Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet yaa illa çayın yanı akşam dolu olacak benimde küçüklüğümden beri annem çalıştığından ananem baktı kışları erken akşam ezanı okunduğundan yemek 4 de yenir yatsı zamanı saat 9 da ben kardeşimile zıbar yat temeği derdik ananemler yatsılık derler alışmışız kuru kuru çay içemiyoruz
bu arada eskiler geldi aklıma ürgüplü annemler oralarda eskiden hala devam eden evlerde var yatsılık tepsiye hazırlanır kayadan oyma ambar derler odalarda yazdan toplanıp dikenli dalların dikenlerine asılmış salkım salkım üzümler iplerle kolye gibi bağlanmış elma armut muşmula gibi meyveler torağa gömülmüş toprak çanakta basılmış peynir toprağa gömülmüş havuç yer elması kuru kayısı kuru üzüm ceviz bsdem ve yaşlıların olmazsa olmazı petibör pisküvi lokum pudralı pudralı aman neyse eskiler diyince boğazdan başka şey gelmiyo aklıma heee sulanmadan daha fazla yazmayayım acıkıcam hep hormonlu yiye yiye hastalıkta fazlalaştı ocak ayı geldi üzüm yiyoruz yaz gibi biz daha şanslıyız şimdikiler anane babane bile görmüyo gurbette dolan dolana

Hoşbulduk :)) Teklif yok ki aramızda, ben de geçmiş olsun diyemedim mesela, gönüller bir olunca yeter diye düşünüyorum Umarım boğazlar daha iyi durumdadır. "İnsanın neresi ağrırsa canı oradadır" denir ya, gerçekten başa gelince ne fena bir şey olduğunu hatırlıyor insan boğaz ağrısının. Ateş ve halsizlik de cabası. Çok geçmiş olsun :)
Tatil iyi geldi gerçekten, ama günlük telaşlar çabucak eski haline döndürüyor insanı...

Çocukluk gibi varmı...Ne güzeldi...

Biz de ''yat geber ekmeği''denirdi...Yeğenim koca adam oldu(34 yaşında) hala ''yat geberimi verin uyuyamıyorum'' der..Göbek hürmetli tabii söylemeye gerek yok..

Sağol canım;çok iyiyim şimdi;ama büyük insanda ateş berbat oluyor.38.3 te yere vurdu beni...

Düşüncelerine tamamen katılıyorum ve gönül birliğimize inanıyorum....

30 dk daha leslie yaptım etti 160dk :)

kızlar ya elinde 3 millik olan varsa paylaşabilir mi ya da en iyi kalori harcatan ne varsa artık....

