Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarr ben yeniyim bu takımda ..nasıl oluyorr beni bilgilendirirmisiniz..

cuma günü bildirim yapılıyor spor ve kilo bildirimi
diğer takımlarla etap lara katılıyomusunuz yoksa kendi başına bir grup mu
ve sanıım baya kalabalık bir grup kaç kişiniz????
teşekür ederim şimdidennn

Tatlım diğer takımlarla bir ilgimiz yok biz kendi aramızda yapıyoruz kilo bildirimizi,2 hafta düzenli cumaları kilo bildirimi yapıyorsun daha sonra listelere alınıyorsun,düzenli paylaşım şart yoksa listelerden çıkarılıyorsun,sporunuda bildirmen lazım haftalık,hoş geldin bu arada umarım sende verirsin kilolarını güzel güzel...

sağğol canımm hoş buldumm...inş...sonunda yüzümüz gülecekk...

Offffff kıştan zaten nefret ediyordum şimdi bu 5 katına çıktı (( Herkes hasta topikte ya valla kurşun döktürcem nazar değdi bize.Allah hepinize acil şifalar versin arkadaşlar,en öncelikle de sevdiklerimize ve meleklerimize tabiki.Umarım iyi olur her şey,yarın yeni bir gün...

Yasafat bu arada 34 kilo vermişsin ya helal olsun 41 kere maşallah arkadaşım,üzülme zamanla takılıyor klo gerçi sen bu konunun uzmanısın söylemek bana düşmez ben daha çömezim.Ama saldırma nolur tatlıya abur cubura o kadar kilo verdikten sonra günah valla.Tatlı krizin tutunca en güzeli kuru kayısı kaç gündür ben 4-5 tane yiyorum sabah kahvaltısında bir de koca kupa tarçınlı süt,yatmadan öncede yine tarçınlı süt kalmıyor tatlı krizi filan.Bide ben yapmadım ama karatay diyetinde yapan arkadaşlar var kuru kayısının içine ceviz koyup kakaoya buluyorlarmış çok nefis oluyormuş.Böyle alternatifleri dene istersen yani hepimiz deneyelim,regl dönemleri tatlı canavarı olup çıkıyoruz hepimiz çünkü.Allah hepimize nefsimize söz geçirme gücü versin...

Asuuuu burdasınnnn,nasıl geçti bugünkü ziyafetin :)) birazcık patates salatası yemişsin ama bişi olmaz erken yemişsin nasılsa "bal olsun,yağ olmasın" kuşum.

sağğol canımm hoş buldumm...inş...sonunda yüzümüz gülecekk...

İnşallah canım sürekli katıl o zaman büyük moral olur bide motivasyon olur tabiki,mesela ne yedin bu gün anlat bakalım.Ben ramazan başı geldim topiğe zaman zaman koptuğum anlar oldu ama 4 ay olcak buralardayım,çok samimi ve iyidir topiğimizin güzelleri.

Kızlar şu avrupadaki yarışma var ya "The Biggest Loser" Türkyede Star Tv de başlayacakmış,form doldurcam ben şimdi,ilgilenen olursa diye haber veriyim dedim.

Kızlar şu avrupadaki yarışma var ya "The Biggest Loser" Türkyede Star Tv de başlayacakmış,form doldurcam ben şimdi,ilgilenen olursa diye haber veriyim dedim.

Anaaa TVye mi çıkcan seçilirsen Valla aslında Zayıflamamak mümkün değil o programda ama işte hem milyonlar izliyor hemde evinden ayrı kalımak var. Ne diyeyim inşallah gönlüne göre olur

Anaaa TVye mi çıkcan seçilirsen Valla aslında Zayıflamamak mümkün değil o programda ama işte hem milyonlar izliyor hemde evinden ayrı kalımak var. Ne diyeyim inşallah gönlüne göre olur
Kız tvye daha öncede çıktım ben hemide dizide oynadım aman ya işte belki işe yarar girersem ne biliyim denize düşen yılana sarılır.Şu renksiz hayatıma bir renk gelir belki evde otur otur nereye kadar

Asuuuu burdasınnnn,nasıl geçti bugünkü ziyafetin :)) birazcık patates salatası yemişsin ama bişi olmaz erken yemişsin nasılsa "bal olsun,yağ olmasın" kuşum.

güzel geçti canım sağol
yarın bir misafir grubum daha olacak onlara napsam diye düşünüyorum
fazla yemedim bugün şükür şimdi leblebi ve kuru üzüm yiyorum malum reglim ya hem doyurucu hem de tatlı yemiş oluyorum canım bu hafta zaten artı çıkmam kesin ama haftaya daha iyi olacak inşallah
sen hangi dizide oynadın bakayım hıı

