neredsin canım sen ya özledik valla, anneciğine çok geçmiş olsun canım
canım bende öyle listelere uyabilen bir yapıda değilim inadına yiyesim gelir hep:) ama biraz kendimi frenlemek istiyorum o nedenle yapacağım ha bu şok diyet mi bilmiyorum ama benim yediğim şeylerin aynısı varestağfurullah canım sen bildiğini yap herkes kendi deneyimlerini yazıyor zaten. örnek liste olarak bir diyetisyenden yardım alsan yine bence daha iyi olur. benim liste takip etmememin nedeni bu konuda zorlanmam. ben yapıcam uyucam diyorsan bu işin ilimini yapanlar onlar yardım almak sart. doğum yapalı daha 6 ay bile olmamışken vucudun normal zamanlarda verdiği tepkilerden farklı tepkiler verebilir. yahut diğer insanlardan farklı vitaminlere beslenme sekline ihtiyaç duyuyor olabilirsin. yaptıracağın birkaç test. yine sen bilirsin elbette senin hayatın senin vucudun. recete diyetlere ben kendi adıma güvenemiyorum. ayrıca hiçbir diyet yok ki daha önce uzun uzun yazdığım gibi yağdan haftada 3-4 kilo verdirebilsin. matematik ve bilimsel olarak imkansız.
aman dikkat et canımaman dikkat et. dün biriki hapşurdum hasta olcam diye ödüm koptu. hemen nane limona sarıldım. bugün daha iyiyim çok şükür.
maşallah seninki kocamanmış allah bağışlasın....hay maşşallah ahh o aralar bende yaprdım
annene acil şıfalar dilerim
unuturmuyuz hiç nasılsın
çok iyi biraz kas çalısırsan ağırlıklarla mesela şınav çek dün dr. öz de dinledim kilo veremeyen bayanlar kullanmadıkları kaslarını kullanmalı mesela şınav çekmeli dedi kas arttıkça hızlı kilo veriliyor sende biliyorsundu gerçi ama yazayım ddim
iyiki doğdun inşallah bu kilolu son doğum günün olur seneye incecik olursun
benim sıpa 4 yaşında
sağol canım allah razı olsun, gel sen özletme....saol bıtanemmm geldım sonunda. bende özledim vallahı senı. sanada gecmıs olsun dıyemedım okudumda yazamadan cıkmak zorunda kaldım hayırdır nasıl oldu bebişin..
canım bu dıyet 15 gunde 7 kılo garantı ben elmadan sonra baslıcam .hem saglıklı hemde sadece ekmek yok dayancaz artık zayıf olmak ıstıyorsak.
günaydınn kızlarr
bu gune daırr hedeflerımm vardı ama düzensizlğim yüzündenn hiç biri olmadıı neyse kısmett artık
bu gun benımm doğum günümm
gulma artık 24 yaşında zaman ne kadar çabuk geçiyorr daha geçen 14 yaşındaydımm okul hazırlıgındaydımm
büyüdüm anne bile oldumm zamann........
Çok mutlu geldi,çok sevindim, rahatladım kuş gibi hafifledim inan..
Son iki haftadır neler yaşadım içimde..
İnşallah senin açındanda her şey çabucak yoluna girer banucum...
Ne mutlu çocuklar sevinince mutlu olunca anneler çok daha mutlu oluyolar.herkese merhaba
yeni öğretim yılımız tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olsun
Allah yavrularımıza zihin açıklığı versin iyilerle karşılaştırsın inşallah
yenacım çok sevindim kızının mutlu olmasına sen de rahtaladın
gulma canım yeni yaşın hayırlı olsun
benim kızım da yeni okulunu sevdi çok şükür herşey yolunda
Mutlucum sen bizim moral hocamızsın be sıkılkdımmı giriyorum seni okuyorum ve dietimi bırakmıyorum sen içinden gelenleri yaz diet koçum benim.buarada diyorsunuzdur belki "bu mutluya ne oluyor istersem açlık grevine girerim" diye. ne biliim öyle yaşadıklarımı yazıp düştüğüm duruma kimsenin düşmemesi istiyorum. kendimce yalnış bulduklarımı yazıyorum. burda oyle bir samimiyet var, curretimi mazur görün sevgili kardeşler.
bir de şunu söliim arkadaşlar bir 5 veriim bir 90 altına bir 80 altına düşeyimlik bir durumumuz yok neyazıkki. ben 110 kilo ile başladım bir 10 atsam şöyle olur, eeee.... hadi 100 olduk 95 altı olsam .... 95...90 ... eee 86 bi 80 altı olsam... olmuyor çok uzun bir süreyi gözden çıkarmamız sart. özetle 5 kilo fazlamız olsa boyle bir mantıkla diyetlerin hükmüne 1 ay girebiliriz de biz obeziz en az kilosu olanın 30 kilo fazlası varsa yeme alışkanlıklarımızı değiştirmekten başka sansımız yok. yol uzun sabır sebat mucizemiz bizim.
