ya nasıl diyetisyenmiş o devlette bile yapmazlar onun yaptığınıokul için inşallah bizde o günleri görürüz canım.
diyetisyen konusuna gelince hep tartıp gönderiyor. tartsın diyemi para veriyorum ben. birde yağ, su, kas oranlarını takip ediyorlarmş normalde benim hiçbişeyime bakmadı ne bileyim anlamadım. dvletin doktorları olurya uzaktan tarifle hasta muayene eder hiç kalkmadan reçete yazar gönderir aynen öyle.
yine geç kalmışım ama :)ilbatum canım patlıcan yemeği tarifi hala geçerli yapmadım. çünkü eşim dışarda yedi.
bende öğlen ve akşamı ton balıklı salatayla değerlendirdim.
canım ya hepinize çok geçmiş olsun ,dikkat edin aman....sevgili arkadaşlarım benim dün boğaz ağrısından sonra gribe çevirdi .dünden benri kafamı kaldıramıyorum.sizleri özlüyorum.merka ediyorum.okuya bildiklerimi okuyorum ama cevap yazmam daha zor.bebişişm de durmuyor zaten.onu da hasta etmişiz.burnu fln akıyor.gece çığlıklarla uyanıp durdu sabaha kadar.bugün daha iyi.burnunu açıp peditus şurup veriyorum soğuk algınlığı için
harikasın canım ya maşallah darısı bana inşallahhhhhhhhhkizlaaaarrrr....... 81 leri gormeye basladim,!!!!!!!!
Adetim yeni basladi, haftasounu diyetisyende bomba gibi cikicam....cok sukur ya... Amma surundurdu beni su seksenler, biliyordum ama yine de yordu yani....4 aydir atamadim sirtimdan...ama yetmisleri goriym, cok hizli gidicem...
mutlu benim de olcumler soyle;
Yag % 37,5
su%45,49
Suyun en az %50 olmasi gerek... Yag da %25 oldu mu tamamdir....
bugün evi dip köşe temizledim valla nasıl berbattı ev süpürgenin torbasını bulamadığımdan bir süredir temizliyemiyordum temizle temizle bitmedi
sabah 2 dilim ekmek
2 peynir
2 zeytin
1 domates salatalık
ara 1 elma
öğlen gevrek biraz fazla oldu
akşam haşlanmıştavuk
4 kaşık pilav
salata
şimdi koca bir kase dolusu üzüm yedimmdayanamadım
bugün spor yapamadım birazdan yapmaya çalışıcam
ben bugün yürüyüş yapamadım gezmeye gittik diye yetmezmiş gibi 1 poğaça ,yarım dilimde kek yedim amannnnn neyse yol uzun ara sıra olacak bunlar değil mi ?
kızlar yarın ankaraya gidiyoruz bize dua edin ne olur, bugün bebeğim çok ağladı sanki birazda büyümüş gibiydi, hayırlısıyla biteydi şu iş, bazen çok küçük bebeğim biraz daha büyüsün diyorum bazende bekledikçe çileye dönüşüyor bir an önce olsunda kurtulalım diyorum ama bez işi nasıl olur diye düşünüyorum, hazır narkoz almışken sünnette çıksın aradan diyorum offff kafam karmakarışık rabbim hayırlara çıkarsın bizi inşallah
afiyet olsun arada olur tabi önemli olan sürekli olmasın
hayırlısıyla inşallah kolayca atlatır bebeğin
BEYZUUUŞ,
İçten ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim tatlım..
Her zaman destek oldun.. iyik varsın..
Bu arada seni özledim ama ben..
KArşılaşmıyoruz artık..
Ben geç saate kalamıyorum,yorgun hissediyorum kendimi..
Yatağa uzanıp gazete,kitap okumaya başlayınca hooop uyumuşum..
Çok özlemişim ama bunları yapmayı, bir ara hayalini kurardım yatağa uzanıp kitap vs. okumanın..:)
Nasıl gidiyor annenle.? Yürüyüş yapabiliyomusun? ben bu hafta her gün yürümeye çalışıyorum 45-50 dakika..
