Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben çok yaptım şok diyet zamanında..
Sonuç ortada..

Geçmiş olsun..
Çocuklarınında hayırlı olsun okulları..
Umarım adaptasyonda zorluk yaşamazlar..

semirancım,
ben geçende sormuştum tahlillerini yaptırdınmı diye.? ama görmedin sanırım..Zaten yaptırmamışsında.:)

Çok mutlu geldi,çok sevindim, rahatladım kuş gibi hafifledim inan..
Son iki haftadır neler yaşadım içimde..

İnşallah senin açındanda her şey çabucak yoluna girer banucum...
Çok sevindim gerçekten ne mutlu sevinçle gelmiş inşallah hep böyle gider.
Semirancım testlerini ihmal etme çok önemli bendede var her ay yaptırıyorum ona göre ilaç ayarlanıyor.Bu arada yeni öğretim yılın inşallah çok güzel geçer.
Ece geçmiş olsun canım boğaz ağrısını çok iyi bilirim aylarca geçmemişti benimde bugün ağrıyor inşallah daha fena olmaz limon bal zencefil ılık su yap iç çok iyi geliyor bende şimdi yapıcam kendime senn ve çocuklarınında yeni okul dönemi güzel geçsin inşallah.

semirancım,
ben geçende sormuştum tahlillerini yaptırdınmı diye.? ama görmedin sanırım..Zaten yaptırmamışsında.:)
evet yenacım yaptırmadım doktor deyince benim vites geriye alıyor hemen hep ertelerim biliyorum şimdi ertelemezamanı değil ama hiç cnm istemiyor gitmeyi annem gelince gideceğim 10 gün sora bakalım gelsin kolumdan tutar götürürrrrr gördüm yazdığını cevapta verecektim ama bişi oldu yazamadım cnm çok özür ddilerim sora da zamanı geçti olece kaldı yenacımmmm döv beniiii
banucum cnm gideceğim ihmal etmeme gerek bu normal zaman değil biliyorum ama erteledim seminerler başladı biraz da ruhen kendimi iyi hissetmiyorum gayret gelmedi inan bana yaptıracağım inş o kolumdan tutar götürürrrr şimdi de öğlenci oldum ki bakalım neler olacakkkkk sabahtan artık fedakarlık yapıp erken kalkmalıyım şubata kadar bole sonra yine okulum değişecek hayırlısıyla çok tşk ederim bu arada yeni eğitim yılımızı kutlamışsın ve diğer arkadaşlara da çok tşk ederim yeni okul yeni öğrenci yeni bir hayat başlıyor bakalım neler olacakkk

çok saol cnmbenım

cok teşekkür ederim cnmm

gulma doğum günün kutlu olsun , istediğin kiloda sevdiklerinle nice yıllar dilerim...

inş. cnm cok saol
gulma doğum günün kutlu olsun canım. seneye yaşın olmasada görüntün 14 yaşındaymış gibi olur inşallah

ahh inş. cnm çok tesekür ederimm

doğum günün kutlu olsun ,gönlün hep huzur dolsun
cok saol cnm benımm
gulam canım iyi ki doğdun nice seneler acnım benim
oyy kuzumm teşekkür ederimm
dogum gunun kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu huzurlu saglıklı yıllara
cnm benımm cok saoll teşekür ederimm

herkese merhaba
yeni öğretim yılımız tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olsun
Allah yavrularımıza zihin açıklığı versin iyilerle karşılaştırsın inşallah
yenacım çok sevindim kızının mutlu olmasına sen de rahtaladın
gulma canım yeni yaşın hayırlı olsun
benim kızım da yeni okulunu sevdi çok şükür herşey yolunda

hayırlı olsun asuman ablacım öğrenci okulunu severse daha başarılı oluyor gerçekten...

Daha hızlı yağ yakmak için çalıştırmanız gereken kaslarınız baldır, göğüs ve kalça kaslarınızdır. Gün içinde oturduğunuz yerden bile bu kaslarınızı çalıştırmanız mümkün.
Yürüyüş Yapın... bu oldukça klasik bir yağ yakma hareketi olarak gelebilir ancak en etkili olduğunu söyelemek yanlış olmaz. Düzenli bir şekilde yürüyüş yapan kişiler yağ rezervlerini kullanır. Bu da oturmuş olan yağlarınızı çok daha hızlı yakabileceğinizi gösterir.
Merdivenleri Kullanın... Asansör kullanmak yerine merdivenleri kullanmanın size kalori yakmanızda yardımcı olacaktır. Bu herkes tarafından bilinir. Ancak merdivenleri tek tek çıkmak yerine, ikişer ikişer çıkarsanız bu size yaklaşık olarak 2 katı kadar kalori kaybı yaşatacaktır.
Su İçin... Yağ yakmanın en iyi yolu egzersiz yapmak,egzersiz yapamıyorsanız da sürekli aktif olmaktır. Egzersiz yapabilmek ya da sürekli aktif olabilmek için susuz kalmamanız gerekir. Ne kadar çok su içerseniz egzersiz yapabilme süreniz de o kadar artar. Bu sayede daha çok yağ yakabilirsiniz.
İki Kere Kısa Egzersiz... Gün içinde sabah ve akşam olmak üzere iki kez egzersiz yaparsanız ( ki bu egzersizlerin uzun yorucu saatler olması gerekmez. 20 dakika kadar kısa bir süre de yeterli olacaktır.) egzersiz sonrasında metabolizmanız bir kaç saat daha canlı kalacaktır. Bu sayede neredeyse normal yağ yakma miktarınızın iki katı kadar yağ yakabilirsiniz

buarada diyorsunuzdur belki "bu mutluya ne oluyor istersem açlık grevine girerim" diye. ne biliim öyle yaşadıklarımı yazıp düştüğüm duruma kimsenin düşmemesi istiyorum. kendimce yalnış bulduklarımı yazıyorum. burda oyle bir samimiyet var, curretimi mazur görün sevgili kardeşler.