Saferancım bende başalıycamda hiç ekmeksizlik biraz zor olucağa benziyor kahvaltı öğle akşam yemeği örneği verbilirmisin bana sen nasıl yaptın birde yulaf kepeğin, nerden buldun çok zor bulunuyormuş diye okudum.sağol ablacım gerçekten kilo verdim ancak hepsinin yağdan veya kalıcı olmadığını ben de biliyorum..yaptığım diyete gelince 7. takımdan nev arkadaşımdan görerek başladım ki kendisi çok bilinçlidir sık sık check up yaptırıp diyetten zarar görüp görmediğini kontrol altında tutuyor şimdiye kadar kötü bi sonuçu çıkmadı şükür......diyetimiz dukan diye bilinen diyet bende bir süredir bozduğum ddiyete dukanla dönüş yapmak istedim sağlıksız olduğuna inanmıyorum mehmet öz den onay almış bir diyet...dukanla dönüş yaparak sadece yerleşmemiş kiloları ve şişliği attığma ,inanıyorum....sadece 7 gün sırf protein aldım bundan sonra protein artı sebke ve yulaf kepeğiyle devam edicem inş..iyi sonuç alırım...aç kalma kas kaybetme olacağına inanmıyorum.....bol su şartı var bu da protein zararlarını en aza indiriyor ve yulaf kepeği çok güzel destek oluyor besin ve mineral olarak..diğer şok diyetlerle karıştırılmaması gerektiğine inanıyorum ve ben şimdiye kadar şok diyetlere ilgi duymadım...emzirenler için nasıl sonuç verir bilemem kimseye özel bi tavsiyem yok bu diyeti yapın diye dukan topiğini okuyun kararı kendiniz verin diyorum inş. herkes istediği kiloya en sağlıklı biçimde insin diyoruum.................
Nasılsın beyzuş ablacım?
İlbatum bebişin nasıl ne zaman ameliyat olucak?İnşallah herşey biran önce düzelir.
ben senden daha mutluyum emin oll:))) hem kendim izindeyim okula gtmşycem.hem oğlum 1.sınıfa başlıyor hem kızım kreşe başlıyor.ev ben ve bebişimie kalıyor:)))
valla laf aramızda çok daralmıştım eve kapanıp kalmıştım.haftada 3gün kızımı kreşe verdik alışabilirse gezecem gönlümce:)))
merhaba arkadaşlar günaydın,
aysem dedene geçmiş olsun şimdiden,
qusel annen de eminim en kısa zamanda atlatacak. size de geçmişolsun.
kızlar dün eniştem değerlerimi ölçtü. yazıyorum şimdi
kilo 89.5
boy 172
yağ 40.5
kas 50.2
su 40.2
bu değerler 2009-martına göre çok daha iyi çıktı (kilom da yağımda daha az su ve kasım artmış). yağım az ve kasım daha fazla göbek yağlanma değerim 1 değer(10 üzerinden azalmış- normala yaklaşmış) elbette kiloluyum. şimdddiiii yani bu yaptığım diyetle kaslarımı yememişim özetle neredeyse 3 sene öncesinden çok daha sağlıklıyım üstelik arada hamilelik yaşadım ve yaklaşık 25 kilo alıp verdim. bu süreçte tek yapmadığım şok diyetler. lütfen arkadaşlar kaç kişi var aramızda diyetisyene giden var mı bir tanesi "aaaa yağurt diyeti var onu yapın bu hafta, bi 5 kilo atalım sonra salatalık diyeti ile devam ederiz diyen." lütfennnnnn.
asumancım ben yapmayı düşünmüyorum gazete, internet diyetlerinden, ha semiran gibi hafta da 1 gün, detox dediği aslında gayet dengeli yaptığı yeme günleri var onları bir dene istersen.ben senin neden veremediğini kendim gibi görüyorum biraz yorulduk, bir de düzen oturmadı hala, ben fazlaca kaçamak da yapıyorum(örneğin 3 gün ne gelirse önüme yedim yüz tane kaçamak yaptım sabah artı 1.500 gr da gördüm e hak ettim dün saat 1 de hala yer fıstığı paketinin dibini görmeye çalışıyordum uzum eşliğinde). az zaman tanı hep dediğim gibi biz vucudumuzla bir takımız onun da söyleyecekleri oluyor arada. az dinlenmek istiyordur.
günaydınn kızlarr
bu gune daırr hedeflerımm vardı ama düzensizlğim yüzündenn hiç biri olmadıı neyse kısmett artık
bu gun benımm doğum günümm
gulma artık 24 yaşında zaman ne kadar çabuk geçiyorr daha geçen 14 yaşındaydımm okul hazırlıgındaydımm
büyüdüm anne bile oldumm zamann........
buarada diyorsunuzdur belki "bu mutluya ne oluyor istersem açlık grevine girerim" diye. ne biliim öyle yaşadıklarımı yazıp düştüğüm duruma kimsenin düşmemesi istiyorum. kendimce yalnış bulduklarımı yazıyorum. burda oyle bir samimiyet var, curretimi mazur görün sevgili kardeşler.
