Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam o zaman cmt tekrar deneyeyim yoksa kusacak :))) anladım canım ben sayayım bakalım ne zaman başlamışım
muhallebiyi yedi valla, hazır mamada yiyor doğdu doğalı yediği için yadırgamadı :)
yoğurdu meyveli yapıyorum ve 2-3 bisküvi kırıyorum
kolay gelsin sana bayağı bir işin var sanırım
zaten gelen giden olmaz demiştin acele etme yavaş yavaş yap
camlarımı sildim şimdi kızda atladı bende silecem diye
kılıfı çıkan koltuğumun kılıfınıda yıkadım akşama ütüsü var kılıfın çok zorluyor beni

çok saol cnm inş. kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim bide ödemede kolaylık nasip etsin :)))
güle güle kullanın kazasız belesız
Merhaba hanımlar..:3:

Fadime ve yst hayırlı yolculuklar..

Ayşe iyi günlerde kazasız,belasız kullanın arabanızı...
bizde seni merak ediyorduk canım
Bugün kızımın diş kontrolü var..
Diş teli kullanıyor, değişik bir apare takılacak tam bayram üstü inşallah problem yaratmaz fazla....
inşallah problem olmaz
bayram temizliği derken dinlemedinde iyleşemedinde canım
sen iyi ol liste önemli değil
Umutttt'çum nasılsın..
Seni ve asuman'ı çok kıskanıyorum haberiniz olsun..:nazar:

eğer bir mani olmazsa herşey yolunda giderse,eşimde çocuklarla kalırsa..15 tatilde 1 günlüğüne İstanbul'a gelsemmi diye düşünmüyor değilim..:))
Çünkü artık sizleri özellikle beyzuşu dünya gözüyle bir görsem çok isterim..

Asuu sende Ankara'dan gelirsin..:)
ahhh gel valla süper olur
ama 15 tatil nezaman ben gitmiş olurum sanırım 8 şubatta uçağımız
Bu sabah tartıldım, +300 idim :(( Hem de wc'den sonra. Kahvaltıdan sonra oğlana yaptığım frambuazlı muhallebiyi kaşıklıyordum ki dün Mutlu'ya yazdıklarım geldi aklıma, bıraktım hemen. (Ele verir salkımı kendi yutar talkımı örneği..) Gidip bir bardak su içtim yerine :))
Şimdi çıkıp alışverişe gitmem gerek (çocuklara birşeyler ve bir kaç ufak bayram hediyesi akraba çocuklarına), ayaklarım geri geri gidiyor, hiç sevmiyorum AVM'leri ben yahu.

iyi olmuş bıramışsın tebrikler

ibatum
canım maşallah:nazar: sana bu hafta harikasın demiştim temzilk müthiş spordan bile iyi.ama ben bu hafta hala yorgunum spora başlayamadım hafta bitiyor.dünde misafirim gelecekti hazırlıkla geçti.hatta akşam bizde 3 onda 2 çocuk evde küçük kreş gibi olduk.eşimde yardımcı olamadı onada bilgisayar verdiler eline yap diye.ben 3 çocuk etrafında koşturup durdum 11 buçukta ancak uyudularda bende yığıldım kaldım.sabah 8 de kalkıp çocukları okula gönderip tekrar yattım bebişm de izin verdi çok şükür 10 a kadar uyuduk birlikte.ama dün hem kısırımı yedim hem de 1 dlm pasta yedim çok güzel yapmışıııım yaaa dayanamadım.2,5 yaşındaki bebe bile 3.dilimini istedi.yemesem acaip aklımda kalacaktı neyse bugün hala dolapta var ama akşama çocuklara saklıyorum.bugün hala kısırım da duruyor biraz öğlen yerim zaten çok yok.akşamada iyice hafifletirim.akşam 6 dan sonra yememek çok iyi de ben yapamıyorum onu yemeğimiz 7 ye kayıyor .bugün tartıda düne göre azcık azdım bakalım benim pasta inşallah yarına çıkmaz:)))bu hafta bildirimim+ olmaz inşallah ama - olsada az olacak.bu sabah 82,9 idim.
vall öyle spor falan halt etmiş ver kendini ev işine gör bak neler oluyor ter iniyor sırtımdan resmen :))) kreş gibi olmuşsunuz insan dayanamaz hepside küçükse yığılır kalır :) ben olsam bende yığılır kalırdım... benimki 8de ayaktaydı bu saate kadar uyuduğu 20dk :) bitirdi beni resmen... ellerine sağlık canım demek çok lezzetli olmuşlar bebişte yemiş afiyet olsun bak gelirsem isterim bak :)))) sakla çocuklar yesin sen yeme ... ben yemiyorum bazen kazınıyor midem o zaman hafif birşeyler belki, genelede yeşilçay ilk başvurduğun bastırıyor çünkü... çok iyi ya 82yi görmüşsün allahımmmm bende bir an önce göreyim ya....
çok saol cnm inş.

