Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bugün gardorubumu düzelttim ohh rahatladım valla aslında Ankara'ya gitmeden yapacaktım ama fırsat olmadı... benim, oğluşumun ,aşkımın gardrobu tamam yazlıklar yıkandı ütülendi kalktı ,kışlıklar çıktı :) bebişinde küçük gelenlerini kaldırdım yeni cicilerini yerleştirdim....
ama hala mutfak dolaplarım duruyor hafta içi onları halletmem gerek, yarın gezmeye gitmeden evi temizlerim ,bıcı bıcı yaparım misss gibi olur valla...
yıkanan 3 sele çamaşır var kurusunlar yine ütü var, daha bebişinkiler yıkanacak offf ki offfff
allahımmmmmmm yardımmmmmmmm

selam kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben geldim .sizi çok özledim .gezdim kilo aldım geldim adıyaman adana ankara yapıp istanbula bugün geldim eşim çok yorulmuş şimdi uyudu bende size selam verim dedim
hos geldin fadime abla

semiran:)) senin de bu konuda kuralların var bilirim ama gene de yorum yapman çok hoşuma gitti:)) baktım ki ben de biraz abartmışım.
seninle konuşmamız lazım bu arada, konuşmadıkça kendimi kötü hissedicem. msni silip yeniden yüklemem lazım virüs bulaştı.
semirana katiliyorum ahlaki degerler ve ALLAH korkusu olmali erkek içinde geçerli kiz içinde geçerli tabiii
aslinda soyleyecek seylerim varda aksamlari yazmaya pek musait degilim oyuzden kisacik yazdim

Ilgilendigin icin sagol bazan kendi kendime yaziyomusum gibi geliyo yeni gelenlerin alinganligi gibi valla beni araniza alir misiniz yok paylastikca taniniyorsun tlf dan herkese yazamiyorum ama takipteyim burda vakit bol nasilsa vakti geciremiyorum Pazartesi uzuyor gozumde bugunku yediklerim sabah bir dilim ekmek biraz recel kahve oglen uc bes catal makarna soslu kucuk salata tabagi dort de kahve ve kek verdiler aksam bir bardak kakaolu sut bir dilim ekmek bir dilim peynir uc dilim domates hepicigi bu kadar cok yememeye dikkat ediyorum bi de vakti gecirebilsem Allah dusmanima vermesin derdin boylesini Kapali kogus olunca delisi zirdelisi saldirani bagirani hep burda Korkumdan bi ara odadan cikamadim hemsireye yalvariyorum artik ben inancli insanim kendime bir sey yapacak olsam coktan yapardim birakin diye ama taktilar bi Pazartesi ye el mecbur bekliyorum bugun yarim saat bahceye cikardilar gozetici esliginde hepsi o boyle iste timarhaneden anilar
ALLAH yardimcin olsun canim insallah çabuk atlatirsin ve yavrularina kavusursun

iyi geceler arkadaşlar bayramı artılarla bitirmek yetmedi sanki kime inat ediyosam okadar uğraş 3kg verene kadar alnının derisi çatlasın verdiklerini yıldırım hızıyla geri al bütün motivasyonum düştü hiç yazmak gelmiyor içimden:43:
bikaçgunde verirsin canim uzulme moral bozma yerlesmeden verirsin insallah

kızlar topiğimizi ihmal ediyoruz bu nedenle motivasyonumuz düşüyor birbirimizi destekleyemiyoruz veeeeeeeeee malesef artıya geçiyoruz hadi hep beraber toparlanalım tekrar hareketlensin topiğimiz de biz de

gulma bende de durum vahim 2 gündür bayramdan da daha kötü yiyorum ya kuruyemiş felan affetmiyorum malesef ama yeter artık yarından tezi yok toparlanıp az yiyip spora yükleneceğim inşallah gerçi bu perşembe gün var bende temzilik felan işleirm var ama yine de spora hız vermeliyim leslie teyzeyle iletişimi artırmalıyım

valla cnm hep aynı galıba bende ne buldum atıyorum agzıma artık bu gun sabah bıraz daha iyi oldu dıyebılırımm koşu bandıımıda yatak odama alacagımm dıger odam daha soguk ee bızde oglum ve kızımla yuruyus yaptıgımız ıcın sıcak yerde dursun artıkk yurusume baslıyayımm temızlık yapa m rkende sporun olur ıste cnmm sen fırsat bulup cıkıyorsun dısarıya yurumeyee sahı arcak gelıyormu sana hala yoksa daha cok cıkarsınn benım de artıkı cıddı cıddı sımsıkı yenıden baslama zamanım geldıı leslıylede gorusmelıyımm

