Canım iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim. İnşallah güzel dualarınız bütün evlatlarımız için geçerli olur ve hepsi çok güzel yerlere gelir

Rabbim isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda nasip eder inşallah.... Aminnn
Sende sıkma çok fazla canını bazı insanlar sevgilerini pek gösteremez ama biraz kırıldıkları zamanda aşırı tepki verebilirler. Sağ ve sağlıklı başımızda olsunlarda varsın nobran olsunlar

Eşin huyunu biliyorsa o an kırılsa bile yine herşey yoluna giriyordur anladığım kadarıyla ama dediğin gibi mahçup oluyor insan. Bizde ya bir yada iki kere öyle bir durum olmuştur oda babam başka birşeye sinirlenip ortaya söylenmiştir eşimde üzerine almıştır. Babam genel olarak çok yumuşak bir yapıda olduğu için ertesi gün eşim hiç birşey yokmuş gibi davranır ama gelde bana sor

Üzme tatlı canını eminim siz gittikten sonra annen babanı yemiştir zaten

sen niye öyle yaptın diye kendi annemden biliyorum makinalıya bağlar valla sen nasıl çocukların yanında öyle yaptın diye
Rabbim başka dert keder vermesin nasılsa gönlünü alırlar ilk fırsatta sonuçta kim bilir babanın neye canı sıkkındı size nazı geçtiği için rahat davranmış........ Canını böyle şeylere sıkma ve onlarla olan zamanların tadını cıkart
Aynen benim kızı tarif ediyorsun sanki

Büyüğü inat eder çeneyle istediğini yaptırır ama küçüğü çok daha beter olacak şimdiden belli

İstediği bişey olmasın anında kendini yere salıp annniiiiii diye bana baka baka ağlar hani hadi istediğimi vermiyorlar sen müdahalle et diye. Babası eve geldiğinde desen anında beni satar

babacık babacık diye peşinde dolanıyor bir de okadar tatlı söylüyorki eşim ne istese o an izin veriyor bende diyorum büyüdüğünde tüy dikecek kafana haberin olsun diye
O da farkında bu kız ilerde tatlı diliyle boncuk bakışlarıyla bana her dediğini yaptıracak diye. Yeterki istediği birşey olsun o an abla abacık oluyor, anne anniiiiii oluyor, babada babacık oluyor

çok çakal küçük kızım çoook

Bu kız diyorum tam düzenin adamı olacak istekleri için her türlü cilveyi yapacak
Fırçayı alacağız da tabiki sadece suyla temizlemek için. Ben ne zaman diş fırçalasam karşımda dikilip dişlerini gösteriyor

Sırf suyla da olsa diş fırçasına alışsın istiyorum sonradan çok zor oluyor. Büyük kızımada o şekilde alıştırmıştım ama 2 yaşından sonraydı sanırım. Arada unutsada mutlaka dişlerini fırçalar hatta babasına bile o hatırlatır. Bir keresinde 5 yaşındayken bizimle yatacaktı ve babasıda dişlerini fırçalamadan yattı diye babaaaa kalk dişlerini fırçala ağzın kokuyor demişti

oda hiç üşenmeden gidip fırçalamıştı hatta bende dedim ben desem hayatta kalkmazdın diye