saol cnm yaa inş. artık dur diyemiyorum boğazıma kendi başıma beceremicem ben bu işi belli

ayyy inşallah bakalım bi heves eşime msj attım şimdi dedim beni 15 kasımda diyetisyene götürüyosun :)))
çok dolu oldugu için mesai saatine almış randevuyu
ama izin alıp çıkıcam valla 2bucukta çıksam 10 dakika ztn burdan orası :)

:17: ahh asucum bana dencek tek laf yuh artık olur

ayyyy cnmm yaa çok saol şimdi çöpten poşetini çıkarıp baktım üşünmeden :)
184 kalori imiş :))
azcık rahatladım valla :))
öpüyorum snei kocaman kocaman hemde:21::21::21::21::21:
insanda heves olunca herşey çok daha güzel ilerliyor emin ol daha coşkulu oluyorsun kilo vermek için .hayırlısııyla başla bakalım inşallah herşey çok güzel olacak... aman boşver işi gücü herşeyden önce sen varsın :))))
çok saol cnm inş. kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim bide ödemede kolaylık nasip etsin :)))
amin canım amin...
Arkadaşlar ben bir süre liste yapmamaya karar verdim..
Çok sıkıldım çünkü.. uzun süredir hazırlıyorum. bu arada sağolsun BEYZUŞŞ hazırlayacak..
haklısın canım gerçekten zor bir iş .......
Önemli bir sorun yok arkadaşlar çok şükür.. hala tam iyileşemedim..

Bayram temizliğine başladım...

Birde ne kadar anlatmaya çalışsanda hala bazı şeyleri anlamayanlar olunca insan ister istemez ''nasıl yani'' oluyosun..

Asuu,sen bereden bahsetmişsin ben ona baktım ama pek anlamadım tarif edermisin bana...:)
çok merak ettik seni canım iyi olmana sevindim...
bak o zaman süper kilo vereceksin bende başladım resmen eridim gittim :))))
Diş teli kullanıyor, değişik bir apare takılacak tam bayram üstü inşallah problem yaratmaz fazla....

çok ama çok geçmiş olsun inşalalh sorun olmaz ama kullansın çok faydası oluyor, kuzenim kullanmıştı çok yararı oldu

Ben de kızartmıyorum, çok az az miktarda yağı yumurta fırçası ile patlıcanlara sürüyorum ve tost makinasında ızgara yapıyorum, hafif de diri bırakıyorum-sonra fırında da pişiyor zaten, gerçekten kebap lezzetinde oluyor. Bir de islim kebabını köfte ile değil kuşbaşı etle yaparım ben (öyle gördük annemizden :P), böylece köfte de kızarmıyor, eti güzelce soteleyip içine koyuyorum, çok hafif ve lezzetli oluyor.

