Ya çok görme Yena ben de neredeyse 1 ay öyleydim okuyordum yazayım diyordum sonra bir yerden sonra kopup çıkıyordum.İnsanın bazen psikolojisi kaldırmıyor sanırım,istedikleri zaman geri gelirler nasılsa iyi olsunlarda inşallah...
Valla benim pc yatak odasında benimki de az önce tuş seslerini duydu uyku uyanıklık arası bir poffladı ama hala devam ediyorumBen uyuyacaktım değilmi.?:)))
Eşim öfleye pöfleye yatağa geçti bana hiçte hoş olmayan bakış fırlatarak..
efsunlu teşekkür ederim hoşgörülü yorumun için.
ben sanırım yazacak birşey bulamadığımdan gelip yazmıyorum. mütemadiyen sadece kilo probleminden bahsetmekten de sıkılmıştım. farklı olaylardan bahsetmek istedim bir dönem ama yazmaya gelince vazgeçiyordum kime ne, boşuna kalabalık etmek gibi...
şimdi yanlış anlaşılmasın bu topik bunun için var biliyorum, kaldı ki okumaktan çok da zevk duyuyorum sadece kendim yazarken sıkıntı çekiyorum.
Valla benim pc yatak odasında benimki de az önce tuş seslerini duydu uyku uyanıklık arası bir poffladı ama hala devam ediyorumiyi geceler sana canım sana da Yekta sık sık gel hepimiz senin gibiyiz depresifiz birbirimizi anlarız kapanma içine olur mu
efsunlu teşekkür ederim hoşgörülü yorumun için.
ben sanırım yazacak birşey bulamadığımdan gelip yazmıyorum. mütemadiyen sadece kilo probleminden bahsetmekten de sıkılmıştım. farklı olaylardan bahsetmek istedim bir dönem ama yazmaya gelince vazgeçiyordum kime ne, boşuna kalabalık etmek gibi...
şimdi yanlış anlaşılmasın bu topik bunun için var biliyorum, kaldı ki okumaktan çok da zevk duyuyorum sadece kendim yazarken sıkıntı çekiyorum.
Hahahha süpermiş yaaöğretmeninize bayıldım kulakları çınlasın ben de çok fenaydım erkek çocukları bile baş edemezdi benle.Annemlerde bildiği için bunu bazen kafaya almak için anne kocam beni dövdü filan derim kimse inanmaz oğlum sakın bu seni dövmesin de öyle bir şey olursa bize sığın filan derler ben de bağrımda yılan beslemişim kimin ailesisiniz siz diye vahlanırım olayın sonunda hep
Çok özür dilerim ya bir şey atladım diyorum ben de tam yatarken dank etti,bebişşş hayırlı olsun canımmmm darısı isteyen herkesin başına.Sağlıkla sıhhatle yüzünü görmeyi,kucağına almayı nasip etsin Rabbim,cidden çok güzel bir tarihte müjdesini almışsın,haber tarihi gibi,anne babasının düğün tarihi gibi özel bir çocuk olur umarım,vatana millete,sizlere hayırlı olsun evladınız canım. (tekrar özür dilerim atladığım için,geç yazdığım için,şu çoklu alıntıyı öğrenmem lazım acilen )(((
saol canım.. bir süre daha forum takipte takılayım diyorum. milletin kocasını, kaynanasını, kıskanç eltlerini okumak hoşuma gidiyor:)
Valla Yena kaldı şimdilik benim iş,şu özel muayehane meselesi yüzünden hastanede muayene olayı olmuyormuş arkadaşım ayarlayacaktı,tek muayene 500 tl diyince dedim ilk başı böyle ise kalkamayız altından şu sıra.Ev borcu ödüyoruz ve tek eşim çalışıyor zor bu devirde malesef.İşe girdikten sonra baktırcam nasılsa özel hafta sonuda giderim diyorum.Yılbaşından sonra işe başlarım ben de sanırım aksilik olmazsa,azcık daha kilo verip şık şeyler alıp başlamak istiyorum yaaaDarısı senin,banunun ve tüm isteyenlerin başına inşallah...
Aminn..
Darısı senin,banunun ve tüm isteyenlerin başına inşallah...
Aminn..
alıntı ile cevapla nın yanında + lı bişey var oraya tıklayınca çoklu alıntı yapabilirsin canım..
saol canım.. bir süre daha forum takipte takılayım diyorum. milletin kocasını, kaynanasını, kıskanç eltlerini okumak hoşuma gidiyor:)
Aynen ben de geçen ay öyleydim ama anlatınca rahatlıyor insan,lütfen kendini dinlemeyi bırak gel bizimle ol elele bitircez bu zorlu yolu halkadan kopma lütfen.Kilo değil bütün dertlerini sevinçlerini dinleriz senin biliyoruz ki sen de bizim.Yarın evdeysen vaktinde varsa gel sakın bizi ihmal etme olur mu canım
Yektaa okuyunca kocaman gülümsedim biliyomusun..
Ben genelde hep başka şeyden konuşurum ,yalnız değilsin..:))
Bunun yanında birde fantezilireni anlatanlar var canım hiiç denk geldinmi..
NAsıl seviştiklerini,kaç kez bilmem ne yaptıklarını,kocalarıyla olan ten uyumunu açıkça anlatan geyik topikleri varki mide bulandırıcı ve içler acısı bir durum..
Valla Yena kaldı şimdilik benim iş,şu özel muayehane meselesi yüzünden hastanede muayene olayı olmuyormuş arkadaşım ayarlayacaktı,tek muayene 500 tl diyince dedim ilk başı böyle ise kalkamayız altından şu sıra.Ev borcu ödüyoruz ve tek eşim çalışıyor zor bu devirde malesef.İşe girdikten sonra baktırcam nasılsa özel hafta sonuda giderim diyorum.Yılbaşından sonra işe başlarım ben de sanırım aksilik olmazsa,azcık daha kilo verip şık şeyler alıp başlamak istiyorum yaaa((
Bunun yanında birde fantezilireni anlatanlar var canım hiiç denk geldinmi..
NAsıl seviştiklerini,kaç kez bilmem ne yaptıklarını,kocalarıyla olan ten uyumunu açıkça anlatan geyik topikleri varki mide bulandırıcı ve içler acısı bir durum..
mesajın çok mutlu etti beni, saol.
yena sana karşı duydugum seviyeli samimiyetten! başka özellikle bu yüzden de yazdıklarını okumadan geçmem.
şu seviyeli samimiyet de; müthiş bi içtenlik duyup aynı zamanda hafif çekiniyorum ya senden o :))
tabi en önemli sebebi de senin karakteristik yapın...
Hadi beee.O ne yaa..Çokmuş hakkaten..Herşeyin hayırlısı canım..
Seninde ne güzel mesleğin var efsunlu çok şanslısın...Bu arada ismin nedir mahsuru yoksa, merak ettimdi..:)
Hadi beee.O ne yaa..Çokmuş hakkaten..Herşeyin hayırlısı canım..
Seninde ne güzel mesleğin var efsunlu çok şanslısın...Bu arada ismin nedir mahsuru yoksa, merak ettimdi..:)
Ben de bu gün bir konuda okudum kadının eşi ilgilenmiyormuş soruyor sizde de öyle mi diye,kadının biri bir fantaziler anlatmış dudağım uçukladı vay be dedim elde ne hatunlar var.Ama helal olsun valla onca şeyi yapabiliyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?