Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhbalar
herkesler umarım iyidir ?
günlerdir giremedim topiğimize ..
haftasonu fazla gezmişim hala toparlayamadım kendimi :9:

Merhaba arakadaşlar, ben de bundan sonra burada kilomu takip etmeye karar verdim. Desteklerinizi bekliyorum :)) Şu an 101 kiloyum, her ctesi yeni kilomu yazmayı planlıyorum. Boyum 1.78, hedefim de 75 kg olmak:)

Umarım hepimiz için rahat bi süreç olur :)

Merhaba arakadaşlar, ben de bundan sonra burada kilomu takip etmeye karar verdim. Desteklerinizi bekliyorum :)) Şu an 101 kiloyum, her ctesi yeni kilomu yazmayı planlıyorum. Boyum 1.78, hedefim de 75 kg olmak:)

Umarım hepimiz için rahat bi süreç olur :)

öncelikle hoşgeldin aramıza umarım kalıcı olursun
düzenli olarak
2 hafta paylaşımda bulunursan bizim ztn cuma günleri yayınladığımız bir listemiz var hem kilo hemde spor bildirimi yapablirsiniz
böylece belki ilk 3e de girersin :)

çıkış saatim gelmiş kızlar iyi bakın kendinize yrn grş
umarım bozmam bugun iyi giden diyetimi
akşam için evde yemegim de yok
pilavım ve nohut yemeğim var ne yapsam acaba bakalım
inş. kazasız belasız atlatırım bugunumü :17::18:

ne olur beni de alın aranıza boyum 170 95 kilodayım bu kış vermeliyim yaza güzel başlamak istiyorumm motivasyon hiçyok güvenim hiç yok belki burda biraz olsun motive olurum ne dersiniz?

öncelikle hoşgeldin aramıza umarım kalıcı olursun
düzenli olarak
2 hafta paylaşımda bulunursan bizim ztn cuma günleri yayınladığımız bir listemiz var hem kilo hemde spor bildirimi yapablirsiniz
böylece belki ilk 3e de girersin :)

Çok teşekkür ederim, umarım dediğin gibi olur, ilk üç olmasa bile ilk beşe girerim ben de :)
Kilomuzu ve sporumuzu bu sayfada mı paylaşıyoruz

ne olur beni de alın aranıza boyum 170 95 kilodayım bu kış vermeliyim yaza güzel başlamak istiyorumm motivasyon hiçyok güvenim hiç yok belki burda biraz olsun motive olurum ne dersiniz?

Merhaba, ben de seninle aynı hedefteyim, başarıcağımıza inanıyorum. Sonuçta kimler kimler neleri başarmıyor ki, bizim ne eksiğimzi var

Kendime 80 kiloya düşünce saçlarımı röfle yaptırcam diye söz vermiştim ctesi sabahı 89 lu rakamı görünce dayanamadım gidip yaptırdım şimdi hemen de avatara koydum :1: valla bu kadarcık değişiklik bile çok iyi geldi bana.Eşim resmen neşen yerine geldi diyor ve çok beğendi.İlk kez bu kadar açık sarı oldum gözüm yeni yeni alışıyor :))))

Şimdi komşuya kahve içmeye iniyorum gelince tek tek cevap yazıcam okuduklarıma :)) kalk otur ancak okudum geçmişi,öpüyorum hepiniziii :38:

Kendime 80 kiloya düşünce saçlarımı röfle yaptırcam diye söz vermiştim ctesi sabahı 89 lu rakamı görünce dayanamadım gidip yaptırdım şimdi hemen de avatara koydum :1: valla bu kadarcık değişiklik bile çok iyi geldi bana.Eşim resmen neşen yerine geldi diyor ve çok beğendi.İlk kez bu kadar açık sarı oldum gözüm yeni yeni alışıyor :))))

Şimdi komşuya kahve içmeye iniyorum gelince tek tek cevap yazıcam okuduklarıma :)) kalk otur ancak okudum geçmişi,öpüyorum hepiniziii :38:

çok güzel olmuş güle güle kullan

saol canım allah razı olsun...gerçekten üzücü çok şükürki hayatta ufak tefek yaralarla ama beynindeki yıkım düzelirmi bilemiyorum.
geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah
hoşgeldin motivasyon için doğru yerdesin
Çok teşekkür ederim, umarım dediğin gibi olur, ilk üç olmasa bile ilk beşe girerim ben de :)
Kilomuzu ve sporumuzu bu sayfada mı paylaşıyoruz
bu sayfada paylaşıyoruz cumaları canım

saçlarını güle güle kullan canım değişiklik iyi geliyor insana 8leri de görmüşün haketmişin darısı 7lere bakalım

geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah

saçlarını güle güle kullan canım değişiklik iyi geliyor insana 8leri de görmüşün haketmişin darısı 7lere bakalım

Asumanzeynep acaba nasıl bu kadar kilo vermeyi başardın, sırrın ne

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun inşallah

saol ablacım allah razı olsun. Gerçekten cok zormuş insan yakınında olunca daha iyi anlıyor...

Asumanzeynep acaba nasıl bu kadar kilo vermeyi başardın, sırrın ne

sırrım yok canım biz topikçe dengeli ve sağlıklı beslenip düzenli spor yapmaya çalışıyoruz
ben de hemen hergün yürüyorum ve yanlış ve fazla aynı zamanda gereksiz kalorisi olan yiyeceklerden uzak duruyorum
günde 3lt su içiyorum 2 veya 3 fincan yeşil çay içiyorum
akşamları hafif geçiştirmek ve geç saatlerde bişey yememek çok önemli

sırrım yok canım biz topikçe dengeli ve sağlıklı beslenip düzenli spor yapmaya çalışıyoruz
ben de hemen hergün yürüyorum ve yanlış ve fazla aynı zamanda gereksiz kalorisi olan yiyeceklerden uzak duruyorum
günde 3lt su içiyorum 2 veya 3 fincan yeşil çay içiyorum
akşamları hafif geçiştirmek ve geç saatlerde bişey yememek çok önemli

tamam o zaman bundan sonra ben de burda sizinleyim, umarım dediklerin ben de işe yarar :)

kızzzzlaaarrrr nassınız bakalım.
Ben geldiiim hemde kızımla;)))
kız mış bebem bugün öğrendikkk

hadi gözün aydın canım ..benim de 3 kızım var süsle püsle keyfine baaak....

yakışmışşşşşşşşşşş............:16:

tamam o zaman bundan sonra ben de burda sizinleyim, umarım dediklerin ben de işe yarar :)

eğer kilo vermeni zorlaştıracak bir sağlık problemin yoksa işe yarar canım öyle bir durum olsa bile kilo vermek her türlü sağlık sorunu için olumlu gelişmeler sağlıyor

Back
X