu yapın bu hafta, bi 5 kilo atalım sonra salatalık diyeti ile devam ederiz diyen." lütfennnnnn.
asumancım ben yapmayı düşünmüyorum gazete, internet diyetlerinden, ha semiran gibi hafta da 1 gün, detox dediği aslında gayet dengeli yaptığı yeme günleri var onları bir dene istersen.ben senin neden veremediğini kendim gibi görüyorum biraz yorulduk, bir de düzen oturmadı hala, ben fazlaca kaçamak da yapıyorum(örneğin 3 gün ne gelirse önüme yedim yüz tane kaçamak yaptım sabah artı 1.500 gr da gördüm e hak ettim dün saat 1 de hala yer fıstığı paketinin dibini görmeye çalışıyordum uzum eşliğinde). az zaman tanı hep dediğim gibi biz vucudumuzla bir takımız onun da söyleyecekleri oluyor arada. az dinlenmek istiyordur.
iyiki doğdun inşallah bu kilolu son doğum günün olur seneye incecik olursungünaydınn kızlarr
bu gune daırr hedeflerımm vardı ama düzensizlğim yüzündenn hiç biri olmadıı neyse kısmett artık
bu gun benımm doğum günümm
gulma artık 24 yaşında zaman ne kadar çabuk geçiyorr daha geçen 14 yaşındaydımm okul hazırlıgındaydımm
büyüdüm anne bile oldumm zamann........
dikkat canım ya kıyamam, senin sıpa kaç yaşında?
bende tüm öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilemize başarılı bir yıl diliyorum....
benim oğluşum büyüsünde ben de heyecanlanayım inşallah :)
neredsin canım sen ya özledik valla, anneciğine çok geçmiş olsun canım
hoşgeldin canım
afiyet olsun canım bugün telafi edersin ekmeği merak etme....
aaa aşkolsun merak etmez miyiz canım küsme sen
doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice yıllara......
yeni okulun hayırlı olsun umarım mutlu olursunmerhabalar ben geldiimmm nasılsınız kızlarr özledim sizleri arada giriyorum okuyorum ama yazmıyorum kimse olmuyor ya ya da çıkmam gerekiyor çıkıyorum olsun herkes sağlıklı mutlu olsun da ben bişey istemiyorum başka:)) evet bugün okullar açıldı 2011 2012 eğitim öğretim yılı bütün çocuklara ve öğretmenlerime hayırlı uğurlu olsun inş ben de yeni bir okula geçtim meb ilçe beni başka bir okula görevlendirdi yeni okulda 15 öğrencim var ve öğleden sora gideceğim okuln bir öğretmeni doğum iznindeymiş yerine geçtim şimdilik şubatta gelecekmiş o zaman da başka bir okula geçeceğim büyük ihtimal ama biraz sıkıntılı olacak alış öğrencine sora git başka yere düzenin alt üst oluyor ama napalım mecburen işimiz bu yapacak bişi yok öğrenci içinde benim içinde sıkıntılı bir durum hayırlısı olsun diyorum. Şimdi de diyetisyene gideceğim hiç diyet yapmadım yine ama kendime kızmıyorum diyeti bıraktıımı hayır özen gösteriyorum diyelim diyetisyendeki sonuçta çok önemli değil üzülmüyorum kızmıyorumda düzen oturmadı vücudum ve beynim sıkılmış bunun farkıan vardım biraz çabuk oldu ama yapacak bişey yok ha gaza gelip ŞOK diyet uygulamak istiyor muyumm hayırr aslaaaa...... yapmam çünkü şimdi kilo vermeyi ya da diyet yapmayı vücudum ve beynim istemiyorr geçen hafta bunu anladım sıkmıyorum kendimi serbest bir seyirde ilerliyorum tiroidlerim için test olmam gerekiyordu ya onuda yaptırmam gerekiyor bu ara vücudumla oynamamam gerektiğini hissediyorum o yüzden biri kolumdan tutup beni hastaneye götürmeli doktor sevmiyorum((( anam yazdımda yazdım hadi ben hazırlanayım çıkıcam diyetisyene akşam yazarım size sonucu kilo kaybım yok bunu biliyorumm:))) sürpriz ya da artı çıkmazsaaaaa
kızlar bugün kuzucuklarımı okula götürdük eşimle.oğlum zaten 3 yoldır kreşten aalışıktı 1.sınıf olmakla oldukça gurulandı.kzıım küçük ama ortamı görünce hoşuna gitti,ben gidiyorum seniş alacağm abinle birlikte dedim.tamam dedi başka ses yok.telefonumu verdim daha arayan soran yok.bende rahatsız etmek istemiyorum sorun olsa ararlar zaten.geçen yıl abimizi almaya çok gittik.bildiği bi yerdi ama henüz 2009 ocak doğmlu.bakalım akşama bana işkence edecekmi?dün gece etti de biraz.ben bebeği emzirirken tuttutrdu annemde annem diye babamız başedemedi.bebeği uyutup onu uyuttuğmmda saat 1 i geçimşti.bugün kaç haftanın yorgunluğu çıktı heralde.boğazım çok ağrıyor.yutkunamıyorm.hsonu gezdik gezdik her yer iş dolu....bebeğimle yalnızız ama keyfim yok şimdide..
