Sagol cok tesekkur ederim Insan basina geldimi herseye katlaniyor Ama ozgurluk buyuk nimet bunu sakin unutmayin Birilerinin imzasina kararina kalmayagor Sabretmeliyim baska care yok En azindan cocuklarim rahat yerdeler ama nede olsa annesizler Haftaya gunluk klinige cikmak icin ugrasiyorum Dun avukatimda geldi o da deneyecek Bakalim hayirlisi Dikkatinden kacmamis cevap yazdigin icin sagol
GÜNAYDIN ASUMAN ABLACIM SENDE BU AZİM VARKEN 75 ALTINI GÖRÜRSÜNBU SOĞUKTA YÜRÜMEK KOLAY İŞ DEĞİL. LESLİE YAPSAYDIM ODA İYİYDİ.DÜN AKŞAM YAPICAKTIM MİSAFİR HABERİ GELİNCE BİRİKTİRMİŞ OLDUĞUM ÜTÜLERİMİ YAPTIM EVİ DÜZENLEDİM FİLAN.. BU AKŞAMDA MİSAFİRİM GELİCEK HEP ENGELLER... KENDİME FIRSAT YARATMALIYIM AMA NASIL SPORSUZ GRAM VEREMİYORUM..ÇOK ÜZÜLÜYORUM YENİ YILA 80 Lİ KİLOLARLA GİRMEYİ ÖYLE ÇOK İSTİYORUMKİ...EŞİME SÜRPRİZ YAPICAKTIM...
yaaaa nevko bak nediyeceğim sen 80 ler ben 70 ler tutucaz boğazları yapıcaz sporları yeni yılda yep yeni cicilerle giricez. Her sene daha bakımsız salaş giriryorum yeni yıla yok bu sene herşey değişmeli verlim el ele.
Adın neydi buarada benim ki biliyorsun mutluNevko yazdım ama kızma sakın.
Sagol cok tesekkur ederim Insan basina geldimi herseye katlaniyor Ama ozgurluk buyuk nimet bunu sakin unutmayin Birilerinin imzasina kararina kalmayagor Sabretmeliyim baska care yok En azindan cocuklarim rahat yerdeler ama nede olsa annesizler Haftaya gunluk klinige cikmak icin ugrasiyorum Dun avukatimda geldi o da deneyecek Bakalim hayirlisi Dikkatinden kacmamis cevap yazdigin icin sagol
dilek çokkkk geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer ve güzel huzurlu günler seni hiç bırakmaz. durumun anladığım kadarıyla çok ama çok zor Allah sabır versin sana. elbette çocuklarına da kimbilir ne özlemişlerdir seni.
Çok güzel br haber. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı tüm isteyenlere :)Arkadaşlar tebrik edin benive daha önemlisi lütfen dua edin benim için
Hamileyim arkadaşlar bugün öğrendim hem mutlu hem endişeliyim ..
hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
evlilik tarihimiz 08.08.08 , hamile oldugumu öğrendiğim gün 11.11.11 hadi hayırlısı bakalım
HAFTANIN BİRİNCİSİ.....TEBESSÜM77.....(-1600gr)
HAFTANIN İKİNCİSİ.......BEYZUS............(-1300gr)
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...NEVZAMANSIZ....(-100 gr)
Gayret eden herkesi kutluyorum.Haftaya çoookkkk iyi olacağız inşallah....
Dilekçim,
özgürlüğün,çocukların, herşeyden önce kendi sağlığın için seni üzen her neyse takmamaya yada daha az sorun etmeye çalışmalısın...
Bunları çok kolay şekilde bir çırpıda söylediğim için bana kızıyorsundur ama bulunduğun durumu yaşamak herşeyi daha fena bir duruma getiriyor değilmi.?
Sorunlar hiiç bitmez inan, içeriği değişir sürekli..
Avukatın denemesi özgür sonuca ulaştırır inşallah..
Çocukların kaç yaşında .? biri 12 ydi diğerleri inşallah çok küçük değillerdir...