Günaydınlar hepinize
dün giremedim sabah işe geldim 7bucukta dedemi dr.a çıkardım tel. Geldi annem enişten öşdü dedi izin alıp gittim hemen
1 sene içinde 3. Cenazemiz bu artık dayanmıyorum rabbim sabır versin bana ve tüm aileme inş.
selam hanimlar nasilsiniz? geçmisi oku oku tam bitirdim mesaj yazicaktim kizim pcnin fisini çekti tekrar baslayamam masallahiniz var baya sayfa birikmis gozlerim agridi
sonra tekrar girdim buseferde çocuklarin okul saati geldi onlari getirdim yemeklerini yediler geri goturdum derken anca yazabiliyorum
kaç gundurki giremedim esim hasta evde yatiyordu onunla ilgilendim bugun biraz iyi çok sukur ise gitti garibim kiyamam yaa çok hasta oldu
yok ses gelmiyor canım aksine ben üzülüyorum komşuların uyanmasından çok ağlıyor çünki....geçer inşallah canım, bende odaya kapatmak istemiyorum ama belki işe yara ağlamaz diyorum sonrada dayanamıyorum çıkarıyorum zaten ,sürekli olur olmaz herşeye ağlıyor her dediğini yapıyoruz babada öle şımarıyor bende artık korksun istiyorum birimizden ama beceremiyoruz
sevgili arkadaşlarım benim dün boğaz ağrısından sonra gribe çevirdi .dünden benri kafamı kaldıramıyorum.sizleri özlüyorum.merka ediyorum.okuya bildiklerimi okuyorum ama cevap yazmam daha zor.bebişişm de durmuyor zaten.onu da hasta etmişiz.burnu fln akıyor.gece çığlıklarla uyanıp durdu sabaha kadar.bugün daha iyi.burnunu açıp peditus şurup veriyorum soğuk algınlığı için
kizlaaaarrrr....... 81 leri gormeye basladim,!!!!!!!!
Adetim yeni basladi, haftasounu diyetisyende bomba gibi cikicam....cok sukur ya... Amma surundurdu beni su seksenler, biliyordum ama yine de yordu yani....4 aydir atamadim sirtimdan...ama yetmisleri goriym, cok hizli gidicem...
Yag % 37,5
su%45,49
ya evet minik bir kutlama buluşması sayılır değilmi yapalım bir program ben katılırım böceğimle yine.
offfff ben de sanki 65 den 80 ne fırladım geçtim. sonra 2007 de 80 bulunca inmek nasip olmadı bir türlü. şimdi 80 altını iple çekiyorum ben de 6-7 kilo kaldı ama yine de sanki 20 kilo var gibi hissediyorum. psikolojim yoruldu galiba.
Sen de iyi ki varsın tatlımmmm....Çok seviyorum seni kişilikli,hassas insan...Topiğimizin tüm ahalisini seviyorum tabii..........
Duygular karşılıklı canım ben de özlüyorum ama fazla zaman ayıramıyorum maalesef sizlere
annem de Ermoş'ta birer çocuk gibi..Allah bu günümüzü aratmasın...Onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...Günde 2 kez yemek pişirmeye alışık değilim;habire yemek pişiriyorum.Günüm mutfakta geçiyor..(yemekler taze olsun diye günlük pişiriyorum).Bu arada biraz kışlık domates ve kahvaltılık ve menemenlik hazırladım.Domatesleride anneme soydurdum.İşe yaramak çok hoşuna gidiyor.Evcilik oynuyoruz...Yürüyüşümü az da olsa yapıyorum canım.Tamamen bırakmak istemiyorum..............
sağol canım geçmiş olsun dileklerin için,kızım daha 2 yaşında yalnız,her dönem farklı zorluklar bizleri bekliyor....bugün soframız programında vardı bir tarif çok hoşuma gitti ama sanırım ben bunu diyene kadar sen karar vermeyi bırak yapmış,yemişsindir bile :)
canım eşine çok geçmiş olsun, sende dikkat et ....
