Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim ki de daha yeni 11 oldu :34: ama ona sorarsan 11 bitti 12 oldu :60:
İlerde yaşını ufaltmaya uğraşacak haber yok :1:
evet bende yapmak istiyorum bazen 25 diyesim var 22 de olur aslinda:52::52::52:

kızlarrrrrrrrrrrr oğlumun ilk incisi çıktııııııııııııııııı :)))
bugün gezmeye gitmiştik ya arkadaş gördü :)
massallah oglusuna erken çikarmis seninkide benim oglanlarda erken çikardi biri 5 aylik biri 6aylikti kiz 9aylikti ama geç çikti nedense

iyi geceler kızlar bir hareket olmuş şükür topikte
cecom genç kızla uğraşmak kolay değil bilesin bende 2 tane var Allah mürüvvetlerini de göstersin inşallah
ilbatum inciniz hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah artık devamı gelir mısır patlağı gibi
umutcum oluyor böyle durumlar malesef gerçekten üzülmemek elde değil ama çok takma kafana geçici bişeydir

Ne denmesi gerektiğini tam bilmiyorum Banucuğum, gözünüz aydın diyeceğim o yüzden. Sağlıklı bir genç kız olduğu için :) Umarım genç kızlığı mutlu, neşeli ve kolay (bu dilek senin için) geçer, gelinliğini de görürsünüz sağlıkla.

Pek keyfim yok benim, her yerim sızlıyor. Bugün çocukları annemlere bırakıp market-pazar-AVM yaptık eşimle. Uzun sürdü tabii. Dönünce babam bir karış surat yaptı. İkisi de onun tepesinde oluyor, haklı aslında ama gene de üzüldüm tavrına. Merhaba dedik cevap bile vermedi. Eşim odasına gitti, hatır sormuş ona da cevap vermemiş, bozuldu o da. Akşam Behzat Ç.'yi rahat rahat annemlerde izlemeyi planlamıştı, çerezlik bile almıştı. Böyle tavır görünce kös kös eve döndük tabi :)) Söylemesi ayıp ama eşim tüm masraflarını görür, sürekli yağdırır; bizi hafta içi gezdiriyorlar, çocukların bakımına destek oluyorlar diye. Tabii onlar talep etmiyor ama içinden öyle gelir. Böyle olunca ben mahçup oluyorum eşime, canım sıkılıyor. Gerçi babamın huyunu bildiği için (nobrandır biraz); öyle mesele çıkarmadı ama bozuldu işte..

Neyse keyfim kaçtı ya, bahsetmeden duramadım.

Ben yazarken kimse yoktu, şimdi gelenler varsa öpüyorum, iyi geceler diliyorum. Azıcık film izleyip kafa dağıtayım bari...

Canım iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim. İnşallah güzel dualarınız bütün evlatlarımız için geçerli olur ve hepsi çok güzel yerlere gelir :34:
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda nasip eder inşallah.... Aminnn

Sende sıkma çok fazla canını bazı insanlar sevgilerini pek gösteremez ama biraz kırıldıkları zamanda aşırı tepki verebilirler. Sağ ve sağlıklı başımızda olsunlarda varsın nobran olsunlar :34:
Eşin huyunu biliyorsa o an kırılsa bile yine herşey yoluna giriyordur anladığım kadarıyla ama dediğin gibi mahçup oluyor insan. Bizde ya bir yada iki kere öyle bir durum olmuştur oda babam başka birşeye sinirlenip ortaya söylenmiştir eşimde üzerine almıştır. Babam genel olarak çok yumuşak bir yapıda olduğu için ertesi gün eşim hiç birşey yokmuş gibi davranır ama gelde bana sor :34:
Üzme tatlı canını eminim siz gittikten sonra annen babanı yemiştir zaten :1: sen niye öyle yaptın diye kendi annemden biliyorum makinalıya bağlar valla sen nasıl çocukların yanında öyle yaptın diye :60:
Rabbim başka dert keder vermesin nasılsa gönlünü alırlar ilk fırsatta sonuçta kim bilir babanın neye canı sıkkındı size nazı geçtiği için rahat davranmış........ Canını böyle şeylere sıkma ve onlarla olan zamanların tadını cıkart :34:

