Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya nasıl diyetisyenmiş o devlette bile yapmazlar onun yaptığını
bak ben benimkinin hakkını yemeyeyim o zaman o ölçüyordu bunları ama beni dinlemiyordu elime tutturuyordu bir liste tamam bende gitmek istemiyorum haklı olarak, ondan başka seçenekte yok malesef....
ilbatum canım patlıcan yemeği tarifi hala geçerli yapmadım. çünkü eşim dışarda yedi.
bende öğlen ve akşamı ton balıklı salatayla değerlendirdim.
yine geç kalmışım ama :)
canım ya hepinize çok geçmiş olsun ,dikkat edin aman....
harikasın canım ya maşallah darısı bana inşallahhhhhhhhh

bizde bu akşam arkadaşa davetliydik 1 poğaça ve yarım dilim kek yedim mecburen

ben bugün yürüyüş yapamadım gezmeye gittik diye yetmezmiş gibi 1 poğaça ,yarım dilimde kek yedim amannnnn neyse yol uzun ara sıra olacak bunlar değil mi ?

kızlar yarın ankaraya gidiyoruz bize dua edin ne olur, bugün bebeğim çok ağladı sanki birazda büyümüş gibiydi, hayırlısıyla biteydi şu iş, bazen çok küçük bebeğim biraz daha büyüsün diyorum bazende bekledikçe çileye dönüşüyor bir an önce olsunda kurtulalım diyorum ama bez işi nasıl olur diye düşünüyorum, hazır narkoz almışken sünnette çıksın aradan diyorum offff kafam karmakarışık rabbim hayırlara çıkarsın bizi inşallah

hayırlısıyla inşallah kolayca atlatır bebeğin

Sen de iyi ki varsın tatlımmmm....Çok seviyorum seni kişilikli,hassas insan...Topiğimizin tüm ahalisini seviyorum tabii..........
Duygular karşılıklı canım ben de özlüyorum ama fazla zaman ayıramıyorum maalesef sizlere

annem de Ermoş'ta birer çocuk gibi..Allah bu günümüzü aratmasın...Onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...Günde 2 kez yemek pişirmeye alışık değilim;habire yemek pişiriyorum.Günüm mutfakta geçiyor..(yemekler taze olsun diye günlük pişiriyorum).Bu arada biraz kışlık domates ve kahvaltılık ve menemenlik hazırladım.Domatesleride anneme soydurdum.İşe yaramak çok hoşuna gidiyor.Evcilik oynuyoruz...Yürüyüşümü az da olsa yapıyorum canım.Tamamen bırakmak istemiyorum..............

Son düzenleme:

Canım Rabbim sanada ailene de sabırlar versin. Başınız sağ olsun!

Özletiyorsun kendini ama maşallah sendede yoğunluk okullarla birlikte çoğalmış Allah hepimizin yardımcısı olsun şu tatil dönüşleri okullar açılınca hele en az bir hafta daha bir yoğun oluyoruz ama olsun yeterki kuzucuklar güzel bir geleceğe hazırlanabilsinler
Bu arada enişte beyede çok geçmiş olsun umarım bir an önce kendini toparlar.
Benim eşim en son yan bağlarını yırttığında 20 güne yakın evdeydi ve inanılmaz üzülmüştüm o zaman.
Tabi üzüntüm kısa sürdü çünkü sağ olsun 4 günde beni bunaltmayı başardı
5. ci gün şirketten arkadaşları geçmiş olsuna geldiklerinde alın götürün şunuda yoksa ben arabayla şirkete getircem her gün demiştim
Ayağının üzerine basamadığı için değnek kullanıyordu evin içinde de sırf can sıkıntısından her yanından geçtiğimde totoşuma bastonla vuruyordu birde bütün gün oyun konsoluyla oynuyor TVyi de zaptediyordu
Şaka bir yana Allah kimseyi hastalıkla sınamasın aminnnn

Allah yardımcın olsun Derinciğim. Benim küçük civcimde bu bir kaç gündür çok huysuz hatta olayı abarttı hiç durmadan bütün gün ağladı bugün ancak ben kucağıma alıp evin içinde gezdirirsem susuyordu ancak.
Ben büyük kızıma ufakken ancak koltukta oturma cezası yada televizyon kapatma cezası veriyordum. Odaya bir kere o hatayı yaptım kapattım resmen sinir krizi geçirmişti zor zaptetmiştik.
Küçük kızım ablasından daha inatcı cıktı ona ne desek daha beter ağlıyor.

