Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neredsin canım sen ya özledik valla, anneciğine çok geçmiş olsun canım

saol bıtanemmm geldım sonunda. bende özledim vallahı senı. sanada gecmıs olsun dıyemedım okudumda yazamadan cıkmak zorunda kaldım hayırdır nasıl oldu bebişin..

canım bende öyle listelere uyabilen bir yapıda değilim inadına yiyesim gelir hep:) ama biraz kendimi frenlemek istiyorum o nedenle yapacağım ha bu şok diyet mi bilmiyorum ama benim yediğim şeylerin aynısı var
ben sabah kahvaltısını zorla yapıyorum ama diyette yapıyorum ,örneğin ben 3 gündür doğru düzgün kahvaltı yapamadım canım istemiyor çünkü zorla yemekte işkence gibi geliyor, bugün 1 kase yoğurt canım çekti onu yedim :) tamam biz 3le 5le kurtulacak değiliz bu kilolardan ama birşeyler yapmakta geçiyor insanın içinden, kilo vermesem bile en azından denedim derim :) hoş ben öyle başlayıpta sonunu getirebilenlerden değilim belki bu kez başarabilirim :) burada sadece 1 diyetisyen var o da kağıt verip gönderen cinsten ilgisiz biri o nedenle gitmeyeceğim gitmiştim deneyimim var :)
aman dikkat et. dün biriki hapşurdum hasta olcam diye ödüm koptu. hemen nane limona sarıldım. bugün daha iyiyim çok şükür.
aman dikkat et canım
maşallah seninki kocamanmış allah bağışlasın....
saol bıtanemmm geldım sonunda. bende özledim vallahı senı. sanada gecmıs olsun dıyemedım okudumda yazamadan cıkmak zorunda kaldım hayırdır nasıl oldu bebişin..
sağol canım allah razı olsun, gel sen özletme....

slm kızlar ben bugün yeniden diyetisyene başladım yarın kesin kararlıyım 1 ayda 5 kilo sözü verdim dr inşallah mahcup olmam .45 dakika yürüyüş verdi hergün yemegini saatinde ye dedi onlar çok önemli bide çok çigne dedi.ben çok hızlı yemek yiyenlerdenim alışmam lazım 12 kez çigneyip yutmak lazımış

Çok mutlu,çok huzurlu ol inşallah....Sağlıklı yıllar diliyorum..

Çok mutlu geldi,çok sevindim, rahatladım kuş gibi hafifledim inan..
Son iki haftadır neler yaşadım içimde..

İnşallah senin açındanda her şey çabucak yoluna girer banucum...

Ohh çok şükür..Gözünaydın canım...

Ben sana demedim mi canım bu ergenler çabuk üzülür;çabuk mutlu olur diye....

Mutlu olmasına çok sevindim.

Ne mutlu çocuklar sevinince mutlu olunca anneler çok daha mutlu oluyolar.
Mutlucum sen bizim moral hocamızsın be sıkılkdımmı giriyorum seni okuyorum ve dietimi bırakmıyorum sen içinden gelenleri yaz diet koçum benim.
Saferancım bende başalıycamda hiç ekmeksizlik biraz zor olucağa benziyor kahvaltı öğle akşam yemeği örneği verbilirmisin bana sen nasıl yaptın birde yulaf kepeğin, nerden buldun çok zor bulunuyormuş diye okudum.

topikteki bütün arkadaşların yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum vebaşarılar diliyorum.

Nasılsın beyzuş ablacım?
İlbatum bebişin nasıl ne zaman ameliyat olucak?İnşallah herşey biran önce düzelir.

Valla bende gezme hayalleri kuruyordum ama benimki sabahcı yanı kuyruklardan eksilen yok
Neyse sabah küçük kuzu uyanana kadar az da olsa keyif yapabilirim yada spor
Biraz büyüsün kendim için bişeyler yapmak istiyorum bende ama bizim kreş zamanına daha çok var.
Fırsat yakaladıkca o zamanların tadını çıkartabiliriz inşallah.

