Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

3melegmvar sanırım benim biraz boy avantajım var ondan göbek görünmüyor gibi yoksa epeyce var aslında canım eski azmimizi hepimizin yakalaması lazım mutlaka onca emeğimiz boşa gitmesin
kızlaaaaaaaaaar 4 mil yaptım leslieyi 50dk aslında 5mili bitirirdim am akşam yemeği hazırlamam gerekiyordu bugün onca iş arasında bu kdar yaptım sporumu ya şükür yarın daha fazla olacak inşallah
hadi hepimiz artık sporumuzu düzenli yapalım haftada en az 3 veya 4gün tamammı arkadaşlar
topiğe devam da şart tabii sabah akşam yoklama yapacağım dermişim:1:ama gerçekten kimsesiz kaldı topiğimiz nerdesiniz kızlaaaaaaaaaaaaar:25:

meraba arkadaşlar ben 5 ay once dogum yaptım emzırıyorum dıyet yapıyorum fakat sutumde azalma oluyo dıyet yaptıgım ıcın napıcagımı sasırmıs durumdayım.doguma gırerken 113 kıloydum cıktıktan sonra 103 kendı çabalarımla suanda 91 kıloyum zayıflamak istıyorum fakat sutum azalsın ıstemıyorum aranızda benım gıbı hem emzıren hemde dıyet yapan varsa bana onerılerde bulunabılırmı:2:

Amiiiiiiinnnnnnnn ablacim ALLAH razi olsun çoooook sevindim 5 senedir bekliyorduk bu haberi insallah sorunsuz atlatirda severiz bebisleri

Canım nekadar sevindim anlatamam Rabbim nazarlardan saklasın ve sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bebiş kuçağınıza almayı nasip etsin :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Eminim Hamilelik döneminide çok rahat ve zevkli bir şekilde hayırlısıyla sonlandırır. Hamileliğinin tadını sonuna kadar sağlıklı bir şekilde abartmadan :34: çıkarsın emin ol hayatında geçirebileceği en özel aylar.
Rabbim yüzünüzü her daim güldürsün ve bebek özlemi çeken herkese nasip etsin.... Aminnnnn

Bizleride gelişmelerden haberdar etmeyi ihmal etme :34:

meraba arkadaşlar ben 5 ay once dogum yaptım emzırıyorum dıyet yapıyorum fakat sutumde azalma oluyo dıyet yaptıgım ıcın napıcagımı sasırmıs durumdayım.doguma gırerken 113 kıloydum cıktıktan sonra 103 kendı çabalarımla suanda 91 kıloyum zayıflamak istıyorum fakat sutum azalsın ıstemıyorum aranızda benım gıbı hem emzıren hemde dıyet yapan varsa bana onerılerde bulunabılırmı:2:

Aramıza hoşgeldin berilsu.... Öncelikle Rabbim Bebeğini Analı Babalı büyütsün ve ömür boyunca sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürsün. Umarım sende sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya düşersin. Aramızda hala emzirenler bile var ve düzenli olarak burada yazılanları okur akif olursan emin ol sana çok yardımcı olabilecek tecrübeleri bulacaksındır.
Emzirdiğin için çok fazla gıdadan kesmen doğru olmaz sütünün kalitesi ve mikatrı acısından. Fırsat buldukca yürüyüş yada başka hafif egzersizlerle başlarsan bence faydasını görürsün. Tabi burada çok daha fazla kilo vermiş olan arkadaşlar sana fırsat buldukca çok daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir :34:
Tekrar hoşgeldin.....

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr bu arada kızım bugün tamamen genç kızlığa adım attı :122: :122: :122:
Yavrum öğlende regl olmaya başlamış ama bana utandığı için akşam üzere ancak itiraf etti :1:
O an okadar duygulandım ki neredeyse ağlayacaktım. Benim küçücük 2.497 gr doğan bebeğim artık bir genç kız :17: Hemen banyoya kapandık ona gerekenleri izah ettim ki zaten hepsini biliyordu da ben yine rahatlaması için tekrarladım. Kız artık pedlerimede ortak oldun bir onları kurtarabiliyordum dedimde gülmeye başladıda biraz daha rahatladı.
Anammmmmmmmmmm bu kız büyüdü be :1: ben bir reglede bukadar duygulandım herhalde 10 sene sonra evlencem dese hastanelik olurum :60: :60: :60:

