evet yaşadım ama benimki nasıldı beni sürekli ısırıyor ve tırmalıyordu ama kanatıncaya kadar herkezede bağırırdı sen yinede artık hiç bağırma kızma odaya kapatmak psikolojik bunalıma neden oluyor diyorlarsağol canım geçmiş olsun dileklerin için,kızım daha 2 yaşında yalnız,her dönem farklı zorluklar bizleri bekliyor....
tşk asumancım inşallah.....
doğrudur canım her çocuk yaşıyordur muhakkak kimi erken yaşıyor kimi geç ...
leah gece çığlık çığlığa uyanıyor ,gitt istemem diye bağırıyor bazen sağa sola doğru kıvranıp duruyor yatağın içinde,10 dakika boyunca ağlıyor sonra sakinleştirip ayağıma sallıyorum uyuyor tekrar
sağol canım dra gittim zaten bir poşet ilaç verdi antibiyotikte,,,,
tşk beyzuş ablam..suyu int okudum ablacım içiyorum ben şimdi yarına ağrım kalmazsa bırakırdım suyu tavsiyelerini dinleyeceğim
sende yaşamışsın demek , ama çok zor bir dönem, çünki biliyorki ağlayarak dediğini yaptırıyor odaya koyup iki dakika geçmeden alıyorum zaten dayanamıyorum , oda dün akşam vee bugün yaptım sürekli değil burada ağla diyorum kapatıyorum kapıyı belki susar diye ama fayda etmiyorbir dahada yapmam, bir dediğini iki etmiyoruz tokat dayak v.s yapmıyoruz ,karşıda komşumun kızı var nazla yaşıt kız bütün gün çat çut vuruyor ona bile üzülüyorum ,benimki çok akıllı herşeyi konuşuyor bıcır bıcır
inşallah iyi çıkargeçmis olsun Derin antibiyotiksiz geçmiyor malesef keske beklemeseydin
geçmis olsun canim
Masallahdarisi 7lere insallah
bende 7lerde surunecem gibi
Geçmis olsun dilekleriniz için çooook tesekkur ederim ALLAH razi olsun
Kizlar fmf sonuçlarim bugun geldi(arastirdim ama bisey anlamadim) kolestrol,seker vs.. onlarida yarin alicam persembeyede randevu aldim doktora gidicem
Bakalim hakkimda hayirlisi
sende ablamİnşallah çok mutlu ve huzurlu yaşarsınız canım....Bir ömür boyu.....
Tüm sevdiklerimiz hep iyi olsunlar;hep bizimle olsunlar...Bu güzel dileğine ben de AMİNNNNN diyorum.....Öpüyorum canım...
Canımmmmm...
Ne tatlı insansın sen....
Bizde seni seviyoruz BEYZUS abla
Saol canim bugun daha iyiydi kiyamiyorumda ona bugun aklim hep ondaydi esimle evdeyken sIkIlmiyorum hiç buyuk oglum 1yasindayken isyeri iflas etmisti tam 2 buçuk sene çalismadi evdeydik beraber ALLAH yoklugunu aratmasin
burada okullarin 2.haftasi(yogunluk bitmeyecek gibi) git gel baya zamanimi aliyor buyuk oglumun okulu uzak biraz ve kuçugunkiyle ters dusuyor valla çocuklari birakip gelmem 25dk oluyor eger hizli tempoda gelirsem 20dk 4kez tekrarliyorum bideoyuzden okullar açilmasamiydi ne evde iyiydik biz meleklerimle
yok yok ben memnunum halimden hersey meleklerimin egitimi için
demekki seninkie naz gibi anneye çok düşkün aynen canım benimkide wcye bile benimle geliyor yatak odasını topluyorsam yanıma gelir orada karıştıracak bişiler bulur mutfaktaysam mutfağa gündüz buraya oturamıyorum mümkün değil klavyenin üzerinde oturuyor mauseyide vermiyor bana babasının yanına oturtmuyor beni katiyen kıskanıyor ben arkada o önde bazen koltuğun arka kısmını tutuyorum eşimin arkasından kıyamet kopuyor anne çek elini diye beni asla paylaşamıyor,kimsede kalmaz uyumaz yemek yemez dediğin gibi allah sağlık versinde kuzularımıza....