ben kova burcuyum ama valla bende aynen öyleyim sevmedim mi sevmem sevemem, kimse kusura bakmasın der kendi dediğimi yaparım eee ne de olsa ben en doğrusunu bilirim :))) kimseyi çekemem herkes beni çeksin, kimsenin dediğini yapamam sonra benim isteklerimi kim yapacak değil mi ama :))))
aferin kızına valla helal olsun severim böyle çocukları.... bende affetmem yer içer ama unutmam günü gelincede en ağır silah olarak kullanırım ayyy ben çok fenaymışım ya :) haaa birde inanılmaz inatçıyımdır keçi falan halt etmiş :)
sana sonuna kadar katılıyorum çok iyi yapıyorsun o yaşta babasından duyacağı ters bir şeyi asla unutmayacaktır...
bizde evlat fındıksa torun fındığın içidir derler o kadar tatlı olur yani :)
terlik psikoloğu ha güzelmiş ya ben buna çok özenirdim benim annem onu hiç kullanmadı bana hoş hiçbir şey kullanmadı ya bende kaşınıyorum galiba :)

Aynen benim kızı tarif ediyorsun sanki :60:
Büyüğü inat eder çeneyle istediğini yaptırır ama küçüğü çok daha beter olacak şimdiden belli :1:
İstediği bişey olmasın anında kendini yere salıp annniiiiii diye bana baka baka ağlar hani hadi istediğimi vermiyorlar sen müdahalle et diye. Babası eve geldiğinde desen anında beni satar :1: babacık babacık diye peşinde dolanıyor bir de okadar tatlı söylüyorki eşim ne istese o an izin veriyor bende diyorum büyüdüğünde tüy dikecek kafana haberin olsun diye :60:
O da farkında bu kız ilerde tatlı diliyle boncuk bakışlarıyla bana her dediğini yaptıracak diye. Yeterki istediği birşey olsun o an abla abacık oluyor, anne anniiiiii oluyor, babada babacık oluyor :60: çok çakal küçük kızım çoook :60:
Bu kız diyorum tam düzenin adamı olacak istekleri için her türlü cilveyi yapacak :60:

sağol teyzesiiiiii bizde seni öpüyoruz ,tamam koklaya koklaya öperim oğluşumu :):16:
ayy sizin 9 oldu demek ne güzel maşallah ,fırça için erken değil mi ? bana suyla temizleyin dediler sağlık ocağından ama ......

Fırçayı alacağız da tabiki sadece suyla temizlemek için. Ben ne zaman diş fırçalasam karşımda dikilip dişlerini gösteriyor :1: Sırf suyla da olsa diş fırçasına alışsın istiyorum sonradan çok zor oluyor. Büyük kızımada o şekilde alıştırmıştım ama 2 yaşından sonraydı sanırım. Arada unutsada mutlaka dişlerini fırçalar hatta babasına bile o hatırlatır. Bir keresinde 5 yaşındayken bizimle yatacaktı ve babasıda dişlerini fırçalamadan yattı diye babaaaa kalk dişlerini fırçala ağzın kokuyor demişti :60: oda hiç üşenmeden gidip fırçalamıştı hatta bende dedim ben desem hayatta kalkmazdın diye :1:

iyi geceler kızlar bir hareket olmuş şükür topikte
cecom genç kızla uğraşmak kolay değil bilesin bende 2 tane var Allah mürüvvetlerini de göstersin inşallah
ilbatum inciniz hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah artık devamı gelir mısır patlağı gibi
umutcum oluyor böyle durumlar malesef gerçekten üzülmemek elde değil ama çok takma kafana geçici bişeydir

İnşallah hepimiz evlatlarımızın mürüvetlerini görürüz :34:
Ne yapalım analarımız nasıl bizimle uğraştıysa bizde onlarla uğraşacağız. Rabbim başka dert keder vermesin ... Amin.