Son düzenleme:
Canım nekadar sevindim anlatamam Rabbim nazarlardan saklasın ve sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bebiş kuçağınıza almayı nasip etsin :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Eminim Hamilelik döneminide çok rahat ve zevkli bir şekilde hayırlısıyla sonlandırır. Hamileliğinin tadını sonuna kadar sağlıklı bir şekilde abartmadan :34: çıkarsın emin ol hayatında geçirebileceği en özel aylar.
Rabbim yüzünüzü her daim güldürsün ve bebek özlemi çeken herkese nasip etsin.... Aminnnnn

Aramıza hoşgeldin berilsu.... Öncelikle Rabbim Bebeğini Analı Babalı büyütsün ve ömür boyunca sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürsün. Umarım sende sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya düşersin. Aramızda hala emzirenler bile var ve düzenli olarak burada yazılanları okur akif olursan emin ol sana çok yardımcı olabilecek tecrübeleri bulacaksındır.
Emzirdiğin için çok fazla gıdadan kesmen doğru olmaz sütünün kalitesi ve mikatrı acısından. Fırsat buldukca yürüyüş yada başka hafif egzersizlerle başlarsan bence faydasını görürsün. Tabi burada çok daha fazla kilo vermiş olan arkadaşlar sana fırsat buldukca çok daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir :34:
Tekrar hoşgeldin.....

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr bu arada kızım bugün tamamen genç kızlığa adım attı :122: :122: :122:
Yavrum öğlende regl olmaya başlamış ama bana utandığı için akşam üzere ancak itiraf etti :1:
O an okadar duygulandım ki neredeyse ağlayacaktım. Benim küçücük 2.497 gr doğan bebeğim artık bir genç kız :17: Hemen banyoya kapandık ona gerekenleri izah ettim ki zaten hepsini biliyordu da ben yine rahatlaması için tekrarladım. Kız artık pedlerimede ortak oldun bir onları kurtarabiliyordum dedimde gülmeye başladıda biraz daha rahatladı.
Anammmmmmmmmmm bu kız büyüdü be :1: ben bir reglede bukadar duygulandım herhalde 10 sene sonra evlencem dese hastanelik olurum :60: :60: :60:

ben 9 yaşımda gördüm ilk adetimi. annem de beni çağırdı bi köseye, konduramamış, "ne oldu çamaşırında kan var" dedi. öyle korktum ki "düştün mü" deyince evet diyebildim. hatırladığım net duygu utanma. oysa kadınlığı ilk adımda böyle hissetmek ne garip ve kötü. kapı arkalarında fısır fısır saklanan sır.
erkeklere bakarsak oğlum sünet oldu erkekliğe adım attı diye ortalık kalkıyor. neyse gece gece pek feministim.

güzel kızını kutlarım banucuğum. artık genç bir kız oldu, inşallah cinsiyeti yaşam yolculuğunda önüne engel olarak getirilmez. kendi ayakları üstünde korkusuzca duran, güçlü ve başarılı bir kadın olacağı günleri görmeni temenni ederim.

ben 9 yaşımda gördüm ilk adetimi. annem de beni çağırdı bi köseye, konduramamış, "ne oldu çamaşırında kan var" dedi. öyle korktum ki "düştün mü" deyince evet diyebildim. hatırladığım net duygu utanma. oysa kadınlığı ilk adımda böyle hissetmek ne garip ve kötü. kapı arkalarında fısır fısır saklanan sır.
erkeklere bakarsak oğlum sünet oldu erkekliğe adım attı diye ortalık kalkıyor. neyse gece gece pek feministim.

güzel kızını kutlarım banucuğum. artık genç bir kız oldu, inşallah cinsiyeti yaşam yolculuğunda önüne engel olarak getirilmez. kendi ayakları üstünde korkusuzca duran, güçlü ve başarılı bir kadın olacağı günleri görmeni temenni ederim.