haa bırde gun konusunda sana guvenım sonsuz bazen tadına bıle bakmıyorsun mamalarınn yıne oyle yaparsın cnmm

japonlarım elim kadar gulmacım yanından geçirmiyolar nerdeyse akvaryumum ben neysemm balıklarım da aynı işte
bide sultan papağan var ona da çekirdek yetiştiremiyorum:1:

bende oyle dıyorum kendmıee japonlar her gordugumde aclar yazıkk ye dur yedr ıstıyorlarr kız o kafeste papaganının mı varr bnde kus sandıyydımm

bende bugün gardorubumu düzelttim ohh rahatladım valla aslında Ankara'ya gitmeden yapacaktım ama fırsat olmadı... benim, oğluşumun ,aşkımın gardrobu tamam yazlıklar yıkandı ütülendi kalktı ,kışlıklar çıktı :) bebişinde küçük gelenlerini kaldırdım yeni cicilerini yerleştirdim....
ama hala mutfak dolaplarım duruyor hafta içi onları halletmem gerek, yarın gezmeye gitmeden evi temizlerim ,bıcı bıcı yaparım misss gibi olur valla...
yıkanan 3 sele çamaşır var kurusunlar yine ütü var, daha bebişinkiler yıkanacak offf ki offfff

gardırop işine hıc sorma batum valla ıkı gundur ugrasyırum hala bıtıremedımm bu gun tamamen toplarım artıkk
sanada koly gelsın cnmm

kızlar topiğimizi ihmal ediyoruz bu nedenle motivasyonumuz düşüyor birbirimizi destekleyemiyoruz veeeeeeeeee malesef artıya geçiyoruz hadi hep beraber toparlanalım tekrar hareketlensin topiğimiz de biz de

aksamdan berı kımse gırmemıs asucumm bu cok kotu bence :50::50:
kıımseler ugramıyor sankıı :14::14:

bu ararda saat 10,30 olmus hepınız uyuyormusunuzz kızlarr haydınn gunaydınn ben temızlıge kalkıyorumm byy:49::49:

valla cnm hep aynı galıba bende ne buldum atıyorum agzıma artık bu gun sabah bıraz daha iyi oldu dıyebılırımm koşu bandıımıda yatak odama alacagımm dıger odam daha soguk ee bızde oglum ve kızımla yuruyus yaptıgımız ıcın sıcak yerde dursun artıkk yurusume baslıyayımm temızlık yapa m rkende sporun olur ıste cnmm sen fırsat bulup cıkıyorsun dısarıya yurumeyee sahı arcak gelıyormu sana hala yoksa daha cok cıkarsınn benım de artıkı cıddı cıddı sımsıkı yenıden baslama zamanım geldıı leslıylede gorusmelıyımm

haa bırde gun konusunda sana guvenım sonsuz bazen tadına bıle bakmıyorsun mamalarınn yıne oyle yaparsın cnmm

bende oyle dıyorum kendmıee japonlar her gordugumde aclar yazıkk ye dur yedr ıstıyorlarr kız o kafeste papaganının mı varr bnde kus sandıyydımm

gardırop işine hıc sorma batum valla ıkı gundur ugrasyırum hala bıtıremedımm bu gun tamamen toplarım artıkk
sanada koly gelsın cnmm

aksamdan berı kımse gırmemıs asucumm bu cok kotu bence :50::50:
kıımseler ugramıyor sankıı :14::14:

bu ararda saat 10,30 olmus hepınız uyuyormusunuzz kızlarr haydınn gunaydınn ben temızlıge kalkıyorumm byy:49::49:

ben de bugün itibarıyle daha dikkatli olacağım inşallah günde de idare edeceğim artık çünkü perşembe olacak
yeğenim artık gelmiyor canım kızlar okuldayken çıkabiliyorum dışarıya ama sabahları çok soğuk oluyor bir de leslie daha güzel topluyor vücudu arada yapmak lazım
topik gerçekten çok sessiz ve garip kaldı malesef baksana gece gelen yok bu saat oldu hala kimse yok inşallah yarından itibaren daha da hareketlenir ne diyim
bu arada herkese güzel pazarlar diliyorum

Kolay gelsin canım çok işin var belli benim evimde battı bu ara hastalandım işleri bıraktım inşallah düzeliyimde bende başlıcam.
Çok haklısın asuman destek olalımda kurtulalım şu kilolardan ben bıktım valla bu ara korkudan yemiyorum umarım veririm.

