Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kıyamam kuzuya

Ordaki sistemi bilmiyorum nasıl işliyor..yaptıkları çocukların iyiliği için ama çocukların önünde götürmeleri çok dramatik bir durum,fena bişey..

Buraya yaz noolur gelişmeleri..

selam kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben geldim .sizi çok özledim .gezdim kilo aldım geldim adıyaman adana ankara yapıp istanbula bugün geldim eşim çok yorulmuş şimdi uyudu bende size selam verim dedim

3meleğim var umut çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için...
ilbatum sağol canım evt bu hafta ancak aldıklarımı verebileceğim inşallah...

yenacım eşim çok istedi nazı havuza sokmayı ama ben hamamdan sonra tekrardan havuza sokmak istemedim hasta olmasın çocuk dedim yinede hasta oldu...edremitte adremis otel diye bir yer var oraya gittik hususi çocuğu hasta yapıp geldik hatta eim kalmak istedi ben istemedim...pekmezide deneyeceğim canım bende zencefilli bal verdim bugün....

sinope hayırlı olsun canım
banu,derin,ceco,yena sizlerede geçmiş olsun kızlar
beyzuş eline sağlık daha yazacaktım unuttum alıntı yapmamışım

semiran:)) senin de bu konuda kuralların var bilirim ama gene de yorum yapman çok hoşuma gitti:)) baktım ki ben de biraz abartmışım.
seninle konuşmamız lazım bu arada, konuşmadıkça kendimi kötü hissedicem. msni silip yeniden yüklemem lazım virüs bulaştı.

hoşbulduk nihayet biri beni fark etti:) kimse bişey demiyor bir daha girmesem mi derken mesajını gördüm :)
herhalde dedim yenileri aralarına almıyorlar
yok canım haftasonu pek giren olmuyor ondan fark edilmedin :))
aramıza katılmak isteyip bir ceee deyip giden çok olduğu için kim nedir gerçekten devam eder mi bilemiyoruz böyle oluncada bazen tepkisizde kalabiliyoruz :)
aramıza katılmak isteyen herkese kapımız açık tabi......

Teşekkür ederim ilbatumcum...
canım benim ablana kolay gelsin ama stres yapmasın benden ona meslektaş tavsiyesi, ben 8.yılımı bitirdim ve 6 kez 1. sınıf okuttum :))) çok zor ama en zevkli sınıf bence hatta dönüt aldığın tek sınıf :) okudular mı okudular hepsi bu kadar.... okutana kadar canımız çııksada sonrası çok zevkli..... ben 2. sınıfa geçtim nihayet ama ücretsiz izne ayrıldım, eşim tayin düşünüyor eğer yaza gidersek kesin yeni diye yine 1. sınıfı verirler kesin :)
bu bayram herkese yaradı hepimiz vermeliyiz :))))
prensese çok geçmiş olsun pekmezi mutlaka dene canım...
ilbatumcum keşke olsaydın sahiden:)

ahhh ahhh çok şey kaçırmışım canım ya :)

sağol canım spor sana iyi gelecek inanıyorum

sağol canım
zaten bir aydır ayrılar babam köyde annem ben derse gidince kızıma bakıyor deniyecez bakalım vazgeçirmeye

bende en çok aksiyor gerilim bizde sürekli izlerdik kız olunca pek mümkün olmuyor

bende önce kitabı okuyunca filimde hayal kırıklığına uğruyorum birtek yüzüklerin efendisinde çok fazla olmadı hayal kırıklığı

sağol canım

hoşgeldin

yok yahu neden yorum yapmayım kurallar insanın içinde değişebilir şeyler benceee konuşalım açmıyorsun msn yi kendini kötü hissedecek ne oldu ki bişi olmadı sen iyi ol yeter seni seviyorum bacım kardeşim arkadaşım en önemlisi de ortimm benimm seni seviyorummm çaldır sen ben seni ararım arayamıyorum rahatsız olursun diye müsait zamanını bilmediğim için ne zaman istersen konuşuruz tel de msn de fark yapmaz şekercimmm

