Yemeğe gelip gitti iyiydi çok şükür..
Okulda tuvalete hiiç gitmemiş..
Sen nasıl oldun iyileştinmi.?
Evet asu'cum geçen ocakta taşınmıştık hatırlarsan..Ama ödemeler çok zorluyor bizi..
tek maaş olunca tabii..
yenacım kızına geçmiş olsun kıyamam,bende sidik zoru olmuşum iki gündür geçmedi sürekli idrarım varmış gibi çok rahatsız oluyorum....
ayşecim başınız sağolsun
İyiyim çok şükür midemin yanması ağrısı çok azaldı sabah izledim benim rahatsızlıklarımın sebebi D vitamin eksiklğindenmiş bende hiç önemsememiştim D vitamin eksikliğini Dr ilaç vermişti içmedim bile düzenli bundan sonra içiyimde bitsin bu sıkıntılarım.
Yemeğe gelip gitti iyiydi çok şükür..
Okulda tuvalete hiiç gitmemiş..
Sen nasıl oldun iyileştinmi.?
Çok geçmiş olsun derin çok zordur hep varmış gibi sıcak tut ayaklarını birde teyzemin arkadaşı öyle olduğunda sıcak su tarbasına otururdu ben hiç denemedim ama o çok yapardı.yenacım kızına geçmiş olsun kıyamam,bende sidik zoru olmuşum iki gündür geçmedi sürekli idrarım varmış gibi çok rahatsız oluyorum....
ayşecim başınız sağolsun
Ablam geçen gün yapmış ama yarı yarıya unu kullanmış çok güzel olmuştu.Sende istersen öyle yap hyada tek kepekle dene sonra bizede yaz nasıl olmuş diye.size bişi sorcam geçen kepekli un aldım. nettede yağsız puğaça tarifi buldum. yapsam ağırmı olur sizce??
2 ekmek yerine 1 tane tüketsem mesela???
önerilerinizi bekliyorum.
esmer makarna aldım. diyetisyen boğazına durur dedi ama fena değildi. ama haşlama suyuna 1 tatlı kaşığı kadar yağ koydum. başkada koymadım.
:84:
aaa hayırdır diyecektim bu sözün üstüne ama yokmuş...sabahtan beri yediğimi çıkarıyorum önce psikolojik dedim ama değil sanırım. çünkü istemsiz olarak oluyor artık !!!
maşallah sana valla15 dakka daha yaptım
toplam 335 dak
ben duydum aktarda gördüm ama hiç kullanmadım, yine kk da diyet başlıklarında vardı bunu kullanıp sonucu paylaşanlar bir bak istersenArkadaşlar günaydın SANDALOZ SAKIZI diye bişi varmış metabolizmayı hızlandırıp yağ yaktırıyomuş duydunuzmu kullanan varmı aranızda
cici kızımızın yaşı hayırlı olsun ,nice sağlıklı mutlu yıllara inşallahgunaydin kizlar bu hafta sonu kizima gecte olsa bi dogum gunu yapmaya karar verdik bu yuzden hazirliklara simdiden basladim yavas yavas dün carsiya gittim eksikleri aldim bugunde kurabiyeleri yapmayi düsünuyorum ins
sporcular almis badini gitmis msllah ben pek yapamam heralde bu hafta bide böle deniyelim bakalim nadil olucak
geçmiş olsun kızımıza yağlı şeyler yemesin, keşke öğretmenine durumu iletseydiniz çocuk daha rahat olurdu tutmaya çalışmazdı yvrucak, iyi olduysa sorun yok tabiGünaydınn,Asuu,Mutlu,Fadime.
Asu'cum sen evimi yeniliyosun..Güle güle kullanın aldıklarınızı..
Kızımda ishal olmuş..İnşallah ilerlemez,okula gitti ama aklım onda bakalım nasıl olacak..
başınız sağolsunGünaydınlar hepinize
dün giremedim sabah işe geldim 7bucukta dedemi dr.a çıkardım tel. Geldi annem enişten öşdü dedi izin alıp gittim hemen
1 sene içinde 3. Cenazemiz bu artık dayanmıyorum rabbim sabır versin bana ve tüm aileme inş.
ay onların hiçbirini beğenmedim ben onlardan yiyeceğine diğerinden az ye , ya da kepek ekmeği ye hiçççççç uğraşma ,benim damak zevkime hiç uymadı, diyet yapıyorum diye tüm güzelliklerde vazgeçemem :) az yerim olur bitersize bişi sorcam geçen kepekli un aldım. nettede yağsız puğaça tarifi buldum. yapsam ağırmı olur sizce??