Sağlıkla ve sevgiyle kal..
sevgili SINOPEE kolay ve sorunsuz bir hamilelik ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. artık sanırım ömrün boyunca endişesiz dakikan olmayacak. anneliğin en büyük handikaplarından biri. ruyasını bile merak ediyorsun düşün.
Sinoope,
ne güzel bir haber çok sevindim...Allah tamamına erdirsin en sağlıklısından..
+90 bebekler diye bir topik açın siz.:)
Canım senin adına çoooooooook ama çoooook mutlu oldum. Rabbim nazarlardan saklasın
Sağlıklı ve Hayırlı evlat nasip eder inşallah.
Bence hiç endişelenme ve hamileliğin tadını sonuna kadar abartmadançıkar.
Merak etme ben hamile kaldığımda 118 kiloydum ve hamilelikte okadar sık yemek yediğim halde -5 kgla doğuma girdim heee sonra cozuttum o ayrı
Abur cuburu fazla kaçırmadığın sürece fazla kilo almazsın tabi hareketli olmak şart. Ben doğuma gittiğim güne kadar hep gezdim hatta mahalledeki esnaf bile artık kız hala doğuramadınmı sonunda sokakta doğurup haberlere cıkacaksın demişlerdi
Umarım seninde hamileliğin çok rahat ve huzurlu geçerde seninde bebişim benim küçük civcivim gibi uslu ve sağlıklı olur
Bizi gelişmelerdende haberdar et
teşekkür ederim arkadaşlar çok sağğolun dediğiniz gibi inşallah sorunsuz geçer...rüyasını bile heeolsun annelik kadar güzel bişey olmasa gerek...
+90 bebekler hımm güzel fikir valla ...ceco 118le hamile kaldın ve sıkıntısız geçirdin öle mi süper valla, teşekkür ederim sana kilomdan dolayı problem olur mu onun endişesi içerisindeyken bunu duymak sevindirdi beni...
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah Allah tamamına erdirsin kilolarıda takma kafana dikkat et dietisyene git almazsın inşallah.
canımmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam, rabbim tamamına erdirsin, kolay ve güzel bir hamilelik geçir inşallah, kendinede yeğenimede çoooook dikkat et........
sinope gözünaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah....
çok sağolun arkadaslar , dualarınız için teşekkürler amin inşallahh... banucum sana da gecmiş olsun...
Çok özür dilerim ya bir şey atladım diyorum ben de tam yatarken dank etti,bebişşş hayırlı olsun canımmmm darısı isteyen herkesin başına.Sağlıkla sıhhatle yüzünü görmeyi,kucağına almayı nasip etsin Rabbim,cidden çok güzel bir tarihte müjdesini almışsın,haber tarihi gibi,anne babasının düğün tarihi gibi özel bir çocuk olur umarım,vatana millete,sizlere hayırlı olsun evladınız canım. (tekrar özür dilerim atladığım için,geç yazdığım için,şu çoklu alıntıyı öğrenmem lazım acilen )((([/QUOTE
rica ederim canım çaktırma ama bende yeni öğrendim ve öncesınde bende kıme ne yazacagımı unutuveriyordum..teşekkür ederim cxanım . darısı sana banuya ve isteyen herkese .. ve bılıyormusun bu ayın sonunda artık tüpe başlayacaktık çok şükür gerek kalmadı inşallah senınde öle olur....
Çok güzel br haber. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı tüm isteyenlere :)
amiiiin canım çok tesekkurler
canım ya özletiyorsun kendini ,ben senide yorumlarını da çok seviyorum ,aramızda sık sık görmek isterim şahsen....efsunlu teşekkür ederim hoşgörülü yorumun için.
ben sanırım yazacak birşey bulamadığımdan gelip yazmıyorum. mütemadiyen sadece kilo probleminden bahsetmekten de sıkılmıştım. farklı olaylardan bahsetmek istedim bir dönem ama yazmaya gelince vazgeçiyordum kime ne, boşuna kalabalık etmek gibi...
şimdi yanlış anlaşılmasın bu topik bunun için var biliyorum, kaldı ki okumaktan çok da zevk duyuyorum sadece kendim yazarken sıkıntı çekiyorum.
