Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar arkadaşlar oyarışma türkiye dede yapılmıştı birkaç sene önce eda falan vardı hatırlarsanız yarışmadan sonrada m.a.erbilin şovunda hosteslik yapmıştı ben o yarışmayı takip ederken onlarla tartılıyomuş gibi dikkat etmiştim ve işe yaramıştı 8 kg vermiştim yarışma sonuna kadar

Canım üzülme çocuklar çok acımasızdır demiyoruz boşuna. Benim kızıma da bizim apartmandaki bir arkadaşı iki sene evvel aynısını söylemiş tabi benim cadı altında kalmamış ve kıza ananda tığ gibi olsa içim yanmaz demiş
İnsanın tabiki içi acıyor ama bu bizlere kamçı olmalı artık
Yaşımız iyice ilerlemeden kendimiz için bu kilolardan kurtulmalıyız ilk etapta.
Ondan sonra tabiki evlatlarımız için daha verimli olabiliriz. Göstermelik değil sağlıklı bir Anne olarak yanında yer alabilmek adına bunu yapmalıyız.

Yarın bakalım bildirimlerimiz nasıl olucak Bu hafta belimin ve boynumun ağrısı yüzünden pek fazla spor yapamadım yine ama yarından itibaren kesinlikle ağrılarım gitmemiş olsa bile kendimi zorlamaya karar verdim çünkü bir an önce fark görmek istiyorum ve şu mehteran halimden kurtulmak istiyorum
Umarım hepimiz için en yakın zamanda fit bir hale geliriz.

başlasada şu yarışma bizde onlarla yarışsak

Ya var ya çocukları o kadar sevmeme rağmen valla içimden ne saydım şimdi o küçük zevzeğe insan 7 sinde neyse 70 indede o olur kesin büyüyünce de böyle patavatsız bir yetişkin olacak!! takma sen kafana canım yollarda ve okullarda tiyatro yaparken banada şişko diyen çok çocuk oldu öyle zamanlarda inan öldürebilirim bile bi çocuğu ((

ayy kıyamam canım ya hem kendimize hem çevremize eziyetiz resmen kuzum ne demiş peki kıyamam hiç ona...
ben böyle bir başarı öyküsünü tvde izlemiştim yine bir çocuk arkadaşına aynı lafı ediyor ve kadın onun üzüntüsüyle kilo vermeye başlıyor ve başarıyordu, resmen tanınmayacak hale gelmişti ,çok ama çok daha güzel olmuştu....
sen kafana takma o kadar ve başaracağına inan hem kendin hem çevren için.....
Bu sene mart ayında show tvde ki reality bir dizide oynadım adı aile sırları idi.Bir bölüm sadece aman yetti o da zaten tiyatronun canını seviyim ben tv iğrenç bişi

hımmm yok izlemedim ben onu senin olduğunu bilseydim o zamanlar izlerdim :))) kız tiyatroda para yok git tvye ünlü ol :)))))

evet katılmayı düşünüyorumm..bu bi kaç gündür katılamadım cocuklar ev işi derken yoğundum..
ben temmuz gibi sanırım kk ya katıldım 3 .takımla başladım..ama şansıma takım katıldığım günden buyana hep sakindi ..daha sonra kaptanımız mezun oldu..kimse kaptan olmak istemedi ben ollayım bari dedimm bi gayret:26:..ama yok bu sefer ben yanlız kaldım elimden geleni yaptım diye düşünüyorum ..kısa sürdü kaptanlığım ama ben bu yola 103 kilo ile cıktım kk ya geldiğimde sanırım 97 filandım.. yolum uzun boşa vakit geçirmek istemiyorum.2 cocuk annesiyim 29 yasındayım boyum 1.56 obezim yani.. ..beni iyi burdaki arkadaşlar anlar diye düşünüyorum ..o yüzden ayrıldım ordan....hayırlısı olsun bakalım..:44::44::44::44:

evet al bendende okadar sende de babanın diğer karısıyla ne yapıyor yanınıza gelmiyormu diye babasının rus karısı var da YAPILMAMASI GEREKEN BİRŞEY AMA YAVRUM ÇOK KIRILMIŞ ALTTA KALMASINI İSTEMEM YARIN BİDE OKULDA TOPLANTIDA VAR ARTIK O ÇOCUĞU .....