İyi dileklerin için teşekkür ederim Mutlucum. Ben kızım yaşındaydım ilk kez regl olduğumda ama şanslıydım çünkü annem çok daha evvel beni ve kız kardeşimi aydınlatmıştı. Resmen Bayrm ilan etmiştik sanki o günü :1:
Bende çok uzun zamandır kızıma o dönemin bir bayan için çok özel olduğunu anlatıyordum.
Bizde babadan birşey saklanmaz ama tabi böyle durumlar tabiki babaya gizlice söylenirdi o dönem biraz daha anlayışlı olması için sonuçta karın ağrısı yada az da olsa asabiyet olabileceği için. Babam bilirdi ama bilmezdi :34:
Eşimede tabiki söyledim ama kızım duymadan çünkü çekinebilir o an babasının duymasından.
Şansım vardı ki annem bizimle her şeyi rahatlıkla konuşuyordu ve bende aynı şekilde kızımla her şeyi rahatlıkla konuşabiliyorum.

Bazen eşim kızımı kızdırmak için ilerde sevgilin olduğunu duyarsam o çocuğu kovalarım der arada :1: kızımda hemen cevabı yapıştırır sen annemle bekarken gezerken iyidi dimi diye.
Bu yaşında bile özgürlüğüne fazlasıyla düşkün ve hatta biraz feminist diyebilirim çünkü sınıfında çıkmaya başlayan birkaç arkadaşı var ve o bu duruma çok kızıyor. Sırf sevgilisi var diye başkalarıyla konuşmayan ve daha o yaşta bir erkeğeyin isteklerine boyun eğenlere inanılmaz kızıyor.
Tabiki ilerde benimde belki bir sevgilim olur ama benim için önce okulum gelir. İstediğim okulu bitirip mutlaka mesleğimi elime alıcağım asla erkeğin eline bakan biri olmayacağım diye söyler durur.
Eşim hatta hep der bu feminist ağazları hep senden öğreniyor diye :60: :60:
Ben sana sözümü geçiremedim bari kızlarım kendilerini kurtarsın diyorum bende :60:

Zaten hep diyorum ilerde damatlar kızlarımı üzerlerse kızlarımdan evvel ben müdahalle ederim onların benim yaşadıklarımı asla yaşamalarını istemem. Çok şükür büyük sorunlar yaşamadım ama KV bile yeter insanın hayatını karartmak için o yüzden dünür yandı :60: :60:
Rabbim bütün evlatlarımıza hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip eder inşallah ve kendi ayakları üzerinde güzel hayatlar yaşarlar inşallah ..... Aminnnnnnnn

hos geldin aramiza insallah saglikli bisekilde verirsin ve hedefine ulairsin bende emziriyorum ve melegim bu ay yasina giricek ilk basladigimda dikkat etmeye 5aylikti melegim sutum azalmasin diye hiç biseyden kismadim yeme içme yonunden ama bol bol yuruyus yaptim ek besinlere geçincede yediklerimi yavas yavas azalttim benim baslarda çok guzel gitti kilom ama 2aydir takildim aslinda bekledigim biseydi çunku 74 ,77 arasinda baya kalmistim ama yinede moralim yerlerde bu aralar toparlanmaya çalisiyorum
insallah sende verirsin ve sutun azalmaz kendini yormayacak sporlar yap yuruyus veya leslie gibi kolay gelsin

Tekrar hoşgeldin.....

ALLAH razi olsun canim aminnnnnn diyorum guzel dileklerin için
demek kizin geç kizliga adim atti ayyy kendimi hatirladimda ben 10 yasimda regl olmustum senin kiz kaç yasindaydi?
Biz anneler boyleyiz yavrularimiz buyuyorlar ama bizim gozumuzde hep kuçukler ve kuçuk kalacaklar ben anne olunca canim annemi daha iyi anladim

valla cnm hep aynı galıba bende ne buldum atıyorum agzıma artık bu gun sabah bıraz daha iyi oldu dıyebılırımm koşu bandıımıda yatak odama alacagımm dıger odam daha soguk ee bızde oglum ve kızımla yuruyus yaptıgımız ıcın sıcak yerde dursun artıkk yurusume baslıyayımm temızlık yapa m rkende sporun olur ıste cnmm sen fırsat bulup cıkıyorsun dısarıya yurumeyee sahı arcak gelıyormu sana hala yoksa daha cok cıkarsınn benım de artıkı cıddı cıddı sımsıkı yenıden baslama zamanım geldıı leslıylede gorusmelıyımm

haa bırde gun konusunda sana guvenım sonsuz bazen tadına bıle bakmıyorsun mamalarınn yıne oyle yaparsın cnmm