Evet bu gece bir canlanma var hakikaten Allah bozmasında kaybettiğimiz motivasyonumuza bir an önce kavuşalım
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Neyse kızlar size doyum olmaz ama benim küçük civciv bu gece inat etti uyumayacak bensiz.
Demin ablasının koynuna girdi az oynadı kaçtı sonrada babası salladı ama yine kaçtı :60:
Dinsizin hakkından imansız gelir misali ben el koymam lazım duruma yoksa sabahlarız :1:

Hepinize hayırlı geceler
Allaha emanet olun :34:
Yarın akşam yine görüşmek üzere kendinize iyi bakın

öpüyorum hepinizi kocaman :54::54::54::54:

herkese günaydın topiğin demirbaşı oldum sabırla bekliyorum herkesi bakalım
artılı haftaya başladık bakalım cumaya ne kadar toparlanabileceğim

günaydınnnnnnn........

günaydın kızlar. nasılsınız.
biz herzamanki gibi oğlusumlayız ev darma duman. babadan yedik fırçayı temiz hiçbişiim yok diye. çamaşır attım. ya bir insan bu kadar mı sevmez ev işlerini. mutfak da korkunç. oğlanın mama sandalyesi bile dağınık o derece. düşünce gücü ile insanlar bişi yapabilseler ben heralde yalnız ev işlerini yapardım. dün salonu toplamıştım yine dağıldı. offffffffffffffff.

neyse herkese hayırlı günler, bana da inşallah temizlik ilhamı gelir de en azından yaşayabileceğimiz düzeyde evi düzenlerim.

kızlar topiğimizi ihmal ediyoruz bu nedenle motivasyonumuz düşüyor birbirimizi destekleyemiyoruz veeeeeeeeee malesef artıya geçiyoruz hadi hep beraber toparlanalım tekrar hareketlensin topiğimiz de biz de

asu sizin topik sessiz kalınca arada bizimkine ugra barı motıvasyon istiyosan :1:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Sorma canım yaa o ergen psikolojisi bizde zaten yaklaşık bir senedir var. Daha doğrusu kızım Akrep burcu :1: burcunun özelliklerinide sonuna kadar taşıyor ve gerçekten bazen insan ne yapacağını şaşırıyor nasıl tepki vereceğini.
Dürüstlüğün ..oku çıkarmış derler ya yani işte benim kızım öyle :60:
Bir insanı seviyorsa seviyor ama baştan hoşlanmadıysa asla ne yaparsa yapsın karşısındaki asla kanı ısınmaz :1:
İdare etmez kimseyi kusura bakma çekemem der karşısındaki babasıda olsa Babanneside :60:
Ben eşime bile diyorum dinsizin hakkından imansız gelir diye :60:
Bazen eşim fazla cevap veriyor diye kızıyor sesini yükseltecek oluyor anında iki kaş göz yapıp kızı o an odadan bir bahaneyle postalıyorum ve eşimin canına okuyorum :60: senmisin kızıma bağıran diye çünkü tabiki saygı duymasını isteyebilir ama bana göre saygı istenmez hak edilir üstelik eşim sinirlendiğinde ağzından cıkanı kulağı duymaz o an rencide edicek bişey söylerse dönüşü olmayacak bir kırgınlığa yol açılsın istemem çünkü kızım affetmiş gibi görünsede üzerinden seneler geçse ilk fırsatta yine yüzüne vurur :1:

