Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

topikteki bütün arkadaşların yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum vebaşarılar diliyorum.

canım senin de yen, öğretim yılın hayırlı olsun
mutlu çok doğru demişsin yine tam da aynen öyleyim biraz bıkma var tabii 7 aya yaklaştım bide kilo vermede yavaşlayınca kafama değişik fikirler geliyor ben de listeye uyabileceğimi hiç sanmıyorum şimdiye kadar da uymadım hiç zaten kafama göre bir düzenüm var ne istersem az da olsa yiyorum ama bi yerlerden dengelemeye çalışıyorum en azında fazla veremesem de artıya geçmiyorum
beyza senin adına sevindim bir çok şeyi yoluna koymuşun maşallah bundan sonra daha rahatlarsın pilatesi ben de istiyorum sen kendinmi yapacaksın yoksa salona mı gitmeyi düşünüyorsun

protein ağırlıklı diyetlerin böbreklere zarar verdiğini vegelecekte şeker hastalığı riskini arttırdığını gazetedeoukudum yazıyordu

amin cumlemizinkini

çok iyi olmuş çiğnemden yutuyoruz çoğumuzun sorunu bu aslında

öğlen yoğurt yok salat yok
sonra arada meyve yok ondan büsküviler gitmiş

neler halletmişsin valla süpersin

çok iyi analtmışsın aynen katılıyorum

metebolizma hızlandırıcı çay varya elme limon tarçın karabiber karanfil zencefille yapılan bana çok iyi geldi

hani bazen insanın gözü dönuyor çok acıkıyor şimdi ne yesem diye aranıyor işte o zaman ben hemen o çaydan içiyorum kesiyoro krizi

Mutlucummmm topiğin meraklı tazesi olarak hemen bakıverdim
Videosunu izledim ve şu powerplate olayına bayıldım gerçekten. Eminim zayıflamaya çok yardımcı oluyordur.
Sitedeki açıklamaya göre powerplate denen spor aleti devamlı titreşim yayan bir alet. Sırf üzerinde dikilerek bile kaslar çalışıyormuş hele bir yandan hareket edince çok daha etkiliymiş.
Bel ve bacak ağrılarını gideriyor, kasların güçlenmesini sağlıyor, metabolizmayı hızlandırıyor falan diye sıralamışlar faydalarinı.

Leahcığım valla süper seçim bence keşke bende küçük civcivden fırsat bulup kendim için birşeyler yapabilsem.
Önceden KVye kakalarım diyordum ama malum KP şimdi bu durumda olunca mimkin deel. Zaten kadın banada kızdı KP sorunu olmasada sırf bana gıcıklık için bakmazdı zaten

maşallah iyi çözmüşün kendini

poverpalte aletidaha önce gittiğim salonda vardı titre tştre mahvoluyosun dolaşımı çok iyi yapıyor 10 dakka yapıp iöince heryerim kaşınıyordu

bir yere gidip bende yapıcam bir paket aldım poverpalte. ozon terapi. kavitasyon .lift aktif gibi birşey daha başlamadım

Ben onu geçen gün yapayım dedim ama nasıl bir mideyse benimki kaldırmadı. 250 grlık şişeyi zor bitirdim :26:
Ben ece87 nin geçen gün verdiği yeşil çay, limon, nane ve şeftali rendeli olanını yapıcağım inşallah yarın.
Bugün naneli ve limonlu yeşil çay içtim o bile çok iyi geldi. Bakalım şeftali rendeli nasıl bişey olucakmı.
Çok fazla bu tür kürlere girişemiyorum çünkü direk karaciğerimi yoruyor.

Bir ara meşhur lahana çorbası furyasında bende hastanlik olanların arasındaydım doktor sendemi lahana zedesin dedi yoooo dedim ama yemedi tabi.
Karaciğerini yormuşsun miden çok hashas demişti bende bak diyorum kalıbımın adamı değilim diye ama kimse inanmıyor demiştim

Umarım sana yarar

sabahtan beri yediğimi çıkarıyorum önce psikolojik dedim ama değil sanırım. çünkü istemsiz olarak oluyor artık !!!

ben int.den aldım.. eko organik diye bi site var ordan rusheim marka 2 paket 400 gramlık kargoyla 17 ye geldi..ama real lerde var rusheim marka bizzat gördüm fyatıda daha uygun...
öğünlere gelince bende kilo fazla olduğu için 7 gün sende 5 gün yeterli olur protein alma...protein çok tok tutuyor hiç ekmek yemedim ve aclik çekmedim..günlük 1.5 kaşk yulaf kpeği hakkın var onu sabahları 2 yumurta az yağlı peynir y.yağlı sütle maydanoz baharatla karıştırıp yağsız krep ..omlet gibi pişirdim teflonda zaten hepsini yiyemiyorsun bile kepek çok tutuyor az yağlı süt sınırsız çay şekersiz içebiliyorsun....öğlen haşlama tav.goğüs srmısaklı yoğurtla bol baharat sabah yemediysen yulaf kepeği katarak yiyebilirsin..sütle kepeği pişirip muhallebi haline getirebilir sonra tatlandırıcı tarçın ek tatlı giibi oluyor ...böyle beslendim.....bol ayran süt peynir ve 2-3 litre su mutlaka..çok zor olmadı..şimdide sebze proteine geçtim istediğin kadar sebze protein 2 kaşık yulaf kep.yiyebilirsin buda 1gün sebze protein 1 gün protein şeklinde devam ediyor istediğin kiloya inene kadar....püf noktası şekr yok yağ en az seviyede karbonhidrat yok patates yok....