bende oyle dıyorum kendmıee japonlar her gordugumde aclar yazıkk ye dur yedr ıstıyorlarr kız o kafeste papaganının mı varr bnde kus sandıyydımm

gardırop işine hıc sorma batum valla ıkı gundur ugrasyırum hala bıtıremedımm bu gun tamamen toplarım artıkk
sanada koly gelsın cnmm

aksamdan berı kımse gırmemıs asucumm bu cok kotu bence :50::50:
kıımseler ugramıyor sankıı :14::14:

bu ararda saat 10,30 olmus hepınız uyuyormusunuzz kızlarr haydınn gunaydınn ben temızlıge kalkıyorumm byy:49::49:
o iş hiç bitmiyor yenilerini giy kirlileri yıka dön dolaş aynı iş ama yazlık ve kışlık yerleştirmek tabi daha yorucu ve sıkıcı... sanada kolay gelsin canım....
Kolay gelsin canım çok işin var belli benim evimde battı bu ara hastalandım işleri bıraktım inşallah düzeliyimde bende başlıcam.

Çok haklısın asuman destek olalımda kurtulalım şu kilolardan ben bıktım valla bu ara korkudan yemiyorum umarım veririm.
sen iyileş halledersin canım,sağol canım hallettim gitti
:nazar::nazar:fistiklar kilo yonunden moralim yok ama çoook guzel bi haberim var kardesim hamile ve ikizmis bebekleri ALLAH im sana sukurler olsun 2.denemesinde tuttu insallah ALLAH im tamamina erdirirde yegenlerimi sag saglim kucagina(kucagimiza)almayi nasip eder izin zamanini artik daha sabirsizlikla bekliyorum:nazar::nazar:
Darisi banu ya efsunlu ya(isim olarak unuttugum varsa affola) ve tum isteyenlerin basina RABBIM her isteyene tattirsin bu guzel ve tarif edilemez duyguyu (Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn)
allah tamamına erdirsin canım çok sevindim ne güzel.......
Selam kızlarrrrrrrrrrrr

Çok şükür bugün biraz daha iyiyim en azından evin içinde biraz daha rahat dolanabiliyorum. Önceden ancak lavaboya gidiyordum :1: o zaman bile yardım alıyordum. Valla şu bir haftdır gerçekten sağlığımın kıymetini anladım ve kesinlikle yarın inşallah çok daha iyi olucağım ve bir an önce hedefime ulaşmam için beynimi sadece sağlıklı yaşama kitliyorum :34:

Çok sağ ol canım.... Bende tam geçmişi okurken yaw ilbatum beni hiç sormadımı yoksa hala fark etmedimi döndüğümü diyecektim ki bir baktım senin mesajın :122:
Bende sizleri çok özledim gerçekten. Bir kaç gündür girip ancak bir kere yazıp cıkıyordum halim yok diye ama şükür artık yine daha sık yazabileceğim akşamdan akşama da olsa.

Biraz geç oldu ama aramıza hoş geldin dilek :34: Kusura bakma kendi derdimden ( hastalıklardan ) senin yazdıklarını okuduğum halde cevap yazmaya halim olmadı. Rabbim yardımcın olsun ve inşallah yarın senden güzel haberler alırız. Bundan sonra sende Evlatlarınla mutlu ve huzurlu bir hayat sürersin ve sende bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın. Hep beraber sağlığımıza kavuşup fıstık gibi hatunlar olucağız Allahın izniyle.....

Bütün dualarımız seninle eminim yarın senden hayırlı haberler alıcağız... :34:

Kesinlikle haklısın canım... Bayramdı hastalıktı derken bir coğumuz fırsat bulupta birbirimizi motive edemedik. Ben bundan sonra kesinlikle mutlaka her akşam gündüz yediklerimi ve yaptığım hareketleri sizlerle paylaşacağım.
Sizlere sonuna kadar destek verip bir okadarda destek talebinde bulunuyorum :1:
Motivasyonun önemli olduğunu çok ama çok önemli olduğunu son 10 gündür bende fark ettim. Dediğin gibi hepimiz birkaç zamandır artılara doğru gidiyoruz hedeflerimize yaklaşacağımıza.

