Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tam techizat Rambo gibiyim valla;yeterki sen iste...

Neresi deşilecek;sanırım yine alt beyin çalışıyoruz...Bilinçaltı,bilinçaltı usul usul gireyim o zaman...

Bir ağır kaçamak sonrası çok kötü bir kabus görmüştüm ben de.Rüyamda çok pis şeyler yiyordum.Kendimden iğrenerek ve midem bulanarak uyanmıştım.Bunu kendimize reva görüyoruz işte.

Ruh halimizi de berbat ediyoruz;halbuki zararlı besinleri kes,hareketi arttır gr gr ver ne olacak.Yoookkk olmaz biz illa kendimizi üzmeliyiz ki senaryo tam olsun.

Artık ''MUTSUZ ŞİŞMANLAR KLÜBÜ'' nü kapatalım hanımlar; ''MUTLU VE ZAYIFLAYAN ŞİŞMANLAR'' OLALIM...Hadiiiiii............

Endişenle canım.Uçak,kara taşıtı gibi tutmaz diye biliyorum...

Zaten;kalkışı ve inişi bile hissetmezsin merak etme.İnişte sadece tekerleklerin yere temasında çok hafif bir sarsıntı hissedeceksin o kadar bunun dışında sarsıntı ve hareket hissetmeyeceksin.

Korkacak ve sakinleştirici alacak bir şey değil merak etme....

canım ben istanbulda yaşıyorum ailem samsunda. Evlenene kadar hiç ayrılmamıştım üni. De evimde okudum ondan zor geldi ilk başlarda depresif takıldım yedimde yedim bu hale geldim..

beyzuş ablam çok güzelmiş kıssada hisse..

haklısın cnm ama işte üzüldüğüm tek emir
yavrum ada diye sayıklıyo hergün görürlerdi birbirlerini onlar daha minicik şimdi görmüyolar
akşam kayınvalidem diyo ki ada sana çağırıyo sürekli emire çağırıyo onlarda istiyo ki biz gidelim
eşimde asla ezdirmem ayşeyi dedi
daha çok popolarını kaldırtmam dedi
saolsun koca benden ya
benim üzüldüğümü gördükçe o da üzülüyo

beyzuş ablam benle konuçmuş konuşmamış gerçekten sorun değil
ama el kadar bebekleri birbirinden uzak tutmaya çalışması zoruma çok gidiyo
sen emiri görsen ada ada diye çağırırken inan için gider ama napim

Öğlen yediklerim,
1 kase yağsız salata (domates-kıvırcık)
1 kase yoğurt
7 adet minik kepekli galeta
1 kase aşure

Biraz önce kalori sepeti sitesinden baktım 1 porsiyon aşure 330 kaloriymiş Sadece salata ve yoğurt yiyerek dengelemeye çalıştım öğle yemeğini.Kalori sepeti sitesini kullanan var mı?Çok işime yarıyor günlük kalorilerimi giriyorum ne yiyorsam hepsi var tavsiye ederim

ayyy aynen öyle rüyası bile kötü allah kimseye göstermesin tabi... eşim öyle bir adam asla değil nereden çıktı böyle bir rüya anlamadım ki? sanırım BEYZUS ablanın benide tığla dürtmesi gerek :)) bilinçaltım oyun oynuyor bana...

olmadım ya gelecek gibi de değil hiçbir belirti yok asabiyet dışında... hemde ne şiş 90 kiloyken bu kadar göbeğim yoktu ya 4-5 aylık hamile gibi maşallah....
canım aslında çok dikkat ediyorum inan bir tek dün yedim ama kilo onun öncesinde geldi
300 gram nedir ki gider cumaya daha fazlası bile.
yazık valla bana tamda regl gününe gelmesi ve reglinin gelmemesi strese soktu ya ....

tombulkelebek uçak mide bulantısı yapmıyor yani bende hiç olmadı , yukarıdan aşağıyı izlemek o kadar zevkliki miden aklına bile gelmiyor, zaten dağıttıklarını yiyene kadar iniyorsun :) sen nereye gidecektin ?

beyzuş ablacım benide deşebilirsin bu aralar gece yemelerim başladı yatmadan önce illa bişeyler tıkınıcam yoksa uyku tutmuyor ilaçların etkisimi yoksa ruhsalmı bilemiyorum ikili rakamları görmüşken kendime bunu neden yapıyorum geçenlerde artık bol gelen eteklerimi daralttırmak için terziye gittim 8 cm daralttı ve bana abla sen bu kadar kilolu değilsinki neden büyük aldın dedi

hmm gerçekten çok uzkmış cnm
olsun gönüller bir olsun
bu arada cumaya az kaldı
+ değilsin dimi

uğraşıyorum netten 2 cgündür bir türlü alamadım devam edicem ..adını öğrenirsen yaz canım bekliyorum

bir ayda 7 kilo verdim ama daha çok yolum var bende zayıflamak istiyorum özgüven sorunu yaşıyorum

selam canim hosgeldin kac yasindasin kac kilosun nasil bir diyet/spor programi uyguladin bu 7 kiloyu verebilmek icin?

insan kendini begenmeyince oluyor malesef ozguven eksikligi, bende de var o yuzden cirpiniyorum su kiloyu verebilmek icin.. kolay degil iste, sabir isi. ama iradeye hakim olunca oluyor..

kizlar bugun meyve gunum, oglen yemegimi simdi yedim daha aksam olmadan 10 meyve olmus bile. tey tey. yapamiyorum ben bu diyeti
sabah tartildim 1.5 kilo verebilmisim toplam. o da simdi regl siskinligi ile geri gelirse hic sasirmam. bi daha yok bana sok diyet falan. su diyeti yapmasam daha az kalori yemis olcaktim bugun kahvalti+ogle yemeginde, ama daha tok olcaktim. hic protein yok insanin midesi kaziniyor yedikten kisa bir sure sonra. ben bu gidisle bozacagim bunu belli neyse en azindan son aldigim kiloyu vermisim o da bir basari.

yağmurgözlüüüm çıtır kaynana ol bak oğlun akerden geldi 2 gün sona evlenecem der düğününde 7 li rakamlarla abiye giydiğini düşünsene bide seni kaybedenlerin ne kadar pişman olacanı bu kadın okadınmı diye imrenerek baktıklarını yeme arkadaşım

bitmesine kaç gün kaldı diyetinin sabret bak akç gündür azmediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…