camlarımı sildim şimdi kızda atladı bende silecem diyetamam o zaman cmt tekrar deneyeyim yoksa kusacak :))) anladım canım ben sayayım bakalım ne zaman başlamışım
muhallebiyi yedi valla, hazır mamada yiyor doğdu doğalı yediği için yadırgamadı :)
yoğurdu meyveli yapıyorum ve 2-3 bisküvi kırıyorum
kolay gelsin sana bayağı bir işin var sanırım
zaten gelen giden olmaz demiştin acele etme yavaş yavaş yap
kılıfı çıkan koltuğumun kılıfınıda yıkadım akşama ütüsü var kılıfın çok zorluyor beni
güle güle kullanın kazasız belesızçok saol cnm inş. kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim bide ödemede kolaylık nasip etsin :)))
bizde seni merak ediyorduk canımMerhaba hanımlar..
Fadime ve yst hayırlı yolculuklar..
Ayşe iyi günlerde kazasız,belasız kullanın arabanızı...
inşallah problem olmazBugün kızımın diş kontrolü var..
Diş teli kullanıyor, değişik bir apare takılacak tam bayram üstü inşallah problem yaratmaz fazla....
bayram temizliği derken dinlemedinde iyleşemedinde canım
sen iyi ol liste önemli değil
ahhh gel valla süper olurUmutttt'çum nasılsın..
Seni ve asuman'ı çok kıskanıyorum haberiniz olsun..
eğer bir mani olmazsa herşey yolunda giderse,eşimde çocuklarla kalırsa..15 tatilde 1 günlüğüne İstanbul'a gelsemmi diye düşünmüyor değilim..:))
Çünkü artık sizleri özellikle beyzuşu dünya gözüyle bir görsem çok isterim..
Asuu sende Ankara'dan gelirsin..:)
ama 15 tatil nezaman ben gitmiş olurum sanırım 8 şubatta uçağımız
Bu sabah tartıldım, +300 idim( Hem de wc'den sonra. Kahvaltıdan sonra oğlana yaptığım frambuazlı muhallebiyi kaşıklıyordum ki dün Mutlu'ya yazdıklarım geldi aklıma, bıraktım hemen. (Ele verir salkımı kendi yutar talkımı örneği..) Gidip bir bardak su içtim yerine :))
Şimdi çıkıp alışverişe gitmem gerek (çocuklara birşeyler ve bir kaç ufak bayram hediyesi akraba çocuklarına), ayaklarım geri geri gidiyor, hiç sevmiyorum AVM'leri ben yahu.
iyi olmuş bıramışsın tebrikler