Hadi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr topiğe kampanyasını başlatmış bulunuyoruz :1:
Devamsızlık yapmayalım yapanlarıda uyaralım :34:

Aramıza hoşgeldin... Umarım sende daimi olanlardan olur bol bol paylaşımda bulunur hedefine en kısa zamanda ulaşabilirsin. Kg cetveli gördüğün gibi hala kullanılıyor topikte ayrıntılı anlatımı var oradan tekrar anımsamana yardımcı olacak ipuçlarını bulursun nasılsa.
ben hiç seni unutur muyum canım ya aşkolsun ...

Tekrar hoşgeldin.....

ooo artık evde genç bir kız var ha :) hanaa ergen psikolojisi çekeceksin desene......

ALLAH razi olsun canim aminnnnnn diyorum guzel dileklerin için
demek kizin geç kizliga adim atti ayyy kendimi hatirladimda ben 10 yasimda regl olmustum senin kiz kaç yasindaydi?
Biz anneler boyleyiz yavrularimiz buyuyorlar ama bizim gozumuzde hep kuçukler ve kuçuk kalacaklar ben anne olunca canim annemi daha iyi anladim

Benim ki de daha yeni 11 oldu :34: ama ona sorarsan 11 bitti 12 oldu :60:
İlerde yaşını ufaltmaya uğraşacak haber yok :1:

kızlarrrrrrrrrrrr oğlumun ilk incisi çıktııııııııııııııııı :)))
bugün gezmeye gitmiştik ya arkadaş gördü :)

ben hiç seni unutur muyum canım ya aşkolsun ...

ooo artık evde genç bir kız var ha :) hanaa ergen psikolojisi çekeceksin desene......

:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Sorma canım yaa o ergen psikolojisi bizde zaten yaklaşık bir senedir var. Daha doğrusu kızım Akrep burcu :1: burcunun özelliklerinide sonuna kadar taşıyor ve gerçekten bazen insan ne yapacağını şaşırıyor nasıl tepki vereceğini.
Dürüstlüğün ..oku çıkarmış derler ya yani işte benim kızım öyle :60:
Bir insanı seviyorsa seviyor ama baştan hoşlanmadıysa asla ne yaparsa yapsın karşısındaki asla kanı ısınmaz :1:
İdare etmez kimseyi kusura bakma çekemem der karşısındaki babasıda olsa Babanneside :60:
Ben eşime bile diyorum dinsizin hakkından imansız gelir diye :60:
Bazen eşim fazla cevap veriyor diye kızıyor sesini yükseltecek oluyor anında iki kaş göz yapıp kızı o an odadan bir bahaneyle postalıyorum ve eşimin canına okuyorum :60: senmisin kızıma bağıran diye çünkü tabiki saygı duymasını isteyebilir ama bana göre saygı istenmez hak edilir üstelik eşim sinirlendiğinde ağzından cıkanı kulağı duymaz o an rencide edicek bişey söylerse dönüşü olmayacak bir kırgınlığa yol açılsın istemem çünkü kızım affetmiş gibi görünsede üzerinden seneler geçse ilk fırsatta yine yüzüne vurur :1:

Annem hep tembihler bak sakın o kıza sesini yükseltme sakın döveyim deme diye :1: bende hep derim len sen beni döverken iyidi ama diye :60: 60: sen diyor çok kuduruyordun hak ediyordun hem onlar geçmişte kaldı karıştırma onları diyor anında :60:
Tabi ilk torunu birde derler ya yavrumun yavrusu daha tatlı oluyor diye herhalde o hesap :1:
Ama arada da olsa terlik psikoloğuyla görüşmese bile her an randevu alabileceğimi bilsin yeter dimi ama :60:
Şükür uzun zamandır terlik psikoloğuyla görüşmek zorunda kalmadı :60: Allahta zorunda bırakmasın.... aminnnnnn

bugün yine içime resmen fil kaçtı ne oldu bana anlamıyorum ama yarından tezi yok sıkı bir program yapmam lazım, arkadaşa gittik mangala aslında çok yemedim mangaldan ama sonra tutturdular eşime çiğköfte yap diye ondan yedim 5-6 tane yetmedi yaşpasta almıştık giderken çayla onu ve 2 kurabiye götürdüm, sabah kahvaltısıyla gitmiştim ama yinede çok geldi bana ya :(

kızlarrrrrrrrrrrr oğlumun ilk incisi çıktııııııııııııııııı :)))
bugün gezmeye gitmiştik ya arkadaş gördü :)