üzülme bende alıntıyı beceremiyorum :)
canım ayaklarınıda sıcak tutmaya çalış, ilaçlarınada devam et çok geçmiş olsun, iyi etmişsin dr a gitmekle ,3 gün oldu demişsin geç bile kalmışsın canım ya
inşallah hadi bakaılm
bende gidemiyorum aslında gitmek istiyorum ama yaşadığım yer öyle kısır bir yer ki sadece 1 tane var onuda denedim ve hiç memnun kalmadım
Panik yapmanıza gerek yok.Çocuğunuz gelişme gösteriyor hal ve hareketleri elbette değişime uğrayacak.Öncelikle sakin olmanızı ve onu korkutmamanızı tavsiye ederim.Her anne-baba gibi ona yol gösterici bir şekilde davranın fakat onu sıkmayın yönlendirici olun baskıcı değil.Bu yaşlarda çocuğunuz sizi ve çevresini analiz ediyor.Bu yaşlarda kaptığı alışkanlıklar ve izlenimler onun hayatında etkili olacak dönemlerdir.O yüzden yanlış bir şey yapmayın yani agrasiflikten bağırış çağırıştan uzak durun.Yoksa çocuğunuz sizden ömür boyu korkabilir.Normal ve sakin davranın ona işin doğrusunun nasıl olacağını tatlı bir şekilde anlatın zamanla size asilik yapmanın kötü olmadığını anlayacaktır.
birde kopyala yapıştır yapayım :)
DÖRT YAŞ ÇOCUĞUNUN GENEL DAVRANIŞ ÖZELLİKLERİ
Çocuk gelişimcileri,
3 yaş çocuğunun kendinden memnun ve çevresiyle
uyumu diye nitelendirilen özelliklerinin ardından dördüncü yaşta,
çocuğun iki-üç yaş arasındaki huysuzluk, asilik, inatçılık ve düzensizlik özeliklerine sanki geri dönüş yapar gibi olduğunu belirtirler. Ancak bu kez
bütün olumsuz tavırlarda eskiye göre daha kolay düzene girebilme , yani bir olgunluk söz konusudur.
Dört yaşındaki çocuk eskiye göre aşırılıklara göre daha bir eğilimlidir. Konuşma ve hareketlerinde tekmeleme tepinme gibi ölçüsüzlük ve kontrolsüzlük
vardır. Anne ve babanın kullanmadığı, özellikle küfür ve ayıp sözleri hiç
sakınmadan meydan okurcasına söyler. Bu sözcükleri kullanırken yetişkinler engelleyici ve
olumsuz bir tavır sergilerse bu sözcükleri ısrarla devam eder.
Dört yaşındaki çocuk, vücudunda bazı koordinasyon bozuklukları
yaşaya bileceği için daha dengesiz olur. Düşme ve tökezleme durumları artar.
Dört yaşının bir diğer özelliğinde huzursuzluğundan doğan kontrolsüzKaynakwh webhatti.com:
davranışlardır.
Parmak emme cinsel organ ile oynama ve bazı tikler onun elinde olmadan
yaptığı davranışlardır. Bu davranışlar yetişkinlerin doğru değerlendirip. Üstüne düşmemeleri gerekmektedir.
Yine bu yaşta iki-üç yaş arasında gösterdiği belirli alışkanlıkları saplantısal olarak tekrar eder.
Belirli konularda kurulan düzenin bozulmasından huzursuzluk duyar ve
bağırıp ağlayarak tepkisini ortaya koyar
4 Yaş:Enerjik ve hayalperest
4 yaşında bir çocuk artık yetenekleri, kişilik özellikleri, ilgi alanları ile tamamen kendine has bir kişilik geliştirmiştir. Kimisi utangaçtır, kimisi dışa dönük, kimisi hareketlidir, kimisi sakin... Buna karşın 4 yaş çocuklarını en iyi tanımlayan kelimeler “enerjik” ve “hayalci” olacaktır. Hayali dünya aniden gerçek hayattan daha fazla yer tutmaya başlar ve zaman zaman gerçek ile hayali olanı ayırmakta zorlanırlar. Hayali yaratıklardan korkma ve abartma davranışları bu yaşta çok sık görülür.
4 yaş çocukları yapabildikleri şeyler ile gurur duyarlar, kendilerini beğenir ve kendilerine güvenirler ve yeni maceralara atılmak isterler. Merdivenlerden yukarı aşağı koşarlar, bisiklet ya da scooter ile dolaşırlar, el arabalarını dik yokuşlardan aşağı sürerler... Ancak henüz kendi yeteneklerini doğru olarak hesap edemediklerinden ve son derece tehlikeli ve garip şeyleri yapabilecek yeteneklere sahip olduklarından çok dikkatli olmanız gerekecektir.