2 ekmek yerine 1 tane tüketsem mesela???
önerilerinizi bekliyorum.
esmer makarna aldım. diyetisyen boğazına durur dedi ama fena değildi. ama haşlama suyuna 1 tatlı kaşığı kadar yağ koydum. başkada koymadım.
:84:
yenacım kızına geçmiş olsun kıyamam,bende sidik zoru olmuşum iki gündür geçmedi sürekli idrarım varmış gibi çok rahatsız oluyorum....
ayşecim başınız sağolsun
başın sağolsun ayşe...sabırlı olmaya çalış herşey durulup yoluna girer canım....
ayşecim başınız sağolsun
ayşecim gerçekten herşey üst üste geldi. sen kendine dikkat et, emirin ve eşinin sana ihtiyacı var, başın sağolsun diyecek söz bulamıyorum
Canım çok üzüldüm.
Başınız sağolsun..Allah sabır versin..
Birşey diyeceğim, Emir kreşe alışamdı diyorsun yaa..
Henüz çok küçük olduğundan sanırım.. kaynanan gelmiş nasılsa bakmazmı tekrar..
Sağol canım bilgiler için bende yulaf kepeğini bulup başlıycam
Başınız sağolsun bazen herşey üsüste geliyor Allah sabır versin.
ayşe canım başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin.
inşallah küçük çocuğu yoktur(
ayşecim başınız sağolsun
aysecim basınız saolsun allah sabır versin
dunku menum
sabah:yarım dilim ekmek 2 catal sucuklu yumurta 2 bardak ayran
öğlen:3 minik biber dolması 2 bardak ayran 1 avuc üzüm
aksam:1 parca sebzeli fırında tavuk salata limonata
aaa hayırdır diyecektim bu sözün üstüne ama yokmuş...
maşallah sana valla
ben duydum aktarda gördüm ama hiç kullanmadım, yine kk da diyet başlıklarında vardı bunu kullanıp sonucu paylaşanlar bir bak istersen
cici kızımızın yaşı hayırlı olsun ,nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah
geçmiş olsun kızımıza yağlı şeyler yemesin, keşke öğretmenine durumu iletseydiniz çocuk daha rahat olurdu tutmaya çalışmazdı yvrucak, iyi olduysa sorun yok tabi
başınız sağolsun
ay onların hiçbirini beğenmedim ben onlardan yiyeceğine diğerinden az ye , ya da kepek ekmeği ye hiçççççç uğraşma ,benim damak zevkime hiç uymadı, diyet yapıyorum diye tüm güzelliklerde vazgeçemem :) az yerim olur biter
sıcak bir tuğlanın falan üstüne otur ya da ilaç al canım çok geçmiş olsun
selam hanimlar nasilsiniz? geçmisi oku oku tam bitirdim mesaj yazicaktim kizim pcnin fisini çekti tekrar baslayamam masallahiniz var baya sayfa birikmis gozlerim agridi
sonra tekrar girdim buseferde çocuklarin okul saati geldi onlari getirdim yemeklerini yediler geri goturdum derken anca yazabiliyorum
kaç gundurki giremedim esim hasta evde yatiyordu onunla ilgilendim bugun biraz iyi çok sukur ise gitti garibim kiyamam yaa çok hasta oldu
alinti yapamiyacagim kusura bakmayin aklim kesmiyor okadar sayfayi bastan almak
aklimda kalanlari yaziyim
GULM dogum gunun kutlu olsun nice nice senelere insallah
YENA ablam geçmis olsun kizina
AYSECIM geçmis olsun deden için
cenazeniz var bide galiba basin saolsun
unuttuklarim varsa ozur dilerim
buarada yeni geln arkadasimiza hos geldin diyorum
isimleri renkli yazmayi yine beceremedim:44::44:
Evde boş vakit olur mu zaten Yena'cım. Hiç olmuyor hem de. Ben de çalışayım da kendime zaman ayırayım diyorum :)) Gerçi daha dere dürbünle bile görülemeyecek kadar uzakta ben paçaları sıvıyorum ama... :)evet umuttçum bende aynen öyle düşünüyorum boşa geçiyor diye...
aslında benim pek boş vaktim olmuyor bende düzenli olmasada evden çalışıyorum ama dışarı çıkmak her açıdan iyi olacak.
