Günaydınlar hepinize
dün giremedim sabah işe geldim 7bucukta dedemi dr.a çıkardım tel. Geldi annem enişten öşdü dedi izin alıp gittim hemen
1 sene içinde 3. Cenazemiz bu artık dayanmıyorum rabbim sabır versin bana ve tüm aileme inş.
başınsağolsun. Allah sabır versin sana ve tüm yakınlarına.
günaydınnnnnnnnnnn.....
yenacım kızına çok geçmiş olsun
ayşecim başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin...
rabbim sabırlar versin cnm kalanlar için çok zor
Günaydınlar hepinize
dün giremedim sabah işe geldim 7bucukta dedemi dr.a çıkardım tel. Geldi annem enişten öşdü dedi izin alıp gittim hemen
1 sene içinde 3. Cenazemiz bu artık dayanmıyorum rabbim sabır versin bana ve tüm aileme inş.
ayşecim gerçekten herşey üst üste geldi. sen kendine dikkat et, emirin ve eşinin sana ihtiyacı var, başın sağolsun diyecek söz bulamıyorumGünaydınlar hepinize
Günaydınlar hepinize
inşallah yenam belli mi olur. en iyisi gönlüne göre olanı nasip olsun.
ben kiradayım bu evi tutarken hamile olduğum için doğumdan sonra gelen giden çok olur diye 3+1 tuttum. odalar eski evimin salonu kadar olduğundan tüm salon esyamı 1 odaya koydum orası misafir yatak odası oldu. 1 yatak odası bir bebek odası. 40 m2 salon 3 ay boş durdu. herseyi yavas yavas aldık evlendiğimde alamamıştım yeni bişi bu eve aldık. 1.5 sene oldu tasınalı 3 defa değiştirdim salonun seklini. oğlanın hareketlerine göre.dönüp duruyoruz evin içinde. tv unitem yok. ikeadan aldıım modüler esyaları yemek takımı olarak kullanırken tv ünitesi olarak kullanıyorum şimdi. bende de sıkıntı başlıyor.
günaydınnnnnnnnnnn.....
yenacım kızına çok geçmiş olsun
ayşecim başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin...
biz de oturma odasında çok durmuyoruz zaten benim eşim de sevmez dar alanı büyük liseye başlayınca böyle düşündük tv yi aldık salona odaya da çalışmma masası kitaplık aldık ama kızların odalarını ayırmadım aynı cinsten oldukları için istemiyorum
barış büyüyene kadar istediğin gibi bir evin olur inşallah canım
kendi eviniz sizin değilmi bizim kira
Teşekkür ederim canım..
senin sonuçlar çıktımı.?
Sağol canım bilgiler için bende yulaf kepeğini bulup başlıycamben int.den aldım.. eko organik diye bi site var ordan rusheim marka 2 paket 400 gramlık kargoyla 17 ye geldi..ama real lerde var rusheim marka bizzat gördüm fyatıda daha uygun...
öğünlere gelince bende kilo fazla olduğu için 7 gün sende 5 gün yeterli olur protein alma...protein çok tok tutuyor hiç ekmek yemedim ve aclik çekmedim..günlük 1.5 kaşk yulaf kpeği hakkın var onu sabahları 2 yumurta az yağlı peynir y.yağlı sütle maydanoz baharatla karıştırıp yağsız krep ..omlet gibi pişirdim teflonda zaten hepsini yiyemiyorsun bile kepek çok tutuyor az yağlı süt sınırsız çay şekersiz içebiliyorsun....öğlen haşlama tav.goğüs srmısaklı yoğurtla bol baharat sabah yemediysen yulaf kepeği katarak yiyebilirsin..sütle kepeği pişirip muhallebi haline getirebilir sonra tatlandırıcı tarçın ek tatlı giibi oluyor ...böyle beslendim.....bol ayran süt peynir ve 2-3 litre su mutlaka..çok zor olmadı..şimdide sebze proteine geçtim istediğin kadar sebze protein 2 kaşık yulaf kep.yiyebilirsin buda 1gün sebze protein 1 gün protein şeklinde devam ediyor istediğin kiloya inene kadar....püf noktası şekr yok yağ en az seviyede karbonhidrat yok patates yok....
bu etkiyi azaltmak için bol su ve yulaf kepeğine dikkat ediyorsun canım zarar en aza iniyor o zaman....şimdilik yapıyorum inş. iyi sonuç alırım......
Başınız sağolsun bazen herşey üsüste geliyor Allah sabır versin.Günaydınlar hepinize
Bir selam vereyim dedim ama baktım topik bana kalmış :122: :122:
Bende tam 2 saattir kitap kaplamakla meşguldümama daha yarısından fazlası duruyor.
Yahu şu çocuklara ne çok kitap yüklüyorlar yazık valla korkuyorum bellerine birşey olacak diye.
Okadar uğraştım sadece yarınki ders programı için gereken kitapları kapladım ( 7 kitap 3 defter )
Yine her sene olduğu gibi ihale bana kaldı eee küçük civcivde araya girmeye çalıştı devamlı ancak yaptım.
Anaaaammmm sevindiğine göre başka birşey mi var yoksa
Allah gönlüne göre versin diyeyim bari
Topik bana kalmış dedim ama ben yazana kadar gelenler olmuş.
Hoşgeldiniz sefalar verdiniz
geçmiş olsun....
Günaydınn,Asuu,Mutlu,Fadime.
Asu'cum sen evimi yeniliyosun..Güle güle kullanın aldıklarınızı..
Kızımda ishal olmuş..İnşallah ilerlemez,okula gitti ama aklım onda bakalım nasıl olacak..
keşke sabah haşlanmış patates yedirseydin. iyi gelirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?