- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
saol cnm benımm
inşallah cnm cok saoll
hadi yeniden hayırlı olsun fadıme
saol beyzusumm o pastanıı senıdee yirim benn:82::82:
bende 100 kiloyum zayıflamak istiyorum ama nasıl olur ne yapmam gerekir bilmiyorum 3 tane çocugum var kiloları dogumdan sonraları aldım ilk gebeligimde 65 kilo iidim ne yapabilirim yardımcı olun
hepinize günaydıııııııııın
kızlarımı okula gönderdim yeğenimi bekliyorum bayramdan sonra tatile gittiler 3 haftadır yoktu bugün gelecek
bende 100 kiloyum zayıflamak istiyorum ama nasıl olur ne yapmam gerekir bilmiyorum 3 tane çocugum var kiloları dogumdan sonraları aldım ilk gebeligimde 65 kilo iidim ne yapabilirim yardımcı olun
günaydın kızlarına yeni dönemde okul hayatında başarılar .bende uykuda kaldım ikizler gidemedi
günaydınnn kızlar nasılsınız,
asu yoluna koydun mu evini.
fadime suya devam ediyosun di mi
yeni gelen arkadaşım topiğimizde 3 çocuk sahibi birçok arkadaşvar en güzel kiloları da onlar verdi hatta başla gerisi gelir.
yediklerimin önemi yok zira hepsini çıkarttım. 15 dakika oryantal, 5 dk lesli 500 adım ve şimdide 3 mil yapıyorum. buralardayım görüşürüz
günaydınnn kızlar nasılsınız,
asu yoluna koydun mu evini.
fadime suya devam ediyosun di mi
yeni gelen arkadaşım topiğimizde 3 çocuk sahibi birçok arkadaşvar en güzel kiloları da onlar verdi hatta başla gerisi gelir.
Günaydınn,asuu,Mutlu,Fadime.
Asu'cum sen evimi yeniliyosun..Güle güle kullanın aldıklarınızı..
Kızımda ishal olmuş..İnşallah ilerlemez,okula gitti ama aklım onda bakalım nasıl olacak..
Günaydınn,Asuu,Mutlu,Fadime.
Asu'cum sen evimi yeniliyosun..Güle güle kullanın aldıklarınızı..
Kızımda ishal olmuş..İnşallah ilerlemez,okula gitti ama aklım onda bakalım nasıl olacak..
günaydın yena geçmiş olsun benimde ikizlerden biri olmuştu bir ilaç vermişti dr evde dursun ishal olunca aç karnına yutun demişti çok iyi geliyo
günaydın yenacım
kızına geçmiş olsun okulda sıkıntısı olmaz inşallah
evimi yenilemek değil de bazı değişiklikler yaptım canım salonun parkesi sistre oldu halı değiştirdim perde yi de
kızların çalışma odalarını ayırdım çalışma masası felan aldım biz de salona yerleştik işte oturma odasını büyük kıza çalışma odası yaptık
daha iyileri sana olsun ufak tefek değişiklik isteniyor zamanla
evet günde 3 kupa aç tok farketmez dedi yanında badem kuru kayısı ,4 kepek bisküvi yiyebilirmişim günde
Sağol canım..
Diyetisyen bir gündemi 3 kupa yeşilçay iç dedi.?
İyi yapmışsınız..
biz hep salonda otururuz..ben daralırım oturma odasında,dar alan fobim var..
Gerçi yeni evimizde öyle bir şansımız yok 2+1 çünkü evimiz..gönül isterdi ilerde kızımın ve oğlumun ayrı odası olsun..
KAyınvaldemin dediği gibi gün doğmadan neler doğar.:).Onlar büyüyünceye kadar olur belki daha büyük evimiz..:)
Sağol canım..
İyi yapmışsınız..
Gerçi yeni evimizde öyle bir şansımız yok 2+1 çünkü evimiz..gönül isterdi ilerde kızımın ve oğlumun ayrı odası olsun..
KAyınvaldemin dediği gibi gün doğmadan neler doğar.:).Onlar büyüyünceye kadar olur belki daha büyük evimiz..:)
Sağol canım..
İyi yapmışsınız..
Günaydınlar hepinize
dün giremedim sabah işe geldim 7bucukta dedemi dr.a çıkardım tel. Geldi annem enişten öşdü dedi izin alıp gittim hemen
1 sene içinde 3. Cenazemiz bu artık dayanmıyorum rabbim sabır versin bana ve tüm aileme inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?