Allah hayır etsin..
Çok kötü rüya gördüm sabaha karşı kabus gibiydi,kendimle ilgili..
Öylesine etkilenmişimki hala düşünüp duruyorum..Şokta gibiyim..
Artık nasıl kendimle uğraştıysam bilinçaltım oyun oynuyor bana...
bEYZUŞŞ senin techizat duruyor değilmi.:) tığ vb. sanırım bilinçaltı deşelenmek istiyor.:)
Bir el atıversen diyorum.:)
Günaydınlar efendim sabah şerifleriniz hayrolsun
Yenacım Dün geece zynpkr faceden msj atmıştım yanıt yazmış 75 kiloyum 2 kilo aldım yazmış nişan falan da yok herşey aynı diye devam etmiş. KK ya gel dedim ben de arada muhabbet ederiz dedim
Yaaa bu arada aranızda uçağa binenler vardır mutlaka ya da bilgisi olan ben bu gece heyecandan uyuyamadım ya ilk kez uçağa binicem ya beni normal araba yolculuğu tutuyor uçakta tutar mı acaba ??? tutmaması ya da sakinleştirmesi için özel bir ilaç var mı ??? Kullanan ismini yazabilir mi gidip alayım :26:
canım ben istanbulda yaşıyorum ailem samsunda. Evlenene kadar hiç ayrılmamıştım üni. De evimde okudum ondan zor geldi ilk başlarda depresif takıldım yedimde yedim bu hale geldim..masallahAlah bagislasin benimkilerde buyuk oglum 8buçuk kuçuk oglum 4 kizimda 1yasinda benimkiler iyi anlasiyor çok sukur allah im bozmasin
canim sen bilirsin ama keske tamamen çikarmasaydin azda olsa tuketmek gerekiyor diye dusunuyorum ben hiçbisey çikarmadim hayatimdan azalttim
sen nerde oturuyorsun canim? Evet gurbetlik zor ama inan ailenin yakininda oturup gurbetteki gibi gorusmek insana daha agir geliyor benim kiz kardesim senelerce yasadi bu durumu esi çok inatci gicikti gondermezdi annemgil gidincede surat yapardi ((kendisi bide halamin oglu olur dusunun yani)) 3senedir iyi eskisinden eser kalmadi ama annemler kardesim çok yiprandi zamaninda oyuzden bunada sukur diyorum en azindan senede bikez gidip(hamile olup gidemedim oldu ama)1ay yada 2ay gonlumce vakit geçiriyorum belki turkiyede yasasaydim yada ailemin yaninda bukadar mutlu huzurlu olamazdim(heryonden) kendimi çok sansli goruyorum çunki esim çok iyi bi insan (dunyalar iyisi okadar)allah ondan razi olsun ve sukurler olsun tek derdim gurbetlik onuda daha sık gitmeye çalisarak asicagiz insallah
canim sen elinden geleni yapmissin bosver derim bende kaybeden o olur bizim sorunumuz bu galiba aysecim karsimizdakini kendimiz gibi biliyoruz bende oyleyim malesef
uzulme hatasini anlicaktir hem kuçucuk çocugun ne suçu var eltinde amma tuhafmis yanimda olsaaaaa
Hayra yor ablacim
kiz ruyasi bile korkunç allah im kimseye gostermesin
kis sen hala regl olmadinmi???
Sisliklerin oyuzdendir merak etme eger dikkt ediyorsan almazsin sana soyluyummu ister 10 gunde ver 2 kiloyu ister 3 gunde dikkat etmedikten sonra hemen gelir
bencede hizli vermek iyi degil ama su yonden belki vucutta sarkma daha fazla olur yoksa sen dikkat etmedigin surece kilolar gelir canim geçen sefer etmistim ben geri almadim busefer yedim biraz bendede +var ama yinede abartmadim 300gramla kaldim
bence seninki sisliktendir gider gider merak etme ve daha fazla stres yapma yazik kis sana54
beyzuş ablam çok güzelmiş kıssada hisse..[ı]ayşeciğim;
nasreddin hocaya demişler ki ''falanca kişi sana zarar verecekmiş;saklan''
hocamız: ''yok yok yalandır.ben o kişiye hiç iyilik yapmadım ki'' demiş.
Hiççççç üzülme;kendi darılan kendi barışır.bence hiç umursamaz ve doğal davran ki amacına ulaşmış olmasın....[/ı]
canim sen elinden geleni yapmissin bosver derim bende kaybeden o olur bizim sorunumuz bu galiba aysecim karsimizdakini kendimiz gibi biliyoruz bende oyleyim malesef
uzulme hatasini anlicaktir hem kuçucuk çocugun ne suçu var eltinde amma tuhafmis yanimda olsaaaaa
Ayşeciğim;
Nasreddin hocaya demişler ki ''falanca kişi sana zarar verecekmiş;saklan''
Hocamız: ''Yok yok yalandır.Ben o kişiye hiç iyilik yapmadım ki'' demiş.