:46::46::46::46::46::46: Yerim ben onun incisini :60:
Bizim inciler 9 oldu geçen gün :1:
İlk dişfırcamızı alsak mı acaba diye düşünüyorum birkaç gündür. Dişim ağrıdıya kızçelerim çekmesin diye onları korumaya almaya çalışıyorum :60:

Oğluşunu öp benim için kocamannnnnnnnn :54::54::54::54:

Evet artık daha iyi.Düzenli ilaç alması gerekir aslında ama nedense red ediyor hap kullanmayı yada geçiiştiriyor..

hele bu sene 1.sınıfları okutuyor (sınıf öğretmeni ablam) çok fazla yoruluor ve stress yaşıyor..

hangi filmi izledin.?
Yakınlarda bir uzmana gitti mi? Kşke kullansa ilaçlarını.. Eşimde de yüksek tansiyon var, idiopatik, babam söylemesine rağmen ihmal ediyordu hep. Bir gün doktora gönderdik zor bela, ondan sonra kullanmaya başladı. 4 senedir kullanıyor ve tansiyonu hep düzenli maşallah, hatta ilaçlar sayesinde kendiliğinden düşmeye başladı. 7-8 kilo fazlasını verse ilacı da bıraktıracak gibi doktor :)
Tekrar geçmiş olsun. Kolaylıklar ve sabır da diliyorum, onun mesleği tabii daha farklı yaklaşır ama bana hep çok zor gelmiştir ilkokul öğretmenliği :)
Katherine Heigl filmi izledim, "Life as we know it", "Başımıza Gelenler" diye çevrilmiş. Çok klişe bir romantik komedi idi. Gene de izlettirdi, kafa dağıttım işte :)
kızlar topiğimizi ihmal ediyoruz bu nedenle motivasyonumuz düşüyor birbirimizi destekleyemiyoruz veeeeeeeeee malesef artıya geçiyoruz hadi hep beraber toparlanalım tekrar hareketlensin topiğimiz de biz de
Ya çok doğru. Tatiller, bayramlar çok oldu, bir de kışla beraber gelen depresif bir hava var herkeste. Ya da bende var da mı öyle geliyor?? Toparlanalım gerçekten. Her gün "yarın" diyorum, tehlikeli bir hal almaya başladı, Cuma akşamı 2 tabak dolusu makarna yedim, sarımsaklı yoğurt ve kıyma sosu ile :(( Ama yarın yürüyüşe çıkacağım bu berbat havaya rağmen ...
:nazar::nazar:fistiklar kilo yonunden moralim yok ama çoook guzel bi haberim var kardesim hamile ve ikizmis bebekleri ALLAH im sana sukurler olsun 2.denemesinde tuttu insallah ALLAH im tamamina erdirirde yegenlerimi sag saglim kucagina(kucagimiza)almayi nasip eder izin zamanini artik daha sabirsizlikla bekliyorum:nazar::nazar:
Darisi banu ya efsunlu ya(isim olarak unuttugum varsa affola) ve tum isteyenlerin basina RABBIM her isteyene tattirsin bu guzel ve tarif edilemez duyguyu (Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn)
Böyle mutlu haberler yüzünü güldürüyor topiğin. Gözünüz aydın. Sağlıkla tamamlar inşallah.
.....Kızlarrrrrrrrrrrrrrr bu arada kızım bugün tamamen genç kızlığa adım attı :122: :122: :122::
Ne denmesi gerektiğini tam bilmiyorum Banucuğum, gözünüz aydın diyeceğim o yüzden. Sağlıklı bir genç kız olduğu için :) Umarım genç kızlığı mutlu, neşeli ve kolay (bu dilek senin için) geçer, gelinliğini de görürsünüz sağlıkla.

