Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yağmurgözlü geçmiş olsun canım çok çekiyorsun midenden valla zor
ayşem sana ve emire de Allah şifa versin
ceco miniği naptın merak ettim
banucum senin daha iyi olmana sevindim canım
canım teşekkür ederim

geçmiş olsun farenjitte ne kötüdür bilirim Allah bütün hastalara şifa versin ben dün işe gelemedim hastada olsam evde olmak hoşuma gitti özlemişim ev hanımlığını ama tersim döndü bugün hep pazartesi sanıyorum

canım geçmiş olsun

Dün endokrinoloji bölümüne gittim diyetisyenimin yönlendirmesiyle. İnsülin direncim 4.95 cıktı. en son temmuz ayında 2.74 idi. Doktor hemen ilaca başlayalım dedi. günde iki kez sabah akşam tok karna 850 mg lık glucophage verdi. ilk 15 gün cok miden bulanır bas dönmesi yapar ama sonra vücut alışır sakın bırakma dedi. Kilo vermenede yardımcı olur dedi. İştahını kesecek dedi. Yemin ederim inanılmaz iştah kesti dün akşam almıştım yemekten sonra bir tane bir de bu sabah gözüm yemek görmediği sürece okadar tokumki anlatamam. Zaten benim en büyük sorunum bu sevdiğim bir yemeği gördüğümde istersem 5 dakika önce yemiş olayım yinede onuda yerim :) sizlerden de kullanan var mı merak ettim? hepinizi cok öpüyorummm

slm kızlar

ahhh ahhh geldim tatilden moral depolamış olarak çok mutluyum demeyi çok isterdim.bir basur hastalığı geldiki başıma oturamyıyorm yatamıyorum 2-3 gündr.burayada giremiyorum oturamadığım için.dr a gittim cuma ama hiç bi işe yaramadı.bugün bitkisel bir ilaç dnemeye başladım.çok kötüyüm.sanırım 3.evre belkide 4 bilemiyorum

off off bebişimre bile doğru düzgün bakamadım bugün.sıcak suya fln da oturdum ama nafile.fitil krem herşey deniyorum işte.zaten 2 kilodan fazla almışım 10 günde 84 olmuşum(( buna üzülmeye hakkım yok bilerek isteyerek koca bir fil gibi yedim gezerken.bu hafta leslie yaparım toparlarım diyordum ama acıdan hiç bişi yapamıyorum malesef.geçmişşi okumayı istiyorum ama ağrıyor(( akşam laptoptan bakarım inşallah

offffff canım yaa çok geçmiş olsun basur ağrısıda çok fenadır neden herşeyde bizi bulur aktarlarda macun gibi bişey var canım minik cam kavanozda onu aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorsun birde krem vermişti bana tuvalet sonrası sürüyorsun bana çok iyi geldi inş sende şifa bulursun

canım hastanen özel mii? ben devlet hastanesinde diyetisyene gittim bana öyle bişey demedi..nasıll ölcülüyo insülin direnci? kan tahlili filanmı yapıyo?

Canım geçmiş olsun çok sevindim Barış'ın iyileşmesine,burnuda geçer inşallah hemencik...

ece canım cok geçmiş olsunnn..benimde başıma gelmişti bikere..bi gün misafirliğe gitmiştim Allah ım yerimde duramadım kalkıptım sürekli çay koydu,şeker aldım ,su aldım türlü bahanelerler yerimden zırt pırt kalkıyodumm cok zorr

canım hastanen özel mii? ben devlet hastanesinde diyetisyene gittim bana öyle bişey demedi..nasıll ölcülüyo insülin direnci? kan tahlili filanmı yapıyo?

