Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım kızına geçmiş olsun kıyamam,bende sidik zoru olmuşum iki gündür geçmedi sürekli idrarım varmış gibi çok rahatsız oluyorum....
ayşecim başınız sağolsun

Yemeğe gelip gitti iyiydi çok şükür..
Okulda tuvalete hiiç gitmemiş..

Sen nasıl oldun iyileştinmi.?

ay canım iyiyim çok şükür. bu aralar herşeyi takıntı yapıyorum kendimi çok sıktım sanırım birazda üşüttüm dün hem moral hem mide hem diyet tümden gitti. akşam bir silkelendim kendime geldim bugün her yönden daha iyi ve daha umutluyum. sağol sorduğun için. hepinizde bir okul telaşı ben fransız kaldım öle takip ediyorum :))

Evet asu'cum geçen ocakta taşınmıştık hatırlarsan..Ama ödemeler çok zorluyor bizi..
tek maaş olunca tabii..

ben martta geldim topiğe ama kızım yeni okula alışmakta zorlandı felan diye konuşmuştuk ordan anlamıştım yeni taşındığınızı canım
tek maaşla hayat zor zaten bir de ev ödemek... Allah kolaylık versin

Yemeğe gelip gitti iyiydi çok şükür..
Okulda tuvalete hiiç gitmemiş..

Sen nasıl oldun iyileştinmi.?
İyiyim çok şükür midemin yanması ağrısı çok azaldı sabah izledim benim rahatsızlıklarımın sebebi D vitamin eksiklğindenmiş bende hiç önemsememiştim D vitamin eksikliğini Dr ilaç vermişti içmedim bile düzenli bundan sonra içiyimde bitsin bu sıkıntılarım.
Çok sevindim neyse çocuk işte biranda mutlu olup biranda üzülüyolar inşallah hep gülsün yüzü tuvalet konusu çok fena okullarda haklı aslında ama böbreklerine zarar eder en azından br kere girsin bari kısa bir dönem değilki.

size bişi sorcam geçen kepekli un aldım. nettede yağsız puğaça tarifi buldum. yapsam ağırmı olur sizce??
2 ekmek yerine 1 tane tüketsem mesela???
önerilerinizi bekliyorum.
esmer makarna aldım. diyetisyen boğazına durur dedi ama fena değildi. ama haşlama suyuna 1 tatlı kaşığı kadar yağ koydum. başkada koymadım.
:84:

yenacım kızına geçmiş olsun kıyamam,bende sidik zoru olmuşum iki gündür geçmedi sürekli idrarım varmış gibi çok rahatsız oluyorum....
ayşecim başınız sağolsun
Çok geçmiş olsun derin çok zordur hep varmış gibi sıcak tut ayaklarını birde teyzemin arkadaşı öyle olduğunda sıcak su tarbasına otururdu ben hiç denemedim ama o çok yapardı.

Ablam geçen gün yapmış ama yarı yarıya unu kullanmış çok güzel olmuştu.Sende istersen öyle yap hyada tek kepekle dene sonra bizede yaz nasıl olmuş diye.

Ben kahve içmeye gidiyorum,geleceğim..:)

aysecim basınız saolsun allah sabır versin

dunku menum
sabah:yarım dilim ekmek 2 catal sucuklu yumurta 2 bardak ayran
öğlen:3 minik biber dolması 2 bardak ayran 1 avuc üzüm
aksam:1 parca sebzeli fırında tavuk salata limonata

sabahtan beri yediğimi çıkarıyorum önce psikolojik dedim ama değil sanırım. çünkü istemsiz olarak oluyor artık !!!
aaa hayırdır diyecektim bu sözün üstüne ama yokmuş...
15 dakka daha yaptım
toplam 335 dak
maşallah sana valla
Arkadaşlar günaydın SANDALOZ SAKIZI diye bişi varmış metabolizmayı hızlandırıp yağ yaktırıyomuş duydunuzmu kullanan varmı aranızda
ben duydum aktarda gördüm ama hiç kullanmadım, yine kk da diyet başlıklarında vardı bunu kullanıp sonucu paylaşanlar bir bak istersen
cici kızımızın yaşı hayırlı olsun ,nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah
Günaydınn,Asuu,Mutlu,Fadime.

Asu'cum sen evimi yeniliyosun..Güle güle kullanın aldıklarınızı..