Sen yetersin zaten canım :)) Tabii haberleşiriz önceden, özelden telefon numaralarımızı yazarız :)

İsterse yüzüncü olsun, sen yeniden başlamaktan çekinme. Bak ne güzel diyetisyenden de randevu almışsın. Bu kadar gençken ve güzelken heba etme yıllarını. Başlamak için diyetisyene gitmeyi de bekleme, "nasılsa o zaman tam başlayacağım, hevesimi alayım" diye düşünme. Şimdiden dikkat etmeye başlarsan başladığında işin çk daha kolay olur.
Kendi sağlığınız ve çocuğunuzun sağlığı için en iyi yol, eve böyle şeyleri hiiiiç sokmamak bence. Ben de çok severim abur cubur, burada sevemeyen var mı acaba? Bildiğin zehir olduğunu bile bile önüme gelse 2 paket cips yiyebilirim, eve sokmamakta buldum çareyi. Böylece çocuklar da bunlardan uzak büyüyor.
Arabanızı da güle güle kullanın, kazasız belasız :nazar:

Bizde uzuuun süren bir kış temizliği ile her yer didik didik temizlendi canım, bayrama yapacak pek bir şey kalmadı. O kadar ki artık eşim "kardeşim tekrar yaz geliyor neredeyse, ne temizliği artık bu böyle?" dedi. Kaloriferleri söküp aralarını temizlemek, duvarları silmek, derz aralarını temizlemek, hurçlardaki yorganları söküp temizleyip dikmek filan gibi akıllara zarar detaylara girdik :))) Salondaki büfelerin dökülmesi, içindekilerin tek tek yıkanıp (200 parça filan vardır içinde) yerleşmesi gibi şeyler günlük temizlikten sayılarak yapıldı :))

Kızlar ben Yena'yı çok merak ettim, kimsede telefonu yok mu??? **** ben mesajı yazpı gönderene kadar sen gelmişsin Yenacığım. Önemli bir şey olmamasına çok sevindim, ama birşeylere canın sıkılmış gibi.. :(
umutçum canım bende patlıcanları bazen dediğin gibi yapıyorum ve arasına et koyuyorum haşlayıp ama bu kez canım kalori çekti bol bol :))) eşim köfteli daha çok seviyor yoksa dediğin gibi haşlama etle daha az kalorili ,ellerine sağlık canım benim :)))
maşallah size bayağı bir dökmüşsünüz evi desene, ohh ne güzel o zaman her yer mis gibi olmuştur... eşler nedense iş yaparken çıldırıyor sanki onlardan istiyoruz :) benimde eski oturduğum yerde lojmanda petekler eski tip dilim olanlardandı bende onları cifler, altına leğeni koyar ,üstünden çamaşırsulu kaynar su dökerdim :)))) ayda 1 yapardım eşim manyak derdi :) duvarlar silinmiyordu allahtan yoksa ne olurdum ya.... hurçları bende çıkardım baharda havalandırdım, yıkanması gerekenleri yıkadım onlar tamam sadece kıyafetler var onlar yer değiştirecek işte... senin günlük temizlik anlayışın bayağı farklı 200 parça ha yoooo benim günlük temizliğimde yok bunlar :)))
camlarımı sildim şimdi kızda atladı bende silecem diye
kılıfı çıkan koltuğumun kılıfınıda yıkadım akşama ütüsü var kılıfın çok zorluyor beni

bizde seni merak ediyorduk canım

inşallah problem olmaz
bayram temizliği derken dinlemedinde iyleşemedinde canım
sen iyi ol liste önemli değil

ahhh gel valla süper olur
ama 15 tatil nezaman ben gitmiş olurum sanırım 8 şubatta uçağımız

iyi olmuş bıramışsın tebrikler

senin yardımcında var desene :))) ellerine sağlık canım benim güle güle kullan mis gibi olmuştur valla...
kılıfın ütüsü mü zor neden ? ütü tutmayan bir kumaş mı?

ayşecim adım nevin bu arada.verelim artık diyorum işte bende 5 ay olcak nerdeyse 6 kg vemişim onunda arttıgından korkmaktayım.kasım başlangıcı diyelim o zaman yaklaşık 10 hafta öncede konuşmuştuk ama değişiklik olmadı bu sefer sözümüzde duralım:40:

evet cnm sözümüzde duralım bu sefer inş.
2 kasım miladlarımdan 1si olsun :))

Ben de seni seviyorum canım, hele gördükten sonra, böyle güzel ve gencecik bir kızın fidan gibi olmasını daha çok istiyorum. Çünkü az bir gayretle büyük fark yaratabilirsin :)))

