Yakınlarda bir uzmana gitti mi? Kşke kullansa ilaçlarını.. Eşimde de yüksek tansiyon var, idiopatik, babam söylemesine rağmen ihmal ediyordu hep. Bir gün doktora gönderdik zor bela, ondan sonra kullanmaya başladı. 4 senedir kullanıyor ve tansiyonu hep düzenli maşallah, hatta ilaçlar sayesinde kendiliğinden düşmeye başladı. 7-8 kilo fazlasını verse ilacı da bıraktıracak gibi doktor :)
Tekrar geçmiş olsun. Kolaylıklar ve sabır da diliyorum, onun mesleği tabii daha farklı yaklaşır ama bana hep çok zor gelmiştir ilkokul öğretmenliği :)
Katherine Heigl filmi izledim, "Life as we know it", "Başımıza Gelenler" diye çevrilmiş. Çok klişe bir romantik komedi idi. Gene de izlettirdi, kafa dağıttım işte :)
Ya çok doğru. Tatiller, bayramlar çok oldu, bir de kışla beraber gelen depresif bir hava var herkeste. Ya da bende var da mı öyle geliyor?? Toparlanalım gerçekten. Her gün "yarın" diyorum, tehlikeli bir hal almaya başladı, Cuma akşamı 2 tabak dolusu makarna yedim, sarımsaklı yoğurt ve kıyma sosu ile

( Ama yarın yürüyüşe çıkacağım bu berbat havaya rağmen ...
Böyle mutlu haberler yüzünü güldürüyor topiğin. Gözünüz aydın. Sağlıkla tamamlar inşallah.
Ne denmesi gerektiğini tam bilmiyorum Banucuğum, gözünüz aydın diyeceğim o yüzden. Sağlıklı bir genç kız olduğu için :) Umarım genç kızlığı mutlu, neşeli ve kolay (bu dilek senin için) geçer, gelinliğini de görürsünüz sağlıkla.
Pek keyfim yok benim, her yerim sızlıyor. Bugün çocukları annemlere bırakıp market-pazar-AVM yaptık eşimle. Uzun sürdü tabii. Dönünce babam bir karış surat yaptı. İkisi de onun tepesinde oluyor, haklı aslında ama gene de üzüldüm tavrına. Merhaba dedik cevap bile vermedi. Eşim odasına gitti, hatır sormuş ona da cevap vermemiş, bozuldu o da. Akşam Behzat Ç.'yi rahat rahat annemlerde izlemeyi planlamıştı, çerezlik bile almıştı. Böyle tavır görünce kös kös eve döndük tabi :)) Söylemesi ayıp ama eşim tüm masraflarını görür, sürekli yağdırır; bizi hafta içi gezdiriyorlar, çocukların bakımına destek oluyorlar diye. Tabii onlar talep etmiyor ama içinden öyle gelir. Böyle olunca ben mahçup oluyorum eşime, canım sıkılıyor. Gerçi babamın huyunu bildiği için (nobrandır biraz); öyle mesele çıkarmadı ama bozuldu işte..
Neyse keyfim kaçtı ya, bahsetmeden duramadım.
Ben yazarken kimse yoktu, şimdi gelenler varsa öpüyorum, iyi geceler diliyorum. Azıcık film izleyip kafa dağıtayım bari...