Pek keyfim yok benim, her yerim sızlıyor. Bugün çocukları annemlere bırakıp market-pazar-AVM yaptık eşimle. Uzun sürdü tabii. Dönünce babam bir karış surat yaptı. İkisi de onun tepesinde oluyor, haklı aslında ama gene de üzüldüm tavrına. Merhaba dedik cevap bile vermedi. Eşim odasına gitti, hatır sormuş ona da cevap vermemiş, bozuldu o da. Akşam Behzat Ç.'yi rahat rahat annemlerde izlemeyi planlamıştı, çerezlik bile almıştı. Böyle tavır görünce kös kös eve döndük tabi :)) Söylemesi ayıp ama eşim tüm masraflarını görür, sürekli yağdırır; bizi hafta içi gezdiriyorlar, çocukların bakımına destek oluyorlar diye. Tabii onlar talep etmiyor ama içinden öyle gelir. Böyle olunca ben mahçup oluyorum eşime, canım sıkılıyor. Gerçi babamın huyunu bildiği için (nobrandır biraz); öyle mesele çıkarmadı ama bozuldu işte..

Neyse keyfim kaçtı ya, bahsetmeden duramadım.

Ben yazarken kimse yoktu, şimdi gelenler varsa öpüyorum, iyi geceler diliyorum. Azıcık film izleyip kafa dağıtayım bari...

:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Sorma canım yaa o ergen psikolojisi bizde zaten yaklaşık bir senedir var. Daha doğrusu kızım Akrep burcu :1: burcunun özelliklerinide sonuna kadar taşıyor ve gerçekten bazen insan ne yapacağını şaşırıyor nasıl tepki vereceğini.
Dürüstlüğün ..oku çıkarmış derler ya yani işte benim kızım öyle :60:
Bir insanı seviyorsa seviyor ama baştan hoşlanmadıysa asla ne yaparsa yapsın karşısındaki asla kanı ısınmaz :1:
İdare etmez kimseyi kusura bakma çekemem der karşısındaki babasıda olsa Babanneside :60:
Ben eşime bile diyorum dinsizin hakkından imansız gelir diye :60:
Bazen eşim fazla cevap veriyor diye kızıyor sesini yükseltecek oluyor anında iki kaş göz yapıp kızı o an odadan bir bahaneyle postalıyorum ve eşimin canına okuyorum :60: senmisin kızıma bağıran diye çünkü tabiki saygı duymasını isteyebilir ama bana göre saygı istenmez hak edilir üstelik eşim sinirlendiğinde ağzından cıkanı kulağı duymaz o an rencide edicek bişey söylerse dönüşü olmayacak bir kırgınlığa yol açılsın istemem çünkü kızım affetmiş gibi görünsede üzerinden seneler geçse ilk fırsatta yine yüzüne vurur :1:

Annem hep tembihler bak sakın o kıza sesini yükseltme sakın döveyim deme diye :1: bende hep derim len sen beni döverken iyidi ama diye :60: 60: sen diyor çok kuduruyordun hak ediyordun hem onlar geçmişte kaldı karıştırma onları diyor anında :60:
Tabi ilk torunu birde derler ya yavrumun yavrusu daha tatlı oluyor diye herhalde o hesap :1:
Ama arada da olsa terlik psikoloğuyla görüşmese bile her an randevu alabileceğimi bilsin yeter dimi ama :60:
Şükür uzun zamandır terlik psikoloğuyla görüşmek zorunda kalmadı :60: Allahta zorunda bırakmasın.... aminnnnnn

ben kova burcuyum ama valla bende aynen öyleyim sevmedim mi sevmem sevemem, kimse kusura bakmasın der kendi dediğimi yaparım eee ne de olsa ben en doğrusunu bilirim :))) kimseyi çekemem herkes beni çeksin, kimsenin dediğini yapamam sonra benim isteklerimi kim yapacak değil mi ama :))))
aferin kızına valla helal olsun severim böyle çocukları.... bende affetmem yer içer ama unutmam günü gelincede en ağır silah olarak kullanırım ayyy ben çok fenaymışım ya :) haaa birde inanılmaz inatçıyımdır keçi falan halt etmiş :)
sana sonuna kadar katılıyorum çok iyi yapıyorsun o yaşta babasından duyacağı ters bir şeyi asla unutmayacaktır...
bizde evlat fındıksa torun fındığın içidir derler o kadar tatlı olur yani :)
terlik psikoloğu ha güzelmiş ya ben buna çok özenirdim benim annem onu hiç kullanmadı bana hoş hiçbir şey kullanmadı ya bende kaşınıyorum galiba :)

:46::46::46::46::46::46: Yerim ben onun incisini :60:
Bizim inciler 9 oldu geçen gün :1:
İlk dişfırcamızı alsak mı acaba diye düşünüyorum birkaç gündür. Dişim ağrıdıya kızçelerim çekmesin diye onları korumaya almaya çalışıyorum :60:

Oğluşunu öp benim için kocamannnnnnnnn :54::54::54::54:

sağol teyzesiiiiii bizde seni öpüyoruz ,tamam koklaya koklaya öperim oğluşumu :):16:
ayy sizin 9 oldu demek ne güzel maşallah ,fırça için erken değil mi ? bana suyla temizleyin dediler sağlık ocağından ama ......