Annem hep tembihler bak sakın o kıza sesini yükseltme sakın döveyim deme diye :1: bende hep derim len sen beni döverken iyidi ama diye :60: 60: sen diyor çok kuduruyordun hak ediyordun hem onlar geçmişte kaldı karıştırma onları diyor anında :60:
Tabi ilk torunu birde derler ya yavrumun yavrusu daha tatlı oluyor diye herhalde o hesap :1:
Ama arada da olsa terlik psikoloğuyla görüşmese bile her an randevu alabileceğimi bilsin yeter dimi ama :60:
Şükür uzun zamandır terlik psikoloğuyla görüşmek zorunda kalmadı :60: Allahta zorunda bırakmasın.... aminnnnnn
Amiiiinnnn insallah hayirli bi sekilde atlatirsiniz ergenlik piskolojisini bende oyleyim bi insani sevmiyorsam isinmamissam asla yuzune sever gibi yapmacik olmam akrabam bile olsa belki iyi degil buyonum ama napiiyim hoslanmiyorsam hoslanmiyorumdur annem sevmezdi benim bu yonumu kizardi bazen (ayiptir vs...) ama ben istiyorumki çocuklarimda benim gibi olsun sevemedigi isinmadigi insanla zoraki konusup agirlamasin sevmiyorsa sevmiyor okadar yani durust olsun
ilbatum bende çok inatçiyimdir dedigim dedik çaldigim duduk misali kimse degistirimez dusuncelerimi ve yapmak istediklerimi(makul olan mantikli seyleri tabii) sonunda benim dedigim olur dolayli yoldan da olsa ( bende az degilim hani)
himmm bide disardan soguk gibi dururum yani pek kimse yaklasamaz ama muhabbet ortami oldummuda benden konuskani,guleryuzlusu olmaz çok kisiden duymusumdur yapin soguk ama hiçte oyle degilsin derler eee napiyim tanimadan etmeden 32dis gosterecek halim yok ya valla ben memnunum halimden ve çooook evcilim ben yaf disari çikiyim geziyim tozuyum yok bende ALLAH im aylarca disari çikmasam(bu imkansiz tabii) istemem yani aslinda içime kapanik iletisimsiz biri degilim ama evimde kendi halimde olmayi çocuklarimla,esimle vakit geçirmeyi seviyorum :52::52::52::52:

bugün yine içime resmen fil kaçtı ne oldu bana anlamıyorum ama yarından tezi yok sıkı bir program yapmam lazım, arkadaşa gittik mangala aslında çok yemedim mangaldan ama sonra tutturdular eşime çiğköfte yap diye ondan yedim 5-6 tane yetmedi yaşpasta almıştık giderken çayla onu ve 2 kurabiye götürdüm, sabah kahvaltısıyla gitmiştim ama yinede çok geldi bana ya :(
ben resmen aç AYI gibi dolasiyorum ortada kendimi zor tutuyorum kilo almadigima sukur bide verebilsem iyi olacak topikçe nazarami geldik ne kursun doktursek noluyo bize :44::44::44:

:nazar::nazar:fistiklar kilo yonunden moralim yok ama çoook guzel bi haberim var kardesim hamile ve ikizmis bebekleri ALLAH im sana sukurler olsun 2.denemesinde tuttu insallah ALLAH im tamamina erdirirde yegenlerimi sag saglim kucagina(kucagimiza)almayi nasip eder izin zamanini artik daha sabirsizlikla bekliyorum:nazar::nazar:
Darisi banu ya efsunlu ya(isim olarak unuttugum varsa affola) ve tum isteyenlerin basina RABBIM her isteyene tattirsin bu guzel ve tarif edilemez duyguyu (Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn)
allahım inşallah sağlıkla kucağına alsın bebeğini çok güzel bir hamileleik geçirsin hemde ikiz zor olur allahım kuvvet versin

Canım nekadar sevindim anlatamam Rabbim nazarlardan saklasın ve sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bebiş kuçağınıza almayı nasip etsin :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Eminim Hamilelik döneminide çok rahat ve zevkli bir şekilde hayırlısıyla sonlandırır. Hamileliğinin tadını sonuna kadar sağlıklı bir şekilde abartmadan :34: çıkarsın emin ol hayatında geçirebileceği en özel aylar.
Rabbim yüzünüzü her daim güldürsün ve bebek özlemi çeken herkese nasip etsin.... Aminnnnn

Bizleride gelişmelerden haberdar etmeyi ihmal etme :34:

Aramıza hoşgeldin berilsu.... Öncelikle Rabbim Bebeğini Analı Babalı büyütsün ve ömür boyunca sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürsün. Umarım sende sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya düşersin. Aramızda hala emzirenler bile var ve düzenli olarak burada yazılanları okur akif olursan emin ol sana çok yardımcı olabilecek tecrübeleri bulacaksındır.
Emzirdiğin için çok fazla gıdadan kesmen doğru olmaz sütünün kalitesi ve mikatrı acısından. Fırsat buldukca yürüyüş yada başka hafif egzersizlerle başlarsan bence faydasını görürsün. Tabi burada çok daha fazla kilo vermiş olan arkadaşlar sana fırsat buldukca çok daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir :34:
Tekrar hoşgeldin.....

