günaydın yenacım cevabı zafıflayıp vericem inşallah zaten şaşırmışlarki ne bulsunlar .bir ara kızlarımı okutuyorum diye laf ediyorlardı şimdi kızım ünüversiteyi kazanıp cevabı verdi bende aynısını yapıcam
[sıze=2]kahvaltımı henüz yapmadım..
çok acıktım.:) akşam erken yiyince sabah aç ve daha dinç uyanıyor insan.:)
gününüz güzel geçsin hatun kişiler..[/sıze]
Erkek çocukları daha tembel kız çocuklarına nazaran..
Barışta 14 aylık yürümüştü.Kızımdan daha geç konuşmaya başlamıştı vs.
fadimem sen eminim lafı yedireceksin. Ama bak ne düşündüm. Anca görünüşünle dalga gecebiliyorsa bu senin onlar gözünde nekadar güçlü olduüunu gösterir. Verelim şu kiloları onu da bitirelim.
bende başka bişe bulamıyorlar anca tek eksik kilolu olmam yoksa evime çoluk çocuguma herşeyiyle eniyisini yapmaya çalışırım buda onları deli eder .allah bozmasın
tam bunu yazmaya çalışmıştım maşallah allah bozmasın, ver kilolarını.
Benim de var bi tane daha önce yzamıştım. Beni görünce gecen sene aynı anası olmuş hıh demişti kadın yanımda kardeşine dönüp(annem kilolu hatta obezdir. Senelerce oğlu için niyetlenmişlerdi ama neoldu şişman bak bozuk mal) tövbeeeee. Neyse ben zayıflayınca laf söyleyecem bu kez. Hazırladım. Ahhhh diyeceğim kilo kolay veriliyor da boy zor, uzamaz... çok kısa bir kadın. Ayıp tabi söylememem lazım ama gene de işte hırs yaptı bana o sozler
kızlar ben gazi oldum yürüme bandında düştüm hızı yükseltip 1dakikaka 12 hızda yürüyeyim dedim yanlışlıkla kapatım derken hızı gittikçe çogaltım durmadı bende kendimi sürüklenirken gördüm sag kolum hep sıyrıldı şimdi nasıl yanıyo dizlerimde sıyrıldı allahtan yüzümde bişe yok
hiç alttan almasaydın...hükümet gibi karıyım....kocam beni böyle seviyor..gibi laflarla çatlatcan böylelerini...desemde bende pek cevap veremem iyice sinirlenmeyince....bende başka bişe bulamıyorlar anca tek eksik kilolu olmam yoksa evime çoluk çocuguma herşeyiyle eniyisini yapmaya çalışırım buda onları deli eder .allah bozmasın
kızlar ben gazi oldum yürüme bandında düştüm hızı yükseltip 1dakikaka 12 hızda yürüyeyim dedim yanlışlıkla kapatım derken hızı gittikçe çogaltım durmadı bende kendimi sürüklenirken gördüm sag kolum hep sıyrıldı şimdi nasıl yanıyo dizlerimde sıyrıldı allahtan yüzümde bişe yok
Gunayydin topigimin zayif hatunlari dikkatinizi cekerim zayif diyorum cunku bazi arkidisler baya bi zayifcik olmuslar leah ve mutlu gibi bense 93.9 kabus gubi tepemde gitmiyo hayirlisi bakalim bende su seksenleri bir goreyim insallah lokma yapip dagitcam:)))
Evet görüşemiyoruz yine nerdeyse 4-5 gün oldu. Valla hiç istemiyorum ama napiim cok yogun geçiyor iş yeri. Diyetisyen günümü cuma sabahına aldım arkadaslar bunun müjdesini vermek istedim size :) valla cok sevindim evet işe yarım saat gecikeceğim ama en azından bende artık sabahları ve cumaaaaa günü tartılacağım burdaki bildirimlerimde kafam karısmayacak :)
Hasta olanlar ve acı kayıplar var sanırımcok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, cok gecmiş olsun arkadaslar. Hafta sonuna hızlı okuma egitimi verdirecektim şirkete artık ben verecek hale geldim sayenizde :) böyle bir hız olamaz heralde :)
hepinizi kucaklıyorum. cok öpüyorum. gününüz saglıklı mutlu ve huzurlu gecer umarım...
Kızlar geçmiş olsun ve baş sağlığı dileyen herkese çok teşekkür ediyorum
derincim sana da geçmiş olsun kızında iyileşir umarım en kısa zamanda kurtulursunuz bu sorunda
fadimecim üzme sen kendini ee bugun zayıfsa bile malum şahıs yarın ne olur kim bilir :))) boşver gitsin cvp verirsen onu önemsediğini sanar kalkar bi tarafları dengesiz insanlar oluyo hayatımızda ne yazıkki biz seni her halinle seviyorz :))))) (tabi sen yine de zayıfla ama ok)
[ı] hiç alttan almasaydın...hükümet gibi karıyım....kocam beni böyle seviyor..gibi laflarla çatlatcan böylelerini...desemde bende pek cevap veremem iyice sinirlenmeyince....[/ı]
[ı]
offf geçmiş olsuun..emniyet mandalı yokmuydu yaa....[/ı]
günaydın, geçmiş olsun fadime abla nazar değdi sana. Yazdıklarını okudumda sen boşver insanları dış görünüşü ile yaralamaya çalışmak ne kadara aşağılık bir durum.
Diyetisyene gitmişsin inş. Uyarsın listene daha çabuk kilo verirsin innaki ben uymadım yerimde sayıyorum..allah kolaylık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?