4 Yaş Çoçuğunun Gelişimi
Ayben Ertem
Bu yaşta ışık hızıyla hareket ederler. Merdivenleri koşarak çıkarlar, bisiklet ile fırlarlar, evin bir ucundan diğer ucuna tabana kuvvet koşarlar. Üç yaşındaki nispeten daha sakin çocuğunuz, bir fişeğe dönüşür. Ara sıra davranışları (gürültülü, sert, kavgacı) size yeni yürümeye başladığı çalkantılı dönemdeki davranışları hatırlatabilir. Fakat korkmayın. Bu zor dönem genellikle kısa sürelidir ve beşinci doğum günlerine ulaştıklarında sakin, aklı başında ve kendine güven duygusuyla dolu olacaklardır.
Dört yaş çocuğunuzun yeni keşfedilmiş güveninin de olumsuz yönleri vardır. Özellikle yaşıtlarının yanındayken, bilinçli bir şekilde yanlış davranarak gösteriş yapan övüngen biri olabilir. Eğer kafadarları yanındayken çocuğunuzu disiplin altına almak istiyorsanız, hataları hakkında konuşmadan önce onu gruptan uzaklaştırın. Şayet onu herkesin önünde azarlarsanız, yanlış davranışına utanmadan devam etmesi için teşvik etmiş ya da kızdırmış olabilirsiniz.
Bu yaş çocukları, uzun hikayeler anlatılmasına bayılırlar. Her zaman yalan söylemezler, sadece hayal kurmaya düşkündürler, fakat bazen çocuklar sıkıntıdan kurtulmak ya da işlerini halletmek için de yalan söylerler. Ebeveynler, çocuklarının doğru ya da yanlış ahlaki değerlerle doğmadıklarını anlamalıdırlar ve yalan söyleme durumu zihinsel gelişimlerinin normal bir parçasıdır.
NASIL YARDIM EDİLİR ?
Okul öncesi çocuklara öfkeleriyle başa çıkmalarında ve başkaları ya da kendilerine zarar vermeyecek şekilde öfkelerini ifade etmelerinde yardımcı olmak önemlidir. Çocuğunuzu düşmanca duygularını sergilemek yerine, duyguları hakkında konuşmaya teşvik edin. Ona aynı zamanda negatif enerjisini aktarabileceği uygun bir yer sağlayabilirsiniz. Örneğin, minyatür bir yumruklama kum torbası satın alabilirsiniz.Siz, onu duygularını seslendirmeye cesaretlendirirken, aynı zamanda bunu yumruklayabilir.
Bazı çocuklar sosyal ilişkilerde diğerlerinden daha başarılıdırlar. Kaçınılmaz olarak bazı çocuklar terk edilecek, görmezden gelinecek ya da önemsenmeyecektir. Bu çocukların sosyal becerilerini geliştirmeye çalışın
4 yaşındaki çocuğunuza, oyuncaklarını toplaması veya tabağını temizlemesini söylediğinizde, bazen size “kapa çeneni” diyebilir veya küfür edebilir. Bunları duymak zor olmasına rağmen, küstahlık çocuğunuzun otoriteyle başa çıkmayı öğrendiğinin ve bağımsızlığının sınırlarını test ettiğinin iyi bir işaretidir. Ama yine de, itaatsizlik ve saygısızlık gösterdiği zaman çocuğunuzu paylamanız ve yanlış yaptığını anlatmanız gerekir.Kaynakwh webhatti.com:
Kendine güvenleri artar. Yetişkinlerle konuşma şekillerini dinleyin. Geçmişte sırnaşık ya da utangaç olmuş olabilir. Fakat şimdi insanların gözlerine bakar ve dinlemelerini ister.
4 yaş çocuğunuz, cinselliğin daha çok farkında olmaya başlar. Kızlar ve erkekler arasındaki farklılıklar hakkında sorular sormaya başlayabilir, cinsel bölgelerini inceleyebilir ve diğer çocukların özel bölgeleri hakkında merakını ifade edebilir.