Harikasın canım allah nazardan saklasın azmine hayranım doğrusu
Darısı bizlerinde başına

Doğum günün kutlu olsun güzelim İnşallah bir sonraki doğum gününde hedefine ulaşmış olursun ve tüm sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu nice doğum günleri geçirirsin

Mutlucum ne demek sen sonuçta hepimizin iyiliğini istiyorsun ve söylediklerinin hepsi doğru. Bir an şeytan kız yap şunu dese de sütten ağzı yanmış düzensiz beslenme yüzünden bu hale gelmiş biri olarak sana noter tasdiği bile verebilirim
Ben kendi adıma bir günlük detoks tamamda devamlı yapmaya karşıyım dediğin gibi zaten zar zor çalışan metabolizmalarımızı iyice bozabilir bu tip listeler. Öyle olmasa benim diyetisyenimde yap bunu sende kurtul bende kurtulayım derdi. Bende kesinlikle uzun vaadede kilolarımdan kurtulmayı planlıyorum çünkü bir daha asla geri alma niyetinde değilim o yüzden sağlıklı yolla olması şart.
Kendi adıma her an eleştirilmeye açığım ve aksine beni burada yanlış bir durumda eleştirmeyen arkadaşların samimiyetinden şüphe ederim. Tabi şimdiye kadar samimiyetinden şüphe edebileceğimiz birinin olduğunu görmedim bana yaramayan bir şeyi başkasınında yapmasını istemem
Varsa bir durum yapalım açık oturum dememişler boşu boşuna.

saol cnm benımm

inşallah cnm cok saoll

hadi yeniden hayırlı olsun fadıme

Çok mutlu,çok huzurlu ol inşallah....Sağlıklı yıllar diliyorum..

saol beyzusumm o pastanıı senıdee yirim benn:82::82:

Ohh çok şükür..Gözünaydın canım...

Ben sana demedim mi canım bu ergenler çabuk üzülür;çabuk mutlu olur diye....

Mutlu olmasına çok sevindim.

Çok haklsın beyzuşum..Şükür ilk gün iyi geçti..

Arkadaşlar ben bugün doymak bilmedim..Sürekli birşeyler ve tatlı şeyler yiyesim had safhadaydı..

SABAH:

2 dilim tb ekmek
peynir
2 zeytin
domates,salatalık

ARA:
1 Armut

ÖĞLE:

2 dolma

ARA:
Bir ton bisküvi, öyle böyle değil acaip abarttım ve çay

AKŞAM:
3 dilim tb ekmek
1 tabak fasulye kavurma
Salatalık

ARA:

1 bardak tarçınlı süt

Yürüyüş 50 dakika

Son düzenleme:
Kizlar,

Az zamanda cok buyuk isler basardim... kizimin Bilsem programi olustu. cumartesileri gidecek, konservatuar kaydini yaptim, yarin ilk ders basliyor, Sali ve Carsamba aksamlari konservatuardayiz...

Ani kararla bugun oglani da yuvaya verdim, yarin obur gun alistirma icin ben de gidecegim ama sonrasinda 9-16 orda olacak. Yeme icmesi ve uyku duzeni 3. Dogunca cok bozulmustu, yuvada gorustugum kisi bana hepsinin kisa zamanda tekrar duzwlecegini soyledi. sirf bunun icin bile deger... Kizim bu yastayken calisiyordum ve tam gun vermistim. Basta uzuldum, evdeyim cocuk tam gun yuvaya gitmesin dedim ama simdi yine de onun icin daha iyi olacagina inaniyorum...
Kendim de powerplate paketi aldim 40 seans. Bir de oglan yuvaya alisinca platese baslayacagim haftada 2 gun kadar.. bombayim yani...

Cumartesi diyetisyene de gittim, verdigim kilala icin bir grafik yaptim, reglimden 10 gun once bir duraklama basliyor ve reglim bitince ani bir 1500 gr dusus oluyor. Sanki 3 haftada 1500 gidiyor gibi oluyor ama bir basamak gibi ani dususler gorunuyor grafigimde, 3 aydir boyle olmus yani... Kendi metabolizmami tanimaya calisiyorum, duraklamalara sasirmamak icin iyi oldu bu...