Hiççççç üzülme;kendi darılan kendi barışır.Bence hiç umursamaz ve doğal davran ki amacına ulaşmış olmasın....
masallahALAH bagislasin benimkilerde buyuk oglum 8buçuk kuçuk oglum 4 kizimda 1yasinda benimkiler iyi anlasiyor çok sukur ALLAH im bozmasin
canim sen bilirsin ama keske tamamen çikarmasaydin azda olsa tuketmek gerekiyor diye dusunuyorum ben hiçbisey çikarmadim hayatimdan azalttim
sen nerde oturuyorsun canim? evet gurbetlik zor ama inan ailenin yakininda oturup gurbetteki gibi gorusmek insana daha agir geliyor benim kiz kardesim senelerce yasadi bu durumu esi çok inatci gicikti gondermezdi annemgil gidincede surat yapardi ((kendisi bide halamin oglu olur dusunun yani)) 3senedir iyi eskisinden eser kalmadi ama annemler kardesim çok yiprandi zamaninda oyuzden bunada sukur diyorum en azindan senede bikez gidip(hamile olup gidemedim oldu ama)1ay yada 2ay gonlumce vakit geçiriyorum belki turkiyede yasasaydim yada ailemin yaninda bukadar mutlu huzurlu olamazdim(heryonden) kendimi çok sansli goruyorum çunki esim çok iyi bi insan (dunyalar iyisi okadar)ALLAH ondan razi olsun ve sukurler olsun tek derdim gurbetlik onuda daha SIK gitmeye çalisarak asicagiz insallah
hayra yor ablacim
kiz ruyasi bile korkunç ALLAH im kimseye gostermesin
kis sen hala regl olmadinmi???
sisliklerin oyuzdendir merak etme eger dikkt ediyorsan almazsin sana soyluyummu ister 10 gunde ver 2 kiloyu ister 3 gunde dikkat etmedikten sonra hemen gelir
bencede hizli vermek iyi degil ama su yonden belki vucutta sarkma daha fazla olur yoksa sen dikkat etmedigin surece kilolar gelir canim geçen sefer etmistim ben geri almadim busefer yedim biraz bendede +var ama yinede abartmadim 300gramla kaldim
bence seninki sisliktendir gider gider merak etme ve daha fazla stres yapma yazik kis sana54
nevin hangi semttesin cnm sen
hmm gerçekten çok uzkmış cnmcanım ben maltepedeyim,size bayağı uzagım yanı bluşuyorsunuz aklım hep sizde kalıyor.
hmm gerçekten çok uzkmış cnm
olsun gönüller bir olsun
bu arada cumaya az kaldı
+ değilsin dimi
olsun gönüller bir olsun
bu arada cumaya az kaldı
+ değilsin dimi
Tam techizat Rambo gibiyim valla;yeterki sen iste...
Neresi deşilecek;sanırım yine alt beyin çalışıyoruz...Bilinçaltı,bilinçaltı usul usul gireyim o zaman...
Bir ağır kaçamak sonrası çok kötü bir kabus görmüştüm ben de.Rüyamda çok pis şeyler yiyordum.Kendimden iğrenerek ve midem bulanarak uyanmıştım.Bunu kendimize reva görüyoruz işte.
Ruh halimizi de berbat ediyoruz;halbuki zararlı besinleri kes,hareketi arttır gr gr ver ne olacak.Yoookkk olmaz biz illa kendimizi üzmeliyiz ki senaryo tam olsun.
Artık ''MUTSUZ ŞİŞMANLAR KLÜBÜ'' nü kapatalım hanımlar; ''MUTLU VE ZAYIFLAYAN ŞİŞMANLAR'' OLALIM...Hadiiiiii............
olsun gönüller bir olsun
bu arada cumaya az kaldı
+ değilsin dimi
Ne güzel anlatmışsın inşallah bende azimlilerin arasına girerim umarım.
Allah kabul etsin ayşecim.
Canım netten aldı çokta kolay almıştı yarın öğrenirim dr adını.
Ohh afiyet olsun ye bakalım:)
İnşallah alnının akıyla çıkarsın mutlucum emeğinin karşılığınıda görürsün.
Hatırladım canım seni keşke almasaymışsın ama olsun sen gene verirsin.
Maşallahhhhh kız.
Bravooo ceco bu aralar azmin çok güzel inşallah yaza kadar süper olucaksın.
Canım dur hemen üzülme bak bir iki güne nasıl gidicek.
Çok hoşşş.
Afiyet olsun az bile yemişsin böyle giderse sen fazlasınıda verirsin.
Hadi derin artık sen kendine galeta al toplantılarda yeme hadi yaza ne kaldııki.
Çokkk sevindim yenacım aklımdaydınız bugün şükür temiz çıkmış inşallah cumada güzel haberlerle gel.
Çok kötü çok korkuyorum böyle olmaktan.
Zeynep abla çok yoruldun büyük ihtimal ondan ağrıyodur eşinden haber varmı?
bir ayda 7 kilo verdim ama daha çok yolum var bende zayıflamak istiyorum özgüven sorunu yaşıyorum
beyzuş ablacım benide deşebilirsin bu aralar gece yemelerim başladı yatmadan önce illa bişeyler tıkınıcam yoksa uyku tutmuyor ilaçların etkisimi yoksa ruhsalmı bilemiyorum ikili rakamları görmüşken kendime bunu neden yapıyorumgeçenlerde artık bol gelen eteklerimi daralttırmak için terziye gittim 8 cm daralttı ve bana abla sen bu kadar kilolu değilsinki neden büyük aldın dedi
kizlar bugun meyve gunum, oglen yemegimi simdi yedim daha aksam olmadan 10 meyve olmus bile. tey tey. yapamiyorum ben bu diyeti
sabah tartildim 1.5 kilo verebilmisim toplam. o da simdi regl siskinligi ile geri gelirse hic sasirmam. bi daha yok bana sok diyet falan. su diyeti yapmasam daha az kalori yemis olcaktim bugun kahvalti+ogle yemeginde, ama daha tok olcaktim. hic protein yok insanin midesi kaziniyor yedikten kisa bir sure sonra. ben bu gidisle bozacagim bunu bellineyse en azindan son aldigim kiloyu vermisim o da bir basari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?