eşim sen yat sinirlerin bozulmuş dedi 1 saat kadar uyumuşum iyi geldi valla

ah canım ah bendeki bu bıcırık hiç durdurak bilmiyor inan oturamıyorum bile bugün iyice tozuttu ,zaten sinirlerimde tepemde olunca kendime ettim ,onun suçu yok tabi ama tek başına hala oynamıyor ya miiletin çocuğu yattığı yerden elleriyle bile oynuyor, bunun sırtıda poposuda yer görmeyecek tabi doğal olarak benimde :)
keşke yanımda böyle yakın birileri olsa, eşimde dedi anneanneni çağır ya da bakıcı alalım diye ,sinirlerim boşaldı canım...
sanırım anneannemi çağıracağım en azından yanımda ses olur tuvalete rahat giderim :)
korkmanı gerektirecek hiçbir şey yok canım çok keyifli olacak helede sevgilin yanında ya :)
bende istanbulu bilmiyorum canım...
özlemişim seni ve güzel paylaşımlarını hoşgeldin canım....
evet canım sanırım hormonlarım doruk noktasına ulaştı çok sıkıldım çok bildiğin gibi değil. amin başka dert vermesin rabbim. sadece haftasonları dışarı çıkıyoruz havalar soğudu diye bende eve alışkın olmayınca zorluyor ,duvarlar üstüme geliyor üstüne bebişte eklenince offf ki offf... yanımda kimsenin olmaması yardım alamamam çok kötü . eşimde dedi dışarı çıkalım avmye gidelim diye ama akşam soğuğunda bebeği çıkarmak istemedim.
uykusu problem, yemesi zaten başlı başlına problem üstüne yalnızlık işleri dahada arapsaçına çeviriyor. tahammülüm azaldı işte beni özetleyen sözcük bu. inşallah rahat edeceğim . sabahtan beri ıııı ııııııhhh dan başka birşey demedi başım çatlıyor ya...
iyi akşamlar ( 30 dk daha leslie + 10 dk zumba ) nasıl bişey anlamadım
canım neyini anlamadın anlatayım...
leslieyi buraya geldiğimde öğrendim evde yürüyüş yaptıran bir bayan (hatta herkes bugün leslie ile yürüdüm dedikçe ben birinin köpeği sanmıştım :) sonra birkaç kişi daha dedi yahu bu nasıl bir köpek dedim herkesle yürüyor yollu yolluuuuu :)))
zumba ise daha zor dansla zayıflama
ikisinide aratsan bulursun canım
madem reflün var canım sen ne yaptın ya keşke önceden deseydin ,elmayı haşlardın tarçınla yerdin ya da haşlanabilir diğer meyveleri...
süt ya da yoğurt tüketebilirsin canım... ben yumurta yemiştim ama...
bizde özledik dön artık...

bende haftasonu alayımda yumulayım bakalım :)

ilbatumcum teşekkürler canım aradım buldum lesi yaptım şimdi yanlız kadın çok konuşuyo bee kafa beyin kalmadı daha muhteşem yüzyılı izlicem

açılınnn şimdi de zumba yapcammm uleeee kim tutar beni vallaha çoştum

iyi akşamlar kendinize iyi bakın benim dizi başladı

Ben geldimmmmmmmmmmm

Ya bu ara ne oluyor bize anlamıyorum bugün bende nedense sabahtan beri kendimi çok tuhaf hissediyorum :26:
Sabahtan beri dokunsalar ağlayacak gibiydim ve en sonunda eşim gelince çeşmeleri açtım Oda beni çok nadiren böyle gördüğü için uzun zamandır şaşırdı tabiki ama ortada bir sebepte yok :44:
Ondan sonra birde haberler başladı ve ben daha yeni susmuşken yine başladım ağlamaya ve gerginliğim az da olsa geçti çok şükür. Herhalde uzun zamandır kendimi çok fazla kastım birde bu ara ufaklık beni çok fazla yoruyor. Gece ille babasıyla uyumak istiyor mecbur aramıza alıyoruz bu seferde sabaha kadar defalarca uyanıp babacık diyor babasını dürtüklüyor uyandıramayıncada öpüp tekrar uyuyor bende bu durumda sabaha kadar doğru dürüst uyuyamıyorum :26:

Güzelim şimdilik iyiyim diyorsun ama inan ben iki üç gece aç yattım insanın zamanla dengesi bozuluyor. İnşallah senin öyle bir durum olmazda hedefine ulaşırsın

bir ayda 7 kilo verdim ama daha çok yolum var bende zayıflamak istiyorum özgüven sorunu yaşıyorum

Aramıza hoşgeldin Motivasyon burada istemediğin kadar var umarım sende hedefine ulaşırsın.

Anammmm kız ikiz olsak bukadar olur bende bugün aynıyım nedense. Eşim sırf kendimi iyi hissedeyim diye ne yapacağını şaşırdı ama inan hiç bir şey istemiyorum :44:

