İyi geceler Mutlu Allah rahatlık versin...iyi geceler herkese bebişlere acil şifa diliyorum. en zoru o sanırım. öpüyorum hepiciğinizi yarın görüşürüz.
düşmeye başladı canım..Şurubu içirdikten sonra pijamalarını çıkardım çamaşırla kaldı..
Etki etmeye başladı şükür..
günaydınlar herkese
topiği açtım çayı da koydum
yanında da kepek ekmek arası sandeviçim var buyrun gelin beraber olsun arkadaşlar:)
sana da günaydın canım
ben de arkadaşıma gideceğim kahvaltıya
tabii ki gel canım hadi çıkalım
Günaydın hanımlar...
Oğlum iyi çok şükür,çok mutluyum..Burun tıkanıklığı dışında herşey normal..
Umutttçum senin otribebe yi alayım bugün..SGK karşılamıyordur sanırım çünkü okyanus sularını karşılamıyor..
İnşallah Banu'nun miniğide iyidir...
sana da günaydın canım
ben de arkadaşıma gideceğim kahvaltıya
günaydın yenacım barışcığa çok geçmiş olsun bende çok kötü bir haftasonu geçirdim pazar gecesi acillik oldum yine midem tuttu serum iğne falan ancak sabaha karşı rahatladım dün işe gidemedim çok şükür bugün iyiyimGünaydın hanımlar...
Umutttçum senin otribebe yi alayım bugün..SGK karşılamıyordur sanırım çünkü okyanus sularını karşılamıyor..
geçmiş olsun yenacım
emirde hasta yine ateşi hafif vardı akşam şurup verdim
burun akıntısı var gözler kızarık ve şepekleniyodu
babası dr.a götürecek birazdan
hem aşısı da vardı
bende çok fenayım burun tıkalı açık agız dolanıyorum valla
dudaklarımda acayip dercede çatladı
oyy oyy kış geldi bitmez artık bizim hastalıklar
günaydın yenacım barışcığa çok geçmiş olsun bende çok kötü bir haftasonu geçirdim pazar gecesi acillik oldum yine midem tuttu serum iğne falan ancak sabaha karşı rahatladım dün işe gidemedim çok şükür bugün iyiyim
ayşecim sana ve oğluşuna çok geçmiş olsun şu hayatta sağlık en önemli şey sağlık olmayınca hiçbir şeyin anlamı yok bunu haftasonu bir kere daha anladım..
canım benim inan karşılıklı herşey :) burada bazılarından inanılmaz olumlu elektrik alıyorum tanımasam bile sende onlardan birisin emin ol :)Az önce gördüm ve hemen kabul ettim ne demek canım ya o güzel köfte tarifin olmasa da kabul ederim çok seviyom ben seni tatlım ya
bizim arkadaşın kızıda aynı 3 aylıktı tanıştığımızda şimdi 4 yaşında yani elimizde büyüdü ama hala yabani :)))Demek annesine çekmiş minik civciv :))) sen de çok cana yakınsın canım maşallahçok seviyorum ben cana yakın çocukları bende de 2 kız yeğen var ikizler ama öyle sakin sessiz ve soğuklarki dışardan görse biri bizi sarılırken derki bu çocukların teyzesi değil yabancı her seferinde popolarını mıncıklıyorum teyzeyi görünce boynuna sarılcaktınız teyzemmm diyceksiniz çığlık atcaksınız filan diye ama nerdeee çocukların içinde yok,bizim gelin onlara öğretmen çocuğu onlar askeri disiplinle büyüyorlar olacak o kadar diyor
çok geçmiş olsun sonraki sayfalarda okudum şükür düşmüş... çocuk ne zor bir şey değil mi sen ondan daha çok acı çekiyorsun .... rabbim hepsini korusun....Offfff oğlanın ateşi 39 a yükseldi şurup içirdik.Umarım acillik bir durum olmaz.
Sabahlamaya razıyım..
Ceco geçmiş olsun sizede canım..Çocuklar düşe kalka büyüyor böyle..
Kızım değilde oğlumda iki-üç kez düştü yataktan hala öyle sürekli düşer kalkar çarpar bir yerlere umurunda olmaz..
Ama kızım saatlerce ağlardı okadar nazlıydı hala öyle hiç birşeye dayanamaz..
Kızlar bana müsaade benimki başladı söylenmeye neymiş efendim küçük kızın boynundaki kızarıklığı gündüz görmüşümde niye çocuğu cildiyeye götürmemişim falan diye.
Kız kaşındıkça kızarıklık şimdi kanamaya başladı çok az :26:
Önce eşimi bir güzel kalaylıyayımda rahatladıktan sonra devlet hastanesinde cildiye vardır herhalde oraya götürelim yoksa sabaha kadar uyuyamam :26:
Size hayırlı geceler
günaydın kızlar sonunda döne bildim topiğe internet kotam bitmişti bağlanamadım hayata yena cığım sana tavsiyem eczanelerde serum satılıyor ondan damlat çocuğun burnuna doktor bile çocuğuna ondan kullanıyor damara takılan serum enjektörle çekiyor sonra ramlatıyor diğerleri burun mukozasını tahriş ediyormuşGünaydın hanımlar...
saol cnm sanada çok çok geçmiş olsun senin mide benden daha beter anlaşılan
ben bu ara mide açısından rahatım çok şükür ama mide koruyucu falan içince iyi geliyo bana yada yemekten sonra tablet çiğniyorum o da iyi geliyo sana fayda etmiyo demekki
yediklerine içtiklerine çok dikkat et cnm
geçmiş olsun yenacım
emirde hasta yine ateşi hafif vardı akşam şurup verdim
burun akıntısı var gözler kızarık ve şepekleniyodu
babası dr.a götürecek birazdan
hem aşısı da vardı
bende çok fenayım burun tıkalı açık agız dolanıyorum valla
dudaklarımda acayip dercede çatladı
oyy oyy kış geldi bitmez artık bizim hastalıklar
günaydın yenacım barışcığa çok geçmiş olsun bende çok kötü bir haftasonu geçirdim pazar gecesi acillik oldum yine midem tuttu serum iğne falan ancak sabaha karşı rahatladım dün işe gidemedim çok şükür bugün iyiyim
ayşecim sana ve oğluşuna çok geçmiş olsun şu hayatta sağlık en önemli şey sağlık olmayınca hiçbir şeyin anlamı yok bunu haftasonu bir kere daha anladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?