çok tşk ceco canım....
demekki seninkie naz gibi anneye çok düşkün aynen canım benimkide wcye bile benimle geliyor yatak odasını topluyorsam yanıma gelir orada karıştıracak bişiler bulur mutfaktaysam mutfağa gündüz buraya oturamıyorum mümkün değil klavyenin üzerinde oturuyor mauseyide vermiyor bana babasının yanına oturtmuyor beni katiyen kıskanıyor ben arkada o önde bazen koltuğun arka kısmını tutuyorum eşimin arkasından kıyamet kopuyor anne çek elini diye beni asla paylaşamıyor,kimsede kalmaz uyumaz yemek yemez dediğin gibi allah sağlık versinde kuzularımıza....
çok tşk ceco canım....
bizimkide biz yanyana gelelimhemen aramıza atlar o benim annem diyee baba yapmaaa derAynı benim küçük civcivim işte ben kumalar birdi iki oldu diyorum artık
Eşime bazen takılıyorum bacım naber diyebiz diyorum ne zaman evliliğimizi hatırlayabileğiz dediğimde az kaldı kızları kocaya verelim bizde balayına çıkarız diyor
Yada bir kaç sene sonra kızları ananneye bırakır öyle gideriz tatile diyor bende orası olurmu burası olurmu diye sorduğumda direk büyük kızım cevap veriyor yok anne yaa sıkılırız biz orda diye
Bizsiz hiç bir yere gidemezsiniz kocaya da gitsek siz nereye biz oraya tatillerdede peşinize takılırız kocaları evde bırakıp dedi
Amaaa bana müstahak çünkü ben koca kazık hala senden seneye annemler almanyadan geldiklerinde sabah eşimi işe yollar sonrada hemen annemle babamın arasında girerim
Babam hep ş....fsiz evlat ananla aramıza hala giriyorsun seninde evlatların girince görürüm seni derdibedduası tuttumu ne
günaydın kızlar busefer kesin kararlıyım.birinin bir lafı çok zoruma gitti o lafı yedircem ona ALLAHTAN BAŞKA YERDE DEGİLDİK BENİM EVİMDEYDİK BENİM BİR HUYUM EVİMDEKİ MİSAFİRİ KIRAMIYORUM .AMA O BENİ KIRDI GİTTİ 4 GÜN HİZMETİNİ GÖRDÜGÜM İNSAN HİÇ BİR ABİSİ EVİNE ÇAGIRMAZKEN BİZDE 4 GECE KALIP SONRA BANA HAKARET EDİP GİDEN İNSANA LAFI YEDİRCEM AMA DAHA ARADIGINDADA TELEFONU AÇMICAM ÇOK KIZGINIM ONA
Çok az kaldı mutlucum eminim sen yakında yine başlarsın patır patır kiloları vermeye. Aramızdaki motivasyonu en yüksek ve en bilinçli beslenenlerden biride sensinyorgunluğumuzun karşılığını inşallah hepimiz alıcağız ondan sonrada hayatımızı bir daha eski kilolara dönmemek üzere sürdüreceğiz. Sende hedefine bizlerden çok daha evvel kavuşacaksın. Zaten güzel bir bayansın çooooooooook daha güzel olucağına eminim herşeyden önemlisi daha sağlıklı ve kaliteli bir hayat yaşama şansımız olucak RAbbimin izniyle
Ben senin yazılarının çoğundan hep pozitiv energi alan ve motivasyonu yerlerdeyken tavan yapanlardan sadece birtanesiyim o yüzden bir an önce toparlan güzelim okadar yol yaptın son 100lüğe girdin üstelik sana ihtiyacı olan bir sürü insan var burda
eşim köye gidicek tuturmuş banada gel diyo annesi orda millete hizmet edeyim diye beni götürcek bende istemiyorumbenden 10 yaş küçük görümcem ablasını arıyo benim için abim yengeme 3 biletli koltuk ayarlamış oda gelcek dedi ben çok üzüldüm bişe diyemedim .dönüp deseydim sende boyuna bak boyun 1 50 ama ALLAH YARATMIŞ DEDİM SUSTUM .AMA İÇİMDENDE ÇIKMIYOhayırdır fadimem ne dediler, sen cevap verme sözle sakın, kötü söz sahibinin kalitesini gösteriyor ama tavrını da koy.
[sıze=2]günaydınn güzel hanımlar..
Fadimecim hiiç üzülme..kompleksli insanlarla uğraşılmaz,cevap vermemekle çok iyi yapmışsın..
[/sıze]
Mutluu,Dalokay yürümeye başladımı.?
basladık, 1-2 metre gidiyor. ama acılıyor hergün daha iyi. 1.5 yasını bulduk neredeyse konuşmamızda muhtemelen 3 yası buluruz. hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?