Canım hepinize çok geçmiş olsun. İnşallah bir iki güne kadar bişeyiniz kalmaz da sende yine aramıza rahat rahat katılırsın

Helallllllll olsunnnnnnnnnn harikasın valla yaaa Allah nazardan saklasın canım ve bizlerede nasip etsin aminnnnnnn

Çok az kaldı mutlucum eminim sen yakında yine başlarsın patır patır kiloları vermeye. Aramızdaki motivasyonu en yüksek ve en bilinçli beslenenlerden biride sensin yorgunluğumuzun karşılığını inşallah hepimiz alıcağız ondan sonrada hayatımızı bir daha eski kilolara dönmemek üzere sürdüreceğiz. Sende hedefine bizlerden çok daha evvel kavuşacaksın. Zaten güzel bir bayansın çooooooooook daha güzel olucağına eminim herşeyden önemlisi daha sağlıklı ve kaliteli bir hayat yaşama şansımız olucak RAbbimin izniyle

Ben senin yazılarının çoğundan hep pozitiv energi alan ve motivasyonu yerlerdeyken tavan yapanlardan sadece birtanesiyim o yüzden bir an önce toparlan güzelim okadar yol yaptın son 100lüğe girdin üstelik sana ihtiyacı olan bir sürü insan var burda

Ablaların Ablası bizde seni çoooooook seviyoruz ve hiç bir yere bırakmıyoruz zaten
İnşallah ileride bende senin gibi huzurlu bir hayat yaşarım ablacığımmm
Allah herşeyi gönlüne göre versin ve tüm sevdiklerin bizlerde dahil hep yanı başında olsunlar

sağol canım geçmiş olsun dileklerin için,kızım daha 2 yaşında yalnız,her dönem farklı zorluklar bizleri bekliyor....
tşk asumancım inşallah.....

doğrudur canım her çocuk yaşıyordur muhakkak kimi erken yaşıyor kimi geç ...
Derin, kizinin yasadigi korkuyu tarif edebilir misin?
leah gece çığlık çığlığa uyanıyor ,gitt istemem diye bağırıyor bazen sağa sola doğru kıvranıp duruyor yatağın içinde,10 dakika boyunca ağlıyor sonra sakinleştirip ayağıma sallıyorum uyuyor tekrar
sağol canım dra gittim zaten bir poşet ilaç verdi antibiyotikte,,,,
tşk beyzuş ablam..suyu int okudum ablacım içiyorum ben şimdi yarına ağrım kalmazsa bırakırdım suyu tavsiyelerini dinleyeceğim

sende yaşamışsın demek , ama çok zor bir dönem, çünki biliyorki ağlayarak dediğini yaptırıyor odaya koyup iki dakika geçmeden alıyorum zaten dayanamıyorum , oda dün akşam vee bugün yaptım sürekli değil burada ağla diyorum kapatıyorum kapıyı belki susar diye ama fayda etmiyorbir dahada yapmam, bir dediğini iki etmiyoruz tokat dayak v.s yapmıyoruz ,karşıda komşumun kızı var nazla yaşıt kız bütün gün çat çut vuruyor ona bile üzülüyorum ,benimki çok akıllı herşeyi konuşuyor bıcır bıcır

geçmis olsun Derin antibiyotiksiz geçmiyor malesef keske beklemeseydin

geçmis olsun canim

Masallah darisi 7lere insallah
bende 7lerde surunecem gibi

Geçmis olsun dilekleriniz için çooook tesekkur ederim ALLAH razi olsun
Kizlar fmf sonuçlarim bugun geldi(arastirdim ama bisey anlamadim) kolestrol,seker vs.. onlarida yarin alicam persembeyede randevu aldim doktora gidicem
Bakalim hakkimda hayirlisi

hepinize çok tşk arkadaşlar...bugün berbat birgün geçirdim şu anda epeyce azaldı inş sabaha kadar geçer, hatta akşamüzeri acile gidecektim çok kötü oldum giyindim eşimi bekliyordum kızımda balkondan babasına bağırıyor baba bizi toktoya götüyy annem çişini bapamıyoooo ayy ne kadar güldüm, wcde kıvranıren gördü beni gelip sarılıyor anne yoldu yoldu diyince annecim çişimi yapamıyorum dedim artık, çokda tatlılar yaa...