Kız tvye daha öncede çıktım ben hemide dizide oynadım aman ya işte belki işe yarar girersem ne biliyim denize düşen yılana sarılır.Şu renksiz hayatıma bir renk gelir belki evde otur otur nereye kadar

Annaaaa ( bu gece ikinci kez şaşırttın beni )
Hangi dizide oynadın netten tekrarını izlerim
Aslında kesin işe yarar ben alman versiyonunu izlemiştim. Her gün doktorlar ve hocalar eşliğinde besleniyor ve spor yapıyorsun. 4 Grup vardı ve her hafta grup olarak en çok kilo verenlere süpriz bir menü hediye ediyorlardı diğer günler tabi yarı aç geziyorlar diyebilirim. Bazen kaybeden grup kaçırdıkları menüyü görünce ağlıyorlardı bile :26:
Dediğin gibi en azından hayatına reng gelir
Alman versiyonunda inanılmaz kilolar bile verenler oldu tabi ve en son gruplar ufalıncada herkes bireysel yarışmaya başladı. En çok kilo verenede çok büyük bir para ödülü vermişlerdi. Büyük ihtimalle türkiye versiyonuda aynı olur.

saol banucum inş. sanada çok geçmiş olsun
kış geldi her türlü hastalık bırakmıyo yakamızı
Öyle valla sorma ayşecim.
İnşallah çok önemli değildir.
Kan sulandırıcı hapım var onu içiyorum.
Hiç ya sorma derincim ne oldu valla bilmiyorum ne yazıkki holter sonucu olmamış bugün yine taktılar artık inşallah pazartesiye alıcam sonucu.
Sağol canım çok teşekkürler.
Sağol doğacım teşekkürler.

Kızlar moralim çok bozuldu zayıflamak bana şart oldu bugün oğluma arkadaşı senin annen ne kadar şişman demiş çocuk söyleyince kafamdan kaynar sular döküldü resmen okadar içim acıdı ve yandı ki dedim kendi kendime hadi kendine ediyorsun da çocuklarının ne suçu var

Bu sene mart ayında show tvde ki reality bir dizide oynadım adı aile sırları idi.Bir bölüm sadece aman yetti o da zaten tiyatronun canını seviyim ben tv iğrenç bişi

banucum dikkat et kendine kafana bişey takma canım her şeyin başı sağlık
Sağol asumancım çok haklısın aslında artık takmıyorum ama şimdi çıkıyor ne yazıkki bu 1 sene özellikle kendimi çok yıprattım tedaviler olumsuz sonuçlar beni çok üzdü.
Üzülme bitmedi şimdi karar ver ve ver kiloları önce ama kendin için ver.

misafirlerle az yedim şimdi acıktım gece sapıtamayım diye yedim biraz ama patatesi az yeşilliği çok yanından napıyım
zaten nasılsa artıdayım bir de reglim onun rahatlığı var
ohhh afiyet şeker olsun canım regl rahatlığı geçen hafta bendede vardı tartıya +400 olarak yansıdı ilk defa
ama patates salatası birşey yapmaz hepsi yeşillik nasılsa hem patateside azmış.....
benim de bi fellah köftesi yapasım var amaaa
canım benim dediğimde fellah köftesi :))) küçük parçalar koparıp üstüne parmağınla pastırıyorsun değil mi? ben onu geçen hafta üstüste 2 gün yaptım eşim istedi diye :))))
canım cumaları bildirim yapıyoruz... diğer takımlara katılanlarda oluyor ama çoğunluk katılmıyor.... düzenli paylaşımlarda bulunursan zaten 2 . haftanda listeye giriyorsun ama bir ceee deyip kaçarsan bu olmuyor :)

hahahah beni dşünsene bir hamburger menü için yerlere atmışım kendimi tepine tepine ağlıyorum olaya bak,artık sizde her akşam beni izler gülersiniz

seni 1.kez nasıl şaşırttım bu akşam ceco

Bu sene mart ayında show tvde ki reality bir dizide oynadım adı aile sırları idi.Bir bölüm sadece aman yetti o da zaten tiyatronun canını seviyim ben tv iğrenç bişi
Şu hani insanlara gerçekten diye yutturmaya çalıştıkları program dimi?
Ben geçen kilo yarışmasında seçilmişti ama son gün vazgeçtim korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…