İyi geceler hanımlar;
SAFERAN;Kutlarım canım;ne güzel kilo vermişsin.Maaşallah...
ASUMANZEYNEPCİĞİM; neredeyse 30 kilo verdin canım.MAAŞALLAH....Biraz bünye dinlensin ;yine verirsin;sakın üzülme...
[COLR="#FF0000"]KİLOVER; Bırak canım şu elma diyetini.Kaslarını eritip,metabolizmanı alt üst edeceksin ve ilerde aklı başında diyetler ve spor yapsanda kilo vermen çok zor olacak..
Kasların boşalttığı yerlere de yağ dolacak elma diyetini bırakınca...Gerçi çoğu arkadaşımız söyledi;acelem var deyip devam ediyorsun gördüğüm kadarıyla..Beni de dinlemeyeceksin biliyorum ama sorumluluk hissettim yazmadan geçemedim canım...
Hepinizi tek tek öpüyorum güzeller.....[/COLOR]
buarada diyorsunuzdur belki "bu mutluya ne oluyor istersem açlık grevine girerim" diye. ne biliim öyle yaşadıklarımı yazıp düştüğüm duruma kimsenin düşmemesi istiyorum. kendimce yalnış bulduklarımı yazıyorum. burda oyle bir samimiyet var, curretimi mazur görün sevgili kardeşler.
bir de şunu söliim arkadaşlar bir 5 veriim bir 90 altına bir 80 altına düşeyimlik bir durumumuz yok neyazıkki. ben 110 kilo ile başladım bir 10 atsam şöyle olur, eeee.... hadi 100 olduk 95 altı olsam .... 95...90 ... eee 86 bi 80 altı olsam... olmuyor çok uzun bir süreyi gözden çıkarmamız sart. özetle 5 kilo fazlamız olsa boyle bir mantıkla diyetlerin hükmüne 1 ay girebiliriz de biz obeziz en az kilosu olanın 30 kilo fazlası varsa yeme alışkanlıklarımızı değiştirmekten başka sansımız yok. yol uzun sabır sebat mucizemiz bizim.
evet yenacım yaptırmadım doktor deyince benim vites geriye alıyor hemen hep ertelerim biliyorum şimdi ertelemezamanı değil ama hiç cnm istemiyor gitmeyi annem gelince gideceğim 10 gün sora bakalım gelsin kolumdan tutar götürürrrrrgördüm yazdığını cevapta verecektim ama bişi oldu yazamadım cnm çok özür ddilerim sora da zamanı geçti olece kaldı yenacımmmm döv beniiii
herkese merhaba
yeni öğretim yılımız tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olsun
Allah yavrularımıza zihin açıklığı versin iyilerle karşılaştırsın inşallah
yenacım çok sevindim kızının mutlu olmasına sen de rahtaladın
gulma canım yeni yaşın hayırlı olsun
benim kızım da yeni okulunu sevdi çok şükür herşey yolunda
Oşbuldum yena bacım ben 0 bedenim aslında :) sırf güsel istediği için geldim ha aslında ince narin bişiyim 105 kg :) 0 bedenim yani
Hoş geldin OİRPATA...
Hepimiz öyleyiz canım;yabancılık çekmezsin....
qusel; annenin iyi olmasına çok sevindim...Allah şifalar versin...
qusel annen de eminim en kısa zamanda atlatacak. size de geçmişolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?