umarım yardımcı olur canım kolay gelsin
tşk asumancım inşallah.....teşekkür ederim canım işler bitmeden kirlettik bile zaten:))daha senin yaptığın işleri de yapmam lazım yavaş yavaş artık
kızım sevdi şükür okulunu sağol canım ama servis düzeni oturmadı o biraz sıkıntı oluyor o da düzelir inşallah
derincim geçmiş olsun canım ilaçlar çabucak fayda eder inşallah
ayşecim emire de eşine de geçimş olsun canım sen de kendine dikkat et
Aslında çok zor geliyor ekmelsiz diet ama biraz hızlansın istiyorum haklısın diğer dietlerimde herşey belli ölçülerde vardı ama bu ara ne oldu bilmiyorum çorba dışında bişey yediğim yok tık bile oynamıyor kilomda ondan sinir olup bu tarz dietleri denemek istiyorum ah ben kendime azıcık önem versem kendimi hatırlasam ne hasta olucam nede başka bir şey ama olmaz herşeyde bulunmamam lazım ama değişicem karar verdim muhakkak değişmem şart...
Dietisyenden muhakkak pozitif enerji almak lazım yoksa gitmiyor kilolar ben öyleyim kaç dietisyen değiştirdim en sonunda sevebileceğim dietisyeni buldum ama şimdi ona gidemiyorum fiyatları dudak uçuklattırıyor.
İyileşte canım yaparsın en önemli olan sağlık.
Derin aynı şeyleri ayşede yaşadı panik olma bunlar yaşların verdiği sendromlarmış yazdıklarının hepsini ağlama krizlerini gevce bağırmaları hepsini yaşadık ve ürktük.
Canım ya rüyasında arkadalarını görüyor demekki.::)
doğrudur canım her çocuk yaşıyordur muhakkak kimi erken yaşıyor kimi geç ...yenacim kizina gecmis olsun okulada adapte olmus sevindim bizde o günleri görcezmi :44:
derincim geccmis olsun sana ve kizina rabbim acil sifalar versin
benim kizda hic yerinde durmuyor gecmisi okumaya firsat vermiyor hep pesinde kosturuyor artik leptopu zor aciyorum telden de zor yaziyorum :44: diyecegim hep ilgi istiyor beraber oyuncaklariyla oynayinca duruyor
he bu gün sabah 60dakk sporumu yaptim ve aksamada 40 dakka yürüdüm 100dakk+185dakktoplam 285dakkkk
leah gece çığlık çığlığa uyanıyor ,gitt istemem diye bağırıyor bazen sağa sola doğru kıvranıp duruyor yatağın içinde,10 dakika boyunca ağlıyor sonra sakinleştirip ayağıma sallıyorum uyuyor tekrarDerin, kizinin yasadigi korkuyu tarif edebilir misin?
sağol canım dra gittim zaten bir poşet ilaç verdi antibiyotikte,,,,kolay gelsin çocuklara yazık valla acıyorum
ah nede güzel olur doğum günü
hoşgeldin
sağlıklı beslen şok diyetyapma günde en az 45 dakka spor yap
hayırlı olsun yeni eşyalar güle güle kullan
geçmiş olsun yena bu ara salgın avar dedi dün dr.
umarım çabuk atlatır
başın sağolsun nele yaşıyorsun allah kolaylık versin herşey ust uste geliyor
yeni evin hayırlı olsun güle güle oturcanım
geçmiş olsun bol su iç ama benim bildiğim antibiyotik kullanman lazım dr. a git istersen
geçmiş olsun
makarnadan 4 yk ye poöadanda 1 tane
geçmiş olsun
3litre su içmen lazım az içersende şişlik olur
birde spor yapınca şişlik olması normal
tşk beyzuş ablam..suyu int okudum ablacım içiyorum ben şimdi yarına ağrım kalmazsa bırakırdım suyu tavsiyelerini dinleyeceğimGeçmiş olsun...Sanırım salgın var...Umarım çabuk iyileşirsin..
Maaşallah çok iyi gidiyor..İyi sonuç alacağından eminim.Allah azmini arttırsın canım..
Hadi söyle de kurtul...Benim terlikler yumuşak ve ayrıca kimseye söylemem...
Güle güle kullan Asucuğum yeni cicilerini.İşlerinde kolaylıklar diliyorum;Allah yardımcın olsun...
Gönlündeki en güzel ev senin olsun inşallah ve tüm ev arzu edenlerin tabii..
Başın sağ olsun Ayşeciğim.Allah sabrını da verir inşallah...Allah rahmet eylesin...
Geçmiş olsun canım;neyse iyiymiş artık.Stresmi yaptı dersin.?