gulma bende de durum vahim 2 gündür bayramdan da daha kötü yiyorum ya kuruyemiş felan affetmiyorum malesef ama yeter artık yarından tezi yok toparlanıp az yiyip spora yükleneceğim inşallah gerçi bu perşembe gün var bende temzilik felan işleirm var ama yine de spora hız vermeliyim leslie teyzeyle iletişimi artırmalıyım

asumanımmmmm bacımmmm naberr kopan kopana ben de dün gece diyet boyunca yemediğim kadar yedim kendimden nefret ettim midem bulandı of offff dedim toplan semiran diye diye gezdim olmazzzzz:17::17::14::14::14::14:

hos geldin fadime abla

semirana katiliyorum ahlaki degerler ve ALLAH korkusu olmali erkek içinde geçerli kiz içinde geçerli tabiii
aslinda soyleyecek seylerim varda aksamlari yazmaya pek musait degilim oyuzden kisacik yazdim

ALLAH yardimcin olsun canim insallah çabuk atlatirsin ve yavrularina kavusursun

bikaçgunde verirsin canim uzulme moral bozma yerlesmeden verirsin insallah

hoşbulduk canım pazartesi diyete devam aldıgım kiloları hemen vermem lazım

Bugünlerde gelemedim çünkü çok hastalandım çok fazla çarpıntım vardı dr gittim acillere gittim cerrahpaşa acil panik atak dedi yolladı birde bir ilaç içirdiler 3 gün doğru dürüst kalkamadımperşembe günü kalp dr gittim elektro çekti bişey yok 3 ay önce eko ve efor yapılmıştı onlarda iyiydi dr guatr ilacının sebeb olduğunu söyledi dr bana lev...150 lik vermişti ben yanlışlıkla daha za içmişim sonra farkedince çoğalttım oda beni mahvetti hala kötüyüm bu sabahta berbat durumdaydım gerçekten çarpıntı insanın hayatını mahvediyor pazartesi başak bir kalp drna daha gidicemki içimde rahatlasın çok husursuzum çünkü.

Bende sizi çok özlüyorum hayatımda çok önemli yerleriniz var ayrı ayrı..Çok yoğundum bayramda anlatamam,çok yoruldum, ablam rahatsızlandı bizim evde çok etkiledi beni vs.
Birde galiba yine buhrandayım, arızaya bağlandı bünye..:37::37:
Sen nasılsın,nasıl geçti bayram,moralin nasıl.?

ben bugün kilo bldirimini unutup spora gittim ,şimdi açtığımda aklıma geldi ...kızım gece uyumadı çok üşütmüş bayramın son günü hamama gitmiştik hasta yaptık çocuğu sabaha kadar öksürdü yavrum dra götürdüm içti ilaçlarını şimdi uyuyor bende uzanayım yanına
geçen hafta 113 bugün 115 çok üzgünüm ama inşallah son artım olur

hepinize çok geçmiş olsun kızlar....

Arkadaşlar tebrik edin beni :9: :9: ve daha önemlisi lütfen dua edin benim için
Hamileyim arkadaşlar bugün öğrendim hem mutlu hem endişeliyim ..
hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
evlilik tarihimiz 08.08.08 , hamile oldugumu öğrendiğim gün 11.11.11 hadi hayırlısı bakalım :9:

gözün aydın canım..........

arkadaşlar 98 kg ile aranızdayım. daha önce de buralarda çok takıldım..hikayem uzun.hashimoto tiroid ve polikistik over mevcut:) ve ben artık şişman olmak istemiyorum.28 yaşındayım. bebek sahibi olmak istiyorum. öğretmenim ve kendimi bu halimle sevmiyorum.acil değil 1 yıl sürsün ama 60 ı göreyim. belim ağrıyor sırtı ağrıyor. kalbime binen yükü hissetmeye bundan korkmaya başladım.. benim için 13.11.2011 yeni başlangıç olsun istiyorum. ertelemek istemiyorum artık. aslında neler yapılması gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz ve şu erteleme olayı üşenme tembellik bahaneler bizi mahvediyor. bu kadar zayıf mıyız?? bence hayır yapabiliriz.sizin önerileriniz neler??yardımcı olursanız sevinirim. bir de eskiden kg cetvelim vardı. nasıl yaptığımı unuttum. bilmiyorum hala var mı,anlatırsanız sevinirim.