Yakınlarda bir uzmana gitti mi? Kşke kullansa ilaçlarını.. Eşimde de yüksek tansiyon var, idiopatik, babam söylemesine rağmen ihmal ediyordu hep. Bir gün doktora gönderdik zor bela, ondan sonra kullanmaya başladı. 4 senedir kullanıyor ve tansiyonu hep düzenli maşallah, hatta ilaçlar sayesinde kendiliğinden düşmeye başladı. 7-8 kilo fazlasını verse ilacı da bıraktıracak gibi doktor :)
Tekrar geçmiş olsun. Kolaylıklar ve sabır da diliyorum, onun mesleği tabii daha farklı yaklaşır ama bana hep çok zor gelmiştir ilkokul öğretmenliği :)
Katherine Heigl filmi izledim, "Life as we know it", "Başımıza Gelenler" diye çevrilmiş. Çok klişe bir romantik komedi idi. Gene de izlettirdi, kafa dağıttım işte :)

Ya çok doğru. Tatiller, bayramlar çok oldu, bir de kışla beraber gelen depresif bir hava var herkeste. Ya da bende var da mı öyle geliyor?? Toparlanalım gerçekten. Her gün "yarın" diyorum, tehlikeli bir hal almaya başladı, Cuma akşamı 2 tabak dolusu makarna yedim, sarımsaklı yoğurt ve kıyma sosu ile :(( Ama yarın yürüyüşe çıkacağım bu berbat havaya rağmen ...

Böyle mutlu haberler yüzünü güldürüyor topiğin. Gözünüz aydın. Sağlıkla tamamlar inşallah.

Ne denmesi gerektiğini tam bilmiyorum Banucuğum, gözünüz aydın diyeceğim o yüzden. Sağlıklı bir genç kız olduğu için :) Umarım genç kızlığı mutlu, neşeli ve kolay (bu dilek senin için) geçer, gelinliğini de görürsünüz sağlıkla.

Pek keyfim yok benim, her yerim sızlıyor. Bugün çocukları annemlere bırakıp market-pazar-AVM yaptık eşimle. Uzun sürdü tabii. Dönünce babam bir karış surat yaptı. İkisi de onun tepesinde oluyor, haklı aslında ama gene de üzüldüm tavrına. Merhaba dedik cevap bile vermedi. Eşim odasına gitti, hatır sormuş ona da cevap vermemiş, bozuldu o da. Akşam Behzat Ç.'yi rahat rahat annemlerde izlemeyi planlamıştı, çerezlik bile almıştı. Böyle tavır görünce kös kös eve döndük tabi :)) Söylemesi ayıp ama eşim tüm masraflarını görür, sürekli yağdırır; bizi hafta içi gezdiriyorlar, çocukların bakımına destek oluyorlar diye. Tabii onlar talep etmiyor ama içinden öyle gelir. Böyle olunca ben mahçup oluyorum eşime, canım sıkılıyor. Gerçi babamın huyunu bildiği için (nobrandır biraz); öyle mesele çıkarmadı ama bozuldu işte..

Neyse keyfim kaçtı ya, bahsetmeden duramadım.

Ben yazarken kimse yoktu, şimdi gelenler varsa öpüyorum, iyi geceler diliyorum. Azıcık film izleyip kafa dağıtayım bari...

sıkma canını canım ya bazen böyle yapıyorlar ailelerimiz hiç beklemediğimiz zamanlarda, en çok eşime karşı suçlu ve ezik hissetmişimdir kendimi bu yüzden... onun ailesinin sesi hiç çıkmaz çıkıyorsada biz duymuyoruz ama benim ailem bazen yapıyor ve bende sinir oluyorum ,ister istemez kıyaslıyorum ve üzüllüyorum :(

Back
X