çok saol cnm benim yaa inş. bende kızıyorum kendime daha 24 yaşındayım
daha ne kadar hamallık edicem bu kilolara
oğlumla 1 2 kare fotoğrarım yok
hele hamilelikte çekindiğim 1 tane resmim yok
artık bende gönlümce resim çektirmee istiyorum

Umutttt'çum nasılsın..

eğer bir mani olmazsa herşey yolunda giderse,eşimde çocuklarla kalırsa..15 tatilde 1 günlüğüne İstanbul'a gelsemmi diye düşünmüyor değilim..:))

ayyy gel cnm gel süper olur valla

saol cnm

insanda heves olunca herşey çok daha güzel ilerliyor emin ol daha coşkulu oluyorsun kilo vermek için .hayırlısııyla başla bakalım inşallah herşey çok güzel olacak... aman boşver işi gücü herşeyden önce sen varsın :))))

amin canım amin..

evet cnm yaa ilk diyetisyene gidince ne büyük heves her hafta çağırtmadığı halde gidiyodum ben
ama sonra kadının tavrı hevesi kırdı bu kadar ilgisiz suratsız nasıl olunur bilmiyorum

senin ayşe fena valla banucum maşallah :nazar:
Sorma efsunlu şimdiki çocuklar bir alem valla.
yerim ben onu yaa akıl küpü maşşallaahhhh
ama murat gitti artık bizde değil dün itibari ile değişti yeri :(
daha önceki yazdığını okutmuştum ona çookkk slm söylemişti kendileri :)

cozutmak mı bu cozutmaktan beter bişey oldu
sabah öğlen gayet iyi ama akşam ne yemiyorum ki aburcubur mahveridyo beni
cipsler çikolatalar koca tencere mısır patlatmalar
ahh ahhhh gerçekten çok akılsızım ben
bi dur diyemiyorum nedense
ben diyetisyene gitmeyince biri beni kontrol etmeyince yapamıcam belli oldu
burcu cömert diye bir diyetisyen var yaklaşık 2 aydır randevu alamadık çok dolu kız
arkadaşım ona gidiyo ve 17 kilo verdi 5 ayda bugubn tekrar kontrole gidicek her gittiğinde randevu soruyo benim için bakalım bugun ne diyecek :(
Çok üzülcek bayramadn sonra gidip görücem diye ne mutluydun söylemeyeyim bari.
yenanın tel numarası yok mu ki kimde bu arada saferan sana da günaydın cnm

dün gece uykudan uyandım ve 2 tane milka beyaz çikolata kaplı gofret yedim eşim 2 tanede çantama atmış şimdi gördüm kalorisine bakim dedim 771 kalori 35 gr.
yani gece gece 2 saniye içinde 1542 kalori indirdim tabi yanında da 1 bardak cola ile birlikte :((((
çantamdakileri şimdi ilk gelen 2 çocuk hastamıza vericem acilen elden çıkarmam lazım durdukça beni ye diyo çünkü :))

Bu sabah benimde miladım olsun (bu kaçıncı milad unuttum sayısını artık!)

sabah
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
4 lıgt zeytin
2 küçük domates yedim
Ben yazıcaktım kalorisi o kadar değildir diye sen öğrenmişsin:)Lıgh olanları tercih etsen tatlı ihtiyacını kesiyor.
eşin mi atmış kıyamıyor demek kiii..bayram da ordu ya gitmiyormusunuuz...benim de eşim gidicek sadece babası gel gel rahat bırakmadı ...gitme desemde çocuklar garip kalcak bişey değil...
Benimkide gidicekti ama Allahtan ikna ettim.
şimdilik öyle bakalım inşallah böyle devam eder... kesinlikle burası motive konusunda çok etkili... olsun damla damlada olsa gitsin ... sende bayram temizliğine başla birşeyin kalmıyor :)))))