bir de şunu söliim arkadaşlar bir 5 veriim bir 90 altına bir 80 altına düşeyimlik bir durumumuz yok neyazıkki. ben 110 kilo ile başladım bir 10 atsam şöyle olur, eeee.... hadi 100 olduk 95 altı olsam .... 95...90 ... eee 86 bi 80 altı olsam... olmuyor çok uzun bir süreyi gözden çıkarmamız sart. özetle 5 kilo fazlamız olsa boyle bir mantıkla diyetlerin hükmüne 1 ay girebiliriz de biz obeziz en az kilosu olanın 30 kilo fazlası varsa yeme alışkanlıklarımızı değiştirmekten başka sansımız yok. yol uzun sabır sebat mucizemiz bizim.
herkese merhaba
yeni öğretim yılımız tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olsun
Allah yavrularımıza zihin açıklığı versin iyilerle karşılaştırsın inşallah
yenacım çok sevindim kızının mutlu olmasına sen de rahtaladın
gulma canım yeni yaşın hayırlı olsun
benim kızım da yeni okulunu sevdi çok şükür herşey yolunda
hay maşşallah ahh o aralar bende yaprdım
annene acil şıfalar dilerim
unuturmuyuz hiç nasılsın
çok iyi biraz kas çalısırsan ağırlıklarla mesela şınav çek dün dr. öz de dinledim kilo veremeyen bayanlar kullanmadıkları kaslarını kullanmalı mesela şınav çekmeli dedi kas arttıkça hızlı kilo veriliyor sende biliyorsundu gerçi ama yazayım ddim
iyiki doğdun inşallah bu kilolu son doğum günün olur seneye incecik olursun
benim sıpa 4 yaşında
slm kızlar ben bugün yeniden diyetisyene başladım yarın kesin kararlıyım 1 ayda 5 kilo sözü verdim dr inşallah mahcup olmam .45 dakika yürüyüş verdi hergün yemegini saatinde ye dedi onlar çok önemli bide çok çigne dedi.ben çok hızlı yemek yiyenlerdenim alışmam lazım 12 kez çigneyip yutmak lazımış
Ohh çok şükür..Gözünaydın canım...
Ben sana demedim mi canım bu ergenler çabuk üzülür;çabuk mutlu olur diye....
Mutlu olmasına çok sevindim.
bilmiyorum canım ya perşembe ankaraya gidelimde baksın şu dr bakalım ne diyecek?Nasılsın beyzuş ablacım?
İlbatum bebişin nasıl ne zaman ameliyat olucak?İnşallah herşey biran önce düzelir.
Arkadaşlar ben bugün doymak bilmedim..Sürekli birşeyler ve tatlı şeyler yiyesim had safhadaydı..
SABAH:
2 dilim tb ekmek
peynir
2 zeytin
domates,salatalık
ARA:
1 Armut
ÖĞLE:
2 dolma
ARA:
Bir ton bisküvi, öyle böyle değil acaip abarttım ve çay
AKŞAM:
3 dilim tb ekmek
1 tabak fasulye kavurma
SAalatalık
ARA:
1 bardak tarçınlı süt
Yürüyüş 50 dakika
Kizlar,
Az zamanda cok buyuk isler basardim... kizimin Bilsem programi olustu. cumartesileri gidecek, konservatuar kaydini yaptim, yarin ilk ders basliyor, Sali ve Carsamba aksamlari konservatuardayiz...
Ani kararla bugun oglani da yuvaya verdim, yarin obur gun alistirma icin ben de gidecegim ama sonrasinda 9-16 orda olacak. Yeme icmesi ve uyku duzeni 3. Dogunca cok bozulmustu, yuvada gorustugum kisi bana hepsinin kisa zamanda tekrar duzwlecegini soyledi. sirf bunun icin bile deger... Kizim bu yastayken calisiyordum ve tam gun vermistim. Basta uzuldum, evdeyim cocuk tam gun yuvaya gitmesin dedim ama simdi yine de onun icin daha iyi olacagina inaniyorum...
Kendim de powerplate paketi aldim 40 seans. Bir de oglan yuvaya alisinca platese baslayacagim haftada 2 gun kadar.. bombayim yani...
Cumartesi diyetisyene de gittim, verdigim kilala icin bir grafik yaptim, reglimden 10 gun once bir duraklama basliyor ve reglim bitince ani bir 1500 gr dusus oluyor. Sanki 3 haftada 1500 gidiyor gibi oluyor ama bir basamak gibi ani dususler gorunuyor grafigimde, 3 aydir boyle olmus yani... Kendi metabolizmami tanimaya calisiyorum, duraklamalara sasirmamak icin iyi oldu bu...
Herkese mutlu bir egitim yili dilerim. allah cocuklarimiza zihin acikligi versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?