Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar herkese
topiği açtım çayı da koydum
yanında da kepek ekmek arası sandeviçim var buyrun gelin beraber olsun arkadaşlar:)

Günaydın hanımlar...

Oğlum iyi çok şükür,çok mutluyum..Burun tıkanıklığı dışında herşey normal..

Umutttçum senin otribebe yi alayım bugün..SGK karşılamıyordur sanırım çünkü okyanus sularını karşılamıyor..

İnşallah Banu'nun miniğide iyidir...

geçmiş olsun yenacım
emirde hasta yine ateşi hafif vardı akşam şurup verdim
burun akıntısı var gözler kızarık ve şepekleniyodu
babası dr.a götürecek birazdan
hem aşısı da vardı
bende çok fenayım burun tıkalı açık agız dolanıyorum valla
dudaklarımda acayip dercede çatladı
oyy oyy kış geldi bitmez artık bizim hastalıklar

sana da günaydın canım
ben de arkadaşıma gideceğim kahvaltıya

Afiyet olsun asu'm,
Çocuk gürültüsü yokken arkadaş ve muhabbet eşliğinde yapılan kahvaltınında yeri çok ayrıdır değilmi.?
Hele sonrasında bol köpüklü kahve oy oy oy...

günaydın yenacım barışcığa çok geçmiş olsun bende çok kötü bir haftasonu geçirdim pazar gecesi acillik oldum yine midem tuttu serum iğne falan ancak sabaha karşı rahatladım dün işe gidemedim çok şükür bugün iyiyim

ayşecim sana ve oğluşuna çok geçmiş olsun şu hayatta sağlık en önemli şey sağlık olmayınca hiçbir şeyin anlamı yok bunu haftasonu bir kere daha anladım..

saol cnm sanada çok çok geçmiş olsun senin mide benden daha beter anlaşılan
ben bu ara mide açısından rahatım çok şükür ama mide koruyucu falan içince iyi geliyo bana yada yemekten sonra tablet çiğniyorum o da iyi geliyo sana fayda etmiyo demekki
yediklerine içtiklerine çok dikkat et cnm

Az önce gördüm ve hemen kabul ettim ne demek canım ya o güzel köfte tarifin olmasa da kabul ederim çok seviyom ben seni tatlım ya
canım benim inan karşılıklı herşey :) burada bazılarından inanılmaz olumlu elektrik alıyorum tanımasam bile sende onlardan birisin emin ol :)
bizim arkadaşın kızıda aynı 3 aylıktı tanıştığımızda şimdi 4 yaşında yani elimizde büyüdü ama hala yabani :)))
bende öğretmen çocuğuyum ve kendimde öğretmenim çocuğumu ne yapcağım bakalım nasıl disipline olacak ,o beni disipline etmesinde :)))
çok geçmiş olsun sonraki sayfalarda okudum şükür düşmüş... çocuk ne zor bir şey değil mi sen ondan daha çok acı çekiyorsun .... rabbim hepsini korusun....

acilde helede devlette cildiye var mıdır ya? bazı özellerde bütün birimler oluyor ama devlette oluyor mu?
ne yaptınız muhakkak gitmişsinizdir inşallah öenmli birşey yoktur.....
kıyamam ya pamuğum benim allah şifa versin....

yenacım geçmiş olsun barışa iyileşmiştir inşallah

ceco geçmiş olsun canım gitmişsindir hastaneye şu saatlerde inş kötü bişey çıkmaz

dilek canım sen kendine iyi bakıcan yemene içmene dikkat et yememezlik yapma şimdi göz önündesin malum senin için eksi puan olabilir iyileşmelisin çocukların için

umut senin çocuk su çiçeği çıkarıyor galiba hiç sıkılma kolay atlatıyor artık çocuklar biraz kaşıntı oluyor kaşımak istiyorlar o biraz sıkıntı benim iki oglanda çıkardı hatta büyük oğlan ben hamileyken çıkarttı çok korktum bebek için çok şükür bişey olmadı küçükde kreşe gittiği ilk sene kaptı oda ağır geçirmedi bende kızamıktan korkuyorum çıkarmadılar illa çıkarılır derler ya

günaydın kızlar sonunda döne bildim topiğe internet kotam bitmişti bağlanamadım hayata yena cığım sana tavsiyem eczanelerde serum satılıyor ondan damlat çocuğun burnuna doktor bile çocuğuna ondan kullanıyor damara takılan serum enjektörle çekiyor sonra ramlatıyor diğerleri burun mukozasını tahriş ediyormuş

sağol ayşecim yaa uzun zamandır iyiydim hatta bayramda bile ağrımadı çok rahat geçirdim diye sevinmiştim birazda hata bende oldu doktorum ilaçlar iyi gelmesse gel değiştiririm demişti ben gitmedim bakalım acildeki doktor mide koruyucu verdi panpast birde şurup antepsin strese bağlı gastrite iyi geliyormuş

ayşecim sen acaba hastanedenmi eve taşıyosun emircik hiç düzelemedi..
Vitamin takviyesi,balık yağı vs.İyi gelirmiki acaba..ben kullanmadım pek bilmiyorum sadece duyduğumu söylüyorum..
acil şifalar diliyorum ikinizede..

Ahh canım benim yaaa..Ne çekiyosun mideden,çok geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin inşallah bu son olur..

Tabiiki sağlık gibisi yok ama biz onu kaybedince anlıyoruz insanoğlu işte arsız oluyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…