Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

fadimem sen eminim lafı yedireceksin. ama bak ne düşündüm. anca görünüşünle dalga gecebiliyorsa bu senin onlar gözünde nekadar güçlü olduüunu gösterir. verelim şu kiloları onu da bitirelim.

[sıze=2]kahvaltımı henüz yapmadım..
çok acıktım.:) akşam erken yiyince sabah aç ve daha dinç uyanıyor insan.:)

gününüz güzel geçsin hatun kişiler..
[/sıze]

dr kahvaltıyı erken yap dedi ben 7 .30 yaptım saat 8 bittirdim çok yavaş çok çigneyip yapıyorum artık

Erkek çocukları daha tembel kız çocuklarına nazaran..
Barışta 14 aylık yürümüştü.Kızımdan daha geç konuşmaya başlamıştı vs.

evet biraz daha ağırlar. acele etmedim ben. koymadım yürütece falan. basladı ağırdan. kızlar bambaşka ama. hem olsun diyorum hem de böyle kokoş kızları görünce korkuyorum. ben o konularda sıfırım. garanti beğenmeyecektir beni. idare ediyorum erkek çocukla ama kızlar çok gelişmiş model geliyor bana hayırlısı elbette

fadimem sen eminim lafı yedireceksin. Ama bak ne düşündüm. Anca görünüşünle dalga gecebiliyorsa bu senin onlar gözünde nekadar güçlü olduüunu gösterir. Verelim şu kiloları onu da bitirelim.

bende başka bişe bulamıyorlar anca tek eksik kilolu olmam yoksa evime çoluk çocuguma herşeyiyle eniyisini yapmaya çalışırım buda onları deli eder .allah bozmasın

Günaydınlar hepinize umarım herkesin keyfi yerindedir
ben iyiyim çok şükür eşim ve emir hasta eşim baya ciddi hasta evde yatıyo yalnız başına izin vermiyolar malesef gidemiyorum yanına

ama ben bugun iyi hissediyorum kendimi çok şükür
akşam servisten indim minübüse binmedim yürüdüm 35 dakika
sabahta topkapıda indim servisten yürüdüm 30 dakika

toplam 95 dakika
yürüdükçe kendimi daha dinç hissediyorum farkettim bunu bi kere daha oturdukça oturası geliyo insanın öpüyorum hepinizi kocaman

bende başka bişe bulamıyorlar anca tek eksik kilolu olmam yoksa evime çoluk çocuguma herşeyiyle eniyisini yapmaya çalışırım buda onları deli eder .allah bozmasın

tam bunu yazmaya çalışmıştım maşallah Allah bozmasın, ver kilolarını.

benim de var bi tane daha önce yzamıştım. beni görünce gecen sene aynı anası olmuş hıh demişti kadın yanımda kardeşine dönüp(annem kilolu hatta obezdir. senelerce oğlu için niyetlenmişlerdi ama neoldu şişman bak bozuk mal) tövbeeeee. neyse ben zayıflayınca laf söyleyecem bu kez. hazırladım. ahhhh diyeceğim kilo kolay veriliyor da boy zor, uzamaz... çok kısa bir kadın. ayıp tabi söylememem lazım ama gene de işte hırs yaptı bana o sozler

biz onlar kadar kırıcı olamıyoruz zaten bizi zayıf görünce kendileri delirirler ben gidip yürüyüşümü yapayım .

günaydın herkese
3 meleğim var canım dualarım seninle , ama eminim ki çok rahat atlatacaksınız bak gör o yüzden çok çok üzme kendini...
2 gündür ayak bileğimde feci bir ağrı var normal yürüyemiyorum bile , neden oldu anlamadım bi de boğazım acıyo :2: üff ya nefret edıyorum hasta olmaktan bi yerlerimin ağrımasından...

Kızlar geçmiş olsun ve baş sağlığı dileyen herkese çok teşekkür ediyorum

derincim sana da geçmiş olsun kızında iyileşir umarım en kısa zamanda kurtulursunuz bu sorunda

fadimecim üzme sen kendini ee bugun zayıfsa bile malum şahıs yarın ne olur kim bilir :))) boşver gitsin cvp verirsen onu önemsediğini sanar kalkar bi tarafları dengesiz insanlar oluyo hayatımızda ne yazıkki biz seni her halinle seviyorz :))))) (tabi sen yine de zayıfla ama ok)