Derinciğim;geçmiş olsun canım...Çok çok çok su iç;en az ilaçlar kadar faydası olacak....İdrar rengin su gibi renksiz çıkana kadar su iç ve iyileşene kadar bunu devam ettir canım...Tüm böbrek ve idrar yolların yıkanmış olur ve iltahap hücreleri küme oluşturmaz ve daha çabuk iyileşirsin...
Kızın mutlu;sen mutlu....MAAŞALLAH ve çok şükür...İnşallah bir daha hiç bir şey için üzülmezsiniz...
Geçmiş olsun Ece..Acil şifalar diliyorum...
Darısı 70 lerin başına....Tebrik ederim.
Banucuğum;
Kuşum benim..İyileşemedin daha sen ....Gel öpeyim geçsin canım...Başka çare kalmadı,belki iyi gelir...
Epeydir rast gelemedik özledim seni canım....Dün gece Ayşecik nasıl diye sordum ama göremedin galiba canım..Nasıl kilo veriyormu;daha önemlisi mutlumu?
eşine geçmiş olsun
iyi yapmışşın aman aksatma ilaöları
senin naz 2 yaş cıvarı artık dimi
bu aralar benim kızda aynı şeyleri yaşamıştı
geçici bir dönem geçecek sabret sakın odaya kapatma
şimdi kendinin senden ayrı bir fert olduğunu anlıyor herşeyi kendi yapmak istiyor ama başaramıyor tekrar bir parçan olmak istiyor eskisi gibi ve bu bocalamada sinirleniyor
herşeye ağlıyor bağırıyor birde benim kız konuşamadığı iiçinde ekstra sinirliydi
işin sırrı sakin çoooooooook sakin olmak
kızmamamk
sesini alçaltarark sakince herşeyi açıklamak
neden sinirli olduğunu anladığını söyle
sırf bu durum için bir kitap okumuştum
zor dönem alllah kolaylık versin
süper bir menü devamm
evet sinir bir durum yağ kas ölçmesi lazım
iyi yapmışsın
geçmiş olsun
bravo devam tam gaz
sabırlı ol bazen uzun süre kaldığımız kiloda takılır vucut ama sonra hızla gider
geçmis olsun Derin antibiyotiksiz geçmiyor malesef keske beklemeseydinilbatum banu çok sağolun kızlar,hemen pcyi kapatıp evimin yakınındaki sağlık ocağına gittim birsürü ilaç verdi, hemen gleince içtim çok berbatım ne kadar zor birşeymiş yaa sürekli kovalar dolusu idrarım varmış gibi bugün üçüncü günüm çok berbatım keşke beklemeseymişim bu kadar ...
geçmis olsun canimsevgili arkadaşlarım benim dün boğaz ağrısından sonra gribe çevirdi .dünden benri kafamı kaldıramıyorum.sizleri özlüyorum.merka ediyorum.okuya bildiklerimi okuyorum ama cevap yazmam daha zor.bebişişm de durmuyor zaten.onu da hasta etmişiz.burnu fln akıyor.gece çığlıklarla uyanıp durdu sabaha kadar.bugün daha iyi.burnunu açıp peditus şurup veriyorum soğuk algınlığı için
Masallahkizlaaaarrrr....... 81 leri gormeye basladim,!!!!!!!!
Yag % 37,5
su%45,49
Canım Rabbim sanada ailene de sabırlar versin. Başınız sağ olsun!
Özletiyorsun kendini ama maşallah sendede yoğunluk okullarla birlikte çoğalmışAllah hepimizin yardımcısı olsun şu tatil dönüşleri okullar açılınca hele en az bir hafta daha bir yoğun oluyoruz ama olsun yeterki kuzucuklar güzel bir geleceğe hazırlanabilsinler
Bu arada enişte beyede çok geçmiş olsun umarım bir an önce kendini toparlar.
Benim eşim en son yan bağlarını yırttığında 20 güne yakın evdeydi ve inanılmaz üzülmüştüm o zaman.