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr bu arada kızım bugün tamamen genç kızlığa adım attı :122: :122: :122:
Yavrum öğlende regl olmaya başlamış ama bana utandığı için akşam üzere ancak itiraf etti :1:
O an okadar duygulandım ki neredeyse ağlayacaktım. Benim küçücük 2.497 gr doğan bebeğim artık bir genç kız :17: Hemen banyoya kapandık ona gerekenleri izah ettim ki zaten hepsini biliyordu da ben yine rahatlaması için tekrarladım. Kız artık pedlerimede ortak oldun bir onları kurtarabiliyordum dedimde gülmeye başladıda biraz daha rahatladı.
Anammmmmmmmmmm bu kız büyüdü be :1: ben bir reglede bukadar duygulandım herhalde 10 sene sonra evlencem dese hastanelik olurum :60: :60: :60:
ayyy büyümüş iyiyce hadi bakalım kolay gelsin ergenlik sorunları zaten vardır bir süredir zor bir dönem allah kolaylık versin

kızlarrrrrrrrrrrr oğlumun ilk incisi çıktııııııııııııııııı :)))
bugün gezmeye gitmiştik ya arkadaş gördü :)
hayırlı olsunnnn kokla benim için oğluşunu maşşallah

bugün yine içime resmen fil kaçtı ne oldu bana anlamıyorum ama yarından tezi yok sıkı bir program yapmam lazım, arkadaşa gittik mangala aslında çok yemedim mangaldan ama sonra tutturdular eşime çiğköfte yap diye ondan yedim 5-6 tane yetmedi yaşpasta almıştık giderken çayla onu ve 2 kurabiye götürdüm, sabah kahvaltısıyla gitmiştim ama yinede çok geldi bana ya :(
valla benimde cumartesi gecesi 2 çikolata 1 paket cips 1 tabak kuruyemiş yedim offf delirdim

:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Sorma canım yaa o ergen psikolojisi bizde zaten yaklaşık bir senedir var. Daha doğrusu kızım Akrep burcu :1: burcunun özelliklerinide sonuna kadar taşıyor ve gerçekten bazen insan ne yapacağını şaşırıyor nasıl tepki vereceğini.
Dürüstlüğün ..oku çıkarmış derler ya yani işte benim kızım öyle :60:
Bir insanı seviyorsa seviyor ama baştan hoşlanmadıysa asla ne yaparsa yapsın karşısındaki asla kanı ısınmaz :1:
İdare etmez kimseyi kusura bakma çekemem der karşısındaki babasıda olsa Babanneside :60:
Ben eşime bile diyorum dinsizin hakkından imansız gelir diye :60:
Bazen eşim fazla cevap veriyor diye kızıyor sesini yükseltecek oluyor anında iki kaş göz yapıp kızı o an odadan bir bahaneyle postalıyorum ve eşimin canına okuyorum :60: senmisin kızıma bağıran diye çünkü tabiki saygı duymasını isteyebilir ama bana göre saygı istenmez hak edilir üstelik eşim sinirlendiğinde ağzından cıkanı kulağı duymaz o an rencide edicek bişey söylerse dönüşü olmayacak bir kırgınlığa yol açılsın istemem çünkü kızım affetmiş gibi görünsede üzerinden seneler geçse ilk fırsatta yine yüzüne vurur :1:

Annem hep tembihler bak sakın o kıza sesini yükseltme sakın döveyim deme diye :1: bende hep derim len sen beni döverken iyidi ama diye :60: 60: sen diyor çok kuduruyordun hak ediyordun hem onlar geçmişte kaldı karıştırma onları diyor anında :60:
Tabi ilk torunu birde derler ya yavrumun yavrusu daha tatlı oluyor diye herhalde o hesap :1:
Ama arada da olsa terlik psikoloğuyla görüşmese bile her an randevu alabileceğimi bilsin yeter dimi ama :60:
Şükür uzun zamandır terlik psikoloğuyla görüşmek zorunda kalmadı :60: Allahta zorunda bırakmasın.... aminnnnnn
bende akrebim aynı valla
önsezileri güçlüdür ilk görüşte sevmezse sevmez ama vardır bir bildiği emin ol
maşşallah kızına
Canım iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim. İnşallah güzel dualarınız bütün evlatlarımız için geçerli olur ve hepsi çok güzel yerlere gelir :34:
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda nasip eder inşallah.... Aminnn