Gunayydin topigimin zayif hatunlari dikkatinizi cekerim zayif diyorum cunku bazi arkidisler baya bi zayifcik olmuslar leah ve mutlu gibi bense 93.9 kabus gubi tepemde gitmiyo hayirlisi bakalim bende su seksenleri bir goreyim insallah lokma yapip dagitcam:)))

kızlar ben gazi oldum yürüme bandında düştüm hızı yükseltip 1dakikaka 12 hızda yürüyeyim dedim yanlışlıkla kapatım derken hızı gittikçe çogaltım durmadı bende kendimi sürüklenirken gördüm sag kolum hep sıyrıldı şimdi nasıl yanıyo dizlerimde sıyrıldı allahtan yüzümde bişe yok

Evet görüşemiyoruz yine nerdeyse 4-5 gün oldu. Valla hiç istemiyorum ama napiim cok yogun geçiyor iş yeri. Diyetisyen günümü cuma sabahına aldım arkadaslar bunun müjdesini vermek istedim size :) valla cok sevindim evet işe yarım saat gecikeceğim ama en azından bende artık sabahları ve cumaaaaa günü tartılacağım burdaki bildirimlerimde kafam karısmayacak :)
Hasta olanlar ve acı kayıplar var sanırım cok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, cok gecmiş olsun arkadaslar. Hafta sonuna hızlı okuma egitimi verdirecektim şirkete artık ben verecek hale geldim sayenizde :) böyle bir hız olamaz heralde :)

hepinizi kucaklıyorum. cok öpüyorum. gününüz saglıklı mutlu ve huzurlu gecer umarım...

günaydın, geçmiş olsun fadime abla nazar değdi sana. yazdıklarını okudumda sen boşver insanları dış görünüşü ile yaralamaya çalışmak ne kadara aşağılık bir durum.

diyetisyene gitmişsin inş. uyarsın listene daha çabuk kilo verirsin innaki ben uymadım yerimde sayıyorum..Allah kolaylık versin...

hiç alttan almasaydın...hükümet gibi karıyım....kocam beni böyle seviyor..gibi laflarla çatlatcan böylelerini...desemde bende pek cevap veremem iyice sinirlenmeyince....

offf geçmiş olsuun..emniyet mandalı yokmuydu yaa....

geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsın

günaydın cnm hoşgeldin bebişin nasıl

özletiyosun kendini cuma günü bildirimde grş artık o zmn ne diyelim :))

sagol canım benim zaten siz olmasanız gelip burda anlatıp gidiyorum okadar uzaklıkta ama birbirimize destek oluyoruz ALLAH BOZMASIN

okadar kendime güveniyorumki takmıyorum bundan sonra takmadan çıkarmıyım .daha yürücektim terledikçe yarama ter giriyodu acıyodu anca 30 dakika yürüdüm

inşallah bu 3 .gidişim ama ilk defa bukadar büyük hakaret duydum hemde benden okadar yaş küçük biri

Hepinize güzel bir gün diliyorum öncelikle...

Yorucu bir hafta benim için kuzenimin düğünü var kıyafet ayakkabı derken her akşam eve geç gitmek zorunda kaldım. Ama sporumu ihmal etmemeye çalışıyorum.
C.tesi 60 dk
pazar 45 dk
pazartesi 30 dk
salı 45 dk

az ama 3 mil leslie ile 45 dk ancak yapabiliyorum diğerleri yürüyüş. Alışveriş stresi sarmıştı yine beni bu size olmaz bakışlarıda yok değildi hani. Ama çok şükür buldum 46 bedene rahat giriyorum.mutluyum( halime bak 46 bedene sevinirmi insan diyebilrsiniz ama umut fakirin ekmeği işte)

indirimlerden de faydalandım mutluluğum bir kat daha arttı:)

menü paylaşımı yapmıyorum düzensiz olduğunu düşündüğüm için ama bugün paylaşmak istedim

[ı]sabah[/ı]
2 dilim küçük ekmek ile yağsız tost
çay
reçel bir kaşık
[ı]ara[/ı]
1 nektari
1 bardak yeşil çay
[ı]öğle[/ı]
3 kaşık etli türlü
3 kaşık bulgur pilavı
bol yoğurt

[ı]ara[/ı]
şekersiz nescafe
1 dilim baklava ( üretimde yeni bir yağ denediğimiz için tatmak zorundaydım.istemem yan cebime koy hesabı)

[ı]akşam[/
mısır gevreği
1 kase dondurma

spor sonrası 1 adet elma...
Ayyy yazınca ne kalorili kaçamaklar yapmışım zaten sporla ancak fazla yediklerimi yakmışımdır...o yüzden 2 ileri bir geri. Yanlış meslek seçmişim sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…