15 derken mesela 2-3 gün ara verdim ondan sonra onlarıda sayarak mı 15 yoksa hergün yerse mi 15 anlamadım...
ben ek gıdaya 6. ayda başladım devam sütü veriyordum
dün muhallebi yaptım yedi ,kaşık mamalarınıda yiyor hani şu yulaflı,8 tahıllı vs
meyveyi yemiyor yoğurdun içine katıyorum çünkü tek başına yoğurduda yemiyor
tat veriyor diye koyuyordum pekmezi koymayım o zaman sağol
valla kilo verdirdi bugün tekrar evi süpürüp toz alırım arife günü sil baştan tekrar yaparım
becerebilirsem ütüler ve dolap düzenleme işim var
kapıları cumaya düşünüyorum kısmetse
çok iş var çooooooooook
bence sende başla çok kilo verdiyor hem evin tertemiz hemde kilolara elveda :)))

iyi caım ya korktuğun başına gelmemiş :)

bende tost makinasında kızartırım diyordum yağsız ama ne bileyim canım çekti yaptım :))) bende fırına atarım genelde ama bu kez tencerede pişirdim çok güzel oldu...
sen çikolataları ye sonra bilmiyorum de :))))

ban cuma günü sızlanma sonra seni uyardım valla benden günah gitti :)))
İlbatumcum benimki lıght kalorisi 130 ondan yiyorum sormuştum dietisyene ara öğün olarak haftada 3 gün yiyebilirsin demişti.Tenceredede kızaerdıktan sonra güzel olur afiyet olsun.
verdim cnm çikolataları ara öğünümü de yaptım
şimdide nilğfer ablam aradı gitmiş diyetisyene bana da randevu alabilmiş 2miz aynı gün gidelim istedik ama bi türlü denk gelmemiş olsun bana almış yinede saolsun
15 kasım saat 15te hadi hayırlısı bu sefer hedefe ulaşana kadar bırakmak yok bi kere nilüfer abladan çok utanırım 3 aydır bana randevu alıcam diye saolsun
ayyy heyecanlandım şimdiden :18:
Çok sevindim dietisyene karar vermene inşallah çok faydası olucak.
bence güzel menün yanlız akşamdan sonra biraz fazla olmuş

bu sayedde su içiyor
bu çocuklar alem

offf ya artık dur de

çikolata hemde 2 tane hemde gece offff yapma artık bırak yemeyi

aralarla dene bugün yemedi mesela 2-3 gün sonra yine dene deneme sayın 15 olsun araları sayma
yine iyisin benimki muhallebi ve hazır mama ve meyveli yoğurtta yemezdi en azından onları yiyor
bugün dersim var yarına yaparım temizliği ama eşimin kadrosu ile geçecek onunla ilgili evrak işleri var onunlada uğraşıyorum evde durabilsem yapacam temizlikte arefede dersim var cumada kavitasyona gidecem tekrar bakalım

bırakma devam

inşallah busefer verirsin bırakmadan hadi hayırlısı
Midem çok bulanmıştı o sebebten::)
İyi günlerde kullanın arabanızı inşallah kolaylıklada ödemenizi Allah nasip etsin.
Arkadaşlar ben bir süre liste yapmamaya karar verdim..
Çok sıkıldım çünkü.. uzun süredir hazırlıyorum. bu arada sağolsun BEYZUŞŞ hazırlayacak..
Yenacımm ama sen gelicen dimi?:(

Birde ne kadar anlatmaya çalışsanda hala bazı şeyleri anlamayanlar olunca insan ister istemez ''nasıl yani'' oluyosun..

Asuu,sen bereden bahsetmişsin ben ona baktım ama pek anlamadım tarif edermisin bana...:)
Kolay gelsin canım ama dikkat et kendine aslında yena o anlamayanları boşver sen canım sakın üzme kendini bizler bennn özellikle seni çok seviyoruz......
İnşallah kullanımı rahattır bir arkadaşımda vardı takmalı çıkarmalıydı ilk zamanlar biraz zor oluyordu sonra alıştı tabi.
Ben de kızartmıyorum, çok az az miktarda yağı yumurta fırçası ile patlıcanlara sürüyorum ve tost makinasında ızgara yapıyorum, hafif de diri bırakıyorum-sonra fırında da pişiyor zaten, gerçekten kebap lezzetinde oluyor. Bir de islim kebabını köfte ile değil kuşbaşı etle yaparım ben (öyle gördük annemizden :P), böylece köfte de kızarmıyor, eti güzelce soteleyip içine koyuyorum, çok hafif ve lezzetli oluyor.