dilekcim hep yazacam diyom kalıyor
Allah kolaylık versin durumun zor canım inşallah yarın olumlu gelişmeler olur senin için

arkadaşlar 98 kg ile aranızdayım. daha önce de buralarda çok takıldım..hikayem uzun.hashimoto tiroid ve polikistik over mevcut:) ve ben artık şişman olmak istemiyorum.28 yaşındayım. bebek sahibi olmak istiyorum. öğretmenim ve kendimi bu halimle sevmiyorum.acil değil 1 yıl sürsün ama 60 ı göreyim. belim ağrıyor sırtı ağrıyor. kalbime binen yükü hissetmeye bundan korkmaya başladım.. benim için 13.11.2011 yeni başlangıç olsun istiyorum. ertelemek istemiyorum artık. aslında neler yapılması gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz ve şu erteleme olayı üşenme tembellik bahaneler bizi mahvediyor. bu kadar zayıf mıyız?? bence hayır yapabiliriz.sizin önerileriniz neler??yardımcı olursanız sevinirim. bir de eskiden kg cetvelim vardı. nasıl yaptığımı unuttum. bilmiyorum hala var mı,anlatırsanız sevinirim.

hoşgeldin kilo cetveli var diyet bölümünün ilk sayfasında nasıl yapılacağı anlatılıyor oradan bakabilirsin canım

benimde motivasyon yerlerde ablacim 2aydir 1ileri 1geri biktim artik bide kendimi biraksam hemen alirim verdiklerimi bunyem almaya okadar musaitki buara sadece kilo almamak için çabaliyorum aslinda daha SIKI sarilsam verebilirim ama yoruldummu ne kisin gelmesi beni mahvetti bide okadar kilo verdim gobegimden hala sikayetçiyim bende bekarkende vardi yani vucut seklimi begenmiyorum orantili degil çogu gobekte bundan sonra bolgesel diyet mi uygulasam acaba aslinda heryerden gitti kilo olarak farkediyorum parmaklarima kadar inceldim ama gobek beni deli ediyor bazen çok umutsuzluga kapiliyorum istiyorumki hep gobekten gitsin diger yerler kalabilir bacaklarim kollarim zayif zaten oralardan gitmesede olur offff offff ben ne yapsam bilemedimki leslie bacim iyi verdirip toparliyor aslinda ona basliyim diyorum tekrar ama olmuyor yeni seyler ariyim diyorum yok yok herseyi okadar arastirdimki artik biliyorum bana ilginç gelmiyor yapmak için heveslenmiyorum bile
tek çarem dukan galiba onu yapicam nerede yag varsa ordan kilo kaybediliyormus bide onumu denesem acaba çok dusunuyorum bu siralar yardim edin kizlarrr ya gobus ten nasil kurtulsam lutfen deneyimleri olan varmi

hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin bende 28 yasindayim insallah kilolarindan kurtulursun bebeginede kavusursun ALLAH im isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu benim 3melegim var tarif edilemez bi duygu ALLAH im herkese yasatsin

:nazar::nazar:fistiklar kilo yonunden moralim yok ama çoook guzel bi haberim var kardesim hamile ve ikizmis bebekleri ALLAH im sana sukurler olsun 2.denemesinde tuttu insallah ALLAH im tamamina erdirirde yegenlerimi sag saglim kucagina(kucagimiza)almayi nasip eder izin zamanini artik daha sabirsizlikla bekliyorum:nazar::nazar:
Darisi banu ya efsunlu ya(isim olarak unuttugum varsa affola) ve tum isteyenlerin basina RABBIM her isteyene tattirsin bu guzel ve tarif edilemez duyguyu (Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn)

:nazar::nazar:fistiklar kilo yonunden moralim yok ama çoook guzel bi haberim var kardesim hamile ve ikizmis bebekleri ALLAH im sana sukurler olsun 2.denemesinde tuttu insallah ALLAH im tamamina erdirirde yegenlerimi sag saglim kucagina(kucagimiza)almayi nasip eder izin zamanini artik daha sabirsizlikla bekliyorum:nazar::nazar:
Darisi banu ya efsunlu ya(isim olarak unuttugum varsa affola) ve tum isteyenlerin basina RABBIM her isteyene tattirsin bu guzel ve tarif edilemez duyguyu (Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn)

gözünüz aydın canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
tüm isteyenlere de rabbim çifter çifter versin inşallah amiiinnn..

