Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm emirin bağışıklık çok zayıf malesef en önemli etken de anne sütü almaması
dışardan ımmun sıstam güçlendirsin diye takviye yaptık ama yeterli gelmiyo sanırım
ben ilk kez hastalandım
sanırım kreşin de etkisi var ilk sene çok hasta olurlarmış genelde bilmiyorum ki artık şaşırdık bizde ya

doğacım ben antepe gidiyorum 2 aralıkta sanırım sen oradaymışsın var mı ille süreyı gör bunu al bunu ye diyeceğin bişi.

günaydın kızlaar....herkes de bi hastalıktır gidiyor ..hepinize ve yavrulara geçmiş olsun.........

Günaydııın. Çok sevindim Barış'ın iyi olmasına. Banu yazmamış henüz, ben de merak ettim. Diğer aspiratörler doğru dürüst temizleyemiyordu ben memnun kaldım otribebe'den. Babam motorlu bir şey bul , burnu daha iyi temizler dedi ama bulamamıştım. Bak resmini ekliyorum alta, bir ucunu burna diğer ucunu ağzına alıp tüm gücünle çekiyorsun. İçine birikenleri bir kağıt havluya üfleyerek boşaltıyorum, sonra devam ediyorum. Bir kullanımdan sonra atın diyorlar ama ben yıkayıp kaynar suya batırıyorum, ikinci kere de kullanıyorum. Babam aynı çocuğa kullanmakta sakınca yok demişti.

Bizde sorun oğlanı zapt etmek :) Önce ablaya yapıyormuş gibi yapmak, önce onun bana yapmasına izin vermek gibi oyunlar başta işe yarıyor sonra basıyor gene feryadı :)) Birimiz tutyoruz başını diğerimiz zorla temizliyoruz ne yapalım. Böyle böyle allejik akıntılarını yendik gibi :)
Bu arada Sterimar'ın sprey formunu kullanıyorsun sanırım. Eğer tek kullanımlık tüplerden (flakton mu deniyordu?), 20'li paketteki serum fizyolojiklerden alıyorsan sigorta karşılıyor. Biliyorsun steril serum fizyolojiklerin çözeltisi tamamen aynı, sadece markaları farklı :)

Emir'e de sana da çok geçmiş olsun Ayşeciğim Umarım seneye çok daha az hastalanır. Kızım kreşe ilk başladığı yıl resmen tüm kışı tıkalı burun-geniz geçirdi. Arada ateş de oluyordu. Sonraki seneee bir kere bile hastalanmadı. Doktorumuz seneye çok daha az hasta olur demişti zaten o yıl.
Sürekli temizlemek+bağışıklığı artıran gıdalar+Prof. Ahmet Aydın'a yazmıştım onun önerisiyle her gün C vitamini takviyesiyle yıllardır kışları rahat geçiriyoruz maşallah

Bilgiler için çok sağol Doğacığım. Daha olmadı su çiçeği ama sınıfında görülmüş. %70 ihtimalle kızım da yakalanırmış, o zaman ufak oğlanın da kaçarı yok tabii

Son düzenleme:
Merhabalar ben daha iyiyim şükür dietim güzel gidiyor bu hastalık bana derse oldu yemek yemenin yani fazla yemenin anlamsız olduğunuda öğretti şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle gider.

Merhabalar ben daha iyiyim şükür dietim güzel gidiyor bu hastalık bana derse oldu yemek yemenin yani fazla yemenin anlamsız olduğunuda öğretti şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle gider.

hastalara acil şifalar diliyorum. havalar çok soğudu benimde faranjitim hemen ortaya cıkıyor uf sürekli boğazım şiştir kışın. sprey kullanıyoduj onuda evde unutmuşum.kasvetli bir gün,işte olmak uff ev hanımlarına cok özenir oldum. böle giderse yakında emekli olurum.tembelmiyim neyim ben yaa

Afiyet olsun asu'm,
Çocuk gürültüsü yokken arkadaş ve muhabbet eşliğinde yapılan kahvaltınında yeri çok ayrıdır değilmi.?
Hele sonrasında bol köpüklü kahve oy oy oy...

sağol canım aynen dediğin gibi güzelce sağlıklı kahvaltımızı yaptık çok da özlemişim muhabbetini dibine vurduk kahveler kapuçinolar ohh
barış için çok sevindim canım

yağmurgözlü geçmiş olsun canım çok çekiyorsun midenden valla zor
ayşem sana ve emire de Allah şifa versin
ceco miniği naptın merak ettim
banucum senin daha iyi olmana sevindim canım