ahhh ahhh allah yardımcın olsun canım nazda doğduğunda kolik oldu 5 ay anamı ağlattı sonrada dişiydi kuşuydu derken 1.5 sene sürekli ağladı kapı dışarı çıkamadım uykuya dalma problemi vardı çingene beşikleri kurmuştuk onu bile saatlerce sallıyordum , 1.5 yaşına gelince hepsi bitti şükür 6 yada 7 aydır normale dönmüştü herşey şimdi yine başladı inatlaşmalar her dediğini yaptırmalar sürekli ağlayarak tabiii biraz yoksek sesle naz desem ağlıyor o derece yani... ama bana çok söylediler naz koyma adını nazlı olur diye dinlemedim , birde naz 12 senede geldiği için çok şımartıyoruz baba anneanne babaanne dedeler ve çevremiz el üstünde tutuluyor oda herşeyin farkında nazını yapıyor. ama bazen dayanamıyoruz işte...

bu bana ders oldu canım dün ve bir önceki gün çok hafifti o zaman dra gitseydim bugün delirtti beni,çok sağol canım

Allah bahtlarınıda güzel yapar inşallah. Dediğin gibi herşeyin çok güzel farkındalar ve sonuna kadar yararlanıyorlar.
İnsan kıyamıyor ama bazende deli ediyorlar dediğin gibi. Benimki şu bir kaç gündür tuvalette bile benle geliyor kucağıma oturuyor anne cisss diyor
Birde bu ara devamlı anne anneee diye sesleniyor bazen neee diyorum devam ediyor ama efendim kuzucuğummmm dediğim an bana sırtını dönüp üzerime yaslanıp kafasını kaldırıp bana bakıyor kuzucuk gibi o haline bayılıyorum ne kadar sinirlendirsede o an herşey ucup gidiyor.
Rabbim başka dert keder vermesin dediğin gibi geçici şeyler. Zaman okadar çabuk geçiyorki inan benim büyük kızımın doğduğu gün ayyy anne çok minik bu nasıl büyüyecek demiştim anneme de ooooo bir bakmışsın boyun kadar demişti ve gerçektende hala inanamıyorum 11 yaşına gireceğine. Koca kazık oldu artık kucağıma sığmıyor bazı geceler bizle yatmak istiyor tamam diyoruz yatağa sığmıyoruz hepbirlikte hatta bazen anneeee diyip gözleriyle yakamı işaret ediyor hani yakan fazla açıldı topla der gibi

Bu arada çok geçmiş olsun derinciğim umarım bir an önce iyileşirsin

Son düzenleme:
İnşallah çok mutlu ve huzurlu yaşarsınız canım....Bir ömür boyu.....
Tüm sevdiklerimiz hep iyi olsunlar;hep bizimle olsunlar...Bu güzel dileğine ben de AMİNNNNN diyorum.....Öpüyorum canım...

Canımmmmm...

Ne tatlı insansın sen....

Bizde seni seviyoruz BEYZUS abla

Saol canim bugun daha iyiydi kiyamiyorumda ona bugun aklim hep ondaydi esimle evdeyken sIkIlmiyorum hiç buyuk oglum 1yasindayken isyeri iflas etmisti tam 2 buçuk sene çalismadi evdeydik beraber ALLAH yoklugunu aratmasin

burada okullarin 2.haftasi(yogunluk bitmeyecek gibi) git gel baya zamanimi aliyor buyuk oglumun okulu uzak biraz ve kuçugunkiyle ters dusuyor valla çocuklari birakip gelmem 25dk oluyor eger hizli tempoda gelirsem 20dk 4kez tekrarliyorum bide oyuzden okullar açilmasamiydi ne evde iyiydik biz meleklerimle
yok yok ben memnunum halimden hersey meleklerimin egitimi için

Son düzenleme:
demekki seninkie naz gibi anneye çok düşkün aynen canım benimkide wcye bile benimle geliyor yatak odasını topluyorsam yanıma gelir orada karıştıracak bişiler bulur mutfaktaysam mutfağa gündüz buraya oturamıyorum mümkün değil klavyenin üzerinde oturuyor mauseyide vermiyor bana babasının yanına oturtmuyor beni katiyen kıskanıyor ben arkada o önde bazen koltuğun arka kısmını tutuyorum eşimin arkasından kıyamet kopuyor anne çek elini diye beni asla paylaşamıyor,kimsede kalmaz uyumaz yemek yemez dediğin gibi allah sağlık versinde kuzularımıza....
çok tşk ceco canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…