Tabi üzüntüm kısa sürdü çünkü sağ olsun 4 günde beni bunaltmayı başardı
5. ci gün şirketten arkadaşları geçmiş olsuna geldiklerinde alın götürün şunuda yoksa ben arabayla şirkete getircem her gün demiştim
Ayağının üzerine basamadığı için değnek kullanıyordu evin içinde de sırf can sıkıntısından her yanından geçtiğimde totoşuma bastonla vuruyordubirde bütün gün oyun konsoluyla oynuyor TVyi de zaptediyordu
Şaka bir yana Allah kimseyi hastalıkla sınamasınaminnnn
Allah yardımcın olsun Derinciğim. Benim küçük civcimde bu bir kaç gündür çok huysuz hatta olayı abarttı hiç durmadan bütün gün ağladı bugün ancak ben kucağıma alıp evin içinde gezdirirsem susuyordu ancak.
Ben büyük kızıma ufakken ancak koltukta oturma cezası yada televizyon kapatma cezası veriyordum. Odaya bir kere o hatayı yaptım kapattım resmen sinir krizi geçirmişti zor zaptetmiştik.
Küçük kızım ablasından daha inatcı cıktı ona ne desek daha beter ağlıyor.
Canım hepinize çok geçmiş olsun. İnşallah bir iki güne kadar bişeyiniz kalmaz da sende yine aramıza rahat rahat katılırsın
Helallllllll olsunnnnnnnnnn harikasın valla yaaa Allah nazardan saklasın canım ve bizlerede nasip etsin aminnnnnnn
Çok az kaldı mutlucum eminim sen yakında yine başlarsın patır patır kiloları vermeye. Aramızdaki motivasyonu en yüksek ve en bilinçli beslenenlerden biride sensinyorgunluğumuzun karşılığını inşallah hepimiz alıcağız ondan sonrada hayatımızı bir daha eski kilolara dönmemek üzere sürdüreceğiz. Sende hedefine bizlerden çok daha evvel kavuşacaksın. Zaten güzel bir bayansın çooooooooook daha güzel olucağına eminim herşeyden önemlisi daha sağlıklı ve kaliteli bir hayat yaşama şansımız olucak RAbbimin izniyle
Ben senin yazılarının çoğundan hep pozitiv energi alan ve motivasyonu yerlerdeyken tavan yapanlardan sadece birtanesiyim o yüzden bir an önce toparlan güzelim okadar yol yaptın son 100lüğe girdin üstelik sana ihtiyacı olan bir sürü insan var burda
geçmis olsun Derin antibiyotiksiz geçmiyor malesef keske beklemeseydin
geçmis olsun canim
Masallahdarisi 7lere insallah
bende 7lerde surunecem gibi
Geçmis olsun dilekleriniz için çooook tesekkur ederim ALLAH razi olsun
Kizlar fmf sonuçlarim bugun geldi(arastirdim ama bisey anlamadim) kolestrol,seker vs.. onlarida yarin alicam persembeyede randevu aldim doktora gidicem
Bakalim hakkimda hayirlisi
ahhh ahhh allah yardımcın olsun canım nazda doğduğunda kolik oldu 5 ay anamı ağlattı sonrada dişiydi kuşuydu derken 1.5 sene sürekli ağladı kapı dışarı çıkamadım uykuya dalma problemi vardı çingene beşikleri kurmuştuk onu bile saatlerce sallıyordum , 1.5 yaşına gelince hepsi bitti şükür 6 yada 7 aydır normale dönmüştü herşey şimdi yine başladı inatlaşmalar her dediğini yaptırmalar sürekli ağlayarak tabiii biraz yoksek sesle naz desem ağlıyor o derece yani... ama bana çok söylediler naz koyma adını nazlı olur diye dinlemedim , birde naz 12 senede geldiği için çok şımartıyoruz baba anneanne babaanne dedeler ve çevremiz el üstünde tutuluyor oda herşeyin farkında nazını yapıyor. ama bazen dayanamıyoruz işte...
İnşallah çok mutlu ve huzurlu yaşarsınız canım....Bir ömür boyu.....Ablaların Ablası bizde seni çoooooook seviyoruz ve hiç bir yere bırakmıyoruz zaten
İnşallah ileride bende senin gibi huzurlu bir hayat yaşarım ablacığımmm
Allah herşeyi gönlüne göre versin ve tüm sevdiklerin bizlerde dahilhep yanı başında olsunlar
BEYZUS ablam
Bizde seni seviyoruz BEYZUS ablaSen de iyi ki varsın tatlımmmm....Çok seviyorum seni kişilikli,hassas insan...Topiğimizin tüm ahalisini seviyorum tabii..........