Galiba benimde sorunum bu çünkü kP rahatsızlandığından beri eşim doğal olarak her akşam babasıyla ilgilenmeye gidiyor ve sadece geldiğinde yarım saat çocuklarla geçiriyor. Bu durumda bütün sorumlulukta bana kalıyor ve bu ara ufaklıkta herhalde birazda babadan ayrı kaldığı için devamlı ağlıyor babacık diye, huysuzluk yapıyor. Bugün sırf ablası ders yaptığında onu kucağına almadı diye yarım saat etinden et kopmuş gibi ağladı cadı ve en sonunda kucağımda uyuya kaldı. Eşimle özel hayat anlamında zaten birşeyimiz kalmadı. Ona kızmıyorum tabiki babası gidicekte ilgilenecekte ama KV devamlı onun üzerine yıkıyor herşeyi. Hafta sonu sadece bir gün bize ayırıyor onda bile kadın 50 kere arıyor nerdesin, kaçta geliyorsun, canım şunu çekti gelirken getir hatta abartıp gitmeyi düşündüğümüz yere gitme boşver diye eşimi ikna etmeye çalışıyor. Bende gerildikce gerildim birde üzerine çocuklar derken artık herhalde patlama noktasına geldim :26:
Eşim nasıl olduysa artık kendi de bu durumu benimsemiş bana geçenlerde '' Hacı naber '' bile dedi tabi ben kalayladım koca varken zaten dul hayatı yaşıyorum birde benle dalgamı geçiyorsun diye. Bu durum ne kadar sürecek dediğimde babam bu durumdayken böyle olmak zorunda diyor. Ne yani 10 sene yatalak kalırsa 10 sene böylemi olucak dediğimde mecburum yoksa bu sefer Annem söyleniyor diyor. Aslında onunda işi zor Karılar birken iki oldu ondan ayrı laf işitiyor bana ayrı takla atmak zorunda kalıyor ama elimde değil ben çocuklar içinde üzülüyorum sonuçta hiç bir faaliyetleri kalmadı babayla.

Ayyyyyyyyy neyse satmışım anasını geçicek inşallah bu sıkıntılarımda hep dua ediyorum Rabbime içimdeki bu sıkıntıyı al diye

30 dk daha leslie yaptım etti 160dk :)

kızlar ya elinde 3 millik olan varsa paylaşabilir mi ya da en iyi kalori harcatan ne varsa artık....

eşim sen yat sinirlerin bozulmuş dedi 1 saat kadar uyumuşum iyi geldi valla

İyi hissetmene sevindim canım Kim bilir bende uyusam belki kendime gelirim ama şuan yatıp uyusam bu seferde gece uyuyamam. Hem burda dedikodumu yaparsın aklım KKde kalır
Eşim sağ olsun çocukları aldı babasına inerken sen biraz kafanı dinle istersen bir duş al dedi ama huyum kurusun yanlızken duşa giremem ille evde birileri olucak. Evin anahtarını kapıdan alda acil bir durum olursa kendi anahtarımla girebileyim diye de tehbihledi herhalde uyuya kalabileceğimi düşündü.

ayy sen de pismansin dimi bu diyeti yaptigimiza. neyse artik 1 guncuk kaldi dayanicaz. bende de biraz sanci oldu acikcasi su an iyiyim ama. aksam yemegimi (!) de yedim bir an once uyku vakti gelse de yatsam diye bekliyorum.

aglayinca acilmissindir canim bazen bana da oluyor oyle soldan soldan geliyorlar herseye agliyorum. senin civciv de cok sekermis ama ya

valla 5 dk yaptım you tube den buldum karnım agrıdı valla neyse alışırız
alışırsın canım ,bende bu arada gezinirken tiffany ruth mu ne onu buldum oryantal yapar gibi hoşuma gitti :)

valla dediğin gibi ikiz olsak bu kadar olur, seninde yakınmış ya ondandır dellenmemiz :)
biraz daha iyiyim şimdi canım yarına allah kerim....
bende asla yalnızken duşa girmem kesin ikiziz biz :)

valla hiç gülesim yoktu
Ben gece yarısıda tek başıma dışarı cıkamam
Aslında bekarken inanılmaz cesurdum. Gecenin 1inde tek başıma başka semte bile giderdim hiç korkmadan ama ne olduysa evlendikten sonra oldu Şu anda eşim arabayla git bir yere dese apartmandan çıkıp apartmanın hemen karşı kaldırımında park eden arabaya bile koşuyorum anında da kapıları kitlerim
Daha doğrusu hamilelikte başladı ( evlendikten 3 ay sonra )