Ilgilendigin icin sagol bazan kendi kendime yaziyomusum gibi geliyo yeni gelenlerin alinganligi gibi valla beni araniza alir misiniz yok paylastikca taniniyorsun tlf dan herkese yazamiyorum ama takipteyim burda vakit bol nasilsa vakti geciremiyorum Pazartesi uzuyor gozumde bugunku yediklerim sabah bir dilim ekmek biraz recel kahve oglen uc bes catal makarna soslu kucuk salata tabagi dort de kahve ve kek verdiler aksam bir bardak kakaolu sut bir dilim ekmek bir dilim peynir uc dilim domates hepicigi bu kadar cok yememeye dikkat ediyorum bi de vakti gecirebilsem Allah dusmanima vermesin derdin boylesini Kapali kogus olunca delisi zirdelisi saldirani bagirani hep burda Korkumdan bi ara odadan cikamadim hemsireye yalvariyorum artik ben inancli insanim kendime bir sey yapacak olsam coktan yapardim birakin diye ama taktilar bi Pazartesi ye el mecbur bekliyorum bugun yarim saat bahceye cikardilar gozetici esliginde hepsi o boyle iste timarhaneden anilar

Gittim beyzuş abla elektro çekti bişey yok kalpte dedi pazartesi bir dr daha gidicem yoksa rahatlıyamıcam ben.
ayy şimdi haberlerde duyduk İstanbul da deniz otobüsünü kaçırmışlar...
Şükür bişey olmadan bitti.
Ya dreincim çok fena oldum bugün şükür biraz daha iyiyim.
Çok sağol canım.
Valla ben nasıl yaptım ki o kadar dikatliyimdir korkarım ilaçtan.
Sağol canım teşekkürler.
Yok yasafatcım baktırmadım ama ilaç çok gelmş bana.
Sorma yena bende aynı durumdayımm.
Allah iyiliğini versin güldürdün beni::)))
Bizde film izlemeyi çok severiz..Bu aralar mecburen animasyon izlemek zorunda olsakta.:)
yinede zevkli geçiyor en son şirinleri izledik çok güzeldi..:)
Bende izledim bayıldım valla.
Hepimiz dertleşiyoruz gel yektacım.
Darısı senin,banunun ve tüm isteyenlerin başına inşallah...
Aminn..

alıntı ile cevapla nın yanında + lı bişey var oraya tıklayınca çoklu alıntı yapabilirsin canım..
Aminnnnnn canım beni düşündüğün içinde sana muckkk.
Hee bu arada amin canımmmmmmm,en başta banucuma o çok istiyor kıyamam yaaaaa....

Tamam dediğin gibi deniycem artık sağol tatlım.
Canım istiyorum gerçelkten ama Allahım hayırlısını versin sanada banada.
Ayşede bugün tiyatro kursuna başladı ablası bakalım ne olucak.
Sağol asumancım.
Doğru diyosun ama elimde değil.
Sağol umutcum.

iyi geceler arkadaşlar bayramı artılarla bitirmek yetmedi sanki kime inat ediyosam okadar uğraş 3kg verene kadar alnının derisi çatlasın verdiklerini yıldırım hızıyla geri al bütün motivasyonum düştü hiç yazmak gelmiyor içimden

cok sevındım cnm hayırlı ugurlu olur ınsallahh hayırlı evlat olsun saglıcakla gelsınn

tebessum cum sıkma canını cnm tam olayı anlamadım ama annenle babanla ılıglı bır sorun var demekkıı allah yarımcın oolsun

beni sorarsanız
toparlanma surecindeyimm inş.

evet cnm o kadar zor bak benımde motıvem dustu benımde morelım bozuk ama toplancamm zaten boyle rahatlamaya ıhtıyacım vardı dermısımm sende toplan cnm guzel seyler dusunn salma kendını buraylada ıletısımını koparma

gulma bende de durum vahim 2 gündür bayramdan da daha kötü yiyorum ya kuruyemiş felan affetmiyorum malesef ama yeter artık yarından tezi yok toparlanıp az yiyip spora yükleneceğim inşallah gerçi bu perşembe gün var bende temzilik felan işleirm var ama yine de spora hız vermeliyim leslie teyzeyle iletişimi artırmalıyım

japonlarım elim kadar gulmacım yanından geçirmiyolar nerdeyse akvaryumum ben neysemm balıklarım da aynı işte
bide sultan papağan var ona da çekirdek yetiştiremiyorum

al bendende o kadar gerçi kilo almadım 400 gramdan başka ama kime inatsa yemek istiyorum ,zor tutuyorum kendimi, pzt en baştan başlıyorum toparlanmam gerek, yarın mangala davetliyiz ne yapayım ekmeksiz yerim artık :)

çereze bende dayanamıyorum bu ara ki pek sevmezdim kışın herşey daha mı lezzetli ayol :)))) bende spor yapmalıyım ama nasıl:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…