Selam kızlarrrrrrrrrrr

Dünden beri devlet hastanesinden randevu almaya çalışıyorum ama hep dolu.
Bir an aklıma Ayşe geldi belki yardımcı olabilir diye ama oda yok şu anda :26:
Kızımın ensesindeki kızarıklık ve kabartı hala duruyor
Kaşımasın diye boyna gözüm üzerinde. Aslında özelede götürebilirim ama dün gece doktoru büyük hastanelerden biri daha güzel inceler demişti o yüzden devlet hastanesi diye ısrar ediyorum.
Malum özeller bir şeyi bulana kadar insanın ayağından tumanını alıyorlar

Aranızda Ayşenin numarası olan varmı acaba :26: en azından ona bir danışırdım cildiye varmı yada acilden gidersek randevusuz bakarlarmı diye

Ayşe gelir birazdan canım..demek geçmedi kızarıklığı..
Bende tüm vücudunda anladığım için acaba ürtikermi diye yazmıştım dün gece.:)
geçmiş olsun tekrar..

alerji geldi aklıma benim. bugün dr çok fazlA alerjı gelşyor falan dedi

Ayşe gelir birazdan canım..demek geçmedi kızarıklığı..
Bende tüm vücudunda anladığım için acaba ürtikermi diye yazmıştım dün gece.:)
geçmiş olsun tekrar..

tekrar teşekkürler canım....

alerji geldi aklıma benim. bugün dr çok fazlA alerjı gelşyor falan dedi

Valla bende öyle sandım ama kızarıklık haricinde kabarma da var ve tam ortasında iki tane beyaz minik nokta fark ettim biraz evvel :26:
İnan şu belim ve boynumun ağrısını unuttum dünden beri. Gece önce bir babasını kalayladım senmisin benim anneliğimi sorgulayan diye ondan sonrada sabaha kadar kızla oturdum iyice dalana kadar kaşımasın diye çünkü kaşıdıkca kanatıyor

Adam kalayı yiyince kedi gibi gitti yattı sabahta bana ağız yapıyor sen istemiyorsan ben götüreyim doktora diye. Sabah sabah yine sinirlerimi zıplattı bende bayramlık ağzımı açınca nasıl kaçıcağını şaşırdı sonrada arıyor hayatım nasıl oldu işte sen nereye dersen oraya götürürüz çocuğu falan diye.
Çok hafif ateşide var ateş düşürücü verdim şimdilik mayıştı uyuyor ama işte 10 dakka sonra yine ayaklanıyor hep kesik kesik.
Sinir oldum valla dünden beri hiç bir devlet hastanesinden randevu alamadım hep dolu diyorlar işte son ümidim Ayşe olmazsa mecbur tumanı gözden çıkartıp özele götürüceğim kızı çünkü bir gün daha bekleyemem.

cnm geldim ben yopunum da biraz bugun gir çık yapıyorum sürekli
sen çocuk için çocuk dr.undan mı randevu istiyosun cildiyeden mi

Ankara çok soğuk kar atıştırıyor eşim çıkma bu soğukta yürüyüşe dedi giyim leslie yapayım bari dünkü 8 milden sonra her yerim acıyor ama napıyım walk walk walk 70dk sonra gelirim

2.5 ta çıkıcam ben malum diyetisyene gidicem
insülinim çok yüksek şeker yükelemsi yapılacak e ilaca başlanıcakmış moralim bozuldu
pcos la alakalı ve kilo ile alakalı olurmuş
o da kilo yaparöış falan
bakalım ilaç içince ne olcak
ama bizde yapmıyolar şeker yüklemesi dılarda özelde baktırcam bakalım off off

cnm geldim ben yopunum da biraz bugun gir çık yapıyorum sürekli
sen çocuk için çocuk dr.undan mı randevu istiyosun cildiyeden mi

Cildiyeden olursa daha iyi olur galiba. Ben ne zamandır cildiyeden randevu almaya çalışıyorum ama malum devlet hastaneleri yoğun büyük kızı bile kaç aydır götüremedim. Şimdi aklıma geldi acaba onunda birşeye alerjisi mi var :26:
Büyüğün kollarında ve bacaklarında kızarıklıklar var ve genelde ucları beyaz iltahaplı. Özelde krem verip gönderdiler bide alerji şurubu ama geçmedi onunkilerde. Tabi hem randevu alamadık hemde sallıyor diye o kaldı ama küçüğünün baya ense kabardı ve kızarık.

Ayşeeee kız ben arıyorum seni cepten
Tanımadığın numaraya cevap vermiyormusun yoğsam

ben çıkıyorum kızlar iyi bakın kendinize ve şans dileyin bana
banucum msj attım sana numaramı ara konuşalım ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…