Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaa kızlar aklıma gelmişken geçen seneki çocuk oyununda sahnede resimlerim vardı onlarıda albüme koyayım bakarsınız tekerlek gibi bana sahnede

asum ya bi kere de gözünden kaçayım neyse ki bu sefer zamanında gördüm...
nasılsın, ne var ne yok?
mesajlara göz atıyordum, zayıflama yarışması başlıyormuş, ben biraz normale döndüm sayılır ama hala en çok ilgimi çeken şey şu kilo. ama katılmaya cesaret etmezdim herhalde zaten beni de almazlar dimi 100 üstü olmak lazımmış ya

Son düzenleme:

Evet canım ya tiyatro çok daha güzel tabiki hatta tiyatro bir aşk...Sanatçılar zaten duygusal insanlardır yoksa nasıl versinler onca duyguyu dimi,senden de iyi sanatçı olur yani ceco,kocaya numara ha cidden az değilsin ama napalım kadınsal silahlar bunlar

aaa sen nasıl kaçarsın canım gözümden olurmu hiç
tabii seni almazlar yap çizelgeni de görelim kilonu hem resmen geri dönmüş olursun topiğe

Efsunlu biz senle arkadaş deelmişiz
İstek yolladım kabul edersen bende görmek isterim o resimlerini

sorma canım yaa kimisi farkediyor ama fesatlığına söylemiyorlar ,insanlara yaranamazsın zaten ama çoğunluk farkında kilo verdiğimin moralim düzeliyor

evet canım çok yorucu değil burası çok terlemiyorsun bana yakın olduğu için burayı tercih ettim ben yoksa yarım saat çok az sürüyor ..çocuklarlada allah sabır versin sana ben bir tane ile panik atak oldum seni düşünemiyorum

yorgun ve de uykusuzum yarında hareketli bir gün olacak arada yürüyüş yapmayı da planlıyorum
hepinize iyi geceler sabah buralardayım tabii kigüzel bildirimlerinizi bekliyorum
didemim yarın gel yine canım

ya az önce mesajı yazamadan klavyeye bişi yaptım kilitlendi yazamadım.
arada başka topiclere cevap yazıyorum, utandığımdan değil de bilinsin istemiyorum. bilmem aslında çok da önemli değil.
ben de bir süredir 79-80 arasıyım. 81e çıkınca sinirim bozuluyor:)
bazen hiç umursamıyorum bazen de nefret ediyorum kendimden. şuan sanki kendimi eskisinden şişman hissediyorum, kafam ve ruh halim karışık:) mesela 100ün üzerindeyken göbeğim iğrenç diye dışarı çıkmaktan vazgeçmemiştim hiç:)
annem tekrar kilo alırım diye çok korkuyor elimde bişe görse hemen sen bugün çok yemedin mi diyor biri yeme deyince bilinçaltım aksini algılıyor daha çok yiyesim geliyor.

aslında nerdeyse aynı durumdayız ben de önceden takmadığım kadar göbeğime taktım bu ara ama şükür ediyorum tabii bu halime sonra
bir süre kasma kendini canım koruman yeter bir süre
zor bişeyi başardın azcık şımart kendini

ayoll burası aktiff bi topic maaşallahhh

başımm döndüü.. tek tek okumaya calışıyorumm yetişemiyorumm....

ben 1.5 saat takımda arkadaş beklediğimi bilirimm...başka yerlere de yazamıyodum ..cekiniyodumm

buranın enerjisi harika ... iyiki varsınız kızlar ..teşekkür ederim beni aranıza aldığınız içinnn....

kızz asuu senı merak ettım de gırdımm yoksa gıdıp uyuyacaktımm haa naptınn bakalım dıyecektımm ama oncekı sayfada yazmıssın ne yaptıgını o yuzden vazgectımm artıkk

DERIN nasılsınn cnmm sık sık gel artıkkk

neysee ben gıdıyoruum kızım oksuruyorr ıllık su yapayım de vereyımm hepinize iyi gecelerr

Bu sakin hali
Eksik olan birkaç arkadaş daha var onlarda burada olsa herhalde enerji patlaması yaşarız
İnşallah yarın sabah bildirilerimize de yansır bu enerji
Aslında ben çok merak ediyorum ama inat ettim yarından evvel tartılmayacağım diye
Yarın umarım eksi çıkarım sonuçta yine iki haftadır yerimde sayıyorum eeee iki ileri ( bende sabit ) bir geri ( yani eksi ) hesabıma göre bu hafta gitmiş olması lazım

Enerjimize enerji katmaya devam et sende o zaman ..... İyiki hepimiz varız ve iyiki birbirimizi bulmuşuz diyelim

bak o zaman seni tanımam ha :))))

aaa keşke gitseydin canım ya neden korktun ?

ben hiç hatırlamıyorum ya hafızam silindi ya da o zamanlar şişko değildim :)))) ne zamandı bu?

valla ben olsam ben de tanımam düşünemiyorum 37 yaşında şişko bi kadının yerlerde bir hamburger için debelenişini
eşim diyoki zaten hayatta izin vermem rezil olmaya mı gitcen

valla en çok senle yaşıyor topik enerji patlamasını ceco,hee dimi yarın tartıya yansıyacak mı.Ben geçen ay koskoca 30 gün 600 gr vermişim ama al verden anlamadım bile Yenanın aylık listeyi bi gördüm dünyam karardı sağolsun ya yapıyorda liste görüyoruz günahımızı sevabımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…