Sen yetersin zaten canım :)) Tabii haberleşiriz önceden, özelden telefon numaralarımızı yazarız :)

İsterse yüzüncü olsun, sen yeniden başlamaktan çekinme. Bak ne güzel diyetisyenden de randevu almışsın. Bu kadar gençken ve güzelken heba etme yıllarını. Başlamak için diyetisyene gitmeyi de bekleme, "nasılsa o zaman tam başlayacağım, hevesimi alayım" diye düşünme. Şimdiden dikkat etmeye başlarsan başladığında işin çk daha kolay olur.
Kendi sağlığınız ve çocuğunuzun sağlığı için en iyi yol, eve böyle şeyleri hiiiiç sokmamak bence. Ben de çok severim abur cubur, burada sevemeyen var mı acaba? Bildiğin zehir olduğunu bile bile önüme gelse 2 paket cips yiyebilirim, eve sokmamakta buldum çareyi. Böylece çocuklar da bunlardan uzak büyüyor.
Arabanızı da güle güle kullanın, kazasız belasız :nazar:

Bizde uzuuun süren bir kış temizliği ile her yer didik didik temizlendi canım, bayrama yapacak pek bir şey kalmadı. O kadar ki artık eşim "kardeşim tekrar yaz geliyor neredeyse, ne temizliği artık bu böyle?" dedi. Kaloriferleri söküp aralarını temizlemek, duvarları silmek, derz aralarını temizlemek, hurçlardaki yorganları söküp temizleyip dikmek filan gibi akıllara zarar detaylara girdik :))) Salondaki büfelerin dökülmesi, içindekilerin tek tek yıkanıp (200 parça filan vardır içinde) yerleşmesi gibi şeyler günlük temizlikten sayılarak yapıldı :))

Kızlar ben Yena'yı çok merak ettim, kimsede telefonu yok mu??? **** ben mesajı yazpı gönderene kadar sen gelmişsin Yenacığım. Önemli bir şey olmamasına çok sevindim, ama birşeylere canın sıkılmış gibi.. :(
Gerçeği etle yapılan zaten ama bende köfteyle yapıyorum ben eti et olarak yemeyi pek sevmem ama köfteye bayılırım:)
Umutttt'çum nasılsın..

Amann ne sevindimm valla okuyunca bende gelirimmmm gelirim dimi :)

banu nasıl oldun
ayşe nasıl oldu
Ayşecim ben hala düzelmedim canım akşam uykudan uyandım nefes alamıyarak çok korktum burnum o kadar tıkalı genzimi tıkamış olmadı bugün gidicem korktum valla göğsüm ağrıyor acaba dedim zatüre falan olmasın ama ateşim yok.Ayşecikte fena değil ama çok yiyor bu ara masadn anca biraz sertlikle kalkıyor düngece beraberdik ben kızdım hadi ama diye sonra çok üzüldüm ağladım kendimi düşündüm çocukken bize kızdılarmı nasıl sinir olurdum ama başka türlü bırakmıyor kışta geldi çocuk eve kapandı oda haklı bakalım tiyotra kursuna yazdırdık baleye gitcekti son anda karar değiştirdi belki orası ona iyi gelirde....
Emir nasıl oldu gece uyuttumu bari sizi.