protein ağırlıklı diyetlerin böbreklere zarar verdiğini vegelecekte şeker hastalığı riskini arttırdığını gazetedeoukudum yazıyordu
bu etkiyi azaltmak için bol su ve yulaf kepeğine dikkat ediyorsun canım zarar en aza iniyor o zaman....şimdilik yapıyorum inş. iyi sonuç alırım......

selam canlarım nasılsınız..

bugun rahat gırebılıyorum nete ama ne yedıgımı yazarsam benı terlıkle kovalarsınız burdan :18::18::18: onun ıcın yazmıyayım daha iyi

ben sıze bır sey sorucam şu titreşimli kemerler işe yarıyomu kullanan varmı aranızda. bende sauna belt mıydı neydı adı ondan var 6 senedır öylece duruyo hıc bı faydasını gormedım. titreşimli kemerden kardeşimde var alıp denemek ıstıyorum fıkırlerınız nelerdır. eşim kızıcak yıne bılıyorum ama denemek ıstıyorum işte..

yediklerimin önemi yok zira hepsini çıkarttım. 15 dakika oryantal, 5 dk lesli 500 adım ve şimdide 3 mil yapıyorum. buralardayım görüşürüz

çok hassas miden var demekki aman dikkat et önce sağlık

sabahtan beri yediğimi çıkarıyorum önce psikolojik dedim ama değil sanırım. çünkü istemsiz olarak oluyor artık !!!
dr. a görün bu ara yine ishal kusma salgını var
geçmiş olsun

inşallah canım

bir dr. dediki bu kemerle 30 dakka takmak 5 dakka spora bedel yani gerek yok dedi
parana yazık dedi

bir dr. dediki bu kemerle 30 dakka takmak 5 dakka spora bedel yani gerek yok dedi
parana yazık dedi

hadi yaaa. bende almam aslında ama işte hazırda varya ondan dedım.. merak ettım. belkı işe yarar dıye. ben 5 dk da bısıklette 500 pedal cevırırım bee tamam abarttım ama 300 cevırırım rahat

hadi yaaa. bende almam aslında ama işte hazırda varya ondan dedım.. merak ettım. belkı işe yarar dıye. ben 5 dk da bısıklette 500 pedal cevırırım bee tamam abarttım ama 300 cevırırım rahat

hazırda varsa evde dolanırken tak zarı olmaz ama sadece ona güvenme sporunu yap

Bir selam vereyim dedim ama baktım topik bana kalmış :122: :122:

Bende tam 2 saattir kitap kaplamakla meşguldüm ama daha yarısından fazlası duruyor.
Yahu şu çocuklara ne çok kitap yüklüyorlar yazık valla korkuyorum bellerine birşey olacak diye.
Okadar uğraştım sadece yarınki ders programı için gereken kitapları kapladım ( 7 kitap 3 defter )
Yine her sene olduğu gibi ihale bana kaldı eee küçük civcivde araya girmeye çalıştı devamlı ancak yaptım.

Anaaaammmm sevindiğine göre başka birşey mi var yoksa
Allah gönlüne göre versin diyeyim bari

Topik bana kalmış dedim ama ben yazana kadar gelenler olmuş.
Hoşgeldiniz sefalar verdiniz

Son düzenleme:
Arkadaşlar günaydın SANDALOZ SAKIZI diye bişi varmış metabolizmayı hızlandırıp yağ yaktırıyomuş duydunuzmu kullanan varmı aranızda

gunaydin kizlar bu hafta sonu kizima gecte olsa bi dogum gunu yapmaya karar verdik bu yuzden hazirliklara simdiden basladim yavas yavas dün carsiya gittim eksikleri aldim bugunde kurabiyeleri yapmayi düsünuyorum ins

sporcular almis badini gitmis msllah ben pek yapamam heralde bu hafta bide böle deniyelim bakalim nadil olucak

bende 100 kiloyum zayıflamak istiyorum ama nasıl olur ne yapmam gerekir bilmiyorum 3 tane çocugum var kiloları dogumdan sonraları aldım ilk gebeligimde 65 kilo iidim ne yapabilirim yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…