ayşecim sen acaba hastanedenmi eve taşıyosun emircik hiç düzelemedi..
Vitamin takviyesi,balık yağı vs.İyi gelirmiki acaba..ben kullanmadım pek bilmiyorum sadece duyduğumu söylüyorum..
acil şifalar diliyorum ikinizede..
Ahh canım benim yaaa..Ne çekiyosun mideden,çok geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin inşallah bu son olur..
Tabiiki sağlık gibisi yok ama biz onu kaybedince anlıyoruz insanoğlu işte arsız oluyor...
umut senin çocuk su çiçeği çıkarıyor galiba hiç sıkılma kolay atlatıyor artık çocuklar biraz kaşıntı oluyor kaşımak istiyorlar o biraz sıkıntı benim iki oglanda çıkardı hatta büyük oğlan ben hamileyken çıkarttı çok korktum bebek için çok şükür bişey olmadı küçükde kreşe gittiği ilk sene kaptı oda ağır geçirmedi bende kızamıktan korkuyorum çıkarmadılar illa çıkarılır derler ya
Günaydııın. Çok sevindim Barış'ın iyi olmasına. Banu yazmamış henüz, ben de merak ettim. Diğer aspiratörler doğru dürüst temizleyemiyordu ben memnun kaldım otribebe'den. Babam motorlu bir şey bul , burnu daha iyi temizler dedi ama bulamamıştım. Bak resmini ekliyorum alta, bir ucunu burna diğer ucunu ağzına alıp tüm gücünle çekiyorsun. İçine birikenleri bir kağıt havluya üfleyerek boşaltıyorum, sonra devam ediyorum. Bir kullanımdan sonra atın diyorlar ama ben yıkayıp kaynar suya batırıyorum, ikinci kere de kullanıyorum. Babam aynı çocuğa kullanmakta sakınca yok demişti.Günaydın hanımlar...
Oğlum iyi çok şükür,çok mutluyum..Burun tıkanıklığı dışında herşey normal..
Umutttçum senin otribebe yi alayım bugün..SGK karşılamıyordur sanırım çünkü okyanus sularını karşılamıyor..
İnşallah Banu'nun miniğide iyidir...
Emir'e de sana da çok geçmiş olsun Ayşeciğimgeçmiş olsun yenacım
emirde hasta yine ateşi hafif vardı akşam şurup verdim
burun akıntısı var gözler kızarık ve şepekleniyodu
babası dr.a götürecek birazdan
hem aşısı da vardı
bende çok fenayım burun tıkalı açık agız dolanıyorum valla
dudaklarımda acayip dercede çatladı
oyy oyy kış geldi bitmez artık bizim hastalıklar
umut senin çocuk su çiçeği çıkarıyor galiba hiç sıkılma kolay atlatıyor artık çocuklar biraz kaşıntı oluyor kaşımak istiyorlar o biraz sıkıntı benim iki oglanda çıkardı hatta büyük oğlan ben hamileyken çıkarttı çok korktum bebek için çok şükür bişey olmadı küçükde kreşe gittiği ilk sene kaptı oda ağır geçirmedi bende kızamıktan korkuyorum çıkarmadılar illa çıkarılır derler ya
sağol ayşecim yaa uzun zamandır iyiydim hatta bayramda bile ağrımadı çok rahat geçirdim diye sevinmiştim birazda hata bende oldu doktorum ilaçlar iyi gelmesse gel değiştiririm demişti ben gitmedim bakalım acildeki doktor mide koruyucu verdi panpast birde şurup antepsin strese bağlı gastrite iyi geliyormuş
cnm emirin bağışıklık çok zayıf malesef en önemli etken de anne sütü almaması
dışardan ımmun sıstam güçlendirsin diye takviye yaptık ama yeterli gelmiyo sanırım
ben ilk kez hastalandım
sanırım kreşin de etkisi var ilk sene çok hasta olurlarmış genelde bilmiyorum ki artık şaşırdık bizde ya
Merhabalar ben daha iyiyim şükür dietim güzel gidiyor bu hastalık bana derse oldu yemek yemenin yani fazla yemenin anlamsız olduğunuda öğretti şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle gider.
Benim kızkardeşiminde ikizleri var onlarda aslında çoğu insana karşı soğuk davranırlar ama bana karşı biraz daha sıcak davranıyorlar. Ben konuşmaya başladıklarında hep bana tete diyeceksiniz diye öğretmiştim Teyzede güzel ama Tete daha sevimli geliyor.
Sağ ol canım sizede geçmiş olsun inşallah bir an önce düşer ateşi.
Afiyet olsun asu'm,
Çocuk gürültüsü yokken arkadaş ve muhabbet eşliğinde yapılan kahvaltınında yeri çok ayrıdır değilmi.?
Hele sonrasında bol köpüklü kahve oy oy oy...
Selam kızlarrrrrrrrrrr
Dünden beri devlet hastanesinden randevu almaya çalışıyorum ama hep dolu.
Bir an aklıma Ayşe geldi belki yardımcı olabilir diye ama oda yok şu anda :26:
Kızımın ensesindeki kızarıklık ve kabartı hala duruyor
Kaşımasın diye boyna gözüm üzerinde. Aslında özelede götürebilirim ama dün gece doktoru büyük hastanelerden biri daha güzel inceler demişti o yüzden devlet hastanesi diye ısrar ediyorum.
Malum özeller bir şeyi bulana kadar insanın ayağından tumanını alıyorlar
Aranızda Ayşenin numarası olan varmı acaba :26: en azından ona bir danışırdım cildiye varmı yada acilden gidersek randevusuz bakarlarmı diye
Selam kızlarrrrrrrrrrr
Kaşımasın diye boyna gözüm üzerinde. Aslında özelede götürebilirim ama dün gece doktoru büyük hastanelerden biri daha güzel inceler demişti o yüzden devlet hastanesi diye ısrar ediyorum.
Aranızda Ayşenin numarası olan varmı acaba :26: en azından ona bir danışırdım cildiye varmı yada acilden gidersek randevusuz bakarlarmı diye
Ayşe gelir birazdan canım..demek geçmedi kızarıklığı..
Bende tüm vücudunda anladığım için acaba ürtikermi diye yazmıştım dün gece.:)
geçmiş olsun tekrar..
alerji geldi aklıma benim. bugün dr çok fazlA alerjı gelşyor falan dedi
Selam kızlarrrrrrrrrrr
cnm geldim ben yopunum da biraz bugun gir çık yapıyorum sürekli
sen çocuk için çocuk dr.undan mı randevu istiyosun cildiyeden mi
ceco önce aile hekimine göster istersen belki anlar o da en azından yönlendirir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?