Herkese mutlu bir egitim yili dilerim. allah cocuklarimiza zihin acikligi versin...

Nasılsın beyzuş ablacım?
İlbatum bebişin nasıl ne zaman ameliyat olucak?İnşallah herşey biran önce düzelir.
bilmiyorum canım ya perşembe ankaraya gidelimde baksın şu dr bakalım ne diyecek?

aslında ana öğünlerin çok güzel geçmiş ama ara neden öyle olmuş ki? neyse canım takma kafana yol uzun illa canımız çekecek birşeyler değil mi yalnız 1 ton yememek gerek o ayrı :))) işte bende sırf bu yüzden bir listeye uymak adına diyet listesine uyayım dyorum yoksa onu ye bunu ye ne bileyim....

Yena benim kara saatlerim 15-17 arasidir.. O aralikta elime ne gecerse, abartmiyorum, tezgahin uzerinde uc gun kalip kuflenme sinirina gelmis bir paket biskuvi de dahil olmak uzere herseyi yiyebilirim.. Doydugumu bile hissedemeden ustuste 9 dilim krem peynirli ekmek bile yedim bir defasinda...

Bunun icin bana diyetisyen bazi seyler onerdi ve ben de kendi uzerimde bazi deneyler yaparak kendi problemimi cozdum. sadece adet oncesi 1 gun olabiliyor bazen...kendi bilgilerimi yaziorum

1. Protein haklarini sabah ve oglen kullan( ornegin benim 5 hakkim var, sabah 2 kk peyniri ve oglen de 3 kofte kadar etimi yiyorum)

2. Ara ogun saatlerine uy. O saaatte ac degilim diye yemedigin 1 meyve, sonra kiloyla yesen de seni tutamaz... 2 saatTe bir atistirmaliklarimi kullaniyorum. Onlar da sunlar: 2 dilim ekmek veya 4 biskuvi veya yarim simit/5 findik/1 bardak sut veya yogurt/ 2 meyve... Bunlar 2 saat bile olmadan gidip gelip yiyorum.. Birer birer findik filan iste..bu arada en az iki tane de nescafe iciyorum.

3. Aksam yemegini en gec 18 de yiyorum, yoksa yediyi bulmadan ben kendimi dolabin icinde buluyorum...
Aksama genelde 1 sut ve 3-4 dilim ekmegim kalmis oluyor. O da ideal bir nesfit ogunu, tepeleme bir tabak, icine 1 meyve dograyip bol tarcin ekip kopurerek yiyorum...

4.sabah ve oglen iyi doymazsam saat 16 da garanti sapitiyorum o nedenle her ogun sinirsizca cig sebze yemek lazim. Ayrica sebzeler sindirilirken cok enerji harcatiyormus. Yani hem tok tutuyor ve hem de kalori yaktiriyorlar... Aldim 2 kilo acur, durup durup catir cutur yiyorum...

5. Yumurta acayip tok tutuyor, sapitma meyilli oldugum gunlerde oglen yemegine asiri bol sebzeli bir menemen yapiyorum. Catlayana kadar yeme hissi veriyor..

6. Bazen durup durup, aksam sofrayi toplarken sapitiyorum.. Mesela pilav tenceresini saklama kabina alirken bir bakiyorum kasik kasik dalacagim, hic kaba almadan direk cop ogutucuye atiyorum ... Yoksa ben onu dolaptan cikarip yiycem...

Ay kizlar siz geldiniz, beim cikmam gerek, kiza kahvalti ve oglen yemegi koymam gerek.. Bir de bu isler var simdi.. Onun beslenme programini da ben olusturuyorum. Diyetisyenle konustum, program yaptik, okula koyacagim seyleri...

canım bir sürü şeyi yoluna koymuşsun, güzel bir kış planı ortaya çıkmış kaba taslak. herşey gönlünce olsun, miniklerinde inşallah güzel bir sömestr ve yuvaya alışma dönemi geçirirler.
powerplate ne merak ettim. bence plateste süper gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…