Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize günaydıııııııııın
kızlarımı okula gönderdim yeğenimi bekliyorum bayramdan sonra tatile gittiler 3 haftadır yoktu bugün gelecek

saol cnm benımm

inşallah cnm cok saoll

hadi yeniden hayırlı olsun fadıme

saol beyzusumm o pastanıı senıdee yirim benn:82::82:

günaydın canım teşekürler inşallah bu sefer başarıcam .senin dogum gününmüş gözümden kaçmış nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber

bende 100 kiloyum zayıflamak istiyorum ama nasıl olur ne yapmam gerekir bilmiyorum 3 tane çocugum var kiloları dogumdan sonraları aldım ilk gebeligimde 65 kilo iidim ne yapabilirim yardımcı olun

öncelikle aramıza hoşgeldin gerçekten karalıysan sağlıklı beslenmeye ve spora başlamalısın motivasyon için buraya gelip paylaşımda bulunmanı öneririm

bende 100 kiloyum zayıflamak istiyorum ama nasıl olur ne yapmam gerekir bilmiyorum 3 tane çocugum var kiloları dogumdan sonraları aldım ilk gebeligimde 65 kilo iidim ne yapabilirim yardımcı olun

günaydın aramıza hoş geldin benimle aynı kilodasın inşallah hep beraber vericez bu kiloları .artık diyetisyen destegi alıyorum dün gittim listemi verdi liste dışına çıkma dedi eksikte yeme dedi bütün yazdıklarımı bitirceksin 1 günde 45 dakika yürü dedi ordaki tartıda 100 kilo çıktım

günaydınnn kızlar nasılsınız,

asu yoluna koydun mu evini.
fadime suya devam ediyosun di mi
yeni gelen arkadaşım topiğimizde 3 çocuk sahibi birçok arkadaşvar en güzel kiloları da onlar verdi hatta başla gerisi gelir.

günaydın mutlucum
salonumun perdesini alacağım bugün biticek
bir de çocukların eşyaları geldimi tamamdır canım

Günaydınn,Asuu,Mutlu,Fadime.

Asu'cum sen evimi yeniliyosun..Güle güle kullanın aldıklarınızı..

Kızımda ishal olmuş..İnşallah ilerlemez,okula gitti ama aklım onda bakalım nasıl olacak..

Son düzenleme:

günaydın devam ediyordum dün diyetisyene sordum normal suyla aynı görevi yapar diyor .ama kadının göbegi erimiş ben devam edicem dr verdigi listeyede uyucam 3 kupa yeşil çay iç dedi tek sorun şeker çayı şekersiz içemiyorum bende çayı bıraktım ilk bu sabah çaysız kahvaltı yaptım

Günaydınn,asuu,Mutlu,Fadime.

Kızımda ishal olmuş..İnşallah ilerlemez,okula gitti ama aklım onda bakalım nasıl olacak..

günaydın yenacım
kızına geçmiş olsun okulda sıkıntısı olmaz inşallah
evimi yenilemek değil de bazı değişiklikler yaptım canım salonun parkesi sistre oldu halı değiştirdim perde yi de
kızların çalışma odalarını ayırdım çalışma masası felan aldım biz de salona yerleştik işte oturma odasını büyük kıza çalışma odası yaptık
daha iyileri sana olsun ufak tefek değişiklik isteniyor zamanla

Son düzenleme:
Günaydınn,Asuu,Mutlu,Fadime.

günaydın yena geçmiş olsun benimde ikizlerden biri olmuştu bir ilaç vermişti dr evde dursun ishal olunca aç karnına yutun demişti çok iyi geliyo

günaydın yena geçmiş olsun benimde ikizlerden biri olmuştu bir ilaç vermişti dr evde dursun ishal olunca aç karnına yutun demişti çok iyi geliyo

Sağol canım..
Diyetisyen bir gündemi 3 kupa yeşilçay iç dedi.?

İyi yapmışsınız..
biz hep salonda otururuz..ben daralırım oturma odasında,dar alan fobim var..

Gerçi yeni evimizde öyle bir şansımız yok 2+1 çünkü evimiz..gönül isterdi ilerde kızımın ve oğlumun ayrı odası olsun..
KAyınvaldemin dediği gibi gün doğmadan neler doğar.:).Onlar büyüyünceye kadar olur belki daha büyük evimiz..:)

evet günde 3 kupa aç tok farketmez dedi yanında badem kuru kayısı ,4 kepek bisküvi yiyebilirmişim günde

biz de oturma odasında çok durmuyoruz zaten benim eşim de sevmez dar alanı büyük liseye başlayınca böyle düşündük tv yi aldık salona odaya da çalışmma masası kitaplık aldık ama kızların odalarını ayırmadım aynı cinsten oldukları için istemiyorum
barış büyüyene kadar istediğin gibi bir evin olur inşallah canım
kendi eviniz sizin değilmi bizim kira

inşallah yenam belli mi olur. en iyisi gönlüne göre olanı nasip olsun.

ben kiradayım bu evi tutarken hamile olduğum için doğumdan sonra gelen giden çok olur diye 3+1 tuttum. odalar eski evimin salonu kadar olduğundan tüm salon esyamı 1 odaya koydum orası misafir yatak odası oldu. 1 yatak odası bir bebek odası. 40 m2 salon 3 ay boş durdu. herseyi yavas yavas aldık evlendiğimde alamamıştım yeni bişi bu eve aldık. 1.5 sene oldu tasınalı 3 defa değiştirdim salonun seklini. oğlanın hareketlerine göre.dönüp duruyoruz evin içinde. tv unitem yok. ikeadan aldıım modüler esyaları yemek takımı olarak kullanırken tv ünitesi olarak kullanıyorum şimdi. bende de sıkıntı başlıyor.

Günaydınlar hepinize
dün giremedim sabah işe geldim 7bucukta dedemi dr.a çıkardım tel. Geldi annem enişten öşdü dedi izin alıp gittim hemen
1 sene içinde 3. Cenazemiz bu artık dayanmıyorum rabbim sabır versin bana ve tüm aileme inş.

başınsağolsun. Allah sabır versin sana ve tüm yakınlarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…