bir de şunu söliim arkadaşlar bir 5 veriim bir 90 altına bir 80 altına düşeyimlik bir durumumuz yok neyazıkki. ben 110 kilo ile başladım bir 10 atsam şöyle olur, eeee.... hadi 100 olduk 95 altı olsam .... 95...90 ... eee 86 bi 80 altı olsam... olmuyor çok uzun bir süreyi gözden çıkarmamız sart. özetle 5 kilo fazlamız olsa boyle bir mantıkla diyetlerin hükmüne 1 ay girebiliriz de biz obeziz en az kilosu olanın 30 kilo fazlası varsa yeme alışkanlıklarımızı değiştirmekten başka sansımız yok. yol uzun sabır sebat mucizemiz bizim.

Son düzenleme:

Tabii büyüyor artık 13 yaşında.:)
Saçları dalgalı kızımın düz saça bayılıyor..Arada bir saçlarını düzleştiriyoruz.:)
hay maşşallah ahh o aralar bende yaprdım

annene acil şıfalar dilerim

seLam kızLar :)

aboooooooooo 3 gün girmedim yaz yaz sayfaları doldurmuşunuz benide unutmuşunuz aşk olsun sizlere küstüm işte.
unuturmuyuz hiç nasılsın

çok iyi biraz kas çalısırsan ağırlıklarla mesela şınav çek dün dr. öz de dinledim kilo veremeyen bayanlar kullanmadıkları kaslarını kullanmalı mesela şınav çekmeli dedi kas arttıkça hızlı kilo veriliyor sende biliyorsundu gerçi ama yazayım ddim

iyiki doğdun inşallah bu kilolu son doğum günün olur seneye incecik olursun

benim sıpa 4 yaşında

yeni okulun hayırlı olsun umarım mutlu olursun
tahlillerini ihmal etme

inşallahçabuk alışırlar hayırlı olsun kuzucuklarına
geçmiş olsun ıhlamur içmeyveye

dün gece dr. öz ün programında dinledim yağ yakmaya yardımcı şeyler

karabiber.... yağ yakmaya yardımcı

soğuk su..... vucuk suyu ısıtmaya öalısırken enerji harcıyormuş sadece soğuk suyla fazladan 70 cal harcarsınız diyor

bayanlar kilo vermede zorlanıyorsa kas çalışmalı ve özellikle sırt göğus kaslarını kullanmalı en iyisi şınav gibi hareketler birde

yere yatdirsekler yerde ayakuçları yerde yani vucut yere değmıyor böyle durun diyor kaaslar çalışırmış

ben bugun kayınvalıdemı diş hastenesne kızımı kendi dr.una gçtür getir yoruldum valla ama kalkıyımda spor yapıyım ama kızım izin verirse tabi ben banta çıktımmı başlıyor anne sıra bende bende yapıcam diye

sağol ablacım gerçekten kilo verdim ancak hepsinin yağdan veya kalıcı olmadığını ben de biliyorum..yaptığım diyete gelince 7. takımdan nev arkadaşımdan görerek başladım ki kendisi çok bilinçlidir sık sık check up yaptırıp diyetten zarar görüp görmediğini kontrol altında tutuyor şimdiye kadar kötü bi sonuçu çıkmadı şükür......diyetimiz dukan diye bilinen diyet bende bir süredir bozduğum ddiyete dukanla dönüş yapmak istedim sağlıksız olduğuna inanmıyorum mehmet öz den onay almış bir diyet...dukanla dönüş yaparak sadece yerleşmemiş kiloları ve şişliği attığma ,inanıyorum....sadece 7 gün sırf protein aldım bundan sonra protein artı sebke ve yulaf kepeğiyle devam edicem inş..iyi sonuç alırım...aç kalma kas kaybetme olacağına inanmıyorum.....bol su şartı var bu da protein zararlarını en aza indiriyor ve yulaf kepeği çok güzel destek oluyor besin ve mineral olarak..diğer şok diyetlerle karıştırılmaması gerektiğine inanıyorum ve ben şimdiye kadar şok diyetlere ilgi duymadım...emzirenler için nasıl sonuç verir bilemem kimseye özel bi tavsiyem yok bu diyeti yapın diye dukan topiğini okuyun kararı kendiniz verin diyorum inş. herkes istediği kiloya en sağlıklı biçimde insin diyoruum.................

Son düzenleme:

Mutlu cum,
bunları söylemen senin samimiyetini ve düşünceli oluşunu gösterir..
Gerçek bunlar çünkü..

Rica ederim semirancım ne dövmesi öpücük ve sevgimi yolluyorum sana..
ama sende moral bozukluğu var yoğun bir şekilde..Bir an önce toparlanman dileğiyle..

Hepimiz hem şişmanız hemde çok duygusal hatunlarız yaaa..

Ohh şükür canım..hadi sizinde gözünüz aydın...

Oşbuldum yena bacım ben 0 bedenim aslında :) sırf güsel istediği için geldim ha aslında ince narin bişiyim 105 kg :) 0 bedenim yani

oş gelmiş benim balım be yaaa bende öyleyim bitanemmm 0 bedenim allahıma binnn şükürrrrrr

qusel annen de eminim en kısa zamanda atlatacak. size de geçmişolsun.

saol cnm yavaş yavaş iyi oluyo şimdi. karnından aldılar parcayı kilosu oldugundan zorlanıyo işte...:2: bız
de ver
mezsek kılolarımızı olacagımız
farklı degıl
yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…