Sende sıkma çok fazla canını bazı insanlar sevgilerini pek gösteremez ama biraz kırıldıkları zamanda aşırı tepki verebilirler. Sağ ve sağlıklı başımızda olsunlarda varsın nobran olsunlar :34:
Eşin huyunu biliyorsa o an kırılsa bile yine herşey yoluna giriyordur anladığım kadarıyla ama dediğin gibi mahçup oluyor insan. Bizde ya bir yada iki kere öyle bir durum olmuştur oda babam başka birşeye sinirlenip ortaya söylenmiştir eşimde üzerine almıştır. Babam genel olarak çok yumuşak bir yapıda olduğu için ertesi gün eşim hiç birşey yokmuş gibi davranır ama gelde bana sor :34:
Üzme tatlı canını eminim siz gittikten sonra annen babanı yemiştir zaten :1: sen niye öyle yaptın diye kendi annemden biliyorum makinalıya bağlar valla sen nasıl çocukların yanında öyle yaptın diye :60:
Rabbim başka dert keder vermesin nasılsa gönlünü alırlar ilk fırsatta sonuçta kim bilir babanın neye canı sıkkındı size nazı geçtiği için rahat davranmış........ Canını böyle şeylere sıkma ve onlarla olan zamanların tadını cıkart :34:

Aynen benim kızı tarif ediyorsun sanki :60:
Büyüğü inat eder çeneyle istediğini yaptırır ama küçüğü çok daha beter olacak şimdiden belli :1:
İstediği bişey olmasın anında kendini yere salıp annniiiiii diye bana baka baka ağlar hani hadi istediğimi vermiyorlar sen müdahalle et diye. Babası eve geldiğinde desen anında beni satar :1: babacık babacık diye peşinde dolanıyor bir de okadar tatlı söylüyorki eşim ne istese o an izin veriyor bende diyorum büyüdüğünde tüy dikecek kafana haberin olsun diye :60:
O da farkında bu kız ilerde tatlı diliyle boncuk bakışlarıyla bana her dediğini yaptıracak diye. Yeterki istediği birşey olsun o an abla abacık oluyor, anne anniiiiii oluyor, babada babacık oluyor :60: çok çakal küçük kızım çoook :60:
Bu kız diyorum tam düzenin adamı olacak istekleri için her türlü cilveyi yapacak :60:

Fırçayı alacağız da tabiki sadece suyla temizlemek için. Ben ne zaman diş fırçalasam karşımda dikilip dişlerini gösteriyor :1: Sırf suyla da olsa diş fırçasına alışsın istiyorum sonradan çok zor oluyor. Büyük kızımada o şekilde alıştırmıştım ama 2 yaşından sonraydı sanırım. Arada unutsada mutlaka dişlerini fırçalar hatta babasına bile o hatırlatır. Bir keresinde 5 yaşındayken bizimle yatacaktı ve babasıda dişlerini fırçalamadan yattı diye babaaaa kalk dişlerini fırçala ağzın kokuyor demişti :60: oda hiç üşenmeden gidip fırçalamıştı hatta bende dedim ben desem hayatta kalkmazdın diye :1:

:46::46::46: benimkide fırçalardık ama daha yeni yeni düzenli akşam başlıyor anne diş fırçalayalım diye önceden benim zorumla fırçalardı
şimdide bbam böyle fırçalıyor havluyla böyle kurulanıyor diye baba taklidine

günaydın kızlar. nasılsınız.
biz herzamanki gibi oğlusumlayız ev darma duman. babadan yedik fırçayı temiz hiçbişiim yok diye. çamaşır attım. ya bir insan bu kadar mı sevmez ev işlerini. mutfak da korkunç. oğlanın mama sandalyesi bile dağınık o derece. düşünce gücü ile insanlar bişi yapabilseler ben heralde yalnız ev işlerini yapardım. dün salonu toplamıştım yine dağıldı. offffffffffffffff.