Çok sevindim, ("..kızının iyi olmasına" yazacaktım buraya iyi mi? :))). Benim içimden de kız geçti demek..canlarımmm,kk'nın en güzel hatunlarıı selaam ben geldim:)
geçmişi okumadan önce selam vereyim dedim..
Biz çok iyiyiz.bebegim gecen hafta tam 2,5 cm di..bugün 9 hafta 4 günlük olduk.mide bulantılarım hala aşırı şekilde devam ediyo ama artık canımda bişeyler istemeye başladı o yüzden 500 gr almışım.doktor gayet iyi dedi aslında..ama almasan daha iyiydi.2,5 ayda 500 gr aldığıma göre çok kilo almıcam diyorum ama ilerledikçe daha çok alınıyomuş sanırım..
Herkesler iyidir inş..
Atom karınca gibisin Beyza :) Hayırlı uğurlu olsun hepsi. Nerede gideceksin Power Plate'e?Kizlar,
Az zamanda cok buyuk isler basardim... kizimin Bilsem programi olustu. cumartesileri gidecek, konservatuar kaydini yaptim, yarin ilk ders basliyor, Sali ve Carsamba aksamlari konservatuardayiz... Ani kararla bugun oglani da yuvaya verdim...........Kendim de powerplate paketi aldim 40 seans........Cumartesi diyetisyene de gittim, verdigim kilala icin bir grafik yaptim...
Tüm ailenizin başı sağolsunGünaydınlar hepinize
dün giremedim sabah işe geldim 7bucukta dedemi dr.a çıkardım tel. Geldi annem enişten öşdü dedi izin alıp gittim hemen
1 sene içinde 3. Cenazemiz bu artık dayanmıyorum rabbim sabır versin bana ve tüm aileme inş.
Çok geçmiş olsun. Ben sen düzeldin zannetmiştim geçen hafta, sonraki yazışmaları okunca üzüldüm. Son hamileliğimde 5.5 ay çektim mide ağrısı, yanması, bulantı, dispepsi vb.. Bilirim sıkıntısını. D vitamini yaşamsal önem taşıyan bir vitamin, hatta son dönemde bağışıklık sistemine çok olumlu etkileri olduğu ciddi çalışmalarla kanıtlandı. Ben kışın çocuklara her gün veriyorum (doktorumun önerisi ile) çok daha az grip oluyorlar. Sözün özü; çok önemse bence, kemik yumuşaması vb. ciddi sonuçları oluyor eksikliğinin. Tekrar geçmiş olsun :))İyiyim çok şükür midemin yanması ağrısı çok azaldı sabah izledim benim rahatsızlıklarımın sebebi D vitamin eksiklğindenmiş bende hiç önemsememiştim D vitamin eksikliğini Dr ilaç vermişti içmedim bile düzenli bundan sonra içiyimde bitsin bu sıkıntılarım..
Çok teşekkürler ayşe bende ayşenin tc si ve adını soyadını attım oraya gelince görüşürüz.başsağlığında bulunan tüm arkadaşlarım çok saolun allah razı olsun hepimizden inş.
yenacım kayınvalideler geldi ama onlar taşınacaklar evleri satılıkta şuanda o stresi tekrar yaşamak lazım onlar gidince eskiye göre alıştı emiri çok şükür sabahlşarı hala çok ağlıyomuş eşim bırakınca ama eskiden akşamları bizi görüncede aglıyodu şimdi öyle değil ve gerçekten çok ilgileniyo müdüre hanım ayrıca ilgileniyo emirle
valla alışmaktan başka çaresi yok yavrumun
hasta şimdi eşimde çok fena üşüttüler haftasonu eşim evde yatıyo emiri kreşte müdüremiz bakıyo
yollamım dedim diğer çocuklara da bulaşır yazık dedimm
bakıcak kimse yok sıkıntı yapmayın ayrı yerde tutarız ayrı yerde uyuturuz dediler saolsunlar ilaçları falan da veriyolar düzenli
bu arada banucum msj attım sana perşembe sabah grş ok tel numaramı da msj atım ben şimdi sana bişey olursa ararsın yada msj atarsın sen bana
Daha iyiyim canım mide ağrısı ve bulantı çok zormuş.Dr zaten suda eriyen bir ilaç vermişti çok düşük demişti bende çok önemsemediğime düzenli içmedim ama artık düzenli içicem sağol canım.Merhaba kızlar. İki gündür ne zaman girsem ya kız ya oğlan bir şey çıkarıyor. Açıyorum sayfayı okuyamadan kapatıyorum. Birikmiş tabii, şimdi okudum, bitirdim, cevaplarımı da yazayım.