canım benim diyetisyenim özel ama zaten tüm diyetisyenlerin yapılması gereken kan tahlillerini yapmadan liste verme ihtimali olmaması lazım. insülin direncine ve daha bir sürü şeyine daha baktırması gerekiyordu. kendisinden glukoz, anti tiroglobulin, anti tpo (tiroidin var mı yok mu bunun için), insülin (açlık kan şekeri), serbest t3 ve t4 birde tsh tahlillerini istemesini söyle ve mutlaka baktır bunlara. o seni yönlendirmez devlet hastanesi tabii sanki onlarınki maaş degil sinir oluyorum böylelerine!!! sen onu yönlendir ve bilinçli oldugunu farketsin. cıkacak sonuclara göre gerekirse burdan yaz biz bile üzerinde sana bişeyler söyleyebiliriz artık bu kadar bilgili bu gruptaki insanlar. aynı devlet hastanesindeki iç hastalıkları bölümünden bir doktor da yorumlayabilir gerekirse ilaç başlatabilir sanada. umarım en kısa zamanda sende kilolarından kurtulursun canım :)

kızlar ben kendimi tanıtayım siz adım gülay 103 kiloyla başladım diyete tökezliye tökezkiye 4 ayda 92 700 e düştüm..ama bayram girince hüppp geri 3 kilo aldım suan 95.700 üm. boyum 1.56 .28 yaşında 2 cocuk annesiyim.

gülay hoşgeldin hedef kilona sağlıkla ulaşırsın inşallah

Son düzenleme:
hoş geldın karanfıll
ececım gecmıs olsun cnmm ınsallah cabuk gecerr

asu senden duydumm bende 3 mıl leslı yaptımm şimdii

hoş geldın karanfıll
ececım gecmıs olsun cnmm ınsallah cabuk gecerr

asu senden duydumm bende 3 mıl leslı yaptımm şimdii

oh ne iyi yapmışın canım çok sevindim inan ki zaten ben de birileri gaza gelir belki diye yazıyorum boyna leslie leslie diye
ben de 5 mil yaptım rahatladım yarın da yürüyeceğim inşallah

Merhaba, hoşgeldin. Kimimiz düşe kalka, kimimiz azimle örnek olarak kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz burada. Cuma günleri kilo ve spor bildirimi yapıyoruz, düzenli paylaşımda bulunanlar 2 hafta sonra listeye giriyor. Kalıcı olursan kesinlikle faydasını görürsün, sıcakkanlıdır topiğimiz :))

Yeşim, demek bu yüzden çok az kilo kaybediyormuşsun. Birkaç sayfa geride bir arkadaşımın hikayesini anlattım ilaç kullanan, tıkır tıkır verdi kiloları, 50 yaş üzerinde hem de. Eminim sana da çok olumlu etkisi olacaktır :)

Banu
iyi olmana çok sevindim, hoşgeldin.

Ece
geçmiş olsun, doğum yapan her kadın çekmiştir bu derdi :))

Asumancığım, ben bugün de yürüdüm. Topu topu 35 dakika ama olsuuun :) Şakkır şakkır yağmur altında yürüdüm hem de. Sadece site görevlileri vardı etrafta onlar da "deli mi bu kadın" dercesine bakıyorlardı. Bakın bir montun yaptırdıklarına :))
Ama şu Dekatlon'a gideceğim bir yolunu bulup, kafaya taktım ya :) Üstüm fıstık gibiyken altım sucuk oldu çünkü penye tayt giymiştim, ıslandı doğal olarak. Orada kışın "jogging" yapmaya uygun ürünler varmış :)) Bir iki uygun tayt, eldiven, bere, su taşımak için kemer vb. ekipmanlar almak istiyorum. Sırf bunları aldım diye her gün çıkar spor yaparım ben, öyle de cinsimdir :)))

seni de tebrik ederim umutcum başladın spora artık bırakmazsın sen diğer ekipmanlarını da tamamla bir an önce
hem süreye de takılma sen daha yenisin sporda zamanla arttırırsın

Ayşecim sana da Emir'e de büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin,dediğin gibi kış geldi bitmez hastalıklar çok dikkat etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…