Son düzenleme:
Ayşecim ben hala düzelmedim canım akşam uykudan uyandım nefes alamıyarak çok korktum burnum o kadar tıkalı genzimi tıkamış olmadı bugün gidicem korktum valla göğsüm ağrıyor acaba dedim zatüre falan olmasın ama ateşim yok.Ayşecikte fena değil ama çok yiyor bu ara masadn anca biraz sertlikle kalkıyor düngece beraberdik ben kızdım hadi ama diye sonra çok üzüldüm ağladım kendimi düşündüm çocukken bize kızdılarmı nasıl sinir olurdum ama başka türlü bırakmıyor kışta geldi çocuk eve kapandı oda haklı bakalım tiyotra kursuna yazdırdık baleye gitcekti son anda karar değiştirdi belki orası ona iyi gelirde....
Emir nasıl oldu gece uyuttumu bari sizi.

ah ya ne zor ona ye yada yeme demek anlamıyolar malesef
kurs iyi gelir inş.
emir hala mümüklü düzelemedi bi türlü bilmiyorum ne zmn düzelecek

sabah
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
4 lıgt zeytin
2 küçük domates yedim

ara
4 adet eti fınger bisküvi
1 kupa açık çay

öğle
1 kupa hazır ezogelin çorba (bardak olanlardan)
1 zeytin

arada
1 elma yicem

akşam allah kerim en zor kısmı da o ztn
2 litre suyumuda içtim :)

diyetisyen nezaman 1000 kalorilik diyet verdi canım bu kilodaykenmi
kilona göre 1000 kalori az diye biliyorum

diyetisyene giderken de asagi yukari 92 kiloydum o zaman icin vermisti 1200 kalorilik diyet bende simdi listeyle kendimi baglamiyorum icimi bayiyor listeler cunku ama göz karari 1000 kaloriyi gecmezsem veririm diye dusundum 200 kalori de kacamak payi biraktim kendime :17: ama hergun 200 kalorilik kacamak yapmam herhalde yani bir cikolata eder di mi siz yine de gözatin benim menulere yani 1000-1200 kaloriyi astigini görurseniz beni dövun asin kesin ki disipline gireyim :4:

Son düzenleme:
ah ya ne zor ona ye yada yeme demek anlamıyolar malesef
kurs iyi gelir inş.
emir hala mümüklü düzelemedi bi türlü bilmiyorum ne zmn düzelecek
Geçmiş olsun valla emirde benim gibi kış gelince hasta oluyor dedmekki vitamin alsan ona belki iyi gelir.
sabah
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
4 lıgt zeytin
2 küçük domates yedim

ara
4 adet eti fınger bisküvi
1 kupa açık çay

öğle
1 kupa hazır ezogelin çorba (bardak olanlardan)
1 zeytin

arada
1 elma yicem

akşam allah kerim en zor kısmı da o ztn
2 litre suyumuda içtim :)
Ayşe şu ana kadar menün çok güzel akşamda sebze veya et 1 dilim ekmek salata ayran şeklinde yaparsan süper olur bence.Bende öğlenleri poşet çorba tercih ederimen güzelide zaten ezogelin ben birde çok merak ediyorum onların kalorileri niye bu kadar az acaba yalanmı diye düşünüyorum..Bu arada 1 dilim ekmekte doğrarsan daha çok tok tutar.

diyetisyene giderken de asagi yukari 92 kiloydum o zaman icin vermisti 1200 kalorilik diyet bende simdi listeyle kendimi baglamiyorum icimi bayiyor listeler cunku ama göz karari 1000 kaloriyi gecmezsem veririm diye dusundum 200 kalori de kacamak payi biraktim kendime :17: ama hergun 200 kalorilik kacamak yapmam herhalde yani bir cikolata eder di mi siz yine de gözatin benim menulere yani 1000-1200 kaloriyi astigini görurseniz beni dövun asin kesin ki disipline gireyim :4:
Sen o 200 kaloriyi illa çikolatayla kapatma meyva yiyebilirsin mesala aralarda inşallah başarırız hep beraber.
Slm kizlar nasilsiniz
Selam pınar nasılsın.

Sen o 200 kaloriyi illa çikolatayla kapatma meyva yiyebilirsin mesala aralarda inşallah başarırız hep beraber.

Selam pınar nasılsın.

yok canim yer miyim hic :9: bir cikolatayi aldim 5 e böldum 25 er kaloricik kacamak yapiyorum yapiyosamda yani aliyorum o kucucuk cikolatayi
simdi diyorum bu kocaman cikolatayi damagima yapistirip tadini cikarta cikarta yiycem :56: 25 kaloricik de olsun yau :17: benim gibi cikolatayi kavanozla göturen biri icin bu kadar musamaha olsun de mi ama yine de yasasin meyve yemek tabi ki

menum;

sabah; bizim burda brotchen denilen kucuk ekmekciklerden var onunla kendime peynir, domates, salatalik ve maydanozdan olusan muthis bi atom sandvic yaptim yaninda da 1 buyuk bardak cay tabi tatlandiricili

ara; 1 buyuk bardak yesil cay

ara; 1 bardak sut 1 muz

öglen; 150 gr tavuk eti 3 yk pilav koca bi kase salata

aksam; 1 porsiyon hazir sutlac lardan yemeyi dusunuyorum 200 kal yaninda da 2 ceviz
(arada bir sutlu tatli yenilebilir demisti diyetisyenim ondan yane :8:)

yat geberlik bir meyve daha yiyebilirim sanirim gece midemin sesine uyaniyorum yau :56: cok uzun bu geceler artikim

Slm kizlar nasilsiniz
iyidir cnm seni sormalı

Geçmiş olsun valla emirde benim gibi kış gelince hasta oluyor dedmekki vitamin alsan ona belki iyi gelir.

Ayşe şu ana kadar menün çok güzel akşamda sebze veya et 1 dilim ekmek salata ayran şeklinde yaparsan süper olur bence.Bende öğlenleri poşet çorba tercih ederimen güzelide zaten ezogelin ben birde çok merak ediyorum onların kalorileri niye bu kadar az acaba yalanmı diye düşünüyorum..Bu arada 1 dilim ekmekte doğrarsan daha çok tok tutar.

cnm ben genelde hazır çorba tüketme taraftarı değilim evden getiriyorum yicek sebze köfte ne olursa ama bugun hiç bişey getirmedim ekmegimide sabah yedim yoktu o yüzden sadece çorba içtim ama karnım doymadı ztn :(
inş. akşam sapıtmazsam günü gzl kapatıcam inş.

kolay gelsin ben de ucundan başladım bugün temizliğe ama eşimle çarşı işimiz çıktı kendime topuklu çizme aldım kısalardan bakalım giyebilecekmiyim
liste konusunda çok haklısın azcık katı kurallar koysak iyi olacak sanki
bereyi de anlatırım canım tabii sen ipini şişini al gel:34:

Aysecim ve banucum sagolun iyiyim caliiyoruz iste daha baslamadim diyete zaten bayrami beliyorum

Yena merak etme cnm sisko olaraktan ben geliyorum izmire ay aslinda bulussak ne guzel olur:)) tabi sende istersen yada musait olursan

Nevzamansız,merhaba
arkadaşın nasıl oldu.? Van mağduru olan..:(
sana öncelikle geçmiş olsun.arkadaşım iyi olmaya çalışıyor ailecek terapi alıyorlar ancak yürümüş ayaklarına kolon düşmüştü vede dikiş vardı. bir daha oraya gitmem diyor yeni atanmıştı çok ta menundular ama nasip işte. atama yerleri değişebiliyormuş depremzedelerin inşallah diyoruz bekliyoruz telefonda görüşürüyorum hergün sesi iyi ama kolay birşey değil sattlerce göçük altında kaldı ölüm ensesinde...rabbim korudu...ilgin için tşk ederim canım:16:

kolay gelsin ben de ucundan başladım bugün temizliğe ama eşimle çarşı işimiz çıktı kendime topuklu çizme aldım kısalardan bakalım giyebilecekmiyim
liste konusunda çok haklısın azcık katı kurallar koysak iyi olacak sanki
bereyi de anlatırım canım tabii sen ipini şişini al gel:34:

asuman abla çok severim örgüyüde hep yarım bırakırım başladığım şeyleri çok sıkılganım diyette de yaptığım gibi bir işin sonunu getiremiyorum. çok severdim şapka takmayı ama artık takmıyorum malum eşarpın üstüne takılmıyor:9:

Back
X