ABLACIM ELLERİNE SAĞLIK ÖNCELİKLE 100 G VERİP DERECEYE GİREREK TARİHE GEÇİCEM SANIRIM. KEŞKE AYNI YAZSAYDIM KENDİMİ FIRSATCI GİBİN HİSSETİN
YENACIM SORMA GİTSİN GÜLEYİMMİ AĞLANACAK HALİME BİLEMEDİM.:26:
BANUCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.KENDİNİ ÇOK FAZLA DİNLEME.
DALGA GEÇMEYİN YAA KÜSERİM BAK ŞİMDİ
GÜNAYDIN ASUMAN ABLACIM SENDE BU AZİM VARKEN 75 ALTINI GÖRÜRSÜNBU SOĞUKTA YÜRÜMEK KOLAY İŞ DEĞİL. LESLİE YAPSAYDIM ODA İYİYDİ.DÜN AKŞAM YAPICAKTIM MİSAFİR HABERİ GELİNCE BİRİKTİRMİŞ OLDUĞUM ÜTÜLERİMİ YAPTIM EVİ DÜZENLEDİM FİLAN.. BU AKŞAMDA MİSAFİRİM GELİCEK HEP ENGELLER... KENDİME FIRSAT YARATMALIYIM AMA NASIL SPORSUZ GRAM VEREMİYORUM..ÇOK ÜZÜLÜYORUM YENİ YILA 80 Lİ KİLOLARLA GİRMEYİ ÖYLE ÇOK İSTİYORUMKİ...EŞİME SÜRPRİZ YAPICAKTIM...
yarışmaya bende girebilir miyim?
az önce yanlış yazmışım kilomu ama düzenle seçeneğini bulamadığımdan düzenleyemedim
yaşım 22 kilom 96 boyum 175
aranıza yeni katıldım sayılır :) beni de aranıza alır mısınız?
hoşbulduk nihayet biri beni fark etti:) kimse bişey demiyor bir daha girmesem mi derken mesajını gördüm :)atessu canım alıntı yapmışım ama yazmamışım:26: aramıza hoşgeldin inşallah sürekli katılırsın.......
atessu canım alıntı yapmışım ama yazmamışım:26: aramıza hoşgeldin inşallah sürekli katılırsın.......
yapamadım ki hala ev temizlemektan fırsat gelmedi her yer toz olmuş bayramda merzifona gidince de kaldı yine hala ütü var banyo yapcam inş öncesinde yaparım :26::26:LEslie abla yapabilsek çok iyi..bayağı sıkılaştırıyor..ÖZellikle göbeğe ve yanlara çok iyi geliyor..İlk leslie yi keşfettiğimde düzenli yapıyordum.
Ama şimdi sesini duymak dahi istemiyorum çan çan hiiç susmuyor daşş gibi hatun olmasıda ayrı tabii o yaşta hemde, gıcık şeyyy..
Elma nasıl acıktıryor ve midemi ekşitiyor anlatamam..
Kış aylarında meyve çok kısıtlı mandalia ve portakal eh işte..
hamammmmmm demeyin bana yahu kemiklerim sızlıyor nerdeyse hamamda doğurmuş annem diyebilirim ben her gün gitsem hayır demem ama artık senede bikaç kez ancak gidiyoruz özlüyorummmm:2::2::2::2::2:Derincim, canımsın..Naz hastalanmış demek..Bu havada hamama niye götürüyosunuz prensesi üşüttü tabii çocuk..
geçmiş olsun canım bol bol sıvı içsin inan öksürüğe çok faydası oluyor birde zeytinyağı+pekmez bir kaşık kadar bizde çok işe yaradı..
Bu arada bir arkadaşım hamamı öve öve bitiremiyor bir gün gidelim diyor ama bende oğlanla nasıl olacak bilmiyorum..Sonra bana demesinler hanım hanım babasını da getirseydin diye ordaki hatunlar..