Son düzenleme:
hahahah beni dşünsene bir hamburger menü için yerlere atmışım kendimi tepine tepine ağlıyorum olaya bak,artık sizde her akşam beni izler gülersiniz

seni 1.kez nasıl şaşırttım bu akşam ceco
bak o zaman seni tanımam ha :))))
Şu hani insanlara gerçekten diye yutturmaya çalıştıkları program dimi?
Ben geçen kilo yarışmasında seçilmişti ama son gün vazgeçtim korktum.
aaa keşke gitseydin canım ya neden korktun ?

ben hiç hatırlamıyorum ya hafızam silindi ya da o zamanlar şişko değildim :)))) ne zamandı bu?

canım ya canı ne kadar yanmış demek ....
He aynen o canım,bizim bölümün adıda "kilolarca sevgi"ydi ne kadar ironik dimi kiloyla ilgili bir konuydu.

tam bir ironi :) ama varya nasıl bir hafıza varsa bende ve senin bölümü falan izlemediğim halde birden dankkkk etti ,sanırım reklamlardan görüdm ya da azda olsa baktım hatırladım ya :)))) tek günlük bölümlerdi değil mi? her seferinde farklı hikayeler vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum .....

ceco doğru dedin canım inan bende cocuklarımla parka gitmeye utanıyorum..oğlan 2 ye girecek kız 4 yasında peşlerine koşamıyorum nefes nefese kalıyorum..bneimde kızım bana anne göbeğin ne kadar büyük demişti o zaman 103 kiloydum 92 lere kadar düştüm ama bayram filan derken gene aldımm

bitmedi üzülme canım bu sana kamçı olsun daha da dikkatle devam et canım yoluna bol bol kilo ver çocuk büyük herkesi sustur
ilbatum evet o işte fellah köftesi güzel oluyor senin de ellerine sağlık yoksa yarınmı yapsam ama yok aklımda başka şeyler var bakalım sabah ola hayrola önce bi yürüyüşümü yapmak istiyorum inşallah fırsatım olur

ilahii efsunlu

Aynen canım o program işte :)))

hımmm yok izlemedim ben onu senin olduğunu bilseydim o zamanlar izlerdim :))) kız tiyatroda para yok git tvye ünlü ol :)))))

Sen çok yaşa emi '' git tvye ünlü ol'' he hiç gülesim yoktu
Aslında doğru söylüyorsun ama tiyatronun zevki ayrı bence. Ben okul dönemi hep tiyatro kolundaydım her oyundan çıkardım zaten o zaman belliymiş benim ne numaracı olduğum
Valla okadar güzel rol yapıyormuşum ki kızım bile ilk zamanlar gerçek sanıyormuş az zorlayınca ağlayabiliyorum bile
Tabi bu rolleri ancak eşime karşı kullanıyorum
Eninde sonunda istediğimi elde ediyorum o sayede
Ay az değilim valla bende

hahahah beni dşünsene bir hamburger menü için yerlere atmışım kendimi tepine tepine ağlıyorum olaya bak,artık sizde her akşam beni izler gülersiniz

seni 1.kez nasıl şaşırttım bu akşam ceco

YOk kız ben oturur senle birlikte ağlarım kesin
Çok deli doluyum, numaracıyım ama bir okadarda duygusallım. Bu gece Fatmegüle bile ağladım düşün artık
Eşim nasıl gülüyor demin halime yaw nasıl birşeysin sen habere ağlarsın, diziye ağlarsın, düğüne ağlarsın..... say say bitmez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…