Selam kızlarrrrrrrrrrrr
Çok şükür bugün biraz daha iyiyim en azından evin içinde biraz daha rahat dolanabiliyorum. Önceden ancak lavaboya gidiyordum

o zaman bile yardım alıyordum. Valla şu bir haftdır gerçekten sağlığımın kıymetini anladım ve kesinlikle yarın inşallah çok daha iyi olucağım ve bir an önce hedefime ulaşmam için beynimi sadece sağlıklı yaşama kitliyorum
Çok sağ ol canım.... Bende tam geçmişi okurken yaw ilbatum beni hiç sormadımı yoksa hala fark etmedimi döndüğümü diyecektim ki bir baktım senin mesajın :122:
Bende sizleri çok özledim gerçekten. Bir kaç gündür girip ancak bir kere yazıp cıkıyordum halim yok diye ama şükür artık yine daha sık yazabileceğim akşamdan akşama da olsa.
Biraz geç oldu ama aramıza hoş geldin dilek

Kusura bakma kendi derdimden ( hastalıklardan ) senin yazdıklarını okuduğum halde cevap yazmaya halim olmadı. Rabbim yardımcın olsun ve inşallah yarın senden güzel haberler alırız. Bundan sonra sende Evlatlarınla mutlu ve huzurlu bir hayat sürersin ve sende bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın. Hep beraber sağlığımıza kavuşup fıstık gibi hatunlar olucağız Allahın izniyle.....
Bütün dualarımız seninle eminim yarın senden hayırlı haberler alıcağız...
Kesinlikle haklısın canım... Bayramdı hastalıktı derken bir coğumuz fırsat bulupta birbirimizi motive edemedik. Ben bundan sonra kesinlikle mutlaka her akşam gündüz yediklerimi ve yaptığım hareketleri sizlerle paylaşacağım.
Sizlere sonuna kadar destek verip bir okadarda destek talebinde bulunuyorum

Motivasyonun önemli olduğunu çok ama çok önemli olduğunu son 10 gündür bende fark ettim. Dediğin gibi hepimiz birkaç zamandır artılara doğru gidiyoruz hedeflerimize yaklaşacağımıza.
Hadi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr topiğe kampanyasını başlatmış bulunuyoruz

Devamsızlık yapmayalım yapanlarıda uyaralım
Aramıza hoşgeldin... Umarım sende daimi olanlardan olur bol bol paylaşımda bulunur hedefine en kısa zamanda ulaşabilirsin. Kg cetveli gördüğün gibi hala kullanılıyor topikte ayrıntılı anlatımı var oradan tekrar anımsamana yardımcı olacak ipuçlarını bulursun nasılsa.