benim göbekte hiç hafifsenemez şekilde canım artık son bir toparlanıp verelim kalan kiloları topikçe inşallah
ben şimdi leslie yapacağım en az 3 mil

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrrrrrrrrr

Çok şükür bugün biraz daha iyiyim en azından evin içinde biraz daha rahat dolanabiliyorum. Önceden ancak lavaboya gidiyordum :1: o zaman bile yardım alıyordum. Valla şu bir haftdır gerçekten sağlığımın kıymetini anladım ve kesinlikle yarın inşallah çok daha iyi olucağım ve bir an önce hedefime ulaşmam için beynimi sadece sağlıklı yaşama kitliyorum :34:

dün gece ne muhabbetler dönmüş burada bilseydim gelirdim valla :)

cecooooo canım ya seni nasıl özlemişim çok geçmiş olsun.....

derin, banu, yena canlarım sizlerede çok geçmiş olsun.... derincim bu hafta dikkat edersin gider o gelenler merak etme sen....

Çok sağ ol canım.... Bende tam geçmişi okurken yaw ilbatum beni hiç sormadımı yoksa hala fark etmedimi döndüğümü diyecektim ki bir baktım senin mesajın :122:
Bende sizleri çok özledim gerçekten. Bir kaç gündür girip ancak bir kere yazıp cıkıyordum halim yok diye ama şükür artık yine daha sık yazabileceğim akşamdan akşama da olsa.

Ilgilendigin icin sagol bazan kendi kendime yaziyomusum gibi geliyo yeni gelenlerin alinganligi gibi valla beni araniza alir misiniz yok paylastikca taniniyorsun tlf dan herkese yazamiyorum ama takipteyim burda vakit bol nasilsa vakti geciremiyorum Pazartesi uzuyor gozumde bugunku yediklerim sabah bir dilim ekmek biraz recel kahve oglen uc bes catal makarna soslu kucuk salata tabagi dort de kahve ve kek verdiler aksam bir bardak kakaolu sut bir dilim ekmek bir dilim peynir uc dilim domates hepicigi bu kadar cok yememeye dikkat ediyorum bi de vakti gecirebilsem Allah dusmanima vermesin derdin boylesini Kapali kogus olunca delisi zirdelisi saldirani bagirani hep burda Korkumdan bi ara odadan cikamadim hemsireye yalvariyorum artik ben inancli insanim kendime bir sey yapacak olsam coktan yapardim birakin diye ama taktilar bi Pazartesi ye el mecbur bekliyorum bugun yarim saat bahceye cikardilar gozetici esliginde hepsi o boyle iste timarhaneden anilar

Biraz geç oldu ama aramıza hoş geldin dilek :34: Kusura bakma kendi derdimden ( hastalıklardan ) senin yazdıklarını okuduğum halde cevap yazmaya halim olmadı. Rabbim yardımcın olsun ve inşallah yarın senden güzel haberler alırız. Bundan sonra sende Evlatlarınla mutlu ve huzurlu bir hayat sürersin ve sende bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın. Hep beraber sağlığımıza kavuşup fıstık gibi hatunlar olucağız Allahın izniyle.....

Bütün dualarımız seninle eminim yarın senden hayırlı haberler alıcağız... :34:

Kesinlikle haklısın canım... Bayramdı hastalıktı derken bir coğumuz fırsat bulupta birbirimizi motive edemedik. Ben bundan sonra kesinlikle mutlaka her akşam gündüz yediklerimi ve yaptığım hareketleri sizlerle paylaşacağım.
Sizlere sonuna kadar destek verip bir okadarda destek talebinde bulunuyorum :1:
Motivasyonun önemli olduğunu çok ama çok önemli olduğunu son 10 gündür bende fark ettim. Dediğin gibi hepimiz birkaç zamandır artılara doğru gidiyoruz hedeflerimize yaklaşacağımıza.

Hadi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr topiğe kampanyasını başlatmış bulunuyoruz :1:
Devamsızlık yapmayalım yapanlarıda uyaralım :34:

Aramıza hoşgeldin... Umarım sende daimi olanlardan olur bol bol paylaşımda bulunur hedefine en kısa zamanda ulaşabilirsin. Kg cetveli gördüğün gibi hala kullanılıyor topikte ayrıntılı anlatımı var oradan tekrar anımsamana yardımcı olacak ipuçlarını bulursun nasılsa.

