Annaaaa ( bu gece ikinci kez şaşırttın beni)
Hangi dizide oynadınnetten tekrarını izlerim
Aslında kesin işe yarar ben alman versiyonunu izlemiştim. Her gün doktorlar ve hocalar eşliğinde besleniyor ve spor yapıyorsun. 4 Grup vardı ve her hafta grup olarak en çok kilo verenlere süpriz bir menü hediye ediyorlardıdiğer günler tabi yarı aç geziyorlar diyebilirim. Bazen kaybeden grup kaçırdıkları menüyü görünce ağlıyorlardı bile :26:
Dediğin gibi en azından hayatına reng gelir
Alman versiyonunda inanılmaz kilolar bile verenler oldu tabi ve en son gruplar ufalıncada herkes bireysel yarışmaya başladı. En çok kilo verenede çok büyük bir para ödülü vermişlerdi. Büyük ihtimalle türkiye versiyonuda aynı olur.
Kızlar moralim çok bozuldu zayıflamak bana şart oldu bugün oğluma arkadaşı senin annen ne kadar şişman demiş çocuk söyleyince kafamdan kaynar sular döküldü resmen okadar içim acıdı ve yandı ki dedim kendi kendime hadi kendine ediyorsun da çocuklarının ne suçu var
iyi akşamlar arkadaşlar oyarışma türkiye dede yapılmıştı birkaç sene önce eda falan vardı hatırlarsanız yarışmadan sonrada m.a.erbilin şovunda hosteslik yapmıştı ben o yarışmayı takip ederken onlarla tartılıyomuş gibi dikkat etmiştim ve işe yaramıştı 8 kg vermiştim yarışma sonuna kadar
Kızlar moralim çok bozuldu zayıflamak bana şart oldu bugün oğluma arkadaşı senin annen ne kadar şişman demiş çocuk söyleyince kafamdan kaynar sular döküldü resmen okadar içim acıdı ve yandı ki dedim kendi kendime hadi kendine ediyorsun da çocuklarının ne suçu var
ayy kıyamam canım ya hem kendimize hem çevremize eziyetiz resmenKızlar moralim çok bozuldu zayıflamak bana şart oldu bugün oğluma arkadaşı senin annen ne kadar şişman demiş çocuk söyleyince kafamdan kaynar sular döküldü resmen okadar içim acıdı ve yandı ki dedim kendi kendime hadi kendine ediyorsun da çocuklarının ne suçu var
Bu sene mart ayında show tvde ki reality bir dizide oynadım adı aile sırları idi.Bir bölüm sadece aman yetti o da zaten tiyatronun canını seviyim ben tv iğrenç bişi
İnşallah canım sürekli katıl o zaman büyük moral olur bide motivasyon olur tabiki,mesela ne yedin bu gün anlat bakalım.Ben ramazan başı geldim topiğe zaman zaman koptuğum anlar oldu ama 4 ay olcak buralardayım,çok samimi ve iyidir topiğimizin güzelleri.
ya var ya çocukları o kadar sevmeme rağmen valla içimden ne saydım şimdi o küçük zevzeğeInsan 7 sinde neyse 70 indede o olur kesin büyüyünce de böyle patavatsız bir yetişkin olacak!! Takma sen kafana canım yollarda ve okullarda tiyatro yaparken banada şişko diyen çok çocuk oldu öyle zamanlarda inan öldürebilirim bile bi çocuğu ((
Şu hani insanlara gerçekten diye yutturmaya çalıştıkları program dimi?
Ben geçen kilo yarışmasında seçilmişti ama son gün vazgeçtim korktum.
bak o zaman seni tanımam ha :))))hahahah beni dşünsene bir hamburger menü için yerlere atmışım kendimi tepine tepine ağlıyorumolaya bak,artık sizde her akşam beni izler gülersiniz
seni 1.kez nasıl şaşırttım bu akşam ceco
aaa keşke gitseydin canım ya neden korktun ?Şu hani insanlara gerçekten diye yutturmaya çalıştıkları program dimi?
Ben geçen kilo yarışmasında seçilmişti ama son gün vazgeçtim korktum.
iyi akşamlar arkadaşlar oyarışma türkiye dede yapılmıştı birkaç sene önce eda falan vardı hatırlarsanız yarışmadan sonrada m.a.erbilin şovunda hosteslik yapmıştı ben o yarışmayı takip ederken onlarla tartılıyomuş gibi dikkat etmiştim ve işe yaramıştı 8 kg vermiştim yarışma sonuna kadar
canım ya canı ne kadar yanmış demek ....evet al bendende okadar sende de babanın diğer karısıyla ne yapıyor yanınıza gelmiyormu diye babasının rus karısı var da YAPILMAMASI GEREKEN BİRŞEY AMA YAVRUM ÇOK KIRILMIŞ ALTTA KALMASINI İSTEMEM YARIN BİDE OKULDA TOPLANTIDA VAR ARTIK O ÇOCUĞU .....
He aynen o canım,bizim bölümün adıda "kilolarca sevgi"ydi ne kadar ironik dimikiloyla ilgili bir konuydu.
Canım üzülme çocuklar çok acımasızdır demiyoruz boşuna. Benim kızıma da bizim apartmandaki bir arkadaşı iki sene evvel aynısını söylemiş tabi benim cadı altında kalmamış ve kıza ananda tığ gibi olsa içim yanmaz demiş
İnsanın tabiki içi acıyor ama bu bizlere kamçı olmalı artık
Yaşımız iyice ilerlemeden kendimiz için bu kilolardan kurtulmalıyız ilk etapta.
Ondan sonra tabiki evlatlarımız için daha verimli olabiliriz. Göstermelik değil sağlıklı bir Anne olarak yanında yer alabilmek adına bunu yapmalıyız.
Yarın bakalım bildirimlerimiz nasıl olucakBu hafta belimin ve boynumun ağrısı yüzünden pek fazla spor yapamadım yine ama yarından itibaren kesinlikle ağrılarım gitmemiş olsa bile kendimi zorlamaya karar verdim çünkü bir an önce fark görmek istiyorum ve şu mehteran halimden kurtulmak istiyorum
Umarım hepimiz için en yakın zamanda fit bir hale geliriz.
Kızlar benim çok uykum geldi her sabah 7 demeden ayaktayım erken kalkmam lazım hepinize iyi geceler
Ya var ya çocukları o kadar sevmeme rağmen valla içimden ne saydım şimdi o küçük zevzeğeinsan 7 sinde neyse 70 indede o olur kesin büyüyünce de böyle patavatsız bir yetişkin olacak!! takma sen kafana canım yollarda ve okullarda tiyatro yaparken banada şişko diyen çok çocuk oldu öyle zamanlarda inan öldürebilirim bile bi çocuğu ((
canım ya canı ne kadar yanmış demek ....
tam bir ironi :) ama varya nasıl bir hafıza varsa bende ve senin bölümü falan izlemediğim halde birden dankkkk etti ,sanırım reklamlardan görüdm ya da azda olsa baktım hatırladım ya :)))) tek günlük bölümlerdi değil mi? her seferinde farklı hikayeler vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum .....
hımmm yok izlemedim ben onu senin olduğunu bilseydim o zamanlar izlerdim :))) kız tiyatroda para yok git tvye ünlü ol :)))))
hahahah beni dşünsene bir hamburger menü için yerlere atmışım kendimi tepine tepine ağlıyorumolaya bak,artık sizde her akşam beni izler gülersiniz
seni 1.kez nasıl şaşırttım bu akşam ceco
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?