Duygular karşılıklı canım ben de özlüyorum ama fazla zaman ayıramıyorum maalesef sizlere
annem de Ermoş'ta birer çocuk gibi..Allah bu günümüzü aratmasın...Onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...Günde 2 kez yemek pişirmeye alışık değilim;habire yemek pişiriyorum.Günüm mutfakta geçiyor..(yemekler taze olsun diye günlük pişiriyorum).Bu arada biraz kışlık domates ve kahvaltılık ve menemenlik hazırladım.Domatesleride anneme soydurdum.İşe yaramak çok hoşuna gidiyor.Evcilik oynuyoruz...Yürüyüşümü az da olsa yapıyorum canım.Tamamen bırakmak istemiyorum..............
Saol canim bugun daha iyiydi kiyamiyorumda ona bugun aklim hep ondaydi esimle evdeyken sIkIlmiyorum hiç buyuk oglum 1yasindayken isyeri iflas etmisti tam 2 buçuk sene çalismadi evdeydik beraber ALLAH yoklugunu aratmasinCanım Rabbim sanada ailene de sabırlar versin. Başınız sağ olsun!
Özletiyorsun kendini ama maşallah sendede yoğunluk okullarla birlikte çoğalmışAllah hepimizin yardımcısı olsun şu tatil dönüşleri okullar açılınca hele en az bir hafta daha bir yoğun oluyoruz ama olsun yeterki kuzucuklar güzel bir geleceğe hazırlanabilsinler
Bu arada enişte beyede çok geçmiş olsun umarım bir an önce kendini toparlar.
Benim eşim en son yan bağlarını yırttığında 20 güne yakın evdeydi ve inanılmaz üzülmüştüm o zaman.
Tabi üzüntüm kısa sürdü çünkü sağ olsun 4 günde beni bunaltmayı başardı
5. ci gün şirketten arkadaşları geçmiş olsuna geldiklerinde alın götürün şunuda yoksa ben arabayla şirkete getircem her gün demiştim
Ayağının üzerine basamadığı için değnek kullanıyordu evin içinde de sırf can sıkıntısından her yanından geçtiğimde totoşuma bastonla vuruyordubirde bütün gün oyun konsoluyla oynuyor TVyi de zaptediyordu
Şaka bir yana Allah kimseyi hastalıkla sınamasınaminnnn
Allah yardımcın olsun Derinciğim. Benim küçük civcimde bu bir kaç gündür çok huysuz hatta olayı abarttı hiç durmadan bütün gün ağladı bugün ancak ben kucağıma alıp evin içinde gezdirirsem susuyordu ancak.
Ben büyük kızıma ufakken ancak koltukta oturma cezası yada televizyon kapatma cezası veriyordum. Odaya bir kere o hatayı yaptım kapattım resmen sinir krizi geçirmişti zor zaptetmiştik.
Küçük kızım ablasından daha inatcı cıktı ona ne desek daha beter ağlıyor.
Canım hepinize çok geçmiş olsun. İnşallah bir iki güne kadar bişeyiniz kalmaz da sende yine aramıza rahat rahat katılırsın
Helallllllll olsunnnnnnnnnn harikasın valla yaaa Allah nazardan saklasın canım ve bizlerede nasip etsin aminnnnnnn
Çok az kaldı mutlucum eminim sen yakında yine başlarsın patır patır kiloları vermeye. Aramızdaki motivasyonu en yüksek ve en bilinçli beslenenlerden biride sensinyorgunluğumuzun karşılığını inşallah hepimiz alıcağız ondan sonrada hayatımızı bir daha eski kilolara dönmemek üzere sürdüreceğiz. Sende hedefine bizlerden çok daha evvel kavuşacaksın. Zaten güzel bir bayansın çooooooooook daha güzel olucağına eminim herşeyden önemlisi daha sağlıklı ve kaliteli bir hayat yaşama şansımız olucak RAbbimin izniyle
Ben senin yazılarının çoğundan hep pozitiv energi alan ve motivasyonu yerlerdeyken tavan yapanlardan sadece birtanesiyim o yüzden bir an önce toparlan güzelim okadar yol yaptın son 100lüğe girdin üstelik sana ihtiyacı olan bir sürü insan var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?