Evde boş vakit olur mu zaten Yena'cım. Hiç olmuyor hem de. Ben de çalışayım da kendime zaman ayırayım diyorum :)) Gerçi daha dere dürbünle bile görülemeyecek kadar uzakta ben paçaları sıvıyorum ama... :)
Bu arada kızının yeni okunda rahat olması seni de rahatlatmış belli, çok sevindim. Hep böyle sürsün inşallah.
Çok sevindim, ("..kızının iyi olmasına" yazacaktım buraya iyi mi? :))). Benim içimden de kız geçti demek..
Atom karınca gibisin Beyza :) Hayırlı uğurlu olsun hepsi. Nerede gideceksin Power Plate'e?
Tüm ailenizin başı sağolsunDeden için de geçmiş olsun. Ne denebilir ki; Allah başka keder göstermesin..
Çok geçmiş olsun. Ben sen düzeldin zannetmiştim geçen hafta, sonraki yazışmaları okunca üzüldüm. Son hamileliğimde 5.5 ay çektim mide ağrısı, yanması, bulantı, dispepsi vb.. Bilirim sıkıntısını. D vitamini yaşamsal önem taşıyan bir vitamin, hatta son dönemde bağışıklık sistemine çok olumlu etkileri olduğu ciddi çalışmalarla kanıtlandı. Ben kışın çocuklara her gün veriyorum (doktorumun önerisi ile) çok daha az grip oluyorlar. Sözün özü; çok önemse bence, kemik yumuşaması vb. ciddi sonuçları oluyor eksikliğinin. Tekrar geçmiş olsun :))
Alıntılarım bir yere gitmiş :
Gulma geçmiş doğum günü kutlu olsun :)
Asuman; güle güle kirletin evinizi. Gerçi bu iyi bir dilek mi oldu emin değilim :) Temizleyecek kişi belli olunca :) Ben de kış temizliğine giriştim didik didik ediyoruz evi 1 haftadır, 1 hafta daha da sürer. Kızının okulu da hayırlı olsun, sevmiş okulunu ne güzel :))
Geçmişi okurken bu mesajı görünce "beğen" butonunu aradım hemen. Olmayınca buraya alıp özel olarak beğenmek istedim. :)) Çok güzel bir özetleme olmuş, çok memnun oldum bu mesajları okuyunca. Çünkü bu aralar şok diyetler, mucize formüller arayışları arttı gibi. Oysa bu topiğin farkı, daha bilinçli olması ve sağlıklı beslenmenin desteklenmesi bana göre. Diğer topiklerde (60-70, 70-80 gibi) bu tip mucize formüller bol bol var, ne yazık ki yapanların çoğu birkaç sene içinde buraya uğrayacaklarından habersizİyi geceler hanımlar;.............. KİLOVER; Bırak canım şu elma diyetini.Kaslarını eritip,metabolizmanı alt üst edeceksin ve ilerde aklı başında diyetler ve spor yapsanda kilo vermen çok zor olacak..
Kasların boşalttığı yerlere de yağ dolacak elma diyetini bırakınca...Gerçi çoğu arkadaşımız söyledi;acelem var deyip devam ediyorsun gördüğüm kadarıyla..Beni de dinlemeyeceksin biliyorum ama sorumluluk hissettim yazmadan geçemedim canım...
Hepinizi tek tek öpüyorum güzeller.....
merhaba arkadaşlar günaydın,
.......... bu değerler 2009-martına göre çok daha iyi çıktı (kilom da yağımda daha az su ve kasım artmış). ..........asumancım ben yapmayı düşünmüyorum gazete, internet diyetlerinden, ha semiran gibi hafta da 1 gün, detox dediği aslında gayet dengeli yaptığı yeme günleri var onları bir dene istersen.ben senin neden veremediğini kendim gibi görüyorum biraz yorulduk, bir de düzen oturmadı hala, ben fazlaca kaçamak da yapıyorum(örneğin 3 gün ne gelirse önüme yedim yüz tane kaçamak yaptım sabah artı 1.500 gr da gördüm e hak ettim dün saat 1 de hala yer fıstığı paketinin dibini görmeye çalışıyordum uzum eşliğinde). az zaman tanı hep dediğim gibi biz vucudumuzla bir takımız onun da söyleyecekleri oluyor arada. az dinlenmek istiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?