Kızımda ishal olmuş..İnşallah ilerlemez,okula gitti ama aklım onda bakalım nasıl olacak..
geçmiş olsun kızımıza yağlı şeyler yemesin, keşke öğretmenine durumu iletseydiniz çocuk daha rahat olurdu tutmaya çalışmazdı yvrucak, iyi olduysa sorun yok tabi
başınız sağolsun
ay onların hiçbirini beğenmedim ben onlardan yiyeceğine diğerinden az ye , ya da kepek ekmeği ye hiçççççç uğraşma ,benim damak zevkime hiç uymadı, diyet yapıyorum diye tüm güzelliklerde vazgeçemem :) az yerim olur biter
ayşecim başınız sağolsun

sıcak bir tuğlanın falan üstüne otur ya da ilaç al canım çok geçmiş olsun

evde patlıcanım var. benim için hafif ama akşam sofrayada koyabileceğim bir yemek önerirmisiniz.

başın sağolsun ayşe...sabırlı olmaya çalış herşey durulup yoluna girer canım....

ayşecim başınız sağolsun

ayşecim gerçekten herşey üst üste geldi. sen kendine dikkat et, emirin ve eşinin sana ihtiyacı var, başın sağolsun diyecek söz bulamıyorum

Sağol canım bilgiler için bende yulaf kepeğini bulup başlıycam

Başınız sağolsun bazen herşey üsüste geliyor Allah sabır versin.

ayşe canım başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin.
inşallah küçük çocuğu yoktur (

ayşecim başınız sağolsun

başsağlığında bulunan tüm arkadaşlarım çok saolun allah razı olsun hepimizden inş.

yenacım kayınvalideler geldi ama onlar taşınacaklar evleri satılıkta şuanda o stresi tekrar yaşamak lazım onlar gidince eskiye göre alıştı emiri çok şükür sabahlşarı hala çok ağlıyomuş eşim bırakınca ama eskiden akşamları bizi görüncede aglıyodu şimdi öyle değil ve gerçekten çok ilgileniyo müdüre hanım ayrıca ilgileniyo emirle

valla alışmaktan başka çaresi yok yavrumun
hasta şimdi eşimde çok fena üşüttüler haftasonu eşim evde yatıyo emiri kreşte müdüremiz bakıyo
yollamım dedim diğer çocuklara da bulaşır yazık dedimm
bakıcak kimse yok sıkıntı yapmayın ayrı yerde tutarız ayrı yerde uyuturuz dediler saolsunlar ilaçları falan da veriyolar düzenli

bu arada banucum msj attım sana perşembe sabah grş ok tel numaramı da msj atım ben şimdi sana bişey olursa ararsın yada msj atarsın sen bana

Kizlar selammm nasiliniz bakiyom kimse ben geldim gittim farketmemis e tabi sizde haklisiniz hem kilom gitmiyo hem nete fazla takilamiyom almiyonuz beni araniza(((((( aglim mi simdi benn sakkaaaaa sizi cok seviyom ben yaaa ama ben telden giriyorum ya yorum yapacam net kopuyo sorun yaratiyo kac gundur boyle niyeyse bu arada ben neyi kesfettim ben su icmorum fazla bi litreyii bile bulmuyo midem bulaniyo cok iince birde ellerim sisiyo su icince he birde yuruyus yapinca neden ki acep

Simdi oncelike aysecim basin sagolsun allah baska acilar gostermesin bu son olsun insallah rabbim geride kalanlara sabir versin canim sende kendine iyi bak moralini yuksek tutmaa calis

Hasta olan ve esi colugu cocugu hasta olanlara cok gecmis olsun hepinizi opuyom sifa niyetine:)

Okula baslayanlarimiz cocuklari okula baslayanlar ve ortmen olanlarimiz icin de yeni egitim ogretim yikinin basarili ve kolay gecmesi temennisinide bulunayim

Allah tutmayin beni evinizin medine dilencisi geldi

selam hanimlar nasilsiniz? geçmisi oku oku tam bitirdim mesaj yazicaktim kizim pcnin fisini çekti tekrar baslayamam masallahiniz var baya sayfa birikmis gozlerim agridi
sonra tekrar girdim buseferde çocuklarin okul saati geldi onlari getirdim yemeklerini yediler geri goturdum derken anca yazabiliyorum
kaç gundurki giremedim esim hasta evde yatiyordu onunla ilgilendim bugun biraz iyi çok sukur ise gitti garibim kiyamam yaa çok hasta oldu

alinti yapamiyacagim kusura bakmayin aklim kesmiyor okadar sayfayi bastan almak
aklimda kalanlari yaziyim

GULM dogum gunun kutlu olsun nice nice senelere insallah

YENA ablam geçmis olsun kizina

AYSECIM geçmis olsun deden için
cenazeniz var bide galiba basin saolsun

unuttuklarim varsa ozur dilerim
buarada yeni geln arkadasimiza hos geldin diyorum

isimleri renkli yazmayi yine beceremedim:44::44:

saol cnm yoktun uzun zamandır hoşgeldin

Merhaba kızlar. İki gündür ne zaman girsem ya kız ya oğlan bir şey çıkarıyor. Açıyorum sayfayı okuyamadan kapatıyorum. Birikmiş tabii, şimdi okudum, bitirdim, cevaplarımı da yazayım.