Çok rahatlatıyormuş,gözenekleri açıyormuş vs.Bendeki gözenekler açıl açıl bitmez heralde.
bu filmlerin hepsini izledim hem de bir kaç kez hele okulda çocuklarla animasyon hastası olduk ama zaman bulamıyoruz etkinliklerden çocuklarda çok istiyorOnu eşimde söyledi,erkek kardeşim pc.de izlerken bakmış biraz o da çok güzeldi alalım dedi.Buz devrine bayılıyorum ben de animasyonda,fantastik filmleri de severim Yüzüklerin efendisi,Karayip korsanları gibi :)))
evet hem kitabını okudum hem filmini izledim kitabı muhteşem film tam bir fiyaskoydu bence de beğenmedim o yüzden kitabını okuduğum filmleri izlememeyi tercih ediyorum nedenseBen de aynen senin gibiyim, şu kurt adamlı vampirli filmin de kitaplarını okudum,ilk filmini izlerken kitabı okumamıştım henüz beğenmiştim o yüzden ama sonrakileri yavan buldum ve aaa nasıl bitti ya hani şu sahne nerde filan oldum.Ama beni en çok hayal kırıklığına uğratan film Davincinin şifresi oldu nedense.
ortim gelmiş canım ortimmmmmiyilik diyelim. işsizlik yüzünden canım sıkkın şu sıralar ama başka iyiyim, bi yaramazlık yok.
dilenciden haberim yok, umarım keyfi de sağlığı da iyidir. hoşlanmadığını düşündüğüm için ilgilenmeyi, sormayı bıraktım diyelim.
79 ile 80 arasındayım bir süredir. buraya neden gelmediğimi de bilmiyorum.
sen iyi misin, barış ve berfin nasıl?[/B]
Bunun yanında birde fantezilireni anlatanlar var canım hiiç denk geldinmi..
NAsıl seviştiklerini,kaç kez bilmem ne yaptıklarını,kocalarıyla olan ten uyumunu açıkça anlatan geyik topikleri varki mide bulandırıcı ve içler acısı bir durum..
güzel tespittttt hımmmm ortimmmmmseks bu ya sınır tanımaz gerçek olma ihtimali vardır bence:))) yemek yemek gibi birşey işte. hergün aynı şeyi kuru kuru yemek ister miyiz, yemek yemeyi bile bi zevke dönüştürmeye çalışmıyor muyuz? yani zevk aldığımız şeyi daha da zevklendirmeye çalışmamız gayet normal değil mi:)) haahaha
anammmm ortimmmmm vay behhhhhh dedimmmmaalesef tabularımız çok ağır. ama ben inanıyorum ki özgüven sahibi güçlü kadınlar bu tabuları daha kolay yıkarlar.
sevişmekten, zevk aldığınız şeyi yapmaktan utanmamak gerekir bence. nihayetinde nihayetinde eşin hayatta herşeyini paylaştığın adam değil mi.. sevgilin ya da farketmez. sevişmek sadece evli kadınların hakkı değildir dimi:))
biraz hafif kadın ağzıyla mı yazdım ne:))
hg cnm aramıa sen istersen aramıza kendin katılabilirsin o kadar kişi gelip sa verip bende katılayım deyip gitti ki o yüzden kalıcılık katılmak senin elinde bie hg demekten başka bişey düşmüyor hg tekrardannnyarışmaya bende girebilir miyim?
az önce yanlış yazmışım kilomu ama düzenle seçeneğini bulamadığımdan düzenleyemedim
yaşım 22 kilom 96 boyum 175
aranıza yeni katıldım sayılır :) beni de aranıza alır mısınız?
Banu, Ceco, Derin, Yena çok geçmiş olsun.. Yenacım ablan artık iyidir umarım. Gece geç vakit muhabbet olduğunu bilseydim 2.00'ye kadar netten film izleyeceğime buraya takılırdım :)))
dün gece ne muhabbetler dönmüş burada bilseydim gelirdim valla :)
cecooooo canım ya seni nasıl özlemişim çok geçmiş olsun.....
derin, banu, yena canlarım sizlerede çok geçmiş olsun.... derincim bu hafta dikkat edersin gider o gelenler merak etme sen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?