Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dilek çokkkk geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer ve güzel huzurlu günler seni hiç bırakmaz. durumun anladığım kadarıyla çok ama çok zor Allah sabır versin sana. elbette çocuklarına da kimbilir ne özlemişlerdir seni.

yaaaa nevko bak nediyeceğim sen 80 ler ben 70 ler tutucaz boğazları yapıcaz sporları yeni yılda yep yeni cicilerle giricez. her sene daha bakımsız salaş giriryorum yeni yıla yok bu sene herşey değişmeli verlim el ele.
adın neydi buarada benim ki biliyorsun mutlu nevko yazdım ama kızma sakın.

olurmu öyle şey canım neden kızayım mutlu adımı yazmıştım ama gözünden kaçmıştır nevin bende memnun oldum

Ahhhhhhh hayaller öyle çok istiyorumki şölee güzel bir kot giymeyi yıllardr kot pantolon giymiyorum yakışmıyor diye hep keten kanvas tarzı takılıyorum. Eşim her sabah tartılıyor 91 kilo adamya aramda 7 kilo var çok sinir oluyorum tek isteğim ona caktırmadan kiloları veriyim tartıya çıkayım veee ondan zayıf olayım oda görsün. Tutalım boğazımızı kızalım birbirmize sporu nasıl yapabilriz careler rayalaım yapalım ama lütfennnn

Dilekçim,
özgürlüğün,çocukların, herşeyden önce kendi sağlığın için seni üzen her neyse takmamaya yada daha az sorun etmeye çalışmalısın...
Bunları çok kolay şekilde bir çırpıda söylediğim için bana kızıyorsundur ama bulunduğun durumu yaşamak herşeyi daha fena bir duruma getiriyor değilmi.?

Sorunlar hiiç bitmez inan, içeriği değişir sürekli..
Avukatın denemesi özgür sonuca ulaştırır inşallah..
Çocukların kaç yaşında .? biri 12 ydi diğerleri inşallah çok küçük değillerdir...

Sağlıkla ve sevgiyle kal..

Son düzenleme:

Evet cok zordayim Allah dusmanimin basina vermesin Basit bir depresyon beni aldi ta nerelere surukledi Dualr icin cok tsk ederim insallah oyle olur Siz siz olun depresyonu kucumsemeyin

Çok güzel br haber. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı tüm isteyenlere :)

Tebrik ederim arkadaşlar. Hele bu hafta dereceye girenlere özel tebrik lazım. Bayram seyran demeden sporuna devam edip dereceye girenleri de tebrik ederim. Mutlu, Beyzuş teşekkür ederiz :)))
Bu arada benim kilomda bir sıfır hatası olmuş. Ah o sıfır yok mu ( Ben +100 değil, +1.000 olarak bildirim yaptım bu hafta :)

Banu, Ceco, Derin, Yena çok geçmiş olsun.. Yenacım ablan artık iyidir umarım. Gece geç vakit muhabbet olduğunu bilseydim 2.00'ye kadar netten film izleyeceğime buraya takılırdım :)))

Keske o kadar kolay olsa Yaralarim o kadar cok birikmis ki Bu lanet hastalikta yaram surda da diyemiyosun hani kolun kirilsa bellidir yeri Bunda butun ruhun aci cekiyor ama surasi diyemiyorsun O gun umutsuz konusmalarimdan canima kiyarim diye almislar buraya beni Sanki kolaydi cana kiymasi kucuk kizim 9yasinda nasil agladi yavrum gotururlerken Neyse hele bir Pazartesi olsunda bakacaz artik

yarışmaya bende girebilir miyim?
az önce yanlış yazmışım kilomu ama düzenle seçeneğini bulamadığımdan düzenleyemedim
yaşım 22 kilom 96 boyum 175
aranıza yeni katıldım sayılır :) beni de aranıza alır mısınız?

Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah Allah tamamına erdirsin kilolarıda takma kafana dikkat et dietisyene git almazsın inşallah.

canım ya özletiyorsun kendini ,ben senide yorumlarını da çok seviyorum ,aramızda sık sık görmek isterim şahsen....

oyyyyyyyy kuzuuuuuum kıyamam sana ,ne dalga geçmesi küsme sakınnnn ......
sen küsersen çok üzülürüm ben

dün gece ne muhabbetler dönmüş burada bilseydim gelirdim valla :)

cecooooo canım ya seni nasıl özlemişim çok geçmiş olsun.....

derin, banu, yena canlarım sizlerede çok geçmiş olsun.... derincim bu hafta dikkat edersin gider o gelenler merak etme sen....

atessu canım alıntı yapmışım ama yazmamışım:26: aramıza hoşgeldin inşallah sürekli katılırsın.......

atessu canım alıntı yapmışım ama yazmamışım:26: aramıza hoşgeldin inşallah sürekli katılırsın.......

hoşbulduk nihayet biri beni fark etti:) kimse bişey demiyor bir daha girmesem mi derken mesajını gördüm :)
herhalde dedim yenileri aralarına almıyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
yapamadım ki hala ev temizlemektan fırsat gelmedi her yer toz olmuş bayramda merzifona gidince de kaldı yine hala ütü var banyo yapcam inş öncesinde yaparım :26::26:
hamammmmmm demeyin bana yahu kemiklerim sızlıyor nerdeyse hamamda doğurmuş annem diyebilirim ben her gün gitsem hayır demem ama artık senede bikaç kez ancak gidiyoruz özlüyorummmm:2::2::2::2::2:
bu filmlerin hepsini izledim hem de bir kaç kez hele okulda çocuklarla animasyon hastası olduk ama zaman bulamıyoruz etkinliklerden çocuklarda çok istiyor
evet hem kitabını okudum hem filmini izledim kitabı muhteşem film tam bir fiyaskoydu bence de beğenmedim o yüzden kitabını okuduğum filmleri izlememeyi tercih ediyorum nedense
ortim gelmiş canım ortimmmmm ben de özledimmmm amaaa
ben de bir akşam okumuştum topikte bir yerlerde anam millette ne fantazi varmış demiştimmmm
güzel tespittttt hımmmm ortimmmmm
anammmm ortimmmmm vay behhhhhh dedimmm daha sonraki yazılarını da okudum bu kadar bu konuda katı kurallı bir toplumda yaşayarak bu konuya evet diyebilecek katılıyorum diyebilecek kişi sayısı çok az olacağını umut ediyorum içinden okeylese de hayır evlenmeden olmaz diyen çok kişi çıkacaktır eminm ben bunun ayarı ahlaki ölçülerde diyorum ben kişinin ahlaki ölçüsü önemli olan çevre de bunu etkileyen en büyük etken diyorum ve susuyorum ahlak ölçüsü kıldan ince kılıçtan keskin benceeeeee.....
hg cnm aramıa sen istersen aramıza kendin katılabilirsin o kadar kişi gelip sa verip bende katılayım deyip gitti ki o yüzden kalıcılık katılmak senin elinde bie hg demekten başka bişey düşmüyor hg tekrardannn

Banu, Ceco, Derin, Yena çok geçmiş olsun.. Yenacım ablan artık iyidir umarım. Gece geç vakit muhabbet olduğunu bilseydim 2.00'ye kadar netten film izleyeceğime buraya takılırdım :)))

Evet artık daha iyi.Düzenli ilaç alması gerekir aslında ama nedense red ediyor hap kullanmayı yada geçiiştiriyor..

hele bu sene 1.sınıfları okutuyor (sınıf öğretmeni ablam) çok fazla yoruluor ve stress yaşıyor..

hangi filmi izledin.?

Teşekkür ederim ilbatumcum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…