Çok tırsak gördüm kendimi

selam kızlar herkese hayırlı akşamlar.

akşamda güzel oluyor burası sohbet güzel.kociş maç izliyor bende size bakınıyım dedim..

ilbatum canım bebek bakmak zor değilmi.allah kolaylık versin birde yalnızsın daha da zor. bitkiçayı içseydin belki rahatlatırdı biraz.hala regl olmadın oda canını sıkıyor.

ceco sanada allah kolaylık versin...eşin tek cocukmu başka evladı yokmu kp yardımcı olacak?

Hoşgeldin canım sende

Yok güzelim ama ailenin tek erkek evladı. Bir tane ablası bir tanede kızkardeşi var. Ablası eşiyle birlikte 7 ay evvel yurtdışına gitti ve ancak msnden bağlanıp babasıyla görüşüyor. Küçüğününde bebeği oldu oda onu bahane ediyor.
Babası 3 ay evvel fenalaşıp hastaneye yattığında biz resmen ölüyor sandık ve herkese haber verdik. Büyük kızı iyi olucak inşallah siz şimdi heycanlandınız o yüzden abartıyorsunuz dedi ki gerçektende gitti geldi desek yeridir. Ben çok şaşırdım çünkü baba ne olursa olsun insan dünyanın diğer ucunda da olsa son kez babasını görmek ister. Maddi durumları çok çok iyi eşinin düşün her sene bir ev alıyor geldiğinde. Küçüğü geldi hastanede 5 dakka babasının yanında durup odadan cıktı neymiş babasını görmek istemiyormuş o şekilde. Hatta eşim babamın rahatı için gerekirse 3 kardeş ortaklaşa kadın tutucağız sonuçta ben çalışıyorum ablamda yurt dışında eee seninde bebiş var dedi ama anında sinirlendi ve ben babamı kendi evime alırım eğer onunla ilgilenmek zor geliyor diyorsan dedi KVyi kapıda görür görmez. Tabi KV fit oldu ama aslında işine gelecek bir teklifti onun için. Biz babasını düşünüyor sandık meğer payına düşebilecek parayı vermemek için öyle demiş. Bir dahada zaten hastaneye gelmedi o 10 gün içinde yeni doğurdum ben hesabı.
Ablası gelmektense hastaneye laptop götür babamı son kez görim dedi.
Heee adamcağız ölmedi ( yine allah uzun ömür versin ) sonradan KV devamlı eşime sardırdı zaten onunda eline geçen süper bir fırsattı ona göre çünkü özel hayatımızı yok etti o sayede. Kardeşi desen şimdi haftada bir en fazla yarım saatliğine uğrar çay kahve içer misafirlik gibi sonra gider.
İnan eşim okadar çok yoruluyor ki eve geldikten sonra ağzını açacak hal kalmıyor. Bak bir saat evvel geldi şimdi uyuyor adamın posasını gönderiyor bana resmen

haklısın ablacım kendime yapıyorum malesef toparlanmam kendime gelmem lazım çok şükür şuana kadar sapıtmadım inş böyle devam eder o yoğurttan bende alayım acil durumlar için bulunsun...:)))

bende çıkamam dışarı akşam kendi başıma ,aslında burası küçük bir yer ama ne bileyim bende tırsağım sanırım. sitede allahtan özel güvenliğimiz var yoksa dediğin gibi yalnız kapının önüne çıkamam öyle olunca kendim çıkıp yürüyebiliyorum :)
bendede evlendikten sonra oldu ya eskiden bende erkek fatma gibiydim :)

evet canım çok zor hele yaramaz, uyumayan ve yemeyen bir bebeğe bakmak daha zor ,zır zır ağladı bütün gün ya ilacınıda verdim dişi için ama yoooooooooook... bitki çayı yoktu rahatlatan ne var ki evde tek rezene,ekinezya ,yeşilçay,kuşburnu ve form çay var bunlardan rahatlatan yok sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…