asuman abla senin azmine hayranim masallah iyi gidiyorsun insallah devami gelir bana yaklastin ki geçersinde insallah
ama benimde toparlanmam lazim kilo vermem lazim benim yas gunumde 60 olmayi çoooook istiyorum :12::12:

gözünüz aydın canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
tüm isteyenlere de rabbim çifter çifter versin inşallah amiiinnn..
Amiiiiiiinnnnnnnn ablacim ALLAH razi olsun çoooook sevindim 5 senedir bekliyorduk bu haberi insallah sorunsuz atlatirda severiz bebisleri
benim göbekte hiç hafifsenemez şekilde canım artık son bir toparlanıp verelim kalan kiloları topikçe inşallah
ben şimdi leslie yapacağım en az 3 mil
keske bende senin gibi olsaydim demeden geçemiyorum fotolarina bakinca senden az kilom ama senin gobekten çok inanki ALLAH im ver ver bitmedi kilo çilem çoooooook bunaldim buaralar kisinda gelmesiyle kendimi çok kotu hissediyorum biktim kilolu olmaktan otururken gobegimi saklamaktan yoruldum seytan diyor birak diyet falan ye iç otur keyfine bak ama onunda sonu nereye kadar kendimi firenliyorum ama dahasi yok fazladan çaba sarfetmiyorum artik disari yuruyuse bile zor çikiyorum aslinda istesem zman bulurum eski heves kalmadi bende her firsatta çikardim yani çikacak zamani ayarlardim ama simdi hep bahane hep bahane akilsiz kafam olmuyor iste yuruyussuz sporsuz gitmiyor gitmiyooor

Çok sevindim canım inşallah Allah tamamına erdirsin darısı hayırlısı ile bizlerin başına.duanada aminnnn diyorum.
Selam kızlarrrrrrrrrrrr

Çok şükür bugün biraz daha iyiyim en azından evin içinde biraz daha rahat dolanabiliyorum. Önceden ancak lavaboya gidiyordum :1: o zaman bile yardım alıyordum. Valla şu bir haftdır gerçekten sağlığımın kıymetini anladım ve kesinlikle yarın inşallah çok daha iyi olucağım ve bir an önce hedefime ulaşmam için beynimi sadece sağlıklı yaşama kitliyorum :34:

Çok sağ ol canım.... Bende tam geçmişi okurken yaw ilbatum beni hiç sormadımı yoksa hala fark etmedimi döndüğümü diyecektim ki bir baktım senin mesajın :122:
Bende sizleri çok özledim gerçekten. Bir kaç gündür girip ancak bir kere yazıp cıkıyordum halim yok diye ama şükür artık yine daha sık yazabileceğim akşamdan akşama da olsa.

Biraz geç oldu ama aramıza hoş geldin dilek :34: Kusura bakma kendi derdimden ( hastalıklardan ) senin yazdıklarını okuduğum halde cevap yazmaya halim olmadı. Rabbim yardımcın olsun ve inşallah yarın senden güzel haberler alırız. Bundan sonra sende Evlatlarınla mutlu ve huzurlu bir hayat sürersin ve sende bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın. Hep beraber sağlığımıza kavuşup fıstık gibi hatunlar olucağız Allahın izniyle.....

Bütün dualarımız seninle eminim yarın senden hayırlı haberler alıcağız... :34:

Kesinlikle haklısın canım... Bayramdı hastalıktı derken bir coğumuz fırsat bulupta birbirimizi motive edemedik. Ben bundan sonra kesinlikle mutlaka her akşam gündüz yediklerimi ve yaptığım hareketleri sizlerle paylaşacağım.
Sizlere sonuna kadar destek verip bir okadarda destek talebinde bulunuyorum :1:
Motivasyonun önemli olduğunu çok ama çok önemli olduğunu son 10 gündür bende fark ettim. Dediğin gibi hepimiz birkaç zamandır artılara doğru gidiyoruz hedeflerimize yaklaşacağımıza.

Hadi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr topiğe kampanyasını başlatmış bulunuyoruz :1:
Devamsızlık yapmayalım yapanlarıda uyaralım :34:

Aramıza hoşgeldin... Umarım sende daimi olanlardan olur bol bol paylaşımda bulunur hedefine en kısa zamanda ulaşabilirsin. Kg cetveli gördüğün gibi hala kullanılıyor topikte ayrıntılı anlatımı var oradan tekrar anımsamana yardımcı olacak ipuçlarını bulursun nasılsa.
Ceco canım çok haklısın insan sağlını kaybetmeden anlamıyor bende inan şimdi korkudan yiyemiyorum ve azıcık yemekle doyuyorum.

Back
X