neyse herkese hayırlı günler, bana da inşallah temizlik ilhamı gelir de en azından yaşayabileceğimiz düzeyde evi düzenlerim.
gunaydin mutluuu pazr sonrasi olur bazen bende dun yaptim pasalarimin saçi kesildi banyo yaptilar falan temizlige giristim mis gibim oldu bugun pek bisey yapmiyacam gibi bide niyetliyim useniyorum sanki normalde temizligi severim ama çamasir katla utule ve dolaba yerlestirmeye bayilirim renkler ve boylarina gore asarim ve askilar hep biryondedir bu bende takinti oldu yafff kurtulamadim

allahım inşallah sağlıkla kucağına alsın bebeğini çok güzel bir hamileleik geçirsin hemde ikiz zor olur allahım kuvvet versin

ayyy büyümüş iyiyce hadi bakalım kolay gelsin ergenlik sorunları zaten vardır bir süredir zor bir dönem allah kolaylık versin

hayırlı olsunnnn kokla benim için oğluşunu maşşallah

valla benimde cumartesi gecesi 2 çikolata 1 paket cips 1 tabak kuruyemiş yedim offf delirdim

bende akrebim aynı valla
önsezileri güçlüdür ilk görüşte sevmezse sevmez ama vardır bir bildiği emin ol
maşşallah kızına

:46::46::46: benimkide fırçalardık ama daha yeni yeni düzenli akşam başlıyor anne diş fırçalayalım diye önceden benim zorumla fırçalardı
şimdide bbam böyle fırçalıyor havluyla böyle kurulanıyor diye baba taklidine
ALLAH razi olsun canim insallah tamamina erdirir RABBIM ikiz gebelik zor olur bide tup bebek yani insallah sorunsuz atlatir
aklim hep onda kardesim akdeniz atesi tasiyicisi ve epilepsi baslangici var oyuzden çok riskli ve zor bi hamilelik olucak ALLAHim yardim etsin 5senedir bekliyorlardi bu mujdeyi RABBIM nasip etti sevindirdi insallah bide kucaklarina alip tadarlar bu tarifsiz duyguyu
yazi iple çekiyorum insallah saglikli bisekilde dogarlar da teyzesi de gorur(ben)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
TOPIGIN guzel ve çitir adaylarina gelsin nazar mi degdi nedir insallah bundan sonra yine tikir tikir verirz kilolari

günaydın bana 2.kez kızları okula gönderdikten sonra tekrar uyudum napıyım geç yatınca kendime gelemedim dışarıya da çıkamadım Ankara çok soğuk

arkadaslar merak edip duruyorum sormadan yapamiyacagim herkesin nickinin altinda kalp var 1 yada daha fazla bende 1var anlami ne acaba ne için veriliyor
ohhh sordum cvp için simdiden tesekkur ederim

günaydın bana 2.kez kızları okula gönderdikten sonra tekrar uyudum napıyım geç yatınca kendime gelemedim dışarıya da çıkamadım Ankara çok soğuk
gunaydin 2.kez ozaman valla bende dun geç uyudum sabah uyaninca kendi kendime dedim çocuklari birakip gelip yatiyim diye ama yatamadim yataktan çikinca daha yatamiyorum helede disari çikip geldiysem hiç yatamam oyuzden bugun yorgunum usuyorum surekli sporumuda yapmadim sabah sonra yapmaya çalisirim artik

günaydınlar herkese
11/11/2011 miladım işe yarayacak inş.
şimdiden 500 gr eksideyim çok şükür
haftasonu idare etti diyet ama dün gece eşim tutturdu mısır patlat diye yedik koca bi kova mısırı onunla
72. koğuşu izlerken :)
bu arada sabah kalktım bademciklerim şişti sesim çıkmıyo
kulaklarım boğazım yanıyo kaşınıyo deli gibi :(

Back
X