Evde boş vakit olur mu zaten Yena'cım. Hiç olmuyor hem de. Ben de çalışayım da kendime zaman ayırayım diyorum :)) Gerçi daha dere dürbünle bile görülemeyecek kadar uzakta ben paçaları sıvıyorum ama... :)
Bu arada kızının yeni okunda rahat olması seni de rahatlatmış belli, çok sevindim. Hep böyle sürsün inşallah.
Çok sevindim, ("..kızının iyi olmasına" yazacaktım buraya iyi mi? :))). Benim içimden de kız geçti demek..

Atom karınca gibisin Beyza :) Hayırlı uğurlu olsun hepsi. Nerede gideceksin Power Plate'e?
Tüm ailenizin başı sağolsun Deden için de geçmiş olsun. Ne denebilir ki; Allah başka keder göstermesin..
Çok geçmiş olsun. Ben sen düzeldin zannetmiştim geçen hafta, sonraki yazışmaları okunca üzüldüm. Son hamileliğimde 5.5 ay çektim mide ağrısı, yanması, bulantı, dispepsi vb.. Bilirim sıkıntısını. D vitamini yaşamsal önem taşıyan bir vitamin, hatta son dönemde bağışıklık sistemine çok olumlu etkileri olduğu ciddi çalışmalarla kanıtlandı. Ben kışın çocuklara her gün veriyorum (doktorumun önerisi ile) çok daha az grip oluyorlar. Sözün özü; çok önemse bence, kemik yumuşaması vb. ciddi sonuçları oluyor eksikliğinin. Tekrar geçmiş olsun :))

Alıntılarım bir yere gitmiş :

Gulma geçmiş doğum günü kutlu olsun :)

Asuman; güle güle kirletin evinizi. Gerçi bu iyi bir dilek mi oldu emin değilim :) Temizleyecek kişi belli olunca :) Ben de kış temizliğine giriştim didik didik ediyoruz evi 1 haftadır, 1 hafta daha da sürer. Kızının okulu da hayırlı olsun, sevmiş okulunu ne güzel :))

Çok teşekkürler ayşe bende ayşenin tc si ve adını soyadını attım oraya gelince görüşürüz.
Daha iyiyim canım mide ağrısı ve bulantı çok zormuş.Dr zaten suda eriyen bir ilaç vermişti çok düşük demişti bende çok önemsemediğime düzenli içmedim ama artık düzenli içicem sağol canım.

Son düzenleme:
Geçmişi okurken bu mesajı görünce "beğen" butonunu aradım hemen. Olmayınca buraya alıp özel olarak beğenmek istedim. :)) Çok güzel bir özetleme olmuş, çok memnun oldum bu mesajları okuyunca. Çünkü bu aralar şok diyetler, mucize formüller arayışları arttı gibi. Oysa bu topiğin farkı, daha bilinçli olması ve sağlıklı beslenmenin desteklenmesi bana göre. Diğer topiklerde (60-70, 70-80 gibi) bu tip mucize formüller bol bol var, ne yazık ki yapanların çoğu birkaç sene içinde buraya uğrayacaklarından habersiz (

Bu ve sonraki mesajların için de bana bir "beğen" butonu lazımdı Mutlu :) Değerlerin için tebrik ederim, iyi yolda olduğunun en somut göstergesi işte. Yukarıda da yazdığım gibi ben bu tip mesajlara çok memnun oluyorum. Çünkü mucize aramak değil, 'gerçekçi olmak ve uzun bir yolda birbirimize destek olmak' olmalı bence amacımız.
Tabii şu da var; hepimiz aşağı yukarı doğrulardan haberdarız ama uygulaması kolay olmuyor. İrade, çaba, çevremizin-birbirimizin desteği... Biraz daha kolaylaştıracaktır süreci.
Kimi zaman sabredemiyor, kimi zaman düğün, özel gün vb. bir bahaneye sığınıyor insan; mucize arıyor. Onları da anlıyorum. Ne demişler; "Fikirler pazara çıkmış, herkes gitmiş gene kendi fikrini satın almış". Gene de yapanlar vardır, olacaktır da. Bizimle paylaşmalarını da isterim. Bizler de fikirlerimizi yazalım ama.
Daha önce de yazmıştım; "Bazıları neden kio veremez" diye aratın internette. Basit anlatımlı kısa bir yazı. Beyzuş'un yukarıda özetlediği gerçekleri yazıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…