Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eşim korku filmi hastasıdır ama ben asla izleyemem..
Çok korkağım bu konuda,gerilim konular dahi etkiler beni..

Okuduğum kitap
Zola-Döl bereketi

Ya sanırım ben erkek olcakmışım diyorum eşimle film zevklerimiz çok benzer ayrıca bir çok kadının sevdiği tarz filmleri değilde aksiyon,gerilim,korku filmlerini çok severim.Hafta sonu en büyük keyfimiz (özellikle kışın) film izlemektir sırf bunun için onca ev borcuna rağmen koca dev ekran tv aldık,tek lüxümüz olsun varsın o da dimi ama

Yok tatlım boşuna pazardan kese alma onlar kendi keselerini kulnıyorlar,hamam gittiğinde ordan al satıyorlarda mardinden mi ne geliyormuş onlara,sen en güzeli kabak lifi al aktardan inan o çok daha iyi.

eşim korku filmi hastasıdır ama ben asla izleyemem..
Çok korkağım bu konuda,gerilim konular dahi etkiler beni..

Okuduğum kitap
Zola-Döl bereketi

Bu arada kitabın ismi de ilginçmiş ha ben bir kaç zamandır kitap okumayı bıraktım eskiden okumadan uyuyamazdım tekrar alışmam lazım buna ((

Bizde film izlemeyi çok severiz..Bu aralar mecburen animasyon izlemek zorunda olsakta.:)
yinede zevkli geçiyor en son şirinleri izledik çok güzeldi..:)

Bizde film izlemeyi çok severiz..Bu aralar mecburen animasyon izlemek zorunda olsakta.:)
yinede zevkli geçiyor en son şirinleri izledik çok güzeldi..:)

Onu eşimde söyledi,erkek kardeşim pc.de izlerken bakmış biraz o da çok güzeldi alalım dedi.Buz devrine bayılıyorum ben de animasyonda,fantastik filmleri de severim Yüzüklerin efendisi,Karayip korsanları gibi :)))

Bu arada kitabın ismi de ilginçmiş ha ben bir kaç zamandır kitap okumayı bıraktım eskiden okumadan uyuyamazdım tekrar alışmam lazım buna ((

Klasikleri seviyorsan Emile Zola'yı bilirsin..

Uyumadan kitap okumak harika gerçekten..Oğlum büyüyünce yeniden başladım bende..

İyi geceler,Allah rahatlık versin..

yüzüklerin efendisi değilde karayip korsanlarını sevmiştim.. johnny deep'in etkisi varmıdır bilmiyorum.:)

The tourist filminide sevmiştim şu çirkin kadın ancelinayla olan..

Son düzenleme:
Klasikleri seviyorsan Emile Zola'yı bilirsin..

Uyumadan kitap okumak harika gerçekten..Oğlum büyüyünce yeniden başladım bende..

İyi geceler,Allah rahatlık versin..
Evet canım klasikleri severim Zola'yı da bilirim,kitap okumak ayrı bir dünya da yaşamak gibi süper bir şey aslında.Ben en son Ejderha dövmeli kız ve ateşle oynayan kız ı okumuştum.Şimdi onun 3. kitabını okuycam inşallah :)) filmlerini de izledim ama kitapları daha güzeldi özellikle 1. kitap çok güzeldi tavsiye ederim.Ben kitapta da seviyorum aksiyonu bu kitapta öyle bir tarzdı.

Sağol canım sana da iyi geceler...

yektaaaa,naber neden gelmiyorsun artık..
Kaç kilosun.?
dilencii'den haber varmı.?

Muhtemelen cevap vermeden gidersin, olsun ben yine sordum.:))

Son düzenleme:

Sen bayağı ekşın seviyosun.:)

Birde kitabını okuduğum bir konunun filmini izlemek beni hiiç tatmin etmiyor çok yavan kalıyor sendede öylemi.?
Kİtap dediğin gibi çok farklı ama perdede aynı tadı almayınca hayal kırıklığı oluyor insanda..
Ben en büyük hayal kırıklığını Jean-Christophe Grangé'nın-kurtlar imparatorluğu filminde yaşamıştım nasıl basitti.
İzlerken ama buda olucaktı hayır öyle değildi diye diye bir hal olmuştum..:))

Son düzenleme:
yüzüklerin efendisi değilde karayip korsanlarını sevmiştim.. johnny deep'in etkisi varmıdır bilmiyorum.:)

The tourist filminide sevmiştim şu çirkin kadın ancelinayla olan..
Karayip korsanlarında deep bir harika gerçekten turistte de finali çok beğenmiştim adam meğer ajanmış,gerçi ir ara caba mı dedim ama sonra olmadığına acayip inandırdı film,gerçekten güzel bir filmdi.Son karayip korsanlarınıda bir iki hafta önce izledik eşimle o da çok güzel adı gençlik pınarıydı sanırım karıştırıyorum artık film isimlerini

Ben de aynen senin gibiyim, şu kurt adamlı vampirli filmin de kitaplarını okudum,ilk filmini izlerken kitabı okumamıştım henüz beğenmiştim o yüzden ama sonrakileri yavan buldum ve aaa nasıl bitti ya hani şu sahne nerde filan oldum.Ama beni en çok hayal kırıklığına uğratan film Davincinin şifresi oldu nedense.

Evet cidden ekşın hastasıyım ben çocukken de mahallede kavga dendi mi ben ordaydım hala da kolay kolay korkmam kavgadan vs ama tabi olmamasından yana hep gönlüm :))

Kaç kilosun.?

iyilik diyelim. işsizlik yüzünden canım sıkkın şu sıralar ama başka iyiyim, bi yaramazlık yok.
dilenciden haberim yok, umarım keyfi de sağlığı da iyidir. hoşlanmadığını düşündüğüm için ilgilenmeyi, sormayı bıraktım diyelim.
79 ile 80 arasındayım bir süredir. buraya neden gelmediğimi de bilmiyorum.
sen iyi misin, barış ve berfin nasıl?
[/B]

Kaç kilosun.?

Ya çok görme Yena ben de neredeyse 1 ay öyleydim okuyordum yazayım diyordum sonra bir yerden sonra kopup çıkıyordum.İnsanın bazen psikolojisi kaldırmıyor sanırım,istedikleri zaman geri gelirler nasılsa iyi olsunlarda inşallah...

Umarım tez zamanda iyi bir iş bulursun...

İnşallah iyidir..

Çocuklar iyi çok şükür..
Ben iyimiyim bilmiyorum,barış büyüdükçe azda olsa vakit bulduğum için amaçsız yaşamak yine koymaya başladı..

Amaaaaann öyle işte.. aslında en iyisi iş bulup çalışmak ama, iş yok işte..

Kendine iyi bak ve daha sık uğra lütfen..

Evet cidden ekşın hastasıyım ben çocukken de mahallede kavga dendi mi ben ordaydım hala da kolay kolay korkmam kavgadan vs ama tabi olmamasından yana hep gönlüm :))

:)))
Ben ilkokuldayken arkamda oturan arkadaşıma öyle bir osmanlı tokadı atmıştımki hala sağ elim sızlar dermişim.:))
Ve erkekti arkadaş..Öğretmen ikimizde tahtaya kaldırmıştı sen demişti bana arkadaşına tokat attığın için..Sende kızdan dayak yediğin için demişti..gururlu erkek öğretmenimiz.:)))

Ben uyuyacaktım değilmi.?:)))
Eşim öfleye pöfleye yatağa geçti bana hiçte hoş olmayan bakış fırlatarak..

Hahahha süpermiş yaa öğretmeninize bayıldım kulakları çınlasın ben de çok fenaydım erkek çocukları bile baş edemezdi benle.Annemlerde bildiği için bunu bazen kafaya almak için anne kocam beni dövdü filan derim kimse inanmaz oğlum sakın bu seni dövmesin de öyle bir şey olursa bize sığın filan derler ben de bağrımda yılan beslemişim kimin